Setari Cookie-uri

ce gandesc barbatii la 1 intalnire?

pai daca are, e femeie, daca nu s-ar putea sa fie travestit, sau gay :-P
sper ca nu te refereai la marimea glandelor, nu?
insa nu m-am dumirit ce legatura are cu topicul?
googoodoll
Postat pe 21 Septembrie 2008 23:22
pai io daca m-as intalnii, intro prima intalnire , cu o purtatoare a unui sutien , numaru -1, a doua n-ar mai prinde. a doua intalnire!

Postat pe 21 Septembrie 2008 23:28
vreau sa va zic direct ce am pe suflet pentru ca nu mai pot sa tin in mine.... este prima data cand scriu pe site-ul acesta..si am emotii..nu stiu cum sa incep..
Am avut o relatie de un an cu un baiat de varsta mea...eu avand prietene mult mai mari decat mine ,cunosteam si baieti la fel.De mult timp se tine dupa mine El..un baiat de multe fete placut si care avea o imagine de "golan"sa zic asa..eu dintotdeauna am fost tentata..pentru k imi doream un barbat cu adevarat..sa vad si eu cum estempentru ca imi auzeam prietenele cum povesteau de aventurile lor(eu nu avusesem treaba cu nimeni inafara de fostul meu prieten)eram foarte curioasa..in fine sa tinut mult timp dupa mine..neobisnuit ca de obicei rneunta imediat daca o fata nu-i cadea in plasa.Eu stiam k vrea doar un lucru..imi doream si eu dar nu stiam ce sa fac..am facut-o pana la urma..a fost superrr tareee nu-mi venea sa cred..si a 2 oara..si mai tareee..apoi cand ieseam eu ma feream de lume pentru k miera sa nu ma vada cineva "sa zica k "alta ia cazut in plasa"..si urmatoarea zi il vad cu alta in masina..i-am dat mesaj k sa nnu ma mai caute..acum regret pt k nu m-a mai cautat..si fac mereu posiblilul sa ma intalnesc cu el...stiu k ma va suna odata si odata..si cel mai rau e ca cred k il plac mult de tot..si el e mai mare ca mine si un bagabont..nu stiu ce sa fac..imi cer scuze ,,dar simteam nevoia sa ma descarc..nici cea mai buna prietena a mea nu stie lucrurile astea..:(acum m-am izolat complet.va pup

Postat pe 21 Septembrie 2008 23:40
cu ce te-ai izolat?
googoodoll
Postat pe 21 Septembrie 2008 23:46
pai nu mai ies din casa...decat la scoala..deja simt ca explodez..as vrea si in acelasi timp nu as vrea sa-l vad..imi e foarte greu pentru ca nu am cu cine sa ies..singura mea prietena are iuibit acum..si eu chiar nu vreau pe nimeni acum pentru ca imi sta gandul numai la el...ea nu stie asta...ce greu imi e sa ma ascund..:(

Postat pe 21 Septembrie 2008 23:54
e nasoala situatia...:(

Postat pe 22 Septembrie 2008 00:19
da, f nasoala. mai ales ca acest utilizator nu mai exista.

morticia_adams
Postat pe 3 Octombrie 2008 02:44
De la: heaven_gate, la data 2008-08-25 13:59:16. Daca el isi doreste o viitoare sotie, o mama pentru copiii lui si tot asa, mai mult ca sigur ca va fi reticent in privinta unei femei care accepta sa faca sex din prima. Daca el isi doreste doar sex, probabil ca o sa accepte fara nici o problema. Doar, pana la urma, primeste exact ceea ce a cautat. Desigur ca problema apare in ceea ce ii priveste pe cei care isi doresc o relatie stabila. De obicei acesti barbati nu se mai intalnesc a doua oara cu femeia respectiva sau o iau ca pe o femeie usoara si o trateaza ca atare.
La urma urmei si femeile sunt fiinte sexuale, la fel ca si barbatii. Orgasmul lor este mult mai complex decat cel al barbatilor si este normal ca si ele sa aiba dorinta sexuala si sa o puna in practica. E greu si pentru o femeie sa se stapaneasca cand vine vorba de un barbat pe care il doreste la fel cum este si pentru un barbat.
O femeie care face sex din prima este ori o tipa independenta si feminista care nu vede de ce barbatii au voie si ea nu ori o femeie foarte usoara. Chiar conteaza daca o faceti din prima sau dupa doua luni? Exista un timp "standard" sau cum? Eu personal cred ca indiferent cand fac doi oameni sex prima oara, nu in asta sta baza unei relatii. Exista chiar si avantaje ale sexului la prima intalnire. Puteti afla din prima daca va potriviti in pat sau nu. Totul depinde de ceea ce isi doresc cei doi de la relatia lor si de celelalte lucruri care ii pot face sa sa indragosteasca unul de altul si sa ramana impreuna.
Nu cred ca exista vreo reteta pentru a schimba opinia barbatilor care considera usoare femeile care fac sex de la prima intalnire. Aceasta mentalitate depinde de educatie, principii, ideologii, tipologii si tot asa. Cel mai sigur este totusi sa asteptati. Este posibil ca in cazul in care nu va stapaniti si se intampla din prima, sa regretati.

Eu n-am regretat. Chiar deloc. Si-am ramas impreuna 15 ani dupa aceea! Barbatii evolueza si ei, incetul cu incetul...(...dar incetul cu incetul, cum spun cei de la Divertis)
cristinarudi
Postat pe 3 Octombrie 2008 08:32
De la: joana_rise, la data 2008-10-03 02:44:21da, f nasoala. mai ales ca acest utilizator nu mai exista.

Da, cred ca s-a rusinat si a fugit. Sau.. poate nu mai are timp ca s-a intors la ea!
cristinarudi
Postat pe 3 Octombrie 2008 08:37
CONTEAZA DESTUL DE MULT SA STII.....SA ZIC CA POATE LA INCEPUT TREC UNII CU VEDEREA PT CA II MAI PACALESC SUTIENELE...SAU HAINELE IN GENERAL..SI SE GANDESC CA N-OR FII ATAT DE MICI...APOI CAND TE VAD DEZBRACATA ZIC..BAH DAR NICI CHIAR ASA....MERGE DE CATEVA ORI DAR CAUTA SI IN ALTA PARTE CEVA MAI BUN !!! CA DACA E CU TINE P STRADA INTOARCE CAPUL DUPA UNA CU SANII MAI MARI CA AI TAI...CA DE...ARE UNDE SA SE UITE SI PANA LA URMA..ARE DE UNDE SA ALEAGA..NU CREDETI ???
TOTUSI CRED CA AICI ATI DEVIAT DE LA SUBIECTUL PRINCIPAL...CE GANDIM LA PRIMA INTALNIRE...
PAI FITI ATENTI ...( HAI CU SEMINTELE SI CU INGHETATA )... TOTUL SE ANALIZEAZA...IN PRIMUL RAND ASPECTUL FIZIC..E PREA SLAB, E BINE FACUT, ARE UN PIC ( SAU MAI MULTA ) BURTICA... ARE OCHII SUPERBI..ARE DINTII STRAMBI...E PREA INALT ..E PREA SCUND,..E PERFECT PT MINE...SAU ... PARCA ARE INCEPUT DE CHELIEI...ARE MATREATA ETC...APOI TE UITI SI LA MAINI..TE GANDESTI..M-O LUA SAU NU DE MANA...ACUM DA SA MA SARUTE SAU MI SE PARE MIE...VB PREA RPD SAU NU VB DELOC...HAI SA-L LAS SA-SI TERMINE IDEEA APOI II SPUN...II SUNA TEL..OARE CINE L-O SUNA?? CAND S-O FII DESPARTIT DE FOSTA ? MA GANDESC SI DACA I-AM FACUT O IMPRESIE BUNA...DAR IN PRIMUL RAND ANALIZEZ...ARE SAU NU SIMTUL UMORULUI...DACA FACE SAU NU GLUME BUNE...DACA SE FERESTE SAU NU CU MINE...MA GANDESC DACA TOT CE-MI SPUNE E ADEVARAT SAU DOAR EXAGEREAZA CA SA MA IMPRESIONEZE..TIN SA VA SPUN CA O PRIETENA S=A INTALNIT CU UNUL SI I-A ZIS CA LUCREAZA IN BANCA...DE FAPT ERA PORTAR LA BANCA RESPECTIVA :))
IN GENERAL LA PRIMA INTALNIRE SPUI CE VREI..BINEINTELES DOAR LUCRURI BUNE CA SA IMPRESIONEZI...
andreea_21_2007
Postat pe 3 Octombrie 2008 09:37
PT SYMPLYGIRL...............HEELOOOOOOO !!! AICI TERRA..FOSTI FOSTI SI IAR FOSTI..LASA DRAGA TRECUTUL CA HABAR NU AI CE SURPRIZE ITI POATE OFERI VIITORUL....GANDESTE=-TE DOAR CA AFOST CEVA FRUMOS SI DOAR ATAT....CONCENTREZA-TE MAI MULT AUPRA PREZENTULUI CA NU STII CINE SE POATE INDRAGOSTI DE TINE.. NU EZITA SA CUNOSTI CAT MAI MULTE PERS NOI...NU STII DE UNDE SARE IEPURASUL !!!! SI LASA LUCRURILE DE LA SINE SA MEARGA..CAND TE ASTEPTI MAI PUTIN SE INTAMPLA CELE MAI MINUNATE LUCRURI...
andreea_21_2007
Postat pe 3 Octombrie 2008 10:13
parca era vb ce gandesc masculii. de ce ne dam noi cu parerea? ca nu ne putem abtine!
mie pana acum mi s`a intamplat sa incerce sa ma duca in pat cat mai repede... deci evident la ce se gandeau.
dintre toti, doar 2 s`au uitat la mainile mele si la felul in care ma ingrijesc... si aia mi`au placut cel mai mult.

hmm... sa va spun si la ce ma gandesc eu la prima intalnire?
mainedimineata
Postat pe 3 Octombrie 2008 14:58
Ori ce ar gandi barbatii .... tot ca noi femeile fac pana la urma .... ca dak femeia nu vrea sa te culci cu ea nu te culci dak ea vrea de la prima intalnire te culci ... ce mai conteaza ce gandesc tot noi ii cam jucam pe degete :D
alex_andra_2007
Postat pe 4 Octombrie 2008 21:06
ma tot intreb ce ar gandi un barbat cu care te intalnesti ...sa zic la munte.....ai o singura camera de hotel...( deci alternative....)...te bagi sau nu cu el in pat.......??.....il culci pe el in fotoliu???....sau pur si simplu ..incerci sa fii practica.....fara sa iti mai pese ...??
ninushk
Postat pe 5 Octombrie 2008 19:57
De la: ninushk, la data 2008-10-05 19:57:32ma tot intreb ce ar gandi un barbat cu care te intalnesti ...sa zic la munte.....ai o singura camera de hotel...( deci alternative....)...te bagi sau nu cu el in pat.......??.....il culci pe el in fotoliu???....sau pur si simplu ..incerci sa fii practica.....fara sa iti mai pese ...??

sincer.....daca n-as avea o relatie si mi-ar placea de el cu siguranta am imparti acelasi pat, cu pretextul ca n-avem cum altfel :P dar daca nu ma atarge deloc tipul cu siguranta ca va dormi p fotoliu :PP
andreea_21_2007
Postat pe 6 Octombrie 2008 08:11
si chiar dak as avea o relatie,cred k o aventura nu strik(bineinteles sa imi placa barbatul).dar intrebati si un barbat ce ar face in situatia asta. eu una am mare incredere in prietenul meu si suntem d 5 ani impreuna.eu una nu l-am inselat niciodata si p el nu la-m prins niciodata .insa dak el ar fi pus intr-o asemenea situatie nu cred ca l-as crede dak mi-ar zice k nu s-a inatmplat nimik asa k la munte, singura,frig...sigur as imparti patul cu el,macar de curiozitate
natalis
Postat pe 10 Octombrie 2008 16:02
sa nu spui nu ...niciodata...........

Postat pe 12 Octombrie 2008 17:49
lume lume ce de pareri ce impresii dar eu cand ma intalnesc cu o tanara domnisoara apetisanta ca altfel nici nu vreau sa povestesc in mintea mea incep sa zboare fluturasi....si zic au mamico oare chiar a venit sa se intalneasca cu mine?inseamna ca nu sunt urat tare:D dupa aia din discutie in discutie constat daca "cade "sau sa stiu daca tre sa sun acasa sa imi aseje mami prin camera=))mama nici eu nu ma cred ce spun...vam pupat:P
mickyyo_parintele
Postat pe 12 Octombrie 2008 18:13
:))))))))))))).........esti sincer.................tipic rasp al barb care sti ce vrea

Postat pe 12 Octombrie 2008 18:15
De la: heaven_gate, la data 2008-10-12 18:15:51:))))))))))))).........esti sincer.................tipic rasp al barb care sti ce vrea

sinceritatea e un defect al meu dagele mele ....de ce sa ma ascund dupa deget cand nici dupa stalp nu incap"?
mickyyo_parintele
Postat pe 12 Octombrie 2008 18:25
10 pt tine.....poop

Postat pe 12 Octombrie 2008 18:26
De la: heaven_gate, la data 2008-10-12 18:26:55 10 pt tine.....poop

draga mea fapte nu vb deci cand imi dai poop promis?
mickyyo_parintele
Postat pe 12 Octombrie 2008 18:32
virtual acum...............live cand vrei tu...........

Postat pe 12 Octombrie 2008 18:35
De la: heaven_gate, la data 2008-10-12 18:35:38virtual acum...............live cand vrei tu...........

pai vb astea dulci sunt dar daca ar fi sa fim fata in fata sa zezi cat asa vaea de lucru sa obtin un poop
mickyyo_parintele
Postat pe 12 Octombrie 2008 18:38
crezi tu asta?...................nu ma rusinez................sut f directa...asta e firea mea

Postat pe 12 Octombrie 2008 18:41
De la: heaven_gate, la data 2008-10-12 18:41:36crezi tu asta?...................nu ma rusinez................sut f directa...asta e firea mea

bun asa si deci cand dai nr ala de del ca suna bine ceea ce zici:D
mickyyo_parintele
Postat pe 12 Octombrie 2008 18:44
da-l tu................. .....nr tel pui nu altcv deocamdata

Postat pe 12 Octombrie 2008 18:45
De la: heaven_gate, la data 2008-10-12 18:45:44da-l tu................. .....nr tel pui nu altcv deocamdata

draga mea nr de tel mde Romania iar asta de aici til dau degeaba ca nu ma suni deci....
mickyyo_parintele
Postat pe 12 Octombrie 2008 18:47
k...............deci ma agati?.................

Postat pe 12 Octombrie 2008 18:49
De la: heaven_gate, la data 2008-10-12 18:49:52k...............deci ma agati?.................

si ce nu vrei:P
mickyyo_parintele
Postat pe 12 Octombrie 2008 18:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Prea multe bisexuale/lesbiene pe lumea asta... 44 De la: Ame_ly 17 August 2011 22:04
Erectie slaba!! 4 De la: ZEINAB 11 Martie 2009 11:40
baieti,fete daca vreti o relatie serioasa cu cineva dupa cat timp faceti sex/dragoste? 13 De la: fatuk_me 29 Iulie 2009 00:13
cine se baga la un sex in trei? 123 De la: cristiana_cris 10 August 2009 15:04
Swing ? 85 De la: denis_3d25 23 Iulie 2011 18:16