Mai multe
|
hai ne calmam puțin...fiecare persoana e libera sa aleagã ce vrea în viata asta.de ce sa continuam sa judecam oamenii dupã criterii precum rasa,naționalitate sau credințele sale religioase.dacã fetele care au ales aceasta cale pentru ca asta au simțit,cine suntem noi sa le tragem la rãspundere?doar ca sunt altfel decât noi asta înseamna ca trebuie crucificați?NU.Am avut plãcerea sa intru în contact cu musulmani și mi-am fãcut o pãrere foarte buna...primul lucru care te impresioneazã în mod plãcut este bunul simt de care dau dovada.fiecare pãdure are uscãciunile ei asa cum exista si unii care nu se dovedesc a fi buni creștini.trebuie sa aruncam cu pietre in toți musulmanii numai pentru ca au si ei uscãciunile lor?atâta noroi pentru ce?ca sa ne uitam in oglinda dimineața si sa susținem ca noi sunt mai buni,doar pentru ca am aruncat vina asupra lor si ochii nu mai sunt îndreptați asupra defectelor nostre.nu e corect.Aduceți-va aminte,Prințesa Diana s-a îndrãgostit de un musulman deși avea tot ce-și putea dori,a gãsit la el acel ceva ce o întregea si anume iubirea.Asa ca atâta timp cât exista iubire si înțelegere...totul e posibil. |
||
|
alexa20mitzi Postat pe 31 August 2009 20:13 |
||
|---|---|---|
|
Cum cineva posteaza pe forum ceva despre Islam, cum parca se incing spiritele. In loc sa fie un forum in care sa vorbiti ca intre prietene, va certati... Fiecare cu alegerile lui si cu religia pe care a acceptat-o, nu vad unde e problema ca altii se ghideaza dupa o carte pe care altii nu o accepta, de ce trebuie sa fie atatea comentarii? Important in viata asta este sa fii om... |
||
|
mifi16 Postat pe 31 August 2009 20:51 |
||
De la: gul_pembe, la data 2009-08-31 18:48:55Multumesc frumos Ranya. tu te-ai convertit la islam sau esti nascuta in familie de musulmani ? Asalam aleikom Nu ai pentru ce gul pembe Eu sunt convertita la islam alhamdoulillah
|
||
|
|
||
|
Rania7 Postat pe 1 Septembrie 2009 07:52 |
||
De la: Rania7, la data 2009-08-31 09:16:54De la: voicu_monica2001, la data 2009-08-31 09:11:33De la: Rania7, la data 2009-08-31 07:30:307ala walla ya banat Neatza Kizim...........J'adore e in vacanta iubita ,plecata la ubi ai ei in C-ta.... si mie imi este dor de ea............ abia astept sa vina sa stam la taifas..... inn wweek-end-ul asta am de gand sa fac reteta lasa de tine , cea cu pui.......abia astept ... Sper sa imi iasa cum trebuie.......... Iti doresc o zi superba si te tzuc de nu te vezi...........
|
||
|
sun_shine Postat pe 1 Septembrie 2009 08:50 |
||
De la: alexaalice2, la data 2009-08-31 20:13:30hai ne calmam puțin...fiecare persoana e libera sa aleagã ce vrea în viata asta.de ce sa continuam sa judecam oamenii dupã criterii precum rasa,naționalitate sau credințele sale religioase.dacã fetele care au ales aceasta cale pentru ca asta au simțit,cine suntem noi sa le tragem la rãspundere?doar ca sunt altfel decât noi asta înseamna ca trebuie crucificați?NU.Am avut plãcerea sa intru în contact cu musulmani și mi-am fãcut o pãrere foarte buna...primul lucru care te impresioneazã în mod plãcut este bunul simt de care dau dovada.fiecare pãdure are uscãciunile ei asa cum exista si unii care nu se dovedesc a fi buni creștini.trebuie sa aruncam cu pietre in toți musulmanii numai pentru ca au si ei uscãciunile lor?atâta noroi pentru ce?ca sa ne uitam in oglinda dimineața si sa susținem ca noi sunt mai buni,doar pentru ca am aruncat vina asupra lor si ochii nu mai sunt îndreptați asupra defectelor nostre.nu e corect.Aduceți-va aminte,Prințesa Diana s-a îndrãgostit de un musulman deși avea tot ce-și putea dori,a gãsit la el acel ceva ce o întregea si anume iubirea.Asa ca atâta timp cât exista iubire si înțelegere...totul e posibil. Alexa kizim, dar stii ca asa a fost mereu pe aici....asa ca nu are rost sa bagi toate nimicurile in seama......... Ma bucur ca te vad pe aici.......a trecut ceva timp.... O zi buna dragiuta si turme de pupicei dulci............ Sawsan draguta ,iar ai disparut??/ Abia am aparut ca............. Ok , las cafelosul la fete si garnitura de pupicei ............o zi buna dragele mele...............
|
||
|
sun_shine Postat pe 1 Septembrie 2009 08:53 |
||
|
Neatza anne Mi-e dor mult mult de j'adore ,dar ma resemnez cu gandul ca e fericita Sper sa-ti iasa reteta de kabsah si sa ne inviti si pe noi la o portie virtuala inshAllah pupici multi
|
||
|
Rania7 Postat pe 1 Septembrie 2009 08:54 |
||
|
Alexa kizim, dar stii ca asa a fost mereu pe aici....asa ca nu are rost sa bagi toate nimicurile in seama......... Ma bucur ca te vad pe aici.......a trecut ceva timp.... O zi buna dragiuta si turme de pupicei dulci............ Sawsan draguta ,iar ai disparut??/ Abia am aparut ca............. Ok , las cafelosul la fete si garnitura de pupicei ............o zi buna dragele mele............... [/quote]Știu anne dar cât sa mai suport și eu...O zi minunata si multi multi multi pupicei pufoși lipicioși rozalii
|
||
|
alexa20mitzi Postat pe 1 Septembrie 2009 10:27 |
||
Buna dimineata si de la Cluj!!! Ce mai faceti? Cum sunteti? Mi-a fost dor de voi
|
||
|
Lucia38 Postat pe 1 Septembrie 2009 10:30 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-09-01 10:30:34Buna dimineata si de la Cluj!!! Neatza Lucia.!!! Bun venit la cafeneaua noastra si viziteaza-ne mai des
|
||
|
Rania7 Postat pe 1 Septembrie 2009 12:32 |
||
neatza la toata lumea ce mai faceti?
|
||
|
anamaria_brunetik Postat pe 1 Septembrie 2009 12:37 |
||
De la: voicu_monica2001, la data 2009-09-01 08:53:41De la: alexaalice2, la data 2009-08-31 20:13:30hai ne calmam puțin...fiecare persoana e libera sa aleagã ce vrea în viata asta.de ce sa continuam sa judecam oamenii dupã criterii precum rasa,naționalitate sau credințele sale religioase.dacã fetele care au ales aceasta cale pentru ca asta au simțit,cine suntem noi sa le tragem la rãspundere?doar ca sunt altfel decât noi asta înseamna ca trebuie crucificați?NU.Am avut plãcerea sa intru în contact cu musulmani și mi-am fãcut o pãrere foarte buna...primul lucru care te impresioneazã în mod plãcut este bunul simt de care dau dovada.fiecare pãdure are uscãciunile ei asa cum exista si unii care nu se dovedesc a fi buni creștini.trebuie sa aruncam cu pietre in toți musulmanii numai pentru ca au si ei uscãciunile lor?atâta noroi pentru ce?ca sa ne uitam in oglinda dimineața si sa susținem ca noi sunt mai buni,doar pentru ca am aruncat vina asupra lor si ochii nu mai sunt îndreptați asupra defectelor nostre.nu e corect.Aduceți-va aminte,Prințesa Diana s-a îndrãgostit de un musulman deși avea tot ce-și putea dori,a gãsit la el acel ceva ce o întregea si anume iubirea.Asa ca atâta timp cât exista iubire si înțelegere...totul e posibil. Sint aici Mi-a fost dor de voi fetelor, acum sint si eu mai linistita, am terminat cu examenele ,gata cu stresul acum incepe o noua etapa Ce mai faceti voi 7abibelor......Rania7 a disparut apar eu,dispare ea
|
||
|
s_a_w_s_a_n Postat pe 1 Septembrie 2009 13:09 |
||
De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-09-01 13:09:54De la: voicu_monica2001, la data 2009-09-01 08:53:41De la: alexaalice2, la data 2009-08-31 20:13:30hai ne calmam puțin...fiecare persoana e libera sa aleagã ce vrea în viata asta.de ce sa continuam sa judecam oamenii dupã criterii precum rasa,naționalitate sau credințele sale religioase.dacã fetele care au ales aceasta cale pentru ca asta au simțit,cine suntem noi sa le tragem la rãspundere?doar ca sunt altfel decât noi asta înseamna ca trebuie crucificați?NU.Am avut plãcerea sa intru în contact cu musulmani și mi-am fãcut o pãrere foarte buna...primul lucru care te impresioneazã în mod plãcut este bunul simt de care dau dovada.fiecare pãdure are uscãciunile ei asa cum exista si unii care nu se dovedesc a fi buni creștini.trebuie sa aruncam cu pietre in toți musulmanii numai pentru ca au si ei uscãciunile lor?atâta noroi pentru ce?ca sa ne uitam in oglinda dimineața si sa susținem ca noi sunt mai buni,doar pentru ca am aruncat vina asupra lor si ochii nu mai sunt îndreptați asupra defectelor nostre.nu e corect.Aduceți-va aminte,Prințesa Diana s-a îndrãgostit de un musulman deși avea tot ce-și putea dori,a gãsit la el acel ceva ce o întregea si anume iubirea.Asa ca atâta timp cât exista iubire si înțelegere...totul e posibil. Ai vrea tu mandra sa scapi de mine gangsta muslimah ma intitulez Stim noi si de ce
|
||
|
Rania7 Postat pe 1 Septembrie 2009 14:41 |
||
De la: anamaria_brunetik, la data 2009-09-01 12:37:26 Buna anamaria! Noi suntem bine alhamdoulillah tu ce faci?
|
||
|
Rania7 Postat pe 1 Septembrie 2009 15:31 |
||
De la: Rania7, la data 2009-09-01 08:54:27Neatza anne S-a facut draguta........... abia astept..............
|
||
|
sun_shine Postat pe 1 Septembrie 2009 16:15 |
||
De la: Rania7, la data 2009-09-01 14:41:47De la: s_a_w_s_a_n, la data 2009-09-01 13:09:54De la: voicu_monica2001, la data 2009-09-01 08:53:41De la: alexaalice2, la data 2009-08-31 20:13:30hai ne calmam puțin...fiecare persoana e libera sa aleagã ce vrea în viata asta.de ce sa continuam sa judecam oamenii dupã criterii precum rasa,naționalitate sau credințele sale religioase.dacã fetele care au ales aceasta cale pentru ca asta au simțit,cine suntem noi sa le tragem la rãspundere?doar ca sunt altfel decât noi asta înseamna ca trebuie crucificați?NU.Am avut plãcerea sa intru în contact cu musulmani și mi-am fãcut o pãrere foarte buna...primul lucru care te impresioneazã în mod plãcut este bunul simt de care dau dovada.fiecare pãdure are uscãciunile ei asa cum exista si unii care nu se dovedesc a fi buni creștini.trebuie sa aruncam cu pietre in toți musulmanii numai pentru ca au si ei uscãciunile lor?atâta noroi pentru ce?ca sa ne uitam in oglinda dimineața si sa susținem ca noi sunt mai buni,doar pentru ca am aruncat vina asupra lor si ochii nu mai sunt îndreptați asupra defectelor nostre.nu e corect.Aduceți-va aminte,Prințesa Diana s-a îndrãgostit de un musulman deși avea tot ce-și putea dori,a gãsit la el acel ceva ce o întregea si anume iubirea.Asa ca atâta timp cât exista iubire si înțelegere...totul e posibil. Sawsan scumpi iata-ma si pe mine........... fetelor mi-a fost dor de voi........... cat despre Rania noastra.........
|
||
|
sun_shine Postat pe 1 Septembrie 2009 16:17 |
||
De la: Kathara, la data 2009-08-30 23:04:40De la: Rania7, la data 2009-08-30 22:59:16De la: Kathara, la data 2009-08-30 22:56:19De la: Rania7, la data 2009-08-30 22:49:51De la: MaraDonna, la data 2009-08-30 22:37:41جنون النسوان vai ce ma distrez pupici fetele etele
|
||
|
myeyes Postat pe 1 Septembrie 2009 20:37 |
||
|
Neatza dragelor ! Dupa foooarte mult timp m-am reintors si ma bucur sa va regasesc Ramadan Kareem tuturor celor care sunt convertite! Si o zi cat mai frumoasa
|
||
|
miniblu Postat pe 2 Septembrie 2009 08:34 |
||
|
Neatza Habibelor................... Se pare ca de data asta eu sunt cea matinala.............. Miniblu bine ai revenit scumpo, Myeyes bine te-am gasit si pe tine............. Rania, Sawsan, Alice................ Va doresc la toate o zi No.1 si va las cafelosul virtual si turma de pupicei drept garnitura............. J'adore de banditoi, pe unde imi umbli mataluta?? I-a treci la apel ............. veiz ca au venit puradeii acasica..............pupa fata la tine..............
|
||
|
sun_shine Postat pe 2 Septembrie 2009 09:06 |
||
|
Multumesc pentru intampinare Va pup si va astept la cafeluta!
|
||
|
miniblu Postat pe 2 Septembrie 2009 09:47 |
||
Iyi gnler kizlar marhaba ya banat salutare gagici Mi-a soptit mie cineva ca va e dor de mine, si dupa ce am citit si mesajele voastre nu am mai rezistat si iaca mi-am facut aparitia, nu de alta dar asa imi era dor de voi si imi mai era dor de ceva....EXACTTTTTTTTTTTTTTTTTT DE FALFAITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT VA PUPACESC PE TOATE SI VA IMBRATISEZ CU DRAG...
|
||
|
jadore_dior Postat pe 2 Septembrie 2009 13:56 |
||
Neatza fetili J'adore era sa te dam disparuta
|
||
|
Rania7 Postat pe 2 Septembrie 2009 13:59 |
||
Buna! Bine c-am prins pe cineva on line.. Ma lamuriti si pe mine cum e cu ceiaul de vanilie? Faceti ceva special sau el exista, pur si simplu.. dar doar acolo? |
||
|
rashela Postat pe 2 Septembrie 2009 13:59 |
||
De la: Rania7, la data 2009-09-02 13:59:51Neatza fetili Haoleeeeeeeeeeeeu pai da' sa poata asa ceva...sa dispara io cand are hatatia puradei dastapti si frumosi????
|
||
|
jadore_dior Postat pe 2 Septembrie 2009 15:50 |
||
|
||
|
jadore_dior Postat pe 2 Septembrie 2009 15:52 |
||
De la: rashela, la data 2009-09-02 13:59:53Buna! Bine c-am prins pe cineva on line..
|
||
|
jadore_dior Postat pe 2 Septembrie 2009 15:53 |
||
De la: Rania7, la data 2009-09-01 08:54:27Neatza anne Si mie mi-a fost tare dor de tine..dar avusai si eu nevoie de o escapada ca tot omul..stii cum e ..dupa munca si rasplata... si multa falfaialaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
||
|
jadore_dior Postat pe 2 Septembrie 2009 15:59 |
||
De la: rashela, la data 2009-09-02 13:59:53Buna! Bine c-am prins pe cineva on line.. ceaiul de vanilie cu caramel e super bun e de la lipton, costa cam mult dar se merita... |
||
|
alexa20mitzi Postat pe 2 Septembrie 2009 19:05 |
||
De la: alexaalice2, la data 2009-09-02 19:05:57De la: rashela, la data 2009-09-02 13:59:53Buna! Bine c-am prins pe cineva on line.. Mersi mult! |
||
|
rashela Postat pe 2 Septembrie 2009 19:08 |
||
De la: jadore_dior, la data 2009-09-02 15:53:32De la: rashela, la data 2009-09-02 13:59:53Buna! Bine c-am prins pe cineva on line.. Are sens sa te intreb DE CE o asemenea reactie la o intrebare atat de simpla? Nah, n-are sens... Have a nice day! |
||
|
rashela Postat pe 2 Septembrie 2009 19:09 |
||
De la: rashela, la data 2009-09-02 19:09:46De la: jadore_dior, la data 2009-09-02 15:53:32De la: rashela, la data 2009-09-02 13:59:53Buna! Bine c-am prins pe cineva on line.. Offff are sens si bine facusi ca intrebasi...si scuze pt "reactie" dar nu a fost cu rea intentie...pur si simplu acest site mai are si probleme din cand in cand, iar ce am scris eu nu a aparut din pacate si au ramas doar figurinele...oricum raspunsul meu era destul de ok, iti spuneam ca ceaiul cu vanilie se gaseste mai peste tot in hipermarket-uri...cel care este foarte aromat eset cel de la Lipton... Numai bine..... |
||
|
jadore_dior Postat pe 2 Septembrie 2009 19:51 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Personalizare masini tuning, motociclete si diverse obiecte cu picturi aerografiate | 3 | De la: anastasia_m 22 Iulie 2010 16:48 |
| Vrei independenta financiara? Aici gasesti raspunsul: | 1 | De la: catalyn_2792 12 Iulie 2011 00:21 |
| Bagarea in seama... | 406 | De la: gya29 29 Februarie 2012 22:07 |
|
|
||
| Distractia e'n toi si la noi | 41 | De la: eutoteu 31 Martie 2012 13:06 |
| KudiKa de azi sau cea de altadata? | 61 | De la: kudika421339 21 Decembrie 2011 13:38 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.