Mai multe
Astazi asa ma simt, uffffff nu stiu de ce, ca doar nu am facut nicio nazbatie glitter-graphics.com |
||
|
Maktub_16 Postat pe 30 Septembrie 2008 10:04 |
||
|---|---|---|
| ce scump e !!!!!!!!! | ||
|
Malak Postat pe 30 Septembrie 2008 10:36 |
||
Neata!E soare si aici,insa ma un feeling ciudat.Fetelor,la mine se intampla sa visez noaptea ceva si a doua zi se intampla ceva ce are legatura cu visul.Oare sunt ciudata? ![]() |
||
|
|
||
|
Postat pe 30 Septembrie 2008 10:48 |
||
nu esti ciudata deloc.mi s-a intamplat si mie.sau poate suntem ciudate amandoua
|
||
|
Malak Postat pe 30 Septembrie 2008 10:49 |
||
|
hello iubitele mele...scuze pt intarziere insa a fost soacra la cafea si nu puteam sa o las singurica. pupici muuultzi pt voi toate
|
||
|
matracucu Postat pe 30 Septembrie 2008 11:02 |
||
Hello Laura!Ce mai zici?In afara de cafeluta cu soacra ta ...ce bine ca nu am socara ,eu nici cu mama nu stau la cafea Si azi apare pe la mine si sta mai mult..offf....sa vedeti show-uri,vrea tot sa stie,ce si cum |
||
|
Postat pe 30 Septembrie 2008 11:22 |
||
|
hello the tunnel...eee,ce sa zic draga mea....apropo de soacra mea,ea este ok,mi-e ciuda pe ea doar cand ma cert cu sotul meu (desi ea nu are nici un amestec insa asta simt eu) azi am o zi incarcata:vine tata la mine pt ca maine il duc la citostatice,ii pregatesc o sumedenie de bunatatzi plus nelipsita savarina cu care il astept de fiecare data.Nu prea manaca el saracutzul insa ce mananca ii gatesc cu tot dragul. si maine va fi o zi incarcata....spital,tata,sedintza cu parintzii la alexandra...pfff,mers inapoi cu tata la tzara,cumparat cadou mama pt ca pe 2 e ziua ea..... deocamdata stau relaxata aici pt o jumate de ora si nu vreau sa ma gandesc la toate astea. love u the tunnel
|
||
|
matracucu Postat pe 30 Septembrie 2008 11:33 |
||
Malak,scuza-ma iubita,te pup si pe tine cu maaare drag
|
||
|
matracucu Postat pe 30 Septembrie 2008 11:35 |
||
|
maktub,cu scuzele de rigoare.....acu te vazui si pe tine pupici multzi si pls,intelegeti-ma azi...sunt f zapacita uite ce am adus pt toata lumea... glitter-graphics.com |
||
|
matracucu Postat pe 30 Septembrie 2008 11:42 |
||
pupicei laura si mult spor k vad k ai un program .la mine vine mama azi si mi-a promis ca-mi aduce bunatati .clau,s-o vezi pe maica-mea cat e de curioasa,sa stie ea tot ce-am mai facut,ce mai fac,etc
|
||
|
Malak Postat pe 30 Septembrie 2008 11:56 |
||
Aham,,deci nu e numai a mea asa.M-am mai linistit Cred ca imi stie toata garderoba,,,mereu spune asta cand ai luat-o?ca nu o stiu,,,pfff....daca nu ar comenta atat ar fi just perfect. Laura stiu cum e sa fie totul pe capul tau.Cand se intampla ceva toti ma suna pe mine:fa aia,dute acolo,da-ne aia si ailalta.Si cum la mine e ceva normal sa am o stare din asta nasoala cu many many problems,,,, kiss ya
|
||
|
Postat pe 30 Septembrie 2008 12:01 |
||
|
cat de dragutza esti....cu poza ta cu tot,mercic tare de tot ca iti faci griji.. da ,asa e,sunt singura cu toate problemele astea insa le voi face eu fatza cumva,nu am voie sa clachez,desi ,uneori as fugi departe de lumea asta .....insa ei,dragii de ei au atata nevoie de mine....Dumnezeu ma va ajuta,asa cum a facut-o intotdeauna. ...doar ca ma simt asa obosita..... kiss-uri muuuuulte de tot
|
||
|
matracucu Postat pe 30 Septembrie 2008 12:34 |
||
|
glitter-graphics.com si cu asta cred ca am spus tot :) |
||
|
Malak Postat pe 30 Septembrie 2008 12:44 |
||
|
asa e malak,o femeie puternica e tot ce scrie acolo....insa uneori,in interiorul meu sunt atat de slabita....dar sigur,asta nu se vede.... multzumesc pt cuvintele frumoase.
|
||
|
matracucu Postat pe 30 Septembrie 2008 12:47 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-09-30 12:34:36cat de dragutza esti....cu poza ta cu tot,mercic tare de tot ca iti faci griji.. Ya asa ma simt si eu,as vrea sa fug far away..of am atatea pe cap,nu o sa scap niciodata de ele
|
||
|
Postat pe 30 Septembrie 2008 12:54 |
||
|
stii unde e gresala the tunnel? de la inceput am sarit intotdeuna acolo unde a fost mai greu,le-am luat lucrul din mana,la fel si problemale si acum ,vazand ca pot....toate sunt lasate in seama mea... mama imi spune de multe ori"laurica scumpa mea,pana cand crezi ca ai sa potzi,vei cadea odata sub greutatea poverilor "..... ah,ce m-am saturat.... |
||
|
matracucu Postat pe 30 Septembrie 2008 13:02 |
||
|
daca as vedea ca eforturile imi sunt rasplatite print-o singura consideratzie ,,,ei bine,cred ca as prinde puteri,insa acolo unde nimeni nu vede nimik.....parca totul e in van. insa ma vede cel de sus si asta ar trebui sa ajunga.... |
||
|
matracucu Postat pe 30 Septembrie 2008 13:05 |
||
Dar dar uneori imi spun ca pana vede cel de sus...what a strange life
|
||
|
Postat pe 30 Septembrie 2008 13:07 |
||
Servus fetelor, luati-o usor: o problema pe rand ... Nu le faceti pe toate in acelasi timp, ca ametiti! (Eu le fac pe toate in acelasi timp, si la un moment dat tre sa ma dau un pas in spate, sa respir, sa fumez o tigare si sa vad ce am uitat )In orice caz, o sa va descurcati, ca asa suntem noi, fetele - le descurcam pe toate, si nu ne apreciaza nimeni (sau aproape nimeni). Eu cica sunt in pat - teoretic - ca de fapt sunt in fata calculatorului (acasa, e drept) si lucrez ... Va urez o zi superba, nu foarte incarcata ... Si Laura, bafta cu tatal tau la citostatice ... Imi inchipui ca nu e usor ...
|
||
|
catalinaOlo Postat pe 30 Septembrie 2008 13:08 |
||
|
mi-e dor de copilaria mea,eram atat de fericita doamne,am avut o copilarie f frumoasa cu vacantze la tzara,cu o bunicutza superba care imi lipseste f tare.mi-e dor sa imi pun capul la ea in poala si sa se joace cu parul meu cretz ore intregi...doar ea facea asta si cu atata drag....D-zeu sa o ierte si sa ma ajute si pe mine sa pot sa fiu o bunicutza cel putin la fel cum a fost ea....o iubesc inca asa mult.... catalina,salut ,imi place optimismul tau,tine-o tot asa
|
||
|
matracucu Postat pe 30 Septembrie 2008 13:15 |
||
catalina are dreptate si vin si eu cu o completare, orice problema are si o solutie si noi oricum suntem niste luptatoare prin definitie asa ca mereu o scoatem la capat oricat de imposibila/grea ar fi situatia
|
||
|
Malak Postat pe 30 Septembrie 2008 13:29 |
||
asa e malak,sa nu crezi ca sunt o plangaciosa insa m-a furat si pe mine gura.....ca suntem niste luptatoare,de acord,insa suntem oare si invingatoare ori ducem cate o lupta o viatza intreaga,ca la final sa ne intrebam daca chiar a meritat.....???
|
||
|
matracucu Postat pe 30 Septembrie 2008 13:34 |
||
stii cum zic eu?nu exista invingatori,exista doar invinsi si luptatori.si daca in momentul in care alegi sa lupti pentru ceva TU consideri ca merita,atunci inseamna ca merita
|
||
|
Malak Postat pe 30 Septembrie 2008 13:41 |
||
sofisticata viatza asta,ce mai? insa uite,ma scutur de orice suparare,cel putin pt moment si rad cu toata gura si stii dc? de fericire ca,pe langa multe lucruri bune si frumoase pe care mi le-a dat D-zeu,va mai am si pe voi dragele mele,care aduceti soarele in inima mea.... va multzumesc tare si va iubesc...sincer.
|
||
|
matracucu Postat pe 30 Septembrie 2008 13:44 |
||
esti o scumpa si asta o spun cu mana pe inima
|
||
|
Malak Postat pe 30 Septembrie 2008 14:00 |
||
uite,astea sunt starile mele,rand pe rand. si tu esti deosebita malak,la fel de sincera sunt si eu...
|
||
|
matracucu Postat pe 30 Septembrie 2008 14:09 |
||
Buna fetelor....frumoasa zi....Ce bine imi pare ca va gasesc.....
|
||
|
sun_shine Postat pe 30 Septembrie 2008 14:42 |
||
acum chiar ma faci sa si ma vede lumea prin birou si se intreaba de ce
|
||
|
Malak Postat pe 30 Septembrie 2008 14:43 |
||
bine ai venit monca.ce plina de energie esti azi
|
||
|
Malak Postat pe 30 Septembrie 2008 14:53 |
||
De la: Malak, la data 2008-09-30 14:43:07acum chiar ma faci sa glitter-graphics.com glitter-graphics.com |
||
|
matracucu Postat pe 30 Septembrie 2008 14:57 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Chestionar pentru proiect de diploma | 26 | De la: miss_darine 6 Ianuarie 2011 13:36 |
| a murit vama veche? | 3 | De la: yumalai 14 Iunie 2010 14:49 |
| Buna la toata lumea! | 23 | De la: Donty0807 9 Iulie 2009 13:54 |
|
|
||
| vine maju meu! | 11 | De la: yumalai 17 Februarie 2010 07:57 |
| sfat | 2 | De la: kudika052198 12 Aprilie 2010 16:24 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.