Mai multe
| Cand vad prima data un barbat ma uit la chipul lui si la buze (imi plac la nebunie barbatii cu zambet frumos si strengar) apoi ochii imi aluneca (fara sa vreau) la slit. | ||
|
luchianramona Postat pe 3 Decembrie 2008 12:26 |
||
|---|---|---|
[quote name=\'claudyuu\' date=\'2008-09-13 23:38:11\']vad ca ,,,cam toate va uitati la maini ochi dinti etc dar daca vb pe net cu un baiat si vb mult timp si dupa mult timp iti da o intalnire ce vei face? cum va mai uitati atunci la asa ceva? ce o sa faceti? o sa-i ziceti send poze cu mainiile cu ochi cu zambetul etc etc? sau.....? deci ast rasp[/quote] Iti spun eu. Am primit mesaje pe net de la cateva sute de barbati pe un site de dating. Dintre ei am vorbit pe chat cu vreo 50 care trecusera de prima selectie virtuala (dupa ce scrie la profil si ei in mesaje). Dintre cei 50 mi-am gasit 1 prieten, acum doi ani. Este un roman plecat in Franta acum 25 de ani, un om periculos de inteligent si cu care ai ce vorbi 100 de ani. Tin legatura si acum si ne facem confidente, dar nu ne-am intalnit niciodata real. M-am intalnit cu 6 tipi cunoscuti pe net in 5 ani de forumuri si chat-uri. Erau exact cum zici, tipi cu care am vorbit mult timp, am vazut poze, am vorbit pe telefon, mi-au placut virtual din toate punctele de vedere. Cu 4 dintre ei m-am vazut in oras la o cafea, cu altul la un suc, unul a venit la mine la birou, altul m-a invitat la masa de pranz. A ramas exact asa - o intalnire reala si gata. Atat a ramas, pentru ca la intalnirea \"face to face\" n-au corespuns. Imaginea virtuala era deformata fata de ce am vazut fata in fata si n-a fost chimie. Adica nu corespundea ce-au zis fetele astea: mainile, zambetul, culoarea ochilor, dintii, simtul umorului, inaltimea, alura, luciul pantofilor, inteligenta, atitudinea, stilul, gustul la imbracaminte, igiena s.a.m.d. Cu ceilalti doi imaginea virtuala, cea reala si asteptarile mele au coincis si am avut o relatie. Prima a durat 1 an si jumatate si s-a destramat din cauza distantei, a orgoliilor exagerate si inflexibilitatii ambelor parti... doua pietre tari A doua relatie a fost extrem de pasionala, ca in filme sau in romane cand iti vine sa te ciupesti ca sa fi convins ca nu visezi... dar a durat numai 3 luni si a durut cumplit despartirea. Judecand la rece, ca orice foc de paie, s-a aprins usor si s-a consumat foarte repede. Cred ca rareori relatiile virtuale se termina cu happy end. N-am idee de ce. Poate pentru ca virtualul deformeaza, tocmai pentru ca acele trasaturi fizicelipsesc, acele lucruri marunte care conteaza, pe care le apreciem cand intalnim pe cineva real - un zambet, un miros, o privire, o atingere... Si mai stiu ca mare parte dintre barbatii care au profile pe site-uri de dating sunt superficiali, stau acolo la agatat femei. Nu vor relatii serioase, vor doar sex fara obligatii, sex la prima intalnire, one night stand-uri, trofee, sport sexual in care sa isi puna in aplicare fanteziile cu necunoascute etc. |
||
|
Alice20147 Postat pe 3 Decembrie 2008 18:07 |
||
| si ti-a trebuit doi ani sa-ti dai seama de asta!? | ||
|
|
||
|
Postat pe 3 Decembrie 2008 18:13 |
||
| prima data ma uit la fata.trebuie sa aiba ceva special care sa ma atraga.bineinteles ochii conteaza foarte mult.vreau sa vad scliprea aceea in ei.la prima intalnire ma uit la maini.imi plac mainile barbatilor foarte mult.bineinteles ar trebui sa corecpunda si unor criterii.spre exemplu mi e greu sa cred ca voi fi atrasa vreodata de vreun baiat blond.nu mi s a intamplat niciodata.mereu mi au placut baietii cu par negru sau cat mai inchis si ochi inchisi la culoare.mi ar mai placea sa fie de cel putin 1.75 inaltime si sa nu fie musculos. | ||
|
elisa_me Postat pe 3 Decembrie 2008 18:18 |
||
nu draga, am negociat, sau daca vrei - am asteptat doi ani sa cedeze, sa mai taie din orgoliu ca adaca ceda el un pas cedam si eu si pana la urma ne intelegeam noi cumva. Dar daca n-a vreut sa lase nimic de la el, eu de ce sa las? Asa ca PA!!!! A plecat fiecare in treaba lui
|
||
|
Alice20147 Postat pe 3 Decembrie 2008 18:18 |
||
| nu, ma referam la siteurile cu titulatura de dating! ascunse bine intre fisiere, dosite dupa niste botoane imaginare, stau munti de hormoni si pacaleli virtuale! | ||
|
Postat pe 3 Decembrie 2008 18:22 |
||
| aa am uitat sa adaug ca trebuie sa aiba un aspect foarte ingrijit si sa se imbrace frumos si nu demodat.nu ma vad intalnindu ma cu un rocker murdar. | ||
|
elisa_me Postat pe 3 Decembrie 2008 18:22 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-08-26 15:42:40la fund,la buze,culoarea ochilor si apoi la maini.... dandanaua m a amuzat partea cu fundul.cum trebuie sa fie fundul asta al lui ca sa fie sexy?:P...cred ca bombat un pic nu?
|
||
|
elisa_me Postat pe 3 Decembrie 2008 18:24 |
||
De la: geo32, la data 2008-12-03 18:22:16nu, ma referam la siteurile cu titulatura de dating! ascunse bine intre fisiere, dosite dupa niste botoane imaginare, stau munti de hormoni si pacaleli virtuale! da, mi-a trebuit o vreme pana mi-am dat seama ce e cu site-urile astea. Nu sunt superficiala si nu trag concluzii fara sa stiu ce vorbesc. Deci... am cercetat pe acolo si am incercat, iar astea sunt concluziile "studiului" meu pe site-uri de dating. Nasol! ma asteptam sa fie altceva si oamenii sa-si intalneasca pe acolo "sufletul pereche". In imensa mea prostie, credeam ca asta e scopul acestor site-uri.
|
||
|
Alice20147 Postat pe 3 Decembrie 2008 18:26 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-08-26 16:26:30nope nu am uitat....dar a intrebat fata la ce ma uit prima oara..... daca are buze un pic mai voluptoase iti garantez ca vei ramane cu bale pe fata always
|
||
|
elisa_me Postat pe 3 Decembrie 2008 18:27 |
||
|
pentru alis: deci sa inteleg ca vrei sa te mariti!?
|
||
|
Postat pe 3 Decembrie 2008 18:27 |
||
De la: geo32, la data 2008-08-27 17:21:47cred ca trebuie sa-mi scot poza de la avatar!!!! sunt intru totul de acord cu tine geo.sper sa nu te super pe mine.:P |
||
|
elisa_me Postat pe 3 Decembrie 2008 18:31 |
||
De la: medeea01, la data 2008-12-03 18:31:33De la: geo32, la data 2008-08-27 17:21:47cred ca trebuie sa-mi scot poza de la avatar!!!! nu ma supar, da' nici n-o scot! |
||
|
Postat pe 3 Decembrie 2008 18:32 |
||
De la: geo32, la data 2008-12-03 18:32:46De la: medeea01, la data 2008-12-03 18:31:33De la: geo32, la data 2008-08-27 17:21:47cred ca trebuie sa-mi scot poza de la avatar!!!! nici daca ti spun ca ma furnica tare de tot...nici cand ma vopsesc cu blond nu simt asa furnicaturi:))) |
||
|
elisa_me Postat pe 3 Decembrie 2008 18:35 |
||
doar dintro poza!!!!!? pai daca m-ai vedea in marime naturala ai face orgasm spontan!!? |
||
|
Postat pe 3 Decembrie 2008 18:37 |
||
De la: geo32, la data 2008-12-03 18:27:37pentru alis: Nu, nu vreau sa ma marit. Am povestit toate astea ca raspuns la un comentariu rautacios a lui Claudiu, referitor la raspunsurile noastre "la ce te uiti prima data la un barbat?" . Ideea era ca si daca cunosti pe cineva virtual, pana la urma tot in real se transeaza problema si tot conteaza "la ce te uiti prima data la un barbat". Am vrut doar sa lamuresc lucrurile cu realul si virtualul, nu sa ma marit!
|
||
|
Alice20147 Postat pe 3 Decembrie 2008 18:37 |
||
haide , te rooog, de ce nu vrei sa te mariiiiti!? si totusi, in virtual ai ocazia sa-l vezi in poze, web cam sau alte dispozitive windous. plus ca ai timp sa discuti cu el, pana sa ajungi sa-l vezi in carne si os! |
||
|
Postat pe 3 Decembrie 2008 18:42 |
||
De la: geo32, la data 2008-12-03 18:37:14 depinde de cat timp sunt nesatisfacuta:P.dar o sa am grija sa ma ocup de asta inainte sa te vad in marime naturala. |
||
|
elisa_me Postat pe 3 Decembrie 2008 18:43 |
||
|
Cateva aspecte care le detest la barbati...si evident ar esua orice incercare de a avea o relatie: neingrijirea unghiilor(mai sunt unii ce au unghia degetului mic crescuta,mi se pare dizgratios), aspectul neingrijit al parului( mai sunt pers. care isi afiseaza ditamai parul pe gat , parca ar avea altceva acolo) PERSONAL PREFER BAIETII CU PARUL SCURT neingrijirea tenului(nu imi place cei care au barba, mustata etc.) neatentia la persoana lui insasi(cum iese din casa, cum isi acorda atentie detaliior etc.) iar ceea ca ma atrage la un barbat sunt mai multe aspecte, insa e nevoie de mult mai mult pt. o eventuala relatie.
|
||
|
Postat pe 3 Decembrie 2008 18:47 |
||
De la: medeea01, la data 2008-12-03 18:43:31De la: geo32, la data 2008-12-03 18:37:14 lasa totusi loc de o mica juisare! doamne, ce ma faci sa vorbesc prostii in post! |
||
|
Postat pe 3 Decembrie 2008 18:48 |
||
De la: geo32, la data 2008-12-03 18:48:20De la: medeea01, la data 2008-12-03 18:43:31De la: geo32, la data 2008-12-03 18:37:14 he he geo.trebuie sa te cunosc in marime naturala dupa post ca sa las loc de juisare:P.daca nu mi spuneai tu nici nu aflam ca suntem in post.dar acum ca stiu o sa tin cont....u re fault my dear:D |
||
|
elisa_me Postat pe 3 Decembrie 2008 18:51 |
||
|
Alice, Ai cautat sa traiesti o poveste si totodata ti-ai propus sa treci printr-un TEST cu tema: care este procentajul in care o imagine de pe net corespunde cu cea din realitate si ce avantaje sau dezavantaje pot rezulta? Acum ca ai capatat putina experienta, iti poti raspunde la intrebarea: la ce-mi va folosi aceasta experienta? pentru CE i-am acordat atata timp din viata mea? Daca pentru a-ti raspunde la o alta intrebare, si anume: de ce nu merg relatiile pe care le incep(?) si ti-ai lua ca prima explicatie: cat am dat, atat am primit! - crezi ca ar fi corect? |
||
|
bogdan_dumitrescu Postat pe 3 Decembrie 2008 19:09 |
||
De la: lil_devil, la data 2008-09-23 13:52:05Eu mai uit la statura, sa nu fie MIC(ca e de-ajuns cat sunt eu de mica)si in special sa nu fie CHEL..Sunt unii care le sta bine si fara par,dar mai rar...Sa fie prezentabil si curat. 100% de acord cu tine.adaug si asta la comentariul meu care vad ca nu apare pe site deloc.am cunoscut o data un baiat de felul asta.era slab ca varga dar imbracat atat de ridicol. |
||
|
elisa_me Postat pe 3 Decembrie 2008 19:11 |
||
| am vrut sa scriu ceva si a iesit altceva! | ||
|
Postat pe 3 Decembrie 2008 19:12 |
||
De la: geo32, la data 2008-12-03 18:42:34haide , te rooog, de ce nu vrei sa te mariiiiti!? N-ai inteles, Geo! Ce dracu, mai! Te credeam fecior destept!!! Normal ca i-am vazut in poze, pe web si-am vorbit cu ei o groaza. Mai, nu lipseau toate elementele alea la un loc, ce naiba? ma crezi proasta? evident ca tipii astia aratau grozav, erau frumosi, destepti, realizati profesional, material, cu simtul umorului, senzuali, tandrii etc. dar la intalnirea face to face lipsea ceva, intelegi? Un element lipsea, aveau o hiba, ceva nu mi-a placut, desi erau triati, sortati, verificati virtual, capisci?
|
||
|
Alice20147 Postat pe 3 Decembrie 2008 19:14 |
||
De la: Lucia1971, la data 2008-09-27 12:58:31De ce sa nu-l formezi cum vrei tu? Eu asa am facut. Si am acuma un barbat...cu trup de Adonis (adica bine proportionat, nu culturist...) :)))))).lucia ce te faci daca l iei gata facut si dupa ce stai cu el cateva luni in aceasi casa ajunge sa faca burta?nu stiu d c eu am avut mereu talentul asta sa ingras barbatii...sa i fac cu burta mare....poate pt ca sunt o bucatareasa extraordinara?!
|
||
|
elisa_me Postat pe 3 Decembrie 2008 19:15 |
||
lipsea elementu' X ala care da tonu' relatiei , care te face sa explodezi la prima vizionare, care te determina sa vii la a doua intalnire mai sumar imbracata....si multe
|
||
|
Postat pe 3 Decembrie 2008 19:17 |
||
s daca vi din 1 dezbracata..........adik la intalnire:)))
|
||
|
Postat pe 3 Decembrie 2008 19:18 |
||
De la: heaven_gate, la data 2008-10-14 17:53:20sunt.............dar conteaza ca exista...........si nu cred ca ne alegem ....ci pur si simplu..........asa e sa fie.....unu frumos ,unu mai putin frumos.....dar de fapt toti suntem frumosi...........fie exterior fie interior............conteaza sa fim sanatosi............si sa ne iubim heaven te rog...am o nelamurire si nu vreau sa ma lasi asa in suspans.te rog sa mi spui de ce la toate posturile tale dupa cateva cuvinte pui"......" .atat.multumesc anticipat. |
||
|
elisa_me Postat pe 3 Decembrie 2008 19:23 |
||
De la: medeea01, la data 2008-12-03 19:23:01De la: heaven_gate, la data 2008-10-14 17:53:20sunt.............dar conteaza ca exista...........si nu cred ca ne alegem ....ci pur si simplu..........asa e sa fie.....unu frumos ,unu mai putin frumos.....dar de fapt toti suntem frumosi...........fie exterior fie interior............conteaza sa fim sanatosi............si sa ne iubim ca sa ma intrebi tu de exemplu.......:)))am glumit nu stiu...asa am inceput......deranjeaza,oare? |
||
|
Postat pe 3 Decembrie 2008 19:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| nu simt placere in timpul actului sexual | 9 | De la: kudika_952130 24 Ianuarie 2014 05:50 |
| buna ziua | 3 | De la: simons 17 Aprilie 2010 18:52 |
| Sexul oral si anal-pro si contra | 1464 | De la: kudika029282 3 Octombrie 2010 09:52 |
|
|
||
| Ce isi doresc femeile in pat? Secrete pe care barbatii ar trebui sa le afle!! | 22 | De la: geo_reincarcat_iara 30 Aprilie 2010 21:53 |
| buna! as vrea sa aflu cateva pareri despre ceea ce mi se intampla, de 1 an si 3 luni sunt cu un baiat(29 ani) eu am 22, si facem sex doar de 2-3 ori pe luna ,doar cand vrea el ,daca am incercat sa discut cu el ca nu prea e normal tinand cont ca stam imp | 59 | De la: carolyn-a 6 August 2013 11:11 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.