Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

Eu Vad Ca Tu Aiurezi In Ceea Ce Spui...de la ce am spus eu pana la ce ai spus tu cu suferinta...eheee e cale lunga scumpa mea... pe tine oftica parasita de un .....musulman.....hai nu vrei sa`ti dau eu unu?? fal fal.. pasi pe covoras..seni seviyorum canim
Melek_Melek
Postat pe 27 Septembrie 2009 22:27
De la: Adel_Melek, la data 2009-09-27 21:52:10myeyes cui ii spui ca are probleme?

lu' schizofrenica aia
myeyes
Postat pe 28 Septembrie 2009 00:17
Halla wallah girls
Iar incepe razboiul?
Ce mai faceti voi in rest? pt mine incepe facultatea si sunt happy
V-am pupat
Rania7
Postat pe 28 Septembrie 2009 10:06
Buna dimineata!!!! Stiu, n-am mai intrat demult si-mi cer iertare, dar am nevoie de ajutorul vostru... Am primit o narghilea si am tutun cu aroma de cafea (un fel de maglavais ca o pasta...). Am pus tutunul, am pus deasupra un carbune aprins si am acoperit totul cu o folie de aluminiu. Ideea e ca am tras doar un singur fum (super gust, de altfel...), dupa care n-am mai reusit. Parca nu ardea cu suficienta putere carbunele... Si m-am gandit sa va cer voua ajutorul ca stiu ca va pricepeti. Va multumesc mult si inca o data va rog sa nu ma certati prea tare ca intru atat de rar in aceasta cafenea.
Lucia38
Postat pe 28 Septembrie 2009 11:40
tre sa pui si apa
Melek_Melek
Postat pe 28 Septembrie 2009 12:12
ooooo habiba....bv bv ma bucur pt u:*:*:*
Melek_Melek
Postat pe 28 Septembrie 2009 12:12
De la: myeyes, la data 2009-09-28 00:17:36
De la: Adel_Melek, la data 2009-09-27 21:52:10myeyes cui ii spui ca are probleme?

lu' schizofrenica aia

kiar are :)))))
Melek_Melek
Postat pe 28 Septembrie 2009 12:13
ahlan wa sahlan fetelor,lucia,ai pus apa in partea de jos de sticla?daca nu,pune,dar sa nu fie cu varf,iar sus se pune tutunul,se acopera cu foita de aluminiu,si apoi se incinge carbunul la foc,si dupa ce e gata il pui deasupra foitei de aluminiu ca sa nu ajunga la tutun ca il arde.mult succes nu e ceva greu
yasmin_yasemin
Postat pe 28 Septembrie 2009 12:19
De la: Rania7, la data 2009-09-28 10:06:42Halla wallah girls
Iar incepe razboiul?
Ce mai faceti voi in rest? pt mine incepe facultatea si sunt happy
V-am pupat

ya mai las' tu razbelul pentru altii si treci repede la moi la raport: pe unde-mi umbliiiiiiiiiii??
jadore_dior
Postat pe 28 Septembrie 2009 17:36
De la: Adel_Melek, la data 2009-09-28 12:13:04

lu' schizofrenica aia

Istete replici, faceti cinste musulmanilor de pretudindeni!

De la: Adel_Melek, la data 2009-09-27 22:27:28Eu Vad Ca Tu Aiurezi In Ceea Ce Spui...de la ce am spus eu pana la ce ai spus tu cu suferinta...eheee e cale lunga scumpa mea... pe tine oftica parasita de un .....musulman.....hai nu vrei sa`ti dau eu unu?? fal fal.. pasi pe covoras..seni seviyorum canim

Eu? Parasita de un musulman? Imposibil, n-am iesit niciodata cu vreunul.

ps. Daca vreau un arab (nemusulman, nota bene), n-am decat sa-i dau un bip si vine mancand pamantul. Adevarul e ca e si greu sa faci rost de unul .. sau de o mie.
Kathara
Postat pe 28 Septembrie 2009 17:38
Mersi mult fetelor pentru raspuns. Am pus apa nu pana sus, dar nu stiam cum se pune carbunele. Acuma sper sa iasa. Va tin la curent.
Lucia38
Postat pe 28 Septembrie 2009 19:39
De la: Kathara, la data 2009-09-28 17:38:20
De la: Adel_Melek, la data 2009-09-28 12:13:04

lu' schizofrenica aia

Istete replici, faceti cinste musulmanilor de pretudindeni!

De la: Adel_Melek, la data 2009-09-27 22:27:28Eu Vad Ca Tu Aiurezi In Ceea Ce Spui...de la ce am spus eu pana la ce ai spus tu cu suferinta...eheee e cale lunga scumpa mea... pe tine oftica parasita de un .....musulman.....hai nu vrei sa`ti dau eu unu?? fal fal.. pasi pe covoras..seni seviyorum canim

Eu? Parasita de un musulman? Imposibil, n-am iesit niciodata cu vreunul.

ps. Daca vreau un arab (nemusulman, nota bene), n-am decat sa-i dau un bip si vine mancand pamantul. Adevarul e ca e si greu sa faci rost de unul .. sau de o mie.

Da e foarte greu, nu se uita la oricare c...a....si in nici un caz la una care este impotriva religiei lui draga mea "Catanga"
Melek_Melek
Postat pe 28 Septembrie 2009 23:21

Daca-i femeie sau macar seamana cat de cat, musca momeala. C'urva sau calugarita, un musulman nu zice pas.

Din pacate pentru ei, eu am zis intotdeauna.
Kathara
Postat pe 29 Septembrie 2009 00:11
Ce faceti? Am lipsit o perioada buna de pe la voi..de 3 ore stau si citesc ...ce agitatie a fost...
Va pupicesc si va las o cafea la nisip pentru dimineata.
CrisCHR
Postat pe 29 Septembrie 2009 00:52
Buna dimineata
Malak
Postat pe 29 Septembrie 2009 09:53
De la: Kathara, la data 2009-09-29 00:11:11

Daca-i femeie sau macar seamana cat de cat, musca momeala. C'urva sau calugarita, un musulman nu zice pas.

Inseamna ca ai avut tangente, si esti ranita Las` Ca`i Bine
Melek_Melek
Postat pe 29 Septembrie 2009 11:18
Gunaydin kizlar!!!! Neata Fetele!!! Va Las O Cafea Dulce!!! Si O Turma De Pupicei
Melek_Melek
Postat pe 29 Septembrie 2009 11:19
Buna ziua de la Cluj!!!!! Am trecut sa va las care vi se cuvin.
Lucia38
Postat pe 29 Septembrie 2009 13:21
De la: Adel_Melek, la data 2009-09-29 11:18:51

Evident ca am avut tangente, doar nu vorbesc din filme! Iar atunci cand am fost ranita in amor, m-am blamat pe mine, nu pe el (logic).

Sa-ti zic o chestie. Am asistat la o ceremonie musulmana acum niste ani, la sfarsitul careia asistenta a fost servita cu dulciuri. Guess what? Intai barbatii, apoi femeile. M-am simtit jignita pana in maduva oaselor si tu crezi ca m-as putea vreodata apropia de cineva cu mentalitatea asta? Eu? Coordonatorul meu de doctorat, fost sef al Academiei Romane se ridica in picioare cand intru in camera si tu crezi sincer ca pentru trei zorzoane ( de ce toti musulmanii imi ofera aur in primele 5 minute?) m-as cobori atat de jos?
Kathara
Postat pe 29 Septembrie 2009 17:25
De la: Kathara, la data 2009-09-29 17:25:26
De la: Adel_Melek, la data 2009-09-29 11:18:51

Evident ca am avut tangente, doar nu vorbesc din filme! Iar atunci cand am fost ranita in amor, m-am blamat pe mine, nu pe el (logic).

Sa-ti zic o chestie. Am asistat la o ceremonie musulmana acum niste ani, la sfarsitul careia asistenta a fost servita cu dulciuri. Guess what? Intai barbatii, apoi femeile. M-am simtit jignita pana in maduva oaselor si tu crezi ca m-as putea vreodata apropia de cineva cu mentalitatea asta? Eu? Coordonatorul meu de doctorat, fost sef al Academiei Romane se ridica in picioare cand intru in camera si tu crezi sincer ca pentru trei zorzoane ( de ce toti musulmanii imi ofera aur in primele 5 minute?) m-as cobori atat de jos?

Nu Mai Conteaza Acum...A Contat Atunci (Cand Te`ai Coborat Atat De Jos) Nu Te Mai Blama Pt Ca Stiai Ce Inseamna Lumea islamica, doar nu erai floarea florilor cand ai avut "aceasta tangenta" si nu stiai nimic despre ei. Mie imi place sa fiu tratata ca o printesa si iubita, ca doar sunt femeie, nu sa frece un patron cu vrea muschiu lui cu toata educatia si toata scoala si academia mea. Am si eu o firma in picioare pe care tot cu munca mi`am ridicat`o...Asa ca baby lasa tu "ghici Ce?" ca toti suntem o apa si un pamant si toti ajungem acolo unde trebuie la sf zilelor noastre, nu trebuie sa negi si sa urasti pt ceea ce ti s`a intamplat in mod regretabil, si imi pare rau pt u, ca se vede ca ai suferit foarte mult....incearca sa fii altfel si sa nu mai ataci, ca toti oamenii sunt facuti de Dumnezeu din Pamant!!! Nu unii sunt din aur si unii din altceva, si cand mori nu scrie nicaieri cate scoli ai avut.....
Melek_Melek
Postat pe 29 Septembrie 2009 22:40
Vad ca nu pricepi. De coborat nu m-am coborat niciodata (pentru mine a te cobori inseamna a te combina/culca/avea orice tip de legatura amoroasa cu un musulman). Relatiile mele cu ele nu au trecut niciodata de nivelul de cunostinte (maximim), nici la per tu nu-mi amintesc sa-i fi vorbit vreunuia, iar tangente, la o adica, am si in ziua de azi. Asta nu inseamna ca ma tine sau m-a tinut vreunul de mana.

Bineinteles ca stiam ce inseamna lumea islamica (vad ca pentru tine inseamna ceva rau) si da, eram "floarea florilor", tocmai din motivul ala mi-am zis sa nu am prejudecati si sa ii judec pe ei ca oameni. Sa vezi, toate prejudecatile erau intemeiate si da, sunt asa cum zice lumea. Nici macar nu-i greu de observat.

Aia cu suferitul e amuzanta, poti, in schimb, sa stai calma, nu m-a tradat niciodata in amor niciun musulman, din simplul motiv ca nu am fost niciodata intr-o relatie amoroasa cu vreunul. Serios, nu-i asa de greu de priceput.

Mie imi place un barbat sa ma trateze ca pe un partener, un egal, nu un bibleou de portelan. Felicitari pentru firma, nu pot spune ca sunt foarte impresionata (parintii mei au afacerea lor, asa ca ...), banii nu prea m-au interesat niciodata. Un om cu carte va fi intotdeauna superior unuia cu bani.

Iar dupa moarte scrie al dracului care scoli ai avut ...

Kathara
Postat pe 29 Septembrie 2009 22:57
Buna dimineatza fetelor.................Dupa cate vad iar o luam de la capat.........
Pt dumnezeu, chiar nu a fost de ajuns atata mizerie?? Bun fiecare stie cate ceva despre fiecare.................Si stim cum gandim , de ce nu o lasati balta? Oricum nu se va ajunge la niciun consens din punctul asata de vedere..........
Ce rost are sa jignim, chiar si fara intentie?? Bun ne-am lamurit nu: Katharei nu ii plac musulmanii, mai precis felul lor de a fi , mentalitatea, noi ii acceptam asa cum sunt ei si ce?? Fie care cu modului de a gandi, fiecare cu parerea lui..........
Dar vreti sa o lasati balta , va rog? Nu isi are rostul.............
Ne pierdem in discutii inutile .............
ooooffffffffffffffff gata...................

Melek scumpa multam de cafelos si tie Chris la fel.............E randul meu sa dau dulciurelele asa ca poftiti la fata c u placere.............

Ubi zuze muze uite special pt tine o turma der pupicei sa iti ajunga.......................
sun_shine
Postat pe 30 Septembrie 2009 08:27
Eu nu am inceput nimic, s-a gasi t don'saora sa ma insulte din senin. Si am reactionat, normal.
Kathara
Postat pe 30 Septembrie 2009 09:09
De la: Kathara, la data 2009-09-29 22:57:25Vad ca nu pricepi. De coborat nu m-am coborat niciodata (pentru mine a te cobori inseamna a te combina/culca/avea orice tip de legatura amoroasa cu un musulman). Relatiile mele cu ele nu au trecut niciodata de nivelul de cunostinte (maximim), nici la per tu nu-mi amintesc sa-i fi vorbit vreunuia, iar tangente, la o adica, am si in ziua de azi. Asta nu inseamna ca ma tine sau m-a tinut vreunul de mana.

Bineinteles ca stiam ce inseamna lumea islamica (vad ca pentru tine inseamna ceva rau) si da, eram "floarea florilor", tocmai din motivul ala mi-am zis sa nu am prejudecati si sa ii judec pe ei ca oameni. Sa vezi, toate prejudecatile erau intemeiate si da, sunt asa cum zice lumea. Nici macar nu-i greu de observat.

Aia cu suferitul e amuzanta, poti, in schimb, sa stai calma, nu m-a tradat niciodata in amor niciun musulman, din simplul motiv ca nu am fost niciodata intr-o relatie amoroasa cu vreunul. Serios, nu-i asa de greu de priceput.

Mie imi place un barbat sa ma trateze ca pe un partener, un egal, nu un bibleou de portelan. Felicitari pentru firma, nu pot spune ca sunt foarte impresionata (parintii mei au afacerea lor, asa ca ...), banii nu prea m-au interesat niciodata. Un om cu carte va fi intotdeauna superior unuia cu bani.

Iar dupa moarte scrie al dracului care scoli ai avut ...

La mine nu inseamna mnk rau, ca daca insemna nu mai eram cu unu
Melek_Melek
Postat pe 30 Septembrie 2009 09:13
De la: voicu_monica2001, la data 2009-09-30 08:27:37Buna dimineatza fetelor.................Dupa cate vad iar o luam de la capat.........
Pt dumnezeu, chiar nu a fost de ajuns atata mizerie?? Bun fiecare stie cate ceva despre fiecare.................Si stim cum gandim , de ce nu o lasati balta? Oricum nu se va ajunge la niciun consens din punctul asata de vedere..........
Ce rost are sa jignim, chiar si fara intentie?? Bun ne-am lamurit nu: Katharei nu ii plac musulmanii, mai precis felul lor de a fi , mentalitatea, noi ii acceptam asa cum sunt ei si ce?? Fie care cu modului de a gandi, fiecare cu parerea lui..........
Dar vreti sa o lasati balta , va rog? Nu isi are rostul.............
Ne pierdem in discutii inutile .............
ooooffffffffffffffff gata...................

Melek scumpa multam de cafelos si tie Chris la fel.............E randul meu sa dau dulciurelele asa ca poftiti la fata c u placere.............

Ubi zuze muze uite special pt tine o turma der pupicei sa iti ajunga.......................
accesati aici http://www.youtube.com/watch?v=jrhHDusW7dM melodie de melodie :*:*:* va pup eu am plecat la puradelu turc o saptamana frumoasa dragele mele
Melek_Melek
Postat pe 30 Septembrie 2009 09:15
De la: Kathara, la data 2009-09-30 09:09:51Eu nu am inceput nimic, s-a gasi t don'saora sa ma insulte din senin. Si am reactionat, normal.

OOfffffffffff doamne...Nu am zis ca tu ai inceput ceva...............
Vorbeam in general, ma refeream la toate nu la cineva in mod special......Scuze daca asta s-a inteles din ceea ce am zis..........
Dar serios acum...........la ce bun??
O zi buna..

Melek sa ai grija de tine ............
sun_shine
Postat pe 30 Septembrie 2009 12:05
Gunaydin kizlar...sabah el kher ya banat...'neatza gagici....

Cafelosul e gata, asa ca va astept cu drag...si multi pupicei

ubi meu zuzi

si pupicii speciali pentru puradei

Pt. Kathara: hai sa terminam cu aceste discutii inutile in fond si la urma urmei...daca ne jignim atat una pe cealalta sau unul pe celalalt, oare ajungem undeva/? suntem oare mai interesanti? O zi buna...
jadore_dior
Postat pe 1 Octombrie 2009 09:01
De la: jadore_dior, la data 2009-10-01 09:01:54Gunaydin kizlar...sabah el kher ya banat...'neatza gagici....

Cafelosul e gata, asa ca va astept cu drag...si multi pupicei

ubi meu zuzi

si pupicii speciali pentru puradei

Pt. Kathara: hai sa terminam cu aceste discutii inutile in fond si la urma urmei...daca ne jignim atat una pe cealalta sau unul pe celalalt, oare ajungem undeva/? suntem oare mai interesanti? O zi buna...

Ubi a mea.

smart girl like always..................luv ya girl..............
sun_shine
Postat pe 1 Octombrie 2009 20:51
buna fetelor.....ce mai faceti?pupicei din cluj!!!!!!!!!!!!
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 5 Octombrie 2009 10:59
De la: HABIBA_CHANDRAMUCKI, la data 2009-10-05 10:59:08buna fetelor.....ce mai faceti?pupicei din cluj!!!!!!!!!!!!

sufla vantul pe aici!unde sunteti fetelor???
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 8 Octombrie 2009 12:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
stie cineva? 7 De la: kudika023770 7 Noiembrie 2009 19:14
lenor? 14 De la: iulia069834 16 Decembrie 2009 11:52
ce melodii credeti ca sunt :dragutze, cool, funny si au un videoclip pe masura 4 De la: Adora_me 27 Iunie 2009 10:19
Concurs foto 1 De la: myladybug 19 August 2011 17:23
LA CAFENEUA VECHE : ) 762 De la: 31 Martie 2012 13:05