Mai multe
buna dimineata fetelor.. va pup si va dau o cafeluta buna, sau o ciocolata calda o zi frumoasa! |
||
|
Postat pe 9 Septembrie 2008 08:36 |
||
|---|---|---|
cleo super retetele tale.. am sa le copiez si eu
|
||
|
Postat pe 9 Septembrie 2008 08:36 |
||
De la: oanna81, la data 2008-09-09 08:36:10buna dimineata fetelor.. va pup si va dau o cafeluta buna, sau o ciocolata calda 'neata oanna eu personal am nevoie de inca o cafea asa ca a venit la fix cafeaua de la tine .o zi faina sa ai
|
||
|
|
||
|
Malak Postat pe 9 Septembrie 2008 08:50 |
||
Neata fetele...sunt tare sad..si ...Aseara am adormit cu Tv dat la maxim, si n-am auzit telefonul, si m-a sunat saracu arabush, pana sa plictisit...apoi dimineata m-a prins ploaia, la metrou m-am certat cu un nene...si din nou pana la birou m-a plouat...ce inceput de zi...
|
||
|
Elena30 Postat pe 9 Septembrie 2008 08:57 |
||
ya salam fetelor...vreau si eu o cafea TAREEEEE sa ma tina treaza ca se pare ca sunt ca in tom si jerry cu scobitorile
|
||
|
Postat pe 9 Septembrie 2008 09:05 |
||
Buna dimineata!Ce faceti?La taclale?Dati-mi si mie o cafea...Vad ca unele dintre noi si-au inceput prost ziua....Nici eu nu mai am mult si o pun de-o cearta aici... Pupici ptr voi
|
||
|
Postat pe 9 Septembrie 2008 09:54 |
||
neata the tunnel acum vine cafeluta cleo ms pt retete mansaful cu cap de oaie in mijloc arata cat se poate de groaznic cu pui insa arata mai omeneste cred
|
||
|
Postat pe 9 Septembrie 2008 09:56 |
||
fetelor dau eu cate-o cafea .din cate vad azi e "MARTI" pt toata lumea
|
||
|
Malak Postat pe 9 Septembrie 2008 09:58 |
||
De la: Malak, la data 2008-09-09 09:58:04fetelor dau eu cate-o cafea buna dimineata:D si ptr mine e tot marti;)) da ce zici de o ciocolata calda:D |
||
|
Andre_girl86 Postat pe 9 Septembrie 2008 10:32 |
||
macar nu e marti 13 cu luna plina eu as fuma narghilah de mere
|
||
|
Postat pe 9 Septembrie 2008 10:36 |
||
De la: Rannyah, la data 2008-09-09 10:36:43macar nu e marti 13 cu luna plina Ghici ce am eu acasa :X:X:X...Narghilea...di mere, menta, tot ce vrei :X:X:X...vii pe la je?? |
||
|
Elena30 Postat pe 9 Septembrie 2008 10:40 |
||
nush dak Ranya vine da' cred ca eu imi dau demisia si ma indrept spre tine .ma primesti?
|
||
|
Malak Postat pe 9 Septembrie 2008 10:42 |
||
YOY....fetelor deja e cearta..pe alte meleaguri de pe kudika...mai cate rautate exista!Ranya...vad bine?Iar nu ai cont?Hmm..eu mi-am inceput activitatea de detectiv,culeg informatii si sper sa reusesc Se zice ca,cu dreptatea mori in drum!Dar ,,,,sper sa reusesc s-o obtin...Intelegeti voi,ca nu mai dau explicatii,,macar pana nu e negru pe alb..:): Buna,buna cafeaua asta
|
||
|
Postat pe 9 Septembrie 2008 10:42 |
||
buna dimineata feteleor!ce mai faceti!vreau su eu narghilah de mere...si o cafea turceasca sau un ceai turcesc,ce ziceti?
|
||
|
crystyyna2000 Postat pe 9 Septembrie 2008 10:48 |
||
asa...inainte sa ma apuc de invatat ptr restante....
|
||
|
crystyyna2000 Postat pe 9 Septembrie 2008 10:49 |
||
Ocupate,,,cred....azi a dat munca in noi..
|
||
|
Postat pe 9 Septembrie 2008 11:28 |
||
viiiinnnn arabusa the tunnel da iar am cont nou si peste 2 zile iar o sa am pun pariu in fine eu fac spaghete marocane dupa reteta lui malak daca nu ma insel va astept la masa
|
||
|
Postat pe 9 Septembrie 2008 11:39 |
||
Mai astia-s Sheitan pe capul nos'.... Cred ca mi-ar trebui o viata sa descopar prostia unora...
|
||
|
Postat pe 9 Septembrie 2008 11:46 |
||
salut fetelor..... la toate....
|
||
|
Postat pe 9 Septembrie 2008 11:57 |
||
buna cleo
|
||
|
Postat pe 9 Septembrie 2008 11:59 |
||
| habiba....tashahood-ul se face nu obligatoriu in moschee...poate fi facut acasa,sau oriunde in alta parte,sa fie un martor la ceea ce zici,o femeie sau un barbat.......si sa zici din suflet.....cred ca sa pui punct,ai putea sa faci inca odata tashahood,acum ca esti constienta de ceea ce zici.....daca desigur te simti pregatita,increzuta,si nu ai pic de indoiala.....fie ca dumnezeu sa-ti dea multa putere si numai bine..... | ||
|
Postat pe 9 Septembrie 2008 12:01 |
||
salut ranyah..... .......m-ai facut sa rad...la faza cu "cap de oaie"
|
||
|
Postat pe 9 Septembrie 2008 12:02 |
||
"neata" cleo
|
||
|
Malak Postat pe 9 Septembrie 2008 12:04 |
||
cleo serios arata oribil mie imi vine sa vars numai cand ma uit la poza in sine daramite sa mai si mananc asa ceva eu de obicei mananc intai cu ochii si nasul si apoi cu gura
|
||
|
Postat pe 9 Septembrie 2008 12:06 |
||
neatza malak..... .............ranyah...nici mie nu-mi place carnea de oaie sau miel....eu nu cumpar niciodata,mama-soacra mai face tocanite,gulasuri etc... cand ne invita la masa,carne de oaie si mlohee nu face...stie ca nu le suport....
|
||
|
Postat pe 9 Septembrie 2008 12:27 |
||
fetelor eu va .iau o pauza
|
||
|
Malak Postat pe 9 Septembrie 2008 12:39 |
||
|
m-am gandit sa fac azi kafta.....Ingrediente: 500 g carne de vita tocata 1/2 legatura patrunjel (tocata fin sau la mulinex) 1/2 ceapa (tocata fin/mulinex) sare -7spices pepper (bhar) -5 cartofi -3 rosii mari 1 cana suc de rosii sau 2 linguri pasta de rosii Obtional:2 catei de usturoi,ardei gras Carnea tocata se amesteca cu ceapa+patrunjelul +sare+piper .Cartofii se curata de coaja si se taie felii de 2 cm.Intr-o tava se pun cartofii felii,deasupra se aseaza kafta (sub forma unor chiftele latite),peste felii de rosii.Optional se pot pune niste usturoi taiat felii si ardei gras.Se pune 1 cana apa +1 cana suc de rosii,cat sa acopere carnea, si se da la cuptor la200 grade pu 30-40 min.....mai fac si o salata fatoush si gata....am scapat pu ziua de azi
|
||
|
Postat pe 9 Septembrie 2008 12:55 |
||
Buna fetelor. Primesc cafea si cele care nu sunt musulmance? Eu as vrea o cafea cu hell (sunt innebunita dupa ea). Dar daca nu aveti, e foarte bun si ceaiul. MMMMMMMM si o narghilea, mmmmmmm. Abia astept sa ajung acasa si sa pregatesc narghileaua.
|
||
|
Maktub_16 Postat pe 9 Septembrie 2008 12:56 |
||
maktub.....un ceai de maramya....cu miere de albini si lamaie.....
|
||
|
Postat pe 9 Septembrie 2008 13:00 |
||
Merci Cleopatra. Accept ceaiul. Prea multa cafea strica Si ma bucur ca nu sunteti exclusiviste. Va pup pe toate si va multumesc ca m-ati primit in randul vostru. Aaaaaaaaaaaa, am uitat RAMADAN KARIM!!!
|
||
|
Maktub_16 Postat pe 9 Septembrie 2008 13:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| O noua criza | 4 | De la: miss_darine 11 Ianuarie 2010 20:15 |
| Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum | 8245 | De la: 10 Decembrie 2013 21:36 |
| Asta sau Asta? | 332 | De la: sirghea 7 Octombrie 2010 13:14 |
|
|
||
| Un sfat va rog! | 4 | De la: oana84onutza 27 Ianuarie 2010 19:08 |
| PREVIZIUNI IN CAFEA ?? | 53 | De la: anastasia_m 24 Aprilie 2010 15:56 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.