Mai multe
| darksukkubus 69 are dreptate...nici o femeie nu s-ar uita la un astfel de barbat(decat una tot asa-moaaa ce rea sunt).... | ||
|
butterly Postat pe 16 Septembrie 2008 16:25 |
||
|---|---|---|
| Din pacate, exista si femei care se uita la asemenea specimene, dar asta pt ca si ele sunt la fel! Cunosc chiar eu cateva. Dar, mie personal, intotdeauna mi-a fost sila cand am observat ceva de genul asta, si imediat observ, asta este. | ||
|
darksukkubus69 Postat pe 16 Septembrie 2008 17:58 |
||
buze iar cand se intoarce la fund ..in general ma uit daca e ingrijit..nu-mi plac barbatii ce nu se barbieresc bine,in graba... il prefer cu barba decat barbierit aiurea ..ma uit la par.. maini.
|
||
|
|
||
|
fluturas_ Postat pe 16 Septembrie 2008 22:55 |
||
De la: butterfly_k22, la data 2008-09-16 22:55:37buze iar cand se intoarce la fundcorect!
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 16 Septembrie 2008 23:51 |
||
si mult par
|
||
|
Postat pe 17 Septembrie 2008 13:02 |
||
eu mai intai ma uit la felul in care este imbracat!ador barbatii care tin la imaginea lor ...poate parea superficial (si chiar e!)
|
||
|
Eli_30 Postat pe 21 Septembrie 2008 18:24 |
||
De la: eli_hangu, la data 2008-09-21 18:24:01eu mai intai ma uit la felul in care este imbracat!ador barbatii care tin la imaginea lor ...poate parea superficial (si chiar e!)normal ar fi ca ,in cazul in care este bine imbracat,sa fie si foarte atent la igiena personala dar...ai grije la surprize!
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 21 Septembrie 2008 18:38 |
||
pai in primul rand ma uit la pantofii si la hainele cu care este imbracat...este foarte important pentru mine ca un barbat sa stie cum sa se imbrace si sa fie curat...in rest nu ma intereseaza aproape deloc aspectul fizic(poate si pt faptul ca am fost fana desenului animat Frumoasa si bestia )ci mai degrama inteligenta barbatului de langa mine.
|
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 18:50 |
||
De la: ROBERTA_BRUNI, la data 2008-09-21 18:38:13De la: eli_hangu, la data 2008-09-21 18:24:01eu mai intai ma uit la felul in care este imbracat!ador barbatii care tin la imaginea lor ...poate parea superficial (si chiar e!)normal ar fi ca ,in cazul in care este bine imbracat,sa fie si foarte atent la igiena personala dar...ai grije la surprize! foarte tare; aici ai atins 2 puncte odata. adica: pt ca sa preivesti cat de ingrijit este, ca estetica si imbracaminte trebuie sa fie dragutz, cat sa te atraga sa faci asta, si 2...este foarte bine ca pt inceput si lucrurile superficiale conteaza. |
||
|
cesar Postat pe 21 Septembrie 2008 18:53 |
||
De la: Lery23, la data 2008-09-21 18:50:55pai in primul rand ma uit la pantofii si la hainele cu care este imbracat...este foarte important pentru mine ca un barbat sa stie cum sa se imbrace si sa fie curat...in rest nu ma intereseaza aproape deloc aspectul fizic(poate si pt faptul ca am fost fana desenului animat Frumoasa si bestia poi si daca nu e manelist, si nu poarta pantofi? ce te faci? sa stii ca nu toti sunt manelisti cu pantofi intorsi impotriva lor.:)))) |
||
|
cesar Postat pe 21 Septembrie 2008 18:55 |
||
si p-aci aparusi cesare................
|
||
|
Postat pe 21 Septembrie 2008 18:57 |
||
De la: cesar, la data 2008-09-21 18:55:34vroiai sa spui ca se tin de boturi cind se c--a?De la: Lery23, la data 2008-09-21 18:50:55pai in primul rand ma uit la pantofii si la hainele cu care este imbracat...este foarte important pentru mine ca un barbat sa stie cum sa se imbrace si sa fie curat...in rest nu ma intereseaza aproape deloc aspectul fizic(poate si pt faptul ca am fost fana desenului animat Frumoasa si bestia
|
||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 21 Septembrie 2008 19:05 |
||
la buze... sa fie fluffy la privire... sa fie blanda, sa ma pierd in ochii lui la fund... sa arate bine in pantaloni (si in afara lor, dar asta e o a 2 a impresie) iar in afara de astea... imaginea de ansamblu conteaza f mult |
||
|
CandyCloudOfLullaby Postat pe 21 Septembrie 2008 19:19 |
||
De la: heaven_gate, la data 2008-09-21 18:57:41si p-aci aparusi cesare................ dar cine se esti? |
||
|
cesar Postat pe 22 Septembrie 2008 18:40 |
||
|
hopaaa! am vazut ultima postare "cesar" si gandu' mi-a zburat ca o fi postat si el la ce se uita prima oara la un barbat. trebuie sa-mi pazezc bine spatele! |
||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 19:31 |
||
|
La maini, in special la incheieturi si la gat. Trebuie sa si explic de ce? |
||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 19:41 |
||
la o prima vedere ,pt mine mai conteaza foarte tare si parfumul (ador parfumurile ),parfumul se zice ca poate spune multe despre o persoana .mie de ex ,imi plac barabati care nu isi schimba parfumul foarte des si parfumul respectiv ramane pt mine o "carte de vizita".sincera sa fiu eu prima data cand l-am intalnit pe barbatul vietii mele" ,m am indragostit de camasa si parfum ....si asta la prima intalnire ...
|
||
|
Eli_30 Postat pe 22 Septembrie 2008 22:32 |
||
eu fac o apreciere per-ansamblu.. nu ma uit la nimic in mod special, daca imaginea generala este ok si denota o persoana ingrijita si cu bun gust.. primul test este trecut . Bine, trebuie sa recunosc ca insist asupra incaltamintei.. nu-mi plac barbatii care poarta pantofii aia exagerati gen piele de crocodil.
|
||
|
Postat pe 22 Septembrie 2008 22:32 |
||
| Mainile si pantofii si dantura arata cat de ingrisjit si atent la detalii este, deci sunt pe primul loc. Apoi , desigur ochii, buzele, si imaginea de ansamblu. | ||
|
serena1 Postat pe 23 Septembrie 2008 10:06 |
||
|
mie mereu mi-au placut barbatii mai rebeli,nonconformisti,cu parul lung,...gen jhonny deep..si cu un simt al umorului suuuper dezvoltat... am dat peste exact contrariul...tuns zero,realist,rational....si cu un simt al umorului si mai dezvoltat:)) oricum,prima oara ma uit la fata...trebuie sa-mi exprime ''ceva'',apoi restul(da' pantofii tre' sa fie curati ,neaparat...altfel e jale)...fiecare cu piticii lui
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 10:19 |
||
prima data ma uita tarsaturile fetei, pe urma la fund si la maini ma uit dar nu mereu..dar cel mai important aspect este psihicul, degeaba e frumos si arata bn dak nu are nimic in kp, dak nu stie sa lege 2 cuv...parerea mea..
|
||
|
raluk_ionela Postat pe 23 Septembrie 2008 13:20 |
||
De la: dulcevenin, la data 2008-09-10 21:00:15Ma uit dintr-o data la mai multe..... ma uit sa tina spatele drept, sa fie un pic mai inalt (peste 1.75 macar) sa aibe alura atletica, sa fie suplu si sa i se citeasca vointa pe buze....nu-mi plac cei care-si tin buzele moi, fara vointa, unii mai tin gura cascata (Banderas) sau isi tugoaie buzele muiereste ca solistul de la Vank....bleah! (le-as trage un sut in bot!).....deci eu vad ceva in expresia buzelor si cred ca acolo ma uit prima data apoi la ce-am mai zis; spate, inaltime....poate ca as mai vrea sa nu aibe tenul excesiv de curat, sa fie un pic mai tras la fata, confera o expresie mai dura...si bineintes - privirea!....dar nu mai tin minte cand ma uit la ea, daca prima sau a doua sau a treia oara.......cred ca ma uit cand se uita el la mine!...da da, cred ca asa! ha,ha ce tare ai fost la faza cu buzele tuguiate muiereste vezi ca e cineva care cu buzele foarte tuguiate pe aici,un tip mai "haios"asa...he he, cred ca sti despre cine vorbesc
|
||
|
lil_devil Postat pe 23 Septembrie 2008 13:39 |
||
|
Eu mai uit la statura, sa nu fie MIC(ca e de-ajuns cat sunt eu de mica)si in special sa nu fie CHEL..Sunt unii care le sta bine si fara par,dar mai rar...Sa fie prezentabil si curat. Nu-mi plac rap-arii,cu turul de la pantaloni pana la genunchi de zici ca s-au excrementat pe ei Si cu sepcile alea cu cosorocul drept si mare de zici ca au o strachina in cap,si tricouri largi,ca o camasa de noapte...si ce ma bufneste rasul cand vad cate un pispirica d-ala imbracat asa si cu piecing in sprinceana,cu mers din parti...asa de ca de rata,si cu mameaua in buzunar..pe telAAI SUNT SMECHERI!!!!mA BUFNESTE RASUL CAND II VAD
|
||
|
lil_devil Postat pe 23 Septembrie 2008 13:52 |
||
Buna tuturor...in primul rand sa fie brunet,iar in al doilea la maini si buze...sa fiti iubiti!
|
||
|
mihaela0620 Postat pe 23 Septembrie 2008 14:15 |
||
Dinti,pantofi ,maini si posterior . Sa nu fie subnutrit ca nu-mi place eu sa strang barbatu' in brate!!!!!!
|
||
|
dafffne Postat pe 27 Septembrie 2008 03:47 |
||
|
subscriu :D sa-ti faci naibii griji ca-l ia vantul ?
|
||
|
googoodoll Postat pe 27 Septembrie 2008 12:09 |
||
Nu, sa-l hranesti si sa-l ingrasi un pic ca sa ai satisfactia muncii implinite... |
||
|
Lucia1971 Postat pe 27 Septembrie 2008 12:36 |
||
ba pardon, eu il vreau crescut gata
|
||
|
googoodoll Postat pe 27 Septembrie 2008 12:42 |
||
| De ce sa nu-l formezi cum vrei tu? Eu asa am facut. Si am acuma un barbat...cu trup de Adonis (adica bine proportionat, nu culturist...) | ||
|
Lucia1971 Postat pe 27 Septembrie 2008 12:58 |
||
eeeeeeee, e greu, mi-e lene si acum serios, felicitari, nu multe femei au pe langa ele un barbat care sa arate exact asa cum vor ele bine, ca si reciproca e valabila :D |
||
|
googoodoll Postat pe 27 Septembrie 2008 13:03 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| SEXUL,MEDICAMENT UNIVERSAL??? | 629 | De la: kudika054604 25 Iulie 2009 03:27 |
| Help!!! | 4 | De la: alexandra_kudik 12 Ianuarie 2015 19:05 |
| swingers romania | 22 | De la: Yharr 20 Noiembrie 2011 16:37 |
|
|
||
| masturbare........ | 52 | De la: kudika029282 30 August 2010 21:09 |
| inselat | 26 | De la: felixcat 13 Septembrie 2009 16:51 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.