Setari Cookie-uri

Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum

e demential pisioiu' merci mult ,chiar m-ai facut sa rad
arabusa,only for U
sa le ia mama lu' proces verbal de zane k mi-a venit rau cat m-am chinuit sa postez
Malak
Postat pe 1 Octombrie 2008 15:33
De la: Malak, la data 2008-10-01 15:33:41e demential pisioiu' merci mult ,chiar m-ai facut sa rad
arabusa,only for U
sa le ia mama lu' proces verbal de zane k mi-a venit rau cat m-am chinuit sa postez

Ma bucur ca te-am facut sa razi, mi-am atins scopul, sa aduc putina veselie. Si ca sa continuam....
glitter-graphics.com
Maktub_16
Postat pe 1 Octombrie 2008 15:47
pt k mi-a revenit buna dispozitie dau 1 cafea/ceai/ce vreti voi
glitter-graphics.com
si ii las si laurei una pt cand se intoarce
glitter-graphics.com
Malak
Postat pe 1 Octombrie 2008 15:49
Eu vreau cafea, merci (aici trebuiau sa fie pupici, dar nu merg iconitele).
Maktub_16
Postat pe 1 Octombrie 2008 15:54
Si ceva dulce la cafea, nu? Nu ca nu am fi noi dulci

Maktub_16
Postat pe 1 Octombrie 2008 15:56
gata,acum merg si nu mai avem nici zane .hip hip hurray
Malak
Postat pe 1 Octombrie 2008 15:56
app,in cazul in care va intrebati de ce ma falfai asa(a se citi ma agit ) sa stiti ca e de la consumul excesiv de cafea
Malak
Postat pe 1 Octombrie 2008 15:58
De la: Malak, la data 2008-10-01 15:58:19app,in cazul in care va intrebati de ce ma falfai asa(a se citi ma agit ) sa stiti ca e de la consumul excesiv de cafea

Pai cata cafea ai baut pana acum draga Malak?
Maktub_16
Postat pe 1 Octombrie 2008 15:59
De la: Malak, la data 2008-10-01 15:58:19app,in cazul in care va intrebati de ce ma falfai asa(a se citi ma agit ) sa stiti ca e de la consumul excesiv de cafea

nu neaparat tre sa bei cafea ca sa faci asa...uite eu fac asa de 2 zile, si n-am mai baut cafea deloc
Elena30
Postat pe 1 Octombrie 2008 15:59
am baut 2 cani de cafea si 1 cana de ness
Malak
Postat pe 1 Octombrie 2008 16:03
fetelor,va pup si am fugit k dak mai stau 5 min in birou iar ma "isterizez"
Malak
Postat pe 1 Octombrie 2008 16:21
Plec acasa....
Pe mai tarziu....
Elena30
Postat pe 1 Octombrie 2008 16:33
Din pacate azi a fost o zi infioratoooooare la birou....

Dar finally...am ajuns acasaaaaaa
miniblu
Postat pe 1 Octombrie 2008 17:45
dar ce ai malak cu zanele mele trimise pt the tunnel sa o scoata din starea ei urata de azi....eeee......ca nu stiam ce sa fac sa ii treaca si tu le-ai dat la mama lu proces verbal,pai se poate????????????
matracucu
Postat pe 1 Octombrie 2008 17:51
catalina iubita,mie imi trebuie o alta viatza nu o cafea pt ca asta pe care o am nu o mai stapanesc ....mercic pt ca iti faci griji
matracucu
Postat pe 1 Octombrie 2008 17:52
Am ajuns acasa...si gatesc....hihihihi....Laura am sa fac si savarine, sper sa-mi si iasa la cat is de zapacita....
Elena30
Postat pe 1 Octombrie 2008 19:10
laura
glitter-graphics.com
nu mai zic nimic nimicuta de zanici
altadata nu mai fac
Malak
Postat pe 1 Octombrie 2008 19:34
De la: Malak, la data 2008-10-01 19:34:08laura
glitter-graphics.com
nu mai zic nimic nimicuta de zanici
altadata nu mai fac

ce is alea zanici?im confused....
Elena30
Postat pe 1 Octombrie 2008 19:42
astea-s zânicile
glitter-graphics.com
Malak
Postat pe 1 Octombrie 2008 19:57
De la: Malak, la data 2008-10-01 19:57:14astea-s zânicile
glitter-graphics.com

Ma lamurisem intre timp...mersi oricum ...eu fug prin casa intre timp...vbim mai tarziu...cred...pupici fetele..o seara buna...
Elena30
Postat pe 1 Octombrie 2008 21:07
Laura, nu uita: noi suntem "SUPER-WOMEN"! Si voi, fetelor, nu uitati ... WE ARE THE BEST !

Si daca e ceva mai adevarat ... o sa caut o povestioara sa v-o arat si voua, sa va dati seama cat de speciale suntem toate.
catalinaOlo
Postat pe 1 Octombrie 2008 21:35
Cred ca am mai postat o data povestioara asta ... dar mi se pare atat de potrivita, incat o mai postez o data:

Un barbat era satul de a mai merge la munca in fiecare zi iar sotia lui sa stea acasa. Voia sa vada cu ochii lui ce se petrece in timp ce el muncea din greu la birou, zicand astfel: Doamne eu merg la servici in fiecare zi si muncesc 8 ore pe zi, in timp ce sotia mea sta fara nici o grija acasa. Vreau ca si ea sa stie prin ce trec eu zilnic, asa ca, te rog, permite-mi sa facem schimb pt o zi. Amin!

Dumnezeu, in minunata sa intelepciune, i-a indeplinit dorinta.

Dimineata urmatore, destul de sigur pe sine, barbatul se trezi in pielea sotiei sale. S-a ridicat, a gatit micul dejun pt partenerul sau de viata, a trezit copiii, le-a pregatiti hainele, le-a servit micul dejun, le-a facut pachetele pt scoala, i-a dus la scoala, a venit repede acasa, a adunat toate hainele si a dus hainele la spalat, s-a dus la banca, s-a dus la cumparaturi si din nou acasa ca sa lase cumparaturile; apoi a plecat sa plateasca cheltuielile lunare. Revenita acasa a curatat cutia pisicii si a imbaiat cainele. Era deja ora 13. A facut paturile, si a adunat alte rufe, a aspirat in toata casa, a sters praful si a spalat bucataria.

A fugit apoi la scoala dupa copii cu care, pe drum, a intrat in discutii contradictorii. Acasa a pregatit din nou laptele si biscuitii pt copii si s-a ocupat de ei pt ca sa isi faca temele. Apoi si-a instalat masa de calcat si a inceput sa calce uitandu-se cu coada
ochiului la TV. La ora 16:30 a inceput sa curete cartofii si sa spele legumele pt salata, a gatit carnea de porc si a pregatit mancarea de cina. Dupa cina, din nou, a spalat toata bucataria, vasele, a adunat din nou toata hainele, a facut baie copiilor si i-a pregatit pt culcare. La ora 9 era deja extenuate datorita trebulilor din timpul zilei, dar pt ea ziua nu s-a terminat inca… era asteptata in pat de sotul sau pentru a face dragoste, lucru pe care le-a facut cu brio, fara ca sa aiba plangeri din partea partenerului.

A doua zi barbatul s-a trezit si imediat a venit in genunchi inaintea lui Dumnezeu si I-a zis: Doamne, nu stiu la ce m-am gandit cand am cerut sa fiu in pielea sotiei mele…am gresit asa de mult sa o invidiez pe sotia mea crezand ca sta degeaba acasa toata ziua… Te rog, te rog mult, dar te rog, fa schimbarea la loc cum eram! Amin!

Dumnezeu in infinita Sa intelepciune i-a replicat: Fiule, cred ca ai invatat o lectie buna si bucuros as face schimbarea inapoi…dar vezi tu…va trebui sa astepti 9 luni…noaptea trecuta tocmai ai ramasgravida si va trebui sa si nasti….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
catalinaOlo
Postat pe 1 Octombrie 2008 21:36
Mi-a placut tare mult povestioara...Pe masura ce o citeam zambetul de pe fata devenea din ce in ce mai amplu.
Perfect adevarat!
miniblu
Postat pe 2 Octombrie 2008 07:43
'neata fetelor
glitter-graphics.com
Malak
Postat pe 2 Octombrie 2008 08:20
malak iubita,hello
au fost cele mai "dulci"scuze pe care le-am citit de fapt vazut in viatza mea.te iubesc malak,esti o dulciiiiica rau foc
arabusa,te rog sa imi spui daca ai facut savarinele,cum ti-au iesit...toate amanuntele..
catalina scumpa mea ,am prins niscaiva puteri azi,sper sa imi revin
oare unde o fi the tunnel azi...imi fac griji pt ea...
matracucu
Postat pe 2 Octombrie 2008 09:28
neata laura .m-ai iertat .
pe clau o trecem absenta ca nu rasp nicaieri
Malak
Postat pe 2 Octombrie 2008 10:13
De la: Malak, la data 2008-10-02 08:20:52'neata fetelor
glitter-graphics.com

`Neata de pranz. Exact ca el arat si eu Mai este cafea? Pupici pe toate
Maktub_16
Postat pe 2 Octombrie 2008 11:37
e destula Maktub ,ca fara cafea nu trec de ziua de azi
Malak
Postat pe 2 Octombrie 2008 11:49
De la: Malak, la data 2008-10-02 11:49:58e destula Maktub ,ca fara cafea nu trec de ziua de azi

Ufffffffffff, Malak, hai sa ne luam liber azi.
Maktub_16
Postat pe 2 Octombrie 2008 11:57
uite malak,te-am prins de mana si sar si eu odata cu tine
maktub
matracucu
Postat pe 2 Octombrie 2008 11:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum isi da seama o persoana ca e proasta ? 268 De la: camelyta_camy 3 August 2011 17:42
un capuccino nu v-ar interesa? 40 De la: voguelilas 10 Ianuarie 2010 12:34
vine maju meu! 11 De la: yumalai 17 Februarie 2010 07:57
Alt fel de cafenea 77421 De la: iris_4_ever 19 Iunie 2014 09:17
Personalizare masini tuning, motociclete si diverse obiecte cu picturi aerografiate 3 De la: anastasia_m 22 Iulie 2010 16:48