Setari Cookie-uri

CE PARERE AVETI DESPRE HOMOSEXUALITATE?

eu nu cred. si sincer nu inteleg de ce trebuie sa gasim cauza, de ce dam vina pe genetica. uite din punctul meu de vedere lucrurile stau foarte clar. ma simt atrasa de sexul feminin desi la inceput nu am vrut sa recunosc. care este cauza, nu stiu...poate pentru ca este sexul frumos si ai ce sa admiri mai mult sau poate intradevar este ceva genetic dar oare mai conteaza motivul.
poate doar pentru cei care incerc sa se ascunda si spera ca maine sa existe pastila anti gay.

si din pacate cred ca sunt foarte multi care ar vrea sa existe
cristinic1
Postat pe 16 Noiembrie 2008 00:12
De la: cristinic1, la data 2008-11-16 00:02:19adica tu chiar vrei sa cred ca eu iubesc o fata pentru ca mama se gandea la nu stiu ce....

iubesti o fata!!!!!!???
tragediaaa!!!

Postat pe 16 Noiembrie 2008 00:18
De la: geo32, la data 2008-11-16 00:18:38
De la: cristinic1, la data 2008-11-16 00:02:19adica tu chiar vrei sa cred ca eu iubesc o fata pentru ca mama se gandea la nu stiu ce....

iubesti o fata!!!!!!???
tragediaaa!!!

tragedia e ca nu o vezi tu
Full_Metal_Jacket
Postat pe 16 Noiembrie 2008 00:22
De la: geo32, la data 2008-11-16 00:18:38

iubesti o fata!!!!!!???
tragediaaa!!!

nu e deloc o tragedie... nici pentru mine si nici pentru ea. fiecare e liber la fericire
cristinic1
Postat pe 16 Noiembrie 2008 00:22
ii dau dreptate lu' best devilinside

Postat pe 16 Noiembrie 2008 00:24
De la: oktober, la data 2008-11-16 00:04:29eu nu vreau sa crezi, spuneam si eu ce am auzit de pe la gravidute

la virsta pe care o ai, ar trebui sa ai capacitatea de a selecta ce auzi...
daca miine auzi ca poti transforma un copil intr-un dovleac, cu puterea gindului, o sa crezi asta?
sandra33
Postat pe 16 Noiembrie 2008 00:31
De la: geo32, la data 2008-11-16 00:24:37ii dau dreptate lu' best devilinside

Stiam eu Dar nu tie frica sa te molipsesti de la fete

De la: tantric_mistery, la data 2008-11-14 01:21:09Din punct de vedere al princippilor energetice ..HOMOSEXUALITATEA are un efect negativ asupra barbatilor mai ales asupra celui pasiv. Se produce o depolarizare cu efecte negative atat in plan psihic cat si ulterior in plan fiziologic!! nu la fel se produce insa la femei unde are loc o amplificare a energiei feminine pusa in joc de cele doua iubite!

De unde ai domle atata energie sa scrii misterii? Clar ca idea sa vezi doua femei te excita-deci e energie positiva
Ca hetero- idea la doi barbati care se poarta gangas unul cu altul -te scarbeste -energie negativa .

La topic

Nu am nimic contra lor. Primarul Berlinului este homosexual, un barbat inteligent, frumos si demn de respectat :P Si nu mi-ar fi rusine sa il vad pe strada. SI c u m, cu c i n e de c a t e ori si-o trage PRIVAT NU ma interesaza. Poate pe voi. Apa la moara

La Pleb

In loc sa debitati ineptii din evul mediu, mai bine v-ati depune energia in surplus sa m un c i t i in t o a t e punctele de vedere, sa ajunga romania la un nivel mai dezvoltat. Mi se face parul maciuca citind pe aici. Evul mediu era in conceptii si informare science fiction [in comparatie cu voi]

Full_Metal_Jacket
Postat pe 16 Noiembrie 2008 00:56

De la: tantric_mistery, la data 2008-11-14 01:21:09Din punct de vedere al princippilor energetice ..HOMOSEXUALITATEA are un efect negativ asupra barbatilor mai ales asupra celui pasiv. Se produce o depolarizare cu efecte negative atat in plan psihic cat si ulterior in plan fiziologic!! nu la fel se produce insa la femei unde are loc o amplificare a energiei feminine pusa in joc de cele doua iubite!

E o secta pe net cu unu de le prosteste pe toate, are mai multe gagici si le pune pe alea sa faca sex sa se reincarce de energie! Ala arata ca vai de mama lui, tipele sunt de la brain dead in jos! Muulta prostie pe lumea asta, ca doar de-aia a avut MISA and co. atata succes.
Kathara
Postat pe 16 Noiembrie 2008 01:37

De la: oktober, la data 2008-11-16 00:04:29

eu nu vreau sa crezi, spuneam si eu ce am auzit de pe la gravidute

daca miine auzi ca poti transforma un copil intr-un dovleac, cu puterea gindului, o sa crezi asta?

Stai putin Sandra! Nu am spus ca am si crezut asta, pur si simplu am postat o chestie pe care am auzit-o si mi sa parut cea mai tare tocmai prin absurditatea ei...de ce ai avut impresia ca am si crezut asta?

Postat pe 16 Noiembrie 2008 09:18
fiecare a scris cam care ar fi cauza homosexualitatii, daca este indusa prenatal sau nu, si s-au scris aberatii tocmai pt ca era vb de o gluma, chiar nu ai sesizat asta? si nu pomeni de varsta mea ca fac urat

Postat pe 16 Noiembrie 2008 09:21
georgia mai stii ce ai patit cand ai postat chestia cu spermatozoidul ametit ? uite acum stiu ce ai simtit atunci

Postat pe 16 Noiembrie 2008 09:29
De la: oktober, la data 2008-11-16 09:29:57 georgia mai stii ce ai patit cand ai postat chestia cu spermatozoidul ametit ? uite acum stiu ce ai simtit atunci

pune-i la pamant

Postat pe 16 Noiembrie 2008 09:40
ce sa mai zic, am curajul ? ntz

Postat pe 16 Noiembrie 2008 09:41
De la: oktober, la data 2008-11-16 09:21:15fiecare a scris cam care ar fi cauza homosexualitatii, daca este indusa prenatal sau nu, si s-au scris aberatii tocmai pt ca era vb de o gluma, chiar nu ai sesizat asta? si nu pomeni de varsta mea ca fac urat

pai nu te-ai obisnuit, nu ai vazut si alte exemple de situatii similare. nu multi se prind pt ce este forumul asta in mare parte

Postat pe 16 Noiembrie 2008 09:46
Exista 2 tipuri de gay : aia care se nasc asa si care se manifesta de mici, si aia care devin pe parcurs, in general au anumite probleme, sunt sensibili, nu se adapteaza, sau pur si simplu simt ca ii atrage o persoana de acelasi sex. Despre cei care se nasc asa se poate vb de o anomalie cromozomiala

Postat pe 16 Noiembrie 2008 09:50

De la: oktober, la data 2008-11-16 09:21:15

fiecare a scris cam care ar fi cauza homosexualitatii, daca este indusa prenatal sau nu, si s-au scris aberatii tocmai pt ca era vb de o gluma, chiar nu ai sesizat asta? si nu pomeni de varsta mea ca fac urat

pai nu te-ai obisnuit, nu ai vazut si alte exemple de situatii similare. nu multi se prind pt ce este forumul asta in mare parte

si chiar nu am inteles de ce se simte ea asa ofensata si tine neaparat sa jigneasca, macar subtil...nu am spus ca nu sunt deacord cu homosexualii etc

ai grija Georgia, dupa nopti de sex pe forum o sa ajungem sa ne batem pe aici, sa vezi ce se ma distreaza baietii

Postat pe 16 Noiembrie 2008 09:57
De la: oktober, la data 2008-11-16 09:57:34

De la: oktober, la data 2008-11-16 09:21:15
nu multi se prind pt ce este forumul asta in mare parte....
sa vezi ce se ma distreaza baietii

exact
asta am incercat sa indic si eu - ca nu este topicul potrivit pt bascalie
glumele nesarate ale heterosexualilor homofobi nu reflecta vreun strop de originalitate sau inteligenta - ca atare nu ma pot ofensa, pe mine - ignoranta voastra ar trebui sa va dea de gindit...dar...e complicat pt voi asta....
sandra33
Postat pe 17 Noiembrie 2008 10:13
nu multi se prind pt ce este forumul asta in mare parte....

halllloooo! asta nu este postarea mea, putina atentie te rog!

Postat pe 17 Noiembrie 2008 10:26

in schimb, ata este a ta, tu te-ai luat de mine

Postat pe 17 Noiembrie 2008 10:26
Eu nu ma pricep la fenomenul gay dar in principiu nu ma deranjeaza cu nimic orientarea sexuala a cuiva atata timp cat ceea ce face indeplineste trei conditii:
- se desfasoara intre persoane majore
- e benevol pt. cei implicati in actul/relatia respectiv/a
- se desfasoara in spatiu privat (indiferent ca e vorba de heterosexualitate sau homosexualitate)
Ca s-au adus exemple aici de homosexuali care s-au dat in stamba (povestea cineva de o petrecere si ii judeca pe toti homosexualii prin prisma unui tip gay care le-a arata funduletul)...hai sa fim seriosi, sunt atatia hetero care sunt dezaxati si anormali, fiecare padure are uscaturile ei!...dar sunt atatia homosexuali absolut normali si firesti ca toti oamenii (despre unii poate nici nu sti ca sunt gay)
Eu nu am nimic impotriva homosexualilor, nu ma deranjeaza cu nimic si nu ma intereseaza de fapt ce preferinte sexuale are fiecare om atata timp cat acestea sunt normale (iar homosexualitatea e un lucru normal in opinia mea
)
De la: adry22, la data 2008-11-14 09:43:10
De la: Georgia99, la data 2008-11-14 01:43:12tinand cont de faptul ca am o colega de camera gay, a carei prietena sta cu noi in camera, va dati seama ce parere am :D bravo lor ! fericiti sa fie, straight sau gay

Brrrrrrrrrrrr, si nu ti-e sila sa te uiti la ele???????????
Cum poti sa te exprimi in asemenea hal? Tu iesi in lume? Asa vorbesti si de fata cu altii? Cam ce prieteni ai? Daca ar spune altcineva despre tine ca ii provoci sila cam ce ai simti? Uite, mie chiar imi provoci sila ca nu ai personaliate si furi poze ca sa te dai altcineva! Tare sila imi mai faci...

Postat pe 17 Noiembrie 2008 20:24
intre doua femei mai inteleg, dar barbatii nu au nici o scuza pentru asa ceva...e cea mai mare scarbosenie posibila de pe lumea asta

Postat pe 18 Noiembrie 2008 19:48
De la: alex894, la data 2008-11-18 19:48:44intre doua femei mai inteleg, dar barbatii nu au nici o scuza pentru asa ceva...e cea mai mare scarbosenie posibila de pe lumea asta

Si care ar fi criteriile dupa care faci diferentza de scarbosenie?
Lillix
Postat pe 18 Noiembrie 2008 19:51
De la: clara1972, la data 2008-08-29 10:17:03Pentru geo...

ganteste la drepturi...
eu sunt de 8 ani cu acelasi om..nu l-am inselat si vreau sa fac un copil prin inseminare...

vezi alte posturi daca ai rabdare...

e normal ca aceasta femeie si nu familia mea sa ma mosteneasca daca maine ma calca o masina...
e normal... sa pot... sa decid pentru ea daca se intampla ceva la spital...unde nu sunt primita asa cum orice sotie este primit langa patul sotului...??????

e normal sa aibe dreptul la pensie de urmas... peste 20 de ani , daca eu cotizez acum cu 2000 euro pe luna ...
drepturile mele nu le afecreaza pe ale tale...
ne fac doar egali in fata legii...de fapt suntem egali...dar numai in obligatii nu si in "drepturi"

poate sa te mosteneasca oricine draga mea ,,,dar lasa vrajala cu studiile facute in nu stiu ce tari...sau ca mai putin cpii au sanse sa devina homo, ca nu tine ...iar cu hormonii cade din start...e treba aici de poftele fiecaruia...sau de infranarea lor mai degraba ...cat despre calitatea de om, nu am nimic de zis ..e ok...daca ti place pasarica lingeo ...pt ca sieu o fac ...dar treaba cu drepturile minoritatilor...e o mare gogoase care a inceput sa amageasca lumea ...nu crezi ca daca asa trebuia sa fie de la inceput ...DUMNEZEU nu mai creea femeia de care esti asa mandra si de care te ai indragostit,...nu am nimic cu tine si nici cu cei care o fac dar nu mi cere sa accept ca un copil sa traiasca in casa cu doi tati cate se saruta ...ca sigur o sa inceapa si el sa i copieze ...pt ca asta e comportamentul copiilor...kiar si mintile mai luminate o zic...nu numai studiile....deci te rog da mi voie sa fiu de acord cu geo
cat despre adoptii... studiile ararta ca copii crescuti in cupluri gay (sunt putini in Romania, dar numai datorita presiunii soiciale te asigur)...au mai putine sanse sa devina gay...

Postat pe: 29 August 2008, ora 12:17 Raporteaza abuz Citeaza Raspunde

io sunt un om cu frica lu' dumnezeu. si cum dumnezeu a dat glas poruncilor lui prin diferite metode, nu prea imi iese sa ies din cuvintele lui. ca-l mai cicalesc io sau il mai frec la icre, asta-i alta treaba.
da' unde vroiam sa ajung. homosexualitatea nu-i de ieri, ci de mii de ani. dumnezeu a gasit o cale de a pedepsii formele de sex impropriu. ba ca a dat cu foc si para, ba ca a aruncat cenusa peste ei, cert e ca nici lui nu i-a placut sa vada barbati facand sex oral la barbati sau femei lingandu-se! a zis "e cah"!!
no , in ziua de azi , cand religia nu mai reprezinta o asa mare bulibaseala , oamenii cu deficiente in sex, au inceput sa ridice nu numai fundu , ci si vocea.
luati de aerul drepturilor omului au inceput sa-si exprime in public doleantele si poftele. chestia cu genetica e praf in ochi aruncat autoritatilor pentru recunosterea unor drepturi...suplimentare si incadrarea lor intro minoritate. si chestia cu minoritatea este de-a dreptul ...penibila. in viitor poate si pedofili vor dorii sa faca asta, si necrofili si dusofili
nu contest calitatea lor de oameni, ca tehnic suntem la fel, ci doar incercarea lor de a ne scoate ochii noua astora, cum ca noi am fi cei anormali.
in alta ordine de idei. majoritatea legilor laice sunt o forma usor imbunatatita a prescriptiilor din biblie. in mare, cam ce-a zis isus ca-i cah, s-a trecut la trecerea lor in format .popor!
hai sa te intreb asa, ca divgatie , de ce in tarile in care legea de stat este legea religioasa, homosexualitatea este blamata? in general asta se intampla in tarile musulmane. preponderent musulmane!
fiecare este liber in dormitor sa experimenteze si sa-si traga plapuma cum vrea el, pe stanga , pe dreapta , pe spate....... da' nu-mi venii sa-mi spui ca daca iti place pe stanga esti mai cum motz!

gratuit89
Postat pe 27 Noiembrie 2008 13:57
De la: geo32, la data 2008-11-14 16:44:36

depolarizarea se realizeaza pe partea stanga sau dreapta!!?
amplificarea la femei are loc in timpul actului sexual!?
pupa-ti-as degetelele tale de tantric, de unde gasisi textu' asta, din cartea " sa realizam energie neconventionala acasa"?

Zi-le, domnu' Geo!

(si pe mine ma manca limba sa zic ceva, cand am citit... Ceva care incepea cu "du-te ma-n misteru' tantric d'aici!" (fara intentii de hartza, doar ca prea suna bine ) Chiar asa? Depolarizare? A'ica... Cum adica? Incepe sa umble'n cap? )
Dor_a
Postat pe 27 Noiembrie 2008 14:09
Homo-popo da-o incolo de treaba, ce face baiatul i-o baga "iubitului" doar in fund si in gura Nesatisfacator....
Barbatul are nevoie de femeie si punct.
yumy
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:55
Rose,

Eu cred ca ei nu sunt barbati... de tot. Undeva, ceva s-a pierdut pe parcurs... Niste fire inversate, ceva... Nu'sh!
Ma gandesc ca pana la urma... stii cum e... sa nu dau cu piatra, dacda nu stiu (si ii multumesc Domnului ca nu stiu).
Dor_a
Postat pe 27 Noiembrie 2008 16:21
De la: alex894, la data 2008-11-18 19:48:44intre doua femei mai inteleg, dar barbatii nu au nici o scuza pentru asa ceva...e cea mai mare scarbosenie posibila de pe lumea asta

Intre doi barbati inteleg, intre doua fete absolut dezgustator.
Kathara
Postat pe 27 Noiembrie 2008 20:32

Nu vad de ce homosexualitatea feminina e acceptabila pe cand cea masculina nu. La urma urmei e acelasi lucru, adica atractia fata de cei de acelasi sex.
beyonce_indragostita
Postat pe 27 Noiembrie 2008 21:35
De la: wolfy, la data 2008-11-27 21:35:18

Nu vad de ce homosexualitatea feminina e acceptabila pe cand cea masculina nu. La urma urmei e acelasi lucru, adica atractia fata de cei de acelasi sex.
mai wolfi nu este nimic acceptat deoarece sint unele minti prea inguste sa inteleaga ca exista si oameni care se nasc altfel decit ei!aceeasi oameni pun pariu ca sint cei zic ca EMINESCU a fost jucator de fotbal.
FRANNNCE
Postat pe 3 Decembrie 2008 20:20
k
am prieteni si cunostinte cu toate orientarile sexuale , eu nu vad nimc rau in asta ( mai putin cand am mers la un club gay cu niste amici si am vazut o femeie ff cunoscuta care se purta ciudat , dupa vreo 5 min de holbeala mi-am dat seama ca e un coleg de servici de care nu stiam ca e trans ) chiar nu e o optiune orientarea sexuala , au incercat si ei la vremea lor sa se conformeze dupa canoanele societatii da nu se simteau bine , si le placea altceva , stiu pt ca i-am intrebat , imi povestea cineva ca in timp ce se saruta cu o tipa nu simtea nimic fata de ea , atractie , chimie ( erau in aeroport ) dar cand a intrat in campul lui vizual un tip bine a fost un adevarat actionman , ca tipa zice si in ziua de azi ca a fost cel mai tare sarut din toata relatia lor ( a aflat dupa ca e gay ... nu i-a cazut bine ) in fine , mie nu mi se pare nimc rau sau anormal atata timp cat respecta alegerile celor din jur ca mai sunt si cei agresivi care vor neaparat ca toata lumea sa fie ca ei ( cam ca majoritatea hetero )
iubiti-va mult ... si bine
gabi8ma
Postat pe 3 Decembrie 2008 22:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Pastila de a doua zi ...eficienta si dupa sau nu 25 De la: coffeeta 23 Martie 2009 14:11
sex in trei 41 De la: valy90 21 Ianuarie 2011 16:49
amanta (?!) 65 De la: ytu 7 Ianuarie 2010 22:02
i need some ideas 96 De la: Shocata 21 Noiembrie 2010 12:04
help me girls !! 15 De la: crysa_tm 7 Iulie 2010 09:56