Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

De la: Malak, la data 2008-09-09 18:07:18lasa arabusa k o sa te gandesti la noi si noi la tine
si ema daca mai vrei d.a. just let me know am o colectie......

Poate o sa fac si netul sa mearga cu puterea mintii..cine stie...

Si eu te pup , Malak...

SI TOTUSI, CU MUSTELE ALEA CE SA FAC?? CA FAC GENOCID AICI...
Elena30
Postat pe 9 Septembrie 2008 18:11
arabusa alea 3 ceasuri rtele de marea mi-au mancat zilele azi....
uff mai fetelor acu ma plang si eu la voi...
ma harai cu seful,ma cert cu clientii care nu inteleg cum ca promotia s-a terminat....
ma trag singura de par ca am de lucru 2 gramezi si ma ustura ochii de atatea cifre si statistici si sa imi trag palme singura daca mu ma mai deprima si toate scandalurile astea de 2 lei....
daaaaar macar la voi e liniste si pace.... ce bine e acilea...
mafiosoo mic si drag iti multumesc din suflet pt melodii le descarc acasa ca sunt inca la munca si nu pot sa le vad. mi-au placut enorm cele de aseara.
fetelor multumesc enorm pt pupilici va dau si eu inapoi

pt voi toate care azi m-ati facut sa zambesc....
dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Septembrie 2008 18:14
Mafia, merci mult!
Te simti mai bine?
mahy33
Postat pe 9 Septembrie 2008 18:16
ema,doar n-o sa te amarasti tu numa' pt atata lucru.si dak te mai supara sefu' ii trimit eu via e-mail melodia alora de la parazitii cu gigi becali
Malak
Postat pe 9 Septembrie 2008 18:19
De la: mahy33, la data 2008-09-09 18:16:40Mafia, merci mult!
Te simti mai bine?

da..mersi de intrebare..abia ca am terminat iftarul...

Postat pe 9 Septembrie 2008 18:21
De la: Malak, la data 2008-09-09 18:19:44ema,doar n-o sa te amarasti tu numa' pt atata lucru.si dak te mai supara sefu' ii trimit eu via e-mail melodia alora de la parazitii cu gigi becali

Aia cu bomboana? Sau care??
Elena30
Postat pe 9 Septembrie 2008 18:23
aia care contine o intrebare care se tot repeta "ai avea ceva impotriva......?"
Malak
Postat pe 9 Septembrie 2008 18:25
Esti in Ramadan? De asta erai trista, iti era foame....
mahy33
Postat pe 9 Septembrie 2008 18:26
De la: mahy33, la data 2008-09-09 18:26:31Esti in Ramadan? De asta erai trista, iti era foame....

nu eram trista ca sunt in Ramadan....dar mi-a facut bine o gura de apa...

Postat pe 9 Septembrie 2008 18:27
Apropos, ce 'mancam' in seara asta? Ce pregatiti bun fetelor?
mahy33
Postat pe 9 Septembrie 2008 18:45
De la: mahy33, la data 2008-09-09 18:45:04Apropos, ce 'mancam' in seara asta? Ce pregatiti bun fetelor?

Eu pregatesc cu deosebita atentie, o vizita la fastfood, pentru ca inca sunt la munca, si timp sa-mi fac pastele cu oregano, busuioc si parmegianno nu mai am azi :(((...
Elena30
Postat pe 9 Septembrie 2008 18:49
Super reteta ta, arabusa! Hai la fast food.
Pastele nu le refuz, da' nici eu n-am timp daca plec la ora 21.
mahy33
Postat pe 9 Septembrie 2008 18:52
Haideti fetelor sa ne mai destindem putin vad ca multe din voi sinteti obosite,iar astia la TV anunta sfarsitul lumii (Doamne mare ti-e gradina)Asa ca am cateva bancuri ,cu copii,sper sa va placa

NU TE PUNE CU,COPIII

O fetita vorbea cu profesorul ei despre balene.Profesorul ii explica ca din punct de vedere fizic este imposibil ca o balena sa poata inghiti un om chiar daca aceasta este foarte mare,gatul unui mamifer este foarte mic.
Fetita spune ca Jonah a fost inghitita de o balena.Iritat profesorul ii explica din nou ca O BALENA NU POATE INGHITI UN OM!!! DiN PUNCT DE VEDERE FIZIC ESTE IMPOSIBIL
Fetita ii raspunde :bine atunci cand am sa ajung in ceruri ,voi intreba pe Jonah.
La care profesorul intreaba: Si ce se intampla daca Jonah va merge in iad?
Fetita ii raspunde: Atunci poti sa intrebi tu.

O profesoara de gradinita avea sub observatie un grup de copii in timp ce ei desenau.Se gandeste sa vada munca fiecarui copil si la un moment dat vede desenul unei fetite si o intreaba ce anume deseneaza.Fetita ii raspunde: Il desenez pe Dumnezeu
Profesoara face o pauza si ii spune fetitei: Dar nimeni nu stie cum arata Dumnezeu!
Fara a intrerupe desenul ,fetita ii raspunde profesoarei:Il vor vedea intr-un minut

Intr-o zi,o fetita statea si se uita la mama ei in timp ce spala vasele la chiuveta in bucatarie,ea observa brusc ca mama ei are cateva fire albe in contrast cu parul brunet,si o intreaba:Mami de ce unele fire de par sint albe la tine?

Mama ii raspunde:Ei bine, de fiecare data cand faci ceva gresit si ma faci sa plang sau ma faci nefericita,unul din fire se albeste.
Fetita se gandeste la destainuirea facuta de mama ei, si o intreaba:Mami si atunci cum de toate firele bunicii sint albe?

Toti copiii au facut poze, iar profesoara lor incearca sa ii convinga pe fiecare sa cumpere cate o copie a fotografiei de grup: '' Ganditi-va cat de frumos ar fi pentru voi sa va uitati la poze atunci cand va veti face mari si sa spuneti :''Uite-o pe Jennifer,acum este avocata'',sau uite-l pe Michael,acum este doctor''
La care ....o mica voce in fundul clasei spune tare: Uite-o pe doamna profesoara,acum e moarta.

O profesoara le dadea lectii copiilor privind modul de circulatie a singelui.In incercarea de a face mai clar subiectul,spune: ''Acum copii,daca stau in cap stiti ca singele va incepe sa circule iar la fatza voi fi rosie
DA! raspund copiii...
Atunci de ce in timp ce stau permanent in pozitie verticala, pozitia de sange nu se executa in picioarele mele?
La care unul din copii zice cu puture: Pentru ca picioarele tale nu sint goale!!!

sper ca v-au placut
s_a_w_s_a_n
Postat pe 9 Septembrie 2008 19:10
s_a_w_s_a_n eu personal iti multumesc .chiar aveam nevoie
Malak
Postat pe 9 Septembrie 2008 19:13
Au venit la fix!
Nu mai poooooot, vreau acasa sa dorm! Aseara am fost la o petrecere de Sf. Maria si azi am avut treaba de la ora 8 non-stop!
mahy33
Postat pe 9 Septembrie 2008 19:14
Super melodii...multumesc si daca mai pui nu cred ca se supara cineva...
sun_shine
Postat pe 9 Septembrie 2008 19:21
Cu placere o sa mai caut bancuri bune si o sa vi le spun si voua
s_a_w_s_a_n
Postat pe 9 Septembrie 2008 19:21
Ma doare capul si nu mai pot sa lucrez, asa ca mai bine las totul pe maine decat sa fac vreo greseala si maine oricum tot eu trebuie s-o indrept!
mahy33
Postat pe 9 Septembrie 2008 19:22
pai in cazul asta,dupa o adevarata zi de marti(pt noi toate ) eu zic sa decretam "fiesta loca" ca meritam si noi dupa o zi de toata jena
Malak
Postat pe 9 Septembrie 2008 19:24
sunt super...merci...asta m-a facut sa mai uit de ale mele..
sun_shine
Postat pe 9 Septembrie 2008 19:24
De la: Malak, la data 2008-09-09 19:24:04pai in cazul asta,dupa o adevarata zi de marti(pt noi toate ) eu zic sa decretam "fiesta loca" ca meritam si noi dupa o zi de toata jena

Ca bine zici.......se pare ca la toata lumea a fost o zi de doi lei...pfffff am crezut ca nu se mai termina.....
sun_shine
Postat pe 9 Septembrie 2008 19:26
Ascult o melodie super, nu e de fiesta dar iti merge la suflet, zic eu:
Lenny Kravitz - Believe in me. Ca sa ma calmez...
mahy33
Postat pe 9 Septembrie 2008 19:29
astia au innebunit cu sfarsitul lumii astazi unii din voluntari au facut urari de bine si si-au luat la revedere de la noi altii si-au spus ofurile etc ca poate nu mai apuca ziua de maine pun pariu cand se intoarce mama ca si ea incepe si daca n-om muri maine de vineri ne mai distram putin cu crucea rosie mai o defilare la ziua pompierilor mai un lant uman de ziua mondiala a primului ajuto ...o mai inviem pe ana etc si ne mai pregatim sa vina si domnul

Postat pe 9 Septembrie 2008 19:33
Ce bine ca te-ai intors Rania, si nu oricum ci cu forte proaspete! Poate ne molipsesti si pe noi.
mahy33
Postat pe 9 Septembrie 2008 19:38
sa stii ca doar asta mai lipsea Ranya,isteria generala datorata "Apocalipsei" ca in rest in ultimele zile pot sa zic ca le-am vazut pe toate
Malak
Postat pe 9 Septembrie 2008 19:39
a venit mama si a inceput citez:"asa e mama maine ori se produce un cutremur ori o gaura neagra...ce mai astia vor sa ne extermine"

Postat pe 9 Septembrie 2008 19:40
deci in momentul asta am uitat ca am avut o zi mizerabila pur si simplu stau si rad . cred ca mama nu s-a uitat la tv de nu m-a sunat sa-mi zica nimic
Malak
Postat pe 9 Septembrie 2008 19:43
hai sa va mai dau cateva melodii..sper ca v-au placut cele ce le-am postat mai devreme...

daca vreti vreun cantaret preferat sa-mi spunet ca poate-l gasesc si-l postez aici...

Postat pe 9 Septembrie 2008 19:44
da imagineaza-ti cum e sa vezi 20 de nebuni ca vin sa-si ia la revedere de la tine sau sa-ti spuna ce bine le-a parut sa te cunoasca : sml-happy0009: eu si ceilalti voluntari mai vechi am ras copios dupa ce am terminat sa ne miram ca numai noi nu stiam despre ce pixul meu vb toata lumea....apoi a inceput si directoarea cu glume fetelor daca nu mai apucam ziua de maine mi-a parut bine sa vb cu voi

mafiuto vreau eu tamer hosney

Postat pe 9 Septembrie 2008 19:47
crezi ca reusesti sa gasesti Mustafa Amar - El Leila Doob?
multam pt muzica,pe mine a reusit sa ma mai scoata din ale mele:)
Malak
Postat pe 9 Septembrie 2008 19:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
oameni impertinenti si idioti............. 59 De la: donttouch 23 Aprilie 2009 13:42
Este adevarat k barbatii prefera femeile virgine intr-o casatorie? 45 De la: Dara 30 Iulie 2009 09:25
Ceao la toata lumea!!!!!!!! 11 De la: Delyi 10 Iunie 2010 23:56
Relatie toxica ! 38 De la: faith742011 27 Noiembrie 2011 16:20
o scuza buna...!! 5 De la: kika25 19 Octombrie 2009 22:31