Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

ya salam habibele mele!!!!m-am trezit si eu nu demult si fac umpic de curatenie......si mi-ar teeb un capuccino sa ma trezeasca...v-am pupat...
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 9 Septembrie 2008 13:21
Io Mor de Foameeeeeeeeeeeeeeeeee.....Si Cleo, imi lasa gura apa ..legat de retata ta...

Iar am o zi de vis....Nu pot sa inteleg dc imi merge asa bine... Chiar n-am dat in cap la nimeni, INCA....

Printre altele, am facut cafea.. ???

Pupici...
Elena30
Postat pe 9 Septembrie 2008 13:22
bine ai venit maktub!si mie mi-e taree foame arabusa...da uitate la salata mea cu pui postata.....e foarte buna.....
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 9 Septembrie 2008 13:23
Bine v-am gasit Habiba. Inca o data multumesc ca m-ati primit printre voi.
Maktub_16
Postat pe 9 Septembrie 2008 13:25
@7abiba :uite scumpa u capuccino cu multa spuma numai pt tine
@arabusa :cum spune prietena mea "sanatosi sa fim,ca necazurile vin" lasa c-o sa rasara si soarele,o sa vezi.
Malak
Postat pe 9 Septembrie 2008 13:26
ce bun iiiiiiii,maktub noi primim pe oricine...si orice intrebari ai nu ezita sa postezi si te ajutam...pusy surioareleor
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 9 Septembrie 2008 13:32
ce bun iiiiiiii,maktub noi primim pe oricine...si orice intrebari ai nu ezita sa postezi si te ajutam...pusy surioareleor
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 9 Septembrie 2008 13:32
sorry...nush ce are site-ul asta..
HABIBA_CHANDRAMUCKI
Postat pe 9 Septembrie 2008 13:33
Nu sunt musulmanca, dar viata a facut in asa fel sa cunosc putin obiceiurile si religia voastra. Si va apreciez foarte mult, desi sunt multi care condamna aceasta religie. Si fac asta pentru ca nici macar nu incearca sa va cunosca.
Maktub_16
Postat pe 9 Septembrie 2008 13:44
Maktub
Malak
Postat pe 9 Septembrie 2008 13:49
maktub welcome in alta ordine de idei omul trebuie judecat pt caracterul lui nu pt religia lui dar se pare ca multi au uitat asta sau poate nu au stiut niciodata deci sunt scuzati

Postat pe 9 Septembrie 2008 13:52
e placut ca mai exista si alti oameni care "nu judeca o carte dupa coperta"
Malak
Postat pe 9 Septembrie 2008 13:59
bai fratilor unde pix este administratia kudika deja este inadmisibil ce se intampla pe forumul asta e ca pe camp

Postat pe 9 Septembrie 2008 14:03
Merci pt. floarea virtuala Malak si, pentru voi toate, va ofer toate florile din lume. Mie nu imi place sa cataloghez oamenii dupa religie sau nationalitate. Este o mare tampenie. Omul, intr-adevar, trebuie judecat pentru caracterul sau Rannyah, si asa fac si eu. De asemenea consider ca fiecare este liber sa faca ce vrea, atata timp cat nu face rau celuilalt. Oricum, toti vom da "socoteala" pentru faptele noastre in fata Creatorului, fie ca el este Dumnezeu, Allah, Buddha...
Maktub_16
Postat pe 9 Septembrie 2008 14:11
eu deja nu ma mai complic sa explic anumite lucruri unor anumite persoane...app acum cateva minute cineva mi-a urat de "bine" sa nu mai am puls 5 minute deh unii nu suporta ironia si ma iubesc atat de tare ca ar vrea sa dispar de pe fata pamantului si eu sunt atat de fericita ca pot sa nu le satisfac dorinta si sa-i calc mereu pe coada ca merita

Postat pe 9 Septembrie 2008 14:16
Ma sa mor eu ce e aici...adica dincolo,,,,in tabara vecina..razboi,nu alta...rufe spalate in public,,mai rau ca la usa cortului.....Dar sa revenim la oile noastre...Voi ma omorati cu retetele astea....ma doare stomacul si nu pot sa pap...beau ca vaca apa si suc si cafea..Vreau acasa !!!!!!!!!!!!!!!

Postat pe 9 Septembrie 2008 14:18
eu am incercat azi reteta lui malak de spaghete marocane si mi-au iesit va invit si pe voi si incet incet am sa le incerc pe toate asa ca mai postati chiar daca nu e bucatarie araba the tunnel usa cortului este jignita in comparatie cu ce e pe forumul asta razboi nu gluma

Postat pe 9 Septembrie 2008 14:21
Fetelor, ma omorati cu atatea retete. Mai ales ca sunt innebunita dupa mancarea arabeasca. Si sunt la regim, azi mananc doar lactate
Maktub_16
Postat pe 9 Septembrie 2008 14:32
ti-am zis si-ti repet ,Ranya,ma bucur ca ti-au placut spaghettele si o sa ma tin de promisiune sa-ti mai zic 2-3 retete(sau cate o sa vrei tu )
Malak
Postat pe 9 Septembrie 2008 14:33
@maktub:sa nu-mi zici ca maine papi numai carnita
Malak
Postat pe 9 Septembrie 2008 14:34
nu, doar oua
Maktub_16
Postat pe 9 Septembrie 2008 14:35
malak ai pofta de un mansaf cu cap de oaie n-arata rau nu?! ai fost mortala la faza aia si o sa-ti mai laud reteta pana o incerc pe urmatoarea postata pe acest topic acum vine masaf-ul malak acum acum

Postat pe 9 Septembrie 2008 14:37
Ranya .iti postez cate retete vrei tu da' nu-mi mai zice de mansafu' cu cap de oaie ca iar mi se face rau
Malak
Postat pe 9 Septembrie 2008 14:41
ma distez copios

Postat pe 9 Septembrie 2008 14:42
Multumesc ...in sfarsit ceva constructiv de facut...

Cu mult laptic sa fie !:*
Sabrina_Nede
Postat pe 9 Septembrie 2008 14:57
Salam Alikom fetelor si Ramadan Kareem pentru toate Am citit multe retete cu mancare specifica si ma gandeam sa ma bag si eu in seama Daca s-a mai postat aceasta reteta imi cer scuze

Sarmale de vita de vie

Ingrediente:

25 frunze (120g) frunze vita de vie conservate
2 rosii mari (500g), taiate felii
1 cana (250g) piure de rosii
2 linguri ulei de masline
2 linguri suc de lamaie
1 cana (250g) supa de pui

Umplutura:

1 1/2 linguri ulei de masline
1/2 ceapa mica, taiata
1 catel de usturoi, zdrobit
2 linguri orez
1 lingura stafide, maruntite
1/2 cana (125ml) apa
1 lingurita scortisoara
1 lingurita coriandru macinat
2 linguri frunze de coriandru proaspat tocate
1 1/2 fulgi de migdale prajite si maruntite
150g carne tocata de miel

1.
Puneti frunzele de vita de vie intr-un castron, acoperiti-le cu apa rece si lasati-le sa stea 5 minute.
Clatiti-le sub apa rece si scurgeti-le de apa.
Puneti frunzele cu partea cu vine in sus, puneti cate o lingura cu varf de umplutura pe fiecare frunza, rulati-le strans, impaturiti marginile inauntru si rulati.
2. Umplutura:
Incalziti uleiul in tigaie, adaugati ceapa si usturoiul si amestecati pana cand se inmoaie ceapa.
Adaugati stafidele, amestecati bine.
Adaugati apa si condimentele, fierbeti, fara sa acoperiti, cca 5 minute sau pana cand se evapora lichidul.
Adaugati ingredientele ramase.

3.
Acoperiti baza unei oale de 25cm diametru cu felii de rosii.
Puneti sarmalele intr-un singur strat peste feliile de rosii, turnati peste pireul de rosii, uleiul, sucul de lamaie si supa de pui.
Puneti o farfurie deasupra sarmalelor ca sa raman pe loc in timpul fierberii.
Fierbeti, acoperit, la foc mic, cca 1 ora sau pana cand sunt fierte bine

Pofta Buna /Sa7ten

Dulciuri

Biscuiti cu migdale

Ingrediente pt 45 bucati:
200g unt, taiat bucati
1 lingura coaja de portocala rasa fin
1 cana (160g) zahar pudra
2 lingurite apa de flori
2 oua batute usor
2 cani (300g) faina
2 1/2 cani (310g) migdale macinate
1/4 cana (40g) fulgi de migdale

1. Bateti cu mixerul electric untul, coaja de portocala, zaharul pudra cernut si apa de flori intr-un castronel pana cand obtineti o crema pufoasa.
Adaugati gradat ouale, unul cate unul, bateti pana cand se omogenizeaza.
Transferati crema intr-un castron mare.
Adaugati faina cernuta si migdalele macinate, amestecati pana obtineti un aluat moale.
Inveliti aluatul in plastic si introduceti-l in frigider pentru 30minute.

2. Formati sfere din cate o lingura de aluat.
Puneti sferele pe o tava unsa, la distanta de 4cm una de alta.
Turtiti usor sferele cu mana, apasati in centrul sferelor fulgii de migdale.

Introduceti tava la cuptor la foc moderat pt cca 15 minute sau pana cand devin usor maronii.

s_a_w_s_a_n
Postat pe 9 Septembrie 2008 14:58
sawsan sarmalele lor au o denumire care imi scapa ma ajuti? si biscuitii...oh deja salivez intens

sabrina acum vine cafeluta ta

Postat pe 9 Septembrie 2008 15:00
yammmmmyyy...simt mirosul imbatator....
Sabrina_Nede
Postat pe 9 Septembrie 2008 15:02
fetelor am plecat la crucea rosie sa fac munca utila pt societate si cei aflati in nevoie ne mai tainuim deseara

Postat pe 9 Septembrie 2008 15:10
Wow, ce de bunatati! Trebuie sa le incerc si eu.
Salut, a mai ramas cafea si pentru mine? Sau un frappe?
mahy33
Postat pe 9 Septembrie 2008 15:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
important !!! 2 De la: greierash_is_back 17 Octombrie 2009 16:19
Schimb de link-uri 1 De la: hannahmiriam 30 Noiembrie 2009 14:14
2011 4 De la: iubire_de_catifea 31 Decembrie 2010 22:25
Cafeneaua Premiilor Grammy 4 De la: iulia069834 13 Februarie 2010 11:42
Insomnia 53 De la: battleofwits 7 Martie 2011 21:16