Mai multe
De la: geo32, la data 2008-08-29 11:23:40la buze ca ...astea? din stanga! mda carnoase....
|
||
|
Felicia_29 Postat pe 29 August 2008 11:56 |
||
|---|---|---|
maini,buze,fund...si sa nu aiba sunculitze! :)))
|
||
|
Anuska_26 Postat pe 29 August 2008 12:05 |
||
Si eu preferam un baiat bine infipt in pamant...dar de la o vreme incoace,m-am reprofilat .Mai degraba normal,sau slabutz,decat ...altceva,ca sa zic asa .
|
||
|
|
||
|
Postat pe 29 August 2008 15:01 |
||
Mai intai il scanez de sus pana jos si de jos in sus... Dupa care ma opresc asupra fetei si incerc sa o analizez cat mai mult: ochii, buzele, nasul. Cat despre maini, fund, urechi sau mai stiu eu ce... nu prea ma intereseaza
|
||
|
Postat pe 30 August 2008 14:17 |
||
| prima data la imbracaminte ,sa fie ingrijit, apoi la ochi, buze, dinti , par ( sa nu fie dela slinos), fund si neaparat sa fie mai slabut, nu imi plac genul acela de barbati adevarati daca ma intelegeti. | ||
|
witcher Postat pe 3 Septembrie 2008 14:20 |
||
prima data ma uit la ochii lui....si de obicei ma atrag cei care sunt expresivi dar misteriosi in acelasi timp si apoi foarte mult conteaza atitudinea....cum ma abordeaza sau cum ma priveste.....oricum ochii negri migdalati sunt cei mai sexy.....parerea mea |
||
|
aliana_alexa Postat pe 10 Septembrie 2008 15:31 |
||
Prima data ma uit la ochii,privirea lui.apoi la buze,la zambet, uneori la nas imi plac cei cu nasul carn au un aer de superioritate,cu nasu` pe sus.apoi la restul corpului,la fund,la picioare.
|
||
|
DeeaCatalina Postat pe 10 Septembrie 2008 16:50 |
||
| Ma uit dintr-o data la mai multe..... ma uit sa tina spatele drept, sa fie un pic mai inalt (peste 1.75 macar) sa aibe alura atletica, sa fie suplu si sa i se citeasca vointa pe buze....nu-mi plac cei care-si tin buzele moi, fara vointa, unii mai tin gura cascata (Banderas) sau isi tugoaie buzele muiereste ca solistul de la Vank....bleah! (le-as trage un sut in bot!).....deci eu vad ceva in expresia buzelor si cred ca acolo ma uit prima data apoi la ce-am mai zis; spate, inaltime....poate ca as mai vrea sa nu aibe tenul excesiv de curat, sa fie un pic mai tras la fata, confera o expresie mai dura...si bineintes - privirea!....dar nu mai tin minte cand ma uit la ea, daca prima sau a doua sau a treia oara.......cred ca ma uit cand se uita el la mine!...da da, cred ca asa! | ||
|
Postat pe 10 Septembrie 2008 21:00 |
||
la cilindreea masinii si la culoarea cardului. :)))))))))) glumeam! la pantofi sau ce-o purta el, la maini, dinti, par( sa aiba, mult daca se poate), fata, buze si haine. si mi-ar placea sa n-aiba "haur pa el"
|
||
|
chibritzel Postat pe 11 Septembrie 2008 11:32 |
||
|
||
|
florin Postat pe 11 Septembrie 2008 21:19 |
||
| La maini, buze si ochi. | ||
|
koph Postat pe 12 Septembrie 2008 10:39 |
||
|
La penisssss :)))) Joke :P Pai in primul rand trebuie fatza sa fie un pic " comestibila " dupa care ce scoate pe gura ! |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 12 Septembrie 2008 12:23 |
||
| La ochi...in ochi... | ||
|
sweetpink Postat pe 12 Septembrie 2008 12:44 |
||
| maini....zambet...si ochi..prima data.. | ||
|
butterly Postat pe 12 Septembrie 2008 17:50 |
||
De la: chibritzel, la data 2008-09-11 11:32:09la cilindreea masinii si la culoarea cardului. :))))))))))
|
||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 13:19 |
||
| pai..la dantura,la nas-sa nu-i atirne fire de par din el si la incaltari!toate astea sint decisive! | ||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 13 Septembrie 2008 16:33 |
||
| HM pai, la felul cum priveste, cum vorbeste....si mai ales felul cum se poarta...da si aspectul fizic conteaza cat de cat ...dar ptr mine conteaza mai mult persoana lui | ||
|
iubi7a_lui Postat pe 13 Septembrie 2008 22:48 |
||
| bag de seama ca inteligenta din priviri si duhul din vorbe nu mai au cautare... | ||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 23:16 |
||
| vad ca ,,,cam toate va uitati la maini ochi dinti etc dar daca vb pe net cu un baiat si vb mult timp si dupa mult timp iti da o intalnire ce vei face? cum va mai uitati atunci la asa ceva? ce o sa faceti? o sa-i ziceti send poze cu mainiile cu ochi cu zambetul etc etc? sau.....? deci ast rasp | ||
|
claudyuu Postat pe 13 Septembrie 2008 23:38 |
||
| astepta dragule, asteapta!! | ||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 23:40 |
||
De la: geo32, la data 2008-09-13 23:40:12astepta dragule, asteapta!! pot sa astept mult si bine ca aici numai au raspunsuri:))) poi vad ca toate fetele acym isi cauta dragostea pe net deaia am si intrebat deci...? |
||
|
claudyuu Postat pe 13 Septembrie 2008 23:42 |
||
De la: claudyuu, la data 2008-09-13 23:42:16De la: geo32, la data 2008-09-13 23:40:12astepta dragule, asteapta!! nu chiar maica, ca la tara se mai cauta si face to face..ca nu are netu' acoperire... |
||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 00:30 |
||
|
Eu ma uit sa aiba in jur de 2 m...dupa aia discutam... Boon...am discutat...ingrijit....boon... PLete...negre....ooo da...restu nu mai conteaza :D |
||
|
Postat pe 14 Septembrie 2008 02:21 |
||
ee, la varianta fat-frumos pe net.ro se cer viteza de download cu new york, de upload cu malaezia, diagonala monitorului, felul de conexiune( daca ai dial-up esti nasol ) softu', etc. daca nu ai net acasa, n-ai nicio sansa!
|
||
|
chibritzel Postat pe 14 Septembrie 2008 23:57 |
||
De la: claudyuu, la data 2008-09-13 23:38:11vad ca ,,,cam toate va uitati la maini ochi dinti etc dar daca vb pe net cu un baiat si vb mult timp si dupa mult timp iti da o intalnire ce vei face? cum va mai uitati atunci la asa ceva? ce o sa faceti? o sa-i ziceti send poze cu mainiile cu ochi cu zambetul etc etc? sau.....? deci ast rasp Pai nu am inteles care e problema?Ii zici sa iti trimita pe net o poza cu el,ca de...tre sa il vezi cum arata inainte sa va intalniti,nu??Si pe urma...cand va intalniti (presupunand ca poza si inteligenta lui sclipitoare de care a dat dovada in discutii te-a convins) te uiti intai la ...maini,ochi dinti,masina...nu stiu exact tot ce s-a enumerat...Ce e asa dificil?Tu la ce te uiti?Nu nu nu-mi spune-la cat de bine stie gramatica limbii romane-mno bine am fost un pic rea...
|
||
|
sweetpink Postat pe 15 Septembrie 2008 00:30 |
||
ma uit la imbracaminte sa vad daca este curat,unghii,par,dinti,ochii.pe urma celelalte
|
||
|
bkkl Postat pe 15 Septembrie 2008 20:17 |
||
Avand in vedere ca in ceea ce priveste corpul meu nu neglijez absolut nici un detaliu, am aceeasi pretentie de la un barbat! Nu am suportat niciodata barbatii cu unghiile roase, cu dintii nespalati, cu par la subrat etc etc etc. Ma intereseaza enorm fizicul pt ca nu imi trebuie un simplu coleg de camera. Daca un barbat e nespalat si pute, e imposibil sa ajungi la sufletul lui, fiindca e ingropat sub duhoare! Asta e valabil si pt femei!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 15 Septembrie 2008 21:22 |
||
| Vai...saracuta de tine,dar ce te-a marcat in halul asta?Adica sunt de-acord da...adica aproapte cu tot ce zici,doar ca alta era intrebarea... | ||
|
sweetpink Postat pe 15 Septembrie 2008 21:25 |
||
Ba mie mi se pare ca am raspuns la intrebarea initiala! Si nu, nu m-a marcat nimic pt ca m-am ferit la timp! He he!
|
||
|
darksukkubus69 Postat pe 15 Septembrie 2008 22:18 |
||
De la: darksukkubus69, la data 2008-09-15 22:18:59Ba mie mi se pare ca am raspuns la intrebarea initiala! Si nu, nu m-a marcat nimic pt ca m-am ferit la timp! He he! ai perfecta dreptate!pai ce sa te marcheze?doar vedem atitia nespalati pe strada,la job,pe scara....sa vad sufletul unuia caruia ii atirna un fir de par din nas,are unghia mica foarte mare,jeg sub ea,s.a.m.d.......pai daca -l poti descoperii pe fat frumos deghizat in tomberon....asta chiar e tare! pai darksukkubus 69 chiar v-a raspuns la intrebare!
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 15 Septembrie 2008 22:39 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ce sa fac??? | 35 | De la: oana84onutza 22 Ianuarie 2010 19:18 |
| Premiu | 1 | De la: kudika114766 5 Februarie 2010 20:03 |
| va rog ajutati-ma ,nu ma codamnati | 133 | De la: oryana_1988 24 Octombrie 2010 15:47 |
|
|
||
| no sex 2 ani | 2 | De la: vice21 20 Februarie 2016 14:35 |
| vreau sa cunosc doamne casatorite pt le oferi orice fantezi doresc eu am 30 ani din buc 0766915704 madalin buc | 5 | De la: kudika_22665 3 Decembrie 2012 17:25 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.