Mai multe
in seara asta fiesta loca fetelor .avem de sarbatorit
|
||
|
Malak Postat pe 30 Septembrie 2008 21:04 |
||
|---|---|---|
|
Sar'na Tunnel, si eu pusici la toate ... Adevarul e ca intru o data- de doua ori pe zi, citesc ce s-a mai intamplat, si ... Of, Laura spunea ca-s optimista ... Adevarul e ca ma plang si eu pe aici, si imi pica bine cand iau un "sut in f**d", sau cand mi se arata partea plina a paharului ... Asa ca de cate ori pot, si de cate ori consider ca am un cuvant bun si pozitiv de spus, incerc sa va dau starea de "Chin up!" care e atat de necesara cateodata ...
|
||
|
catalinaOlo Postat pe 30 Septembrie 2008 21:08 |
||
De la: voicu_monca2001, la data 2008-09-30 21:02:39De la: Arabusa, la data 2008-09-30 20:40:09Buna seara fetele, ce faceti? In sfarsit am ajuns si eu acasa, am avut o zi extrem de lunga..ma dor toate, dar a meritat..am terminat de aranjat casa mea si a iubitului, acum tot ce mai lipseste e sa vina el acasa...Am pregatit si dulciuri, maine merg sa fac mancare...am aranjat totul asa frumos..lumanari, betisoare parfumate, lenjerie de matase, paturi groase si pufoase...cosulete cu bomboane..sampanie...Abia astept sa se faca joi...Acum ca v-am zapacit de cap, fug sa fac o baie...Va Multumesc mult Monca...pupici .... |
||
|
|
||
|
Elena30 Postat pe 30 Septembrie 2008 21:19 |
||
Thanks de incurajari..kiss u Monica,Catalina..vad ca sarbatoriti,ma bucur pentru voi.Trebuie sa vad partea plina a paharului:nu imi este ff bine dar am atatea ptr care trebuie sa multumesc:sunt sanatoasa,baietelul la fel,suntem plini de viata,jucausi,tineri si avem toata viata inainte.Mai e si el,cineva,asa cum e,,asta e,fiecare cat poate....uhh,eu la ora aceasta ma "sparg"cu un raport,,maine la prima ora trebuie predat si sunt in intarziere.Trebuie sa-l dreg sa arate bine .... va pup,ne reauzim mai tarziu |
||
|
Postat pe 30 Septembrie 2008 21:26 |
||
|
Pupici ptr the tunnel, good attitude... Fetelor ma bag la meci...sunt asa agitata.... revin la pauza..pupici....
|
||
|
Elena30 Postat pe 30 Septembrie 2008 21:45 |
||
Tunnel, bafta cu raportul! Eu cica ar trebui sa inregistrez un inventar, da' imi prind urechile in stil mare! Am renuntat ... vorba ceea: imii bag picioarele in el inventarul lor, sa isi inregistreze diferentele, ca si asa ei isi cunosc produsele mai bine decat mine ... Ma baga pe mine in coduri de teava de nu sh care zmeu' si in varfuri de altele ...Bleach! Las' ca nu da faliment firma! Nu? Arabusa, respira, calmeaza-te ... have a smoke!
|
||
|
catalinaOlo Postat pe 30 Septembrie 2008 23:09 |
||
'neata fetelor .hadeti ca am facut cafeluta.....din nou .in weekend o faceti voi glitter-graphics.com |
||
|
Malak Postat pe 1 Octombrie 2008 07:54 |
||
|
Sarbatoare fericita! Sper sa ma primiti si pe mine la cafea, desi nu sunt musulmana |
||
|
miniblu Postat pe 1 Octombrie 2008 08:02 |
||
'neata miniblu si bine ai venit.uite o cafeluta si o daca esti fumatoare
|
||
|
Malak Postat pe 1 Octombrie 2008 08:14 |
||
Buna dimineata! Pot primi si eu o cafeluta Malak? De fapt vreau o cana maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare de cafea tare, tare sa stea matza in mustati ca tare obosita sunt
|
||
|
Maktub_16 Postat pe 1 Octombrie 2008 08:23 |
||
'neata Maktub. cafeaua asta e ok? ![]() glitter-graphics.com |
||
|
Malak Postat pe 1 Octombrie 2008 08:32 |
||
De la: Malak, la data 2008-10-01 08:32:52'neata Maktub. cafeaua asta e ok? Daaaaaaaaaaaaaaaaaa, multi, multi
|
||
|
Maktub_16 Postat pe 1 Octombrie 2008 08:46 |
||
stiu si eu cum e sa de aia mi-am luat si eu o maaaaaaaare cafea in dimi asta
|
||
|
Malak Postat pe 1 Octombrie 2008 08:52 |
||
May i have a coffe please???? Tare greu am adormit..iar acum..c-am reusit sa ma mai relaxez....putin, si sa mai las emotiile, dorm in ghete...
|
||
|
Elena30 Postat pe 1 Octombrie 2008 09:52 |
||
Neatza...fetelor am o zi ff proasta.Atat de proasta incat acu pe loc imi vine sa imi scriu demisia....A reusit cineva sa ma faca sa plang de nervi si de suparare....iar un altcineva sa imi dea peste cap planurile,,,s-o ia dracu de viata,nu stiu cum atrag eu ca un magnet numai nenorociti.
|
||
|
Postat pe 1 Octombrie 2008 10:01 |
||
|
De la mine pentru voi toate...fiecare ce doreste...
|
||
|
Elena30 Postat pe 1 Octombrie 2008 10:09 |
||
|
Hei...merci frumos. Am fumat prin facultate...acum nu mai pot. Dar sunt o maaaaaare bautoare de cafea
|
||
|
miniblu Postat pe 1 Octombrie 2008 10:10 |
||
De la: the_tunnel, la data 2008-10-01 10:01:21Neatza...fetelor am o zi ff proasta.Atat de proasta incat acu pe loc imi vine sa imi scriu demisia....A reusit cineva sa ma faca sa plang de nervi si de suparare....iar un altcineva sa imi dea peste cap planurile,,,s-o ia dracu de viata,nu stiu cum atrag eu ca un magnet numai nenorociti. Imi pare rau Clau, cheer up..Si nu uita Think Pink...nimeni nu merita lacrimile tale,te astept pe mess cand ai timp, pupici....cafelutza si tigari...pentru tine... Si inca ceva, special pt tine, sper sa te inveseleasca putin.. |
||
|
Elena30 Postat pe 1 Octombrie 2008 10:13 |
||
|
Si un mesaj pentru arabusul meu, sper sa intre sa-l citeasca... Il astept cu tot sufletul acasa...Nici nu stiti, m-a luat agitatia iar...
|
||
|
Elena30 Postat pe 1 Octombrie 2008 10:17 |
||
|
Pentru the tunnel Heiiii...nu dispera! Oamneii de genul asta nu merita! |
||
|
miniblu Postat pe 1 Octombrie 2008 10:41 |
||
Am ajuns la concluzia ca azi nu mai merita nimeni nimik,dar vezi si tu nu traim in jungla,izolati si trebuie sa faci compromis..Dar uneori faci si compromis,lasi de la tine si tot nu e bine :(
|
||
|
Postat pe 1 Octombrie 2008 10:48 |
||
|
Din pacate, uneori, viata in Romania este echivalenta cu viata in jungla. Imi pare rau sa spun asta, dar...uneori imi vine s-o iau razna; parca am uitat de principii, modele, respect.
|
||
|
miniblu Postat pe 1 Octombrie 2008 11:16 |
||
De la: miniblu, la data 2008-10-01 11:16:22Din pacate, uneori, viata in Romania este echivalenta cu viata in jungla. Draga mea, nu numai in Romania viata este o jungla. Noi nu am facut decat sa ne "raliem" la ceea ce inseamna acum principii de viata. Si trebuie sa supravietuim intr-o lume in care BANUL a devenit "entitatea suprema". Si asa este, am uitat de principii, morala, de respect si iubire fata de cei de langa tine si fata de tine. Dar depinde de noi cum alegem sa ne traim viata si sa nu uitam ca suntem OAMENI. |
||
|
Maktub_16 Postat pe 1 Octombrie 2008 11:46 |
||
|
buna dragele mele acuma am sosit acasa,in 20 de minute ma intorc sa il iau pe tata de la spital,pe urma sedintza cu parintzii...pfff.... sunt de dimineatza pe punctul de a plange insa ma tzin inca binisor...sper sa treaca ziua asta cu bine... the tunnel iubita,nu te intrista ,chiar asa,nimeni nu merita lacrimile tale... va pup pe toate,savarinele sunt bestiale,am mai framantat o tura sa ii duc si mamei mele . take care all si,..numai bn the tunel,uite ce am pus pt tine..in partea de sus a paginii.. |
||
|
matracucu Postat pe 1 Octombrie 2008 13:02 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-10-01 13:02:43buna dragele mele Mama..cad ingerasi pe pagina..care imprastie stelute...sau poate e un fluturas..sau poate o zana..ma rog... Eu aveam o problema cu savarinele...vreau si eu savarine si vreau si eu reteta, poate maine ii pregatesc cateva iubitului meu....Mersi anticipat laura, si astept si eu reteta magica...pupici |
||
|
Elena30 Postat pe 1 Octombrie 2008 13:06 |
||
|
ok,hai ca o scriu repede,ca ma grabeeesc de numa reusita e sigura,pana acum am incercat 6 retzete insa asta e adevarata. bun 50 ml lapte caldutz in care dizolvi un plic de drojdie 180 unt sau margarina(eu il topesc nitzel in cuptorul cu micro,cam 40 secunde) 4 oua amestecate cu 4-5 linguri zahar 370 faina coaja rasa de la o portocala se amesteca toate,va iesi o coca moale si elastica,f usor de lucrat cu ea. se pun gramejoare in formele de savarine in care am pus in prealabil hartie cerata (am taiat-o rotund,cat sa incapa in forme) lasi savarinele sa creasca pana isi dubleaza volumul si le trantesti in cuptor la 180 grade,le lasi pana sunt rumene dupa ce s-au racit,le tai un capacel,le insiropezi(apa,zahar,rom,vanilie) si pui frisca si gem dragele mele,sunt delicioase,avetzi incredere in moa va tzuc cu drag scuze pt eventualele greseli de ort insa tastez in picioare asa sunt de grabita kisssss |
||
|
matracucu Postat pe 1 Octombrie 2008 13:15 |
||
|
Take it easy, fetelor! Clau, Laura .. PAUZA !!! Clau - lasa-i naibii de incuiati!Daca nu sunt in stare sa te aprecieze, fa stanga-imprejur, si ignora-i! Tu esti mult deasupra lor! Laura - tie iti trebuie o pauza de cafea - sa iti dea energie sa treci peste ziua asta - si o baie fierbinte si cu spuma diseara, si nani-nani ... Ca portitza de scapare pt. tine zau ca nu vad ... Arabusa, pe tine te vad inconjurata de norisori roz de fericire ... trimite si tu unu mic la Laura, si unu mic la Clau ... si la mine numai o scama de norishor - sa ne inseninezi ziua ... ca daca nu spun, nu inseamna ca nu am un chef criminal sa ii dau cu ceva in cap sefului meu. Si daca mi se permite sa comentez ... Laura, sunt super-dulci zanele din partea de sus a paginii, fa' sa mor, ca tre sa navighez cu "tab"-ul prin pagina, ca mouse-ul reuza sa functioneze peste zane ... Si pana ajung sa inserez un "emoticon", imi creste barba ca lui Mos Craciun!P.S.: Sorry, I have a bad day ... |
||
|
catalinaOlo Postat pe 1 Octombrie 2008 13:47 |
||
De la: CatalinaOlo, la data 2008-10-01 13:47:14Take it easy, fetelor! Clau, Laura .. PAUZA !!! Norisori roz pentru toata lumea..mi-ar placea mult sa`mpart bucuria mea cu voi toate ...Pentru ca sunt in al 9 lea cer de fericire...Sper sa si dureze, si de azi nici nu mai am sef, oficial sunt angajata la firma lui `ubitel...deci nici n-are cine ma stresa...ce frumoasa zi.. |
||
|
Elena30 Postat pe 1 Octombrie 2008 14:34 |
||
Ma bucur pentru tine Oana, orice om merita sa fie fericit. Meritam sa dansam de bucurie. te invit la dans glitter-graphics.com |
||
|
Maktub_16 Postat pe 1 Octombrie 2008 14:55 |
||
De la: Maktub_16, la data 2008-10-01 14:55:27Ma bucur pentru tine Oana, orice om merita sa fie fericit. Meritam sa dansam de bucurie. te invit la dans dansam, dansam...de ce nu??? Imi place sa dansez, si am toate motivele..Mii de pupici..si stelutze si norisori roz pentru voi toate.. |
||
|
Elena30 Postat pe 1 Octombrie 2008 15:11 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce parere aveti despre slujba la companii multi-nationale sau patroni straini? | 2 | De la: ancamts 7 Martie 2009 13:18 |
| despre mine | 30 | De la: pamela_1 20 Martie 2009 12:52 |
| Eu ma schimb si evoluez. Ce se intampla cu restul? | 4 | De la: anageo25 3 August 2011 20:44 |
|
|
||
| Caut scriitor de articole | 4 | De la: kudika_nikole 6 Ianuarie 2012 15:48 |
| CRESTERE IN INALTIME. TRATAMENT? ESTI MIC DE INALTIME? | 1 | De la: banderas282 1 Mai 2009 19:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.