Setari Cookie-uri

CE PARERE AVETI DESPRE HOMOSEXUALITATE?

legat de oameni relaxati, eu am norocul sa vad foarte multi pe strada pentru ca locuiesc intr-o tara care traieste din turism,,,si 80% din cei pe care ii vad pe strada sunt relaxati si fericiti pentru ca sunt in concediu....ideea e ca fericirea lor e molipsitoare si nu o data mi s-a intamplat sa fiu bine dispusa de zambetul sau fericirea cuiva care statea langa mine in bus, sau la rand la magazin.

in tara am fost acum cateva luni, doar pentru cateva zile,,,si oamnenii pareau foarte deprimati. se pare ca grijile au pus stapanire pe ei,,,toata lumea e incruntata, ingrijorata,,,si asta e trist, cand vezi tristete ajungi sa fii si tu trist,,,probabil e un cerc vicios,,,,
,,,,m-am intalnit cu prieteni si am ras,,,,am ras cu pofta,,,,dar nu am vazut pe nici unu sa stie sa zambeasca,,,,

asa m-a lovit realitatea in fata,,,si am realizat pe loc cat sunt de norocoasa sa stiu sa zambesc, si sa fiu inconjurata de oameni care pot face acelasi lucru....

dupa cum spuneam , cu totii avem dreptul la fericire, si daca pentru unii fericirea se afla in castele de nisip, atunci am sa le tin pumnii sa nu aiba parte de vant si ploi , pentru ca , castelele lor sa ramana in picioare cat mai multa vreme.

acesti "impostori" cum ii numiti aici, (cu toate ca termenul mi se pare cam dur), ei au gasit sau cred ca au gasit fericirea....si daca lor le este bine,,,de ce ar trebui sa venim noi (hetero sau gay) sa le punem la indoiala starea de bine??

e comic,,,,sau poate ironic,,,,heterosexualii se iau de homosexuali,,,,iar homosexualii se leaga de "impostori: it never ends dose it???
aricica_pogonica
Postat pe 20 Septembrie 2008 14:28
De la: Larisa82, la data 2008-09-19 23:34:51oooooooo,lume noua pe kudika!!!! domnul coman...
ce mai faci? am auzit ca esti expert deja,dai sfaturi pe alte topicuri

Mi-am exprimat punctul de vedere.. ce atata polemica ?!

Postat pe 20 Septembrie 2008 14:33
Salut, draga clara1972!

Citi oameni fericiti? Unde, la noi? ... Hm... Sa-i numaram?

Cit despre "esenta topicului", ce, nu-i bine? Daca nu se poate "dezbate" (asta ar trebui sa fie esenta, nu?) subiectul, cel putin mai afla si altii cite ceva...
cartheo
Postat pe 20 Septembrie 2008 16:42
mesaj pt cezar
saracul de tine e cam greu sa fi nepotelul lui hitler si al lui mengele...doamne cat de ingust esti la minte si mucegait.....mai ai o partenera tot pe acest site cu nick name AnnayD si ea este urmasa lui hitler si mengele luati-va de mana si faceti o hora de fericire...ce tari sunteti ca ati comentat cu atata rautate homosexuali tu aici si partenera ta la subiectul "»Iubiri secrete: Sex fara vagin"scris de noemi...cei care nu au nimic in potriva gay-ilor va rog intrati si sa postati contra doamnelor leoica45 si sus numita....draga de ea este o conservatoare cu principii si pt ea este o moda homosexualitatea si nu este normal sa ai tatuaje,pirce si silicoane......merita sa cititi postarile..sau sa vedeti cum poate insulta si scuipa o femeie batrana care are 30 de ani de casatorie!!!!!cei drept pe mine ma cam luat valul cu ele,nu suport atata imbecilitate si rautate!!pana acuma nu intram pe forum doar sa va citesc,nu postam nimic dar doamnele sus numite si imbecilul de cezar au scos din mine 100de kg de nervi....apropo pt homofobi nu sunt gay,am postat poze la profil special sa vedeti ca am sot:))sunt ca si o copila debila de gradi imi pun mintea cu toti prosti limitati..asta ai nu m-am putut abtine!!!pt aricica_pogonica si clara1972 va admir curajul si cred ca nu va este deloc usor cu atatia retardati in jur CAPUL SUS si nu ai bagati in seama nu merita,doar niste complexati pot jigni sau posta asemenea rautati...vai de capul si viata lor!!
alinanagy
Postat pe 21 Septembrie 2008 17:41

Vai alinuto,,,sunt la munca,,,si era sa cad de pe scaun de ras

Mai acu pe bune,,,eu chiar sper ca tu nu te-ai enervat atat de tare de postarile unora de pe aici,,,,
Nu merita sa iti faci sange rau degeaba,,,sincer,,,,ca vb aia: "de unde Dumnezeu n'a dat....Eu de ce sa cer??"
Stai linistatita,,,,personal nu pun la suflet mesajele de genul celui postat de cezar,,,,sincera sa fiu am trecut de faza in acre ma simteam lezata de orice comentariu,,,acum sunt in faza de amuzament,,,,se mai intampla sa ma mai irit si eu,,,cum a fost in cazul unei postari dea lui catheo,,,,dar ce sa faci?? suntem umani si ni se mai pune si pata uneori,,,,
acum lucrurile s-au lamurit si treaba e buna

Sper sa mai postezi pe aici,,,dar next time poate vei fi mai relaxata,,,ca ma simt aiurea sa stiu ca lumea se streseza din cauza unor nimeni.

aricica_pogonica
Postat pe 21 Septembrie 2008 19:11
De la: elenushaa, la data 2008-08-29 12:12:49Hmmm .. da corect fiecare face exact ceea c vrea si c simte ..dar sincer nu as vrea copiii mei sa vad doi barbati sau doau femei p strada sarutandu`se.. asta e sg motiv pt care m`as opune !! si nu este crestinesc ... dar deja lumea a luat`o razna si cine sunt eu sa judec ...

Crestinesc?! Ca vad un cuplu de homosexuali?
La fel de ''crestinesc'' este si sa vada la scoala ca el are pachetel si colegul nu,la fel este si ca mama il trage de mana pe strada cand vede un copil cersind.
Hai sa lasam povestea cu Dumnezeu.
Daca iti educi copilul,ai mintea deschisa,nu are niciun efect ce vede pe strada''negativ'',in conceptia altora.

Alexandra09
Postat pe 6 Noiembrie 2008 10:33
De la: clara1972, la data 2008-09-20 11:43:38Buna ziua la toata lumea...

Ptr cesar cel frustrat...oare ce cauti tu pe aici ai iesit la agat ca baietii aia care imi trimit mie mesaje cu : ce fac bombonica?

Apropo cine e dl Coman?

de fapt in ultima vreme ... esenta topicului este ca eu si Arici raspundem la intrebari

ca sa inteaga lumea si punctul nostru de vedere...
ceea ce nu e chiar rau atat timp cat oameni sunt deschisi si curiosi...

incercati sa nu ii mai citati..pe cei ca cesar...ca le oferiti "spatiu" in raspunsul vostru si chiar daca ii raportam sa fie eliminati raspunsul lor ramane sa propage ura..

Altfe ptr Cartheo...

eu sunt toleranta chiar si cu " impostorii" pentru ca toata lumea trece in viata prin momente de confuzie...

unii pot ramane asa toata viata ..dar daca omul e fericit ce pot sa faci ..iti pastrezi invidia pentru tine ca unii oameni isi gasesc sufletul pereche mai repede decat tine...

eu ma bucur pentru orice om fericit pe care il vad pe strada zambind

Voi cati oameni "relaxati " vedeti pe strada...?
in afara de homeless-ii drogati sau de copii...?

Clara,tot respectul si consideratia!
La orice ora mi-as lasa copii,nepoti pe mana ta!
Alexandra09
Postat pe 6 Noiembrie 2008 10:34
fiecare cu orientarea lui sexuala...eu nu am nimic impotriva celor care aleg orientarea asta..treaba lor
crysynutza
Postat pe 9 Noiembrie 2008 19:26
hei hei , mai cititi din ceea ce s-a comentat...

se numeste orientare sexual dar nu se alege

descoperi , accepti sau nu si traiesti ca atare

asa cum am mai spus ar trebui sa fii foarte masochist sa alegi sa fii gay...

clara1972
Postat pe 11 Noiembrie 2008 17:57
eu am o parere ok despre homosexualitate,nu suport oamenii ingusti la minte care ii injura si vb numai de rau de ei,ei nu sunt tot oameni??

Postat pe 11 Noiembrie 2008 18:05
Din punct de vedere al princippilor energetice ..HOMOSEXUALITATEA are un efect negativ asupra barbatilor mai ales asupra celui pasiv. Se produce o depolarizare cu efecte negative atat in plan psihic cat si ulterior in plan fiziologic!! nu la fel se produce insa la femei unde are loc o amplificare a energiei feminine pusa in joc de cele doua iubite!
all_the_love
Postat pe 14 Noiembrie 2008 01:21
De la: tantric_mistery, la data 2008-11-14 01:21:09Din punct de vedere al princippilor energetice ..HOMOSEXUALITATEA are un efect negativ asupra barbatilor mai ales asupra celui pasiv. Se produce o depolarizare cu efecte negative atat in plan psihic cat si ulterior in plan fiziologic!! nu la fel se produce insa la femei unde are loc o amplificare a energiei feminine pusa in joc de cele doua iubite!

cita profunzime..........
ce perfecta cunoastere a fenomenului gay .........
ai incercat tu toate variantele expuse briliant sau ai dat copy-paste de undeva ........
macar ai citit inainte de a posta?
sau te-ai jenat?
sandra33
Postat pe 14 Noiembrie 2008 01:41
tinand cont de faptul ca am o colega de camera gay, a carei prietena sta cu noi in camera, va dati seama ce parere am :D bravo lor ! fericiti sa fie, straight sau gay

Postat pe 14 Noiembrie 2008 01:43
De la: Georgia99, la data 2008-11-14 01:43:12tinand cont de faptul ca am o colega de camera gay, a carei prietena sta cu noi in camera, va dati seama ce parere am :D bravo lor ! fericiti sa fie, straight sau gay

Brrrrrrrrrrrr, si nu ti-e sila sa te uiti la ele???????????
adry22
Postat pe 14 Noiembrie 2008 09:43
prietenilor tai, nu le e sila de cat esti de ignoranta...?

probabil nu pentru ca si prietenii au aceleasi probleme ca si tine...

stai la tine in cartier...si nu incerca sa inveti ce e toleranta...ca doare...

clara1972
Postat pe 14 Noiembrie 2008 10:14
De la: clara1972, la data 2008-11-14 10:14:09prietenilor tai, nu le e sila de cat esti de ignoranta...?

eu cred ca fiecare isi poate exprima parerea liber,eu nu suport sa vad doua persoane de acelasi sex ca se mangaie sau saruta, mi se face pielea de gaina, asa sunt eu
adry22
Postat pe 14 Noiembrie 2008 10:27
pt adry22
mi se face pielea de gaina, asa sunt eu [/quote]

cita dreptate ai...
e de mirare insa cum ai realizat singurica asta....
pacat ca jignesti gaina comparindu-te cu ea!!!!!
sandra33
Postat pe 14 Noiembrie 2008 12:56
pt sandra
ce faci draguta pe un topic ma sustii si pe altul ma jignesti?????????
adry22
Postat pe 14 Noiembrie 2008 13:16
De la: sandra33, la data 2008-11-14 12:56:27 pt adry22
mi se face pielea de gaina, asa sunt eu

cita dreptate ai...
pacat ca jignesti gaina comparindu-te cu ea!!!!![/quote]

si inca o intrebare? cum ai ajuns tu la concluzia asta ca eu ii sunt inferioara gainei??????????
adry22
Postat pe 14 Noiembrie 2008 13:24
De la: adry22, la data 2008-11-14 13:24:24
De la: sandra33, la data 2008-11-14 12:56:27 pt adry22
mi se face pielea de gaina, asa sunt eu

cita dreptate ai...
pacat ca jignesti gaina comparindu-te cu ea!!!!!

si inca o intrebare? cum ai ajuns tu la concluzia asta ca eu ii sunt inferioara gainei??????????[/quote]

nu aceasta era concluzia mea
dar daca asta ai inteles...
o precizare - concluziile se trag pe baza afirmatiilor facute de o persoana
so... nu eu am jignit
jignitor a fost ceea ce ai afirmat la adresa persoanelor gay
sandra33
Postat pe 14 Noiembrie 2008 14:41
De la: adry22, la data 2008-11-14 09:43:10
De la: Georgia99, la data 2008-11-14 01:43:12tinand cont de faptul ca am o colega de camera gay, a carei prietena sta cu noi in camera, va dati seama ce parere am :D bravo lor ! fericiti sa fie, straight sau gay

Brrrrrrrrrrrr, si nu ti-e sila sa te uiti la ele???????????

nu se ling de fata cu mine :)) si oricum, sunt niste fete super, nu are de ce sa imi fie sila ca stau cu ele

Postat pe 14 Noiembrie 2008 14:44
De la: adry22, la data 2008-11-14 10:27:00
De la: clara1972, la data 2008-11-14 10:14:09prietenilor tai, nu le e sila de cat esti de ignoranta...?

eu cred ca fiecare isi poate exprima parerea liber,eu nu suport sa vad doua persoane de acelasi sex ca se mangaie sau saruta, mi se face pielea de gaina, asa sunt eu

cu ce vi se pare draga ca am jignit homosexuali?
eu mi-am exprimat doar parerea si cred ca am folosit cuvinte frumoase,
P.S. cititi mai bine sau puneti-va ochelari
adry22
Postat pe 14 Noiembrie 2008 15:08
De la: adry22, la data 2008-11-14 15:08:49[quote name='adry22'

"Brrrrrrrrrrrr, si nu ti-e sila sa te uiti la ele???????????"

acestea sunt cuvintele tale frumoase?
bravo!!!!!!!!!
sandra33
Postat pe 14 Noiembrie 2008 15:26
De la: sandra33, la data 2008-11-14 15:26:14

bravo!!!!!!!!!

asa si ce ti se pare tie indecent in exprimarea mea???????????
adry22
Postat pe 14 Noiembrie 2008 15:27
Am avut si eu colegi de serviciu gay, Raoul si Phillip, No Problem, profesionisti, sensibili , saritori, plus ca potzi discuta orice cu ei, sunt foarte deschisi, daca au cu cine evident! Plus ca discutam despre moda impreuna cu mult interes:D! Plus ca viatza lor nu este intotdeauna foarte usoara, confruntandu se nu numai cu societatea care are anumite dificultati in a i accepta, dar si cu ei insusi.

Este o lupta psihologica greu de dus, de la a constientiza, a accepta vis à vis de ei, apoi in fatza familiei si a prietenilor si nu in ultimul rand in fatza unor necunoscutiz care judeca doar dintr un punc de vedere. ca sa nu mai vorbim despre cei care sunt nevoiti sa se ascunda toata viatza din diverse motive!

Oricum, chestia este mult mai complexa , dar o sa ma rezum doar la atat!

Ma bucur in orice caz, ca exista persoane care gandesc si stiu intr adevar ceea ce inseamna tolerantza!

In privintza exchibitionismului, nu cred ca o fac mai mult decat orice alt cuplu heterosexual, poate sunt chiar mult mai retrasi, si prefera sa se manifeste in cercurile lor!
Lillix
Postat pe 14 Noiembrie 2008 15:57
De la: adry22, la data 2008-11-14 15:27:45
De la: sandra33, la data 2008-11-14 15:26:14

bravo!!!!!!!!!

asa si ce ti se pare tie indecent in exprimarea mea???????????

indecenta este nu numai exprimarea
modul tau de gindire este indecent si pueril
sandra33
Postat pe 14 Noiembrie 2008 16:01
WOW, esti psiholog ?
adry22
Postat pe 14 Noiembrie 2008 16:11
De la: adry22, la data 2008-11-14 16:11:46WOW, esti psiholog ?

nu
ai nevoie de unul?
sandra33
Postat pe 14 Noiembrie 2008 16:13
De la: sandra33, la data 2008-11-14 16:13:52
De la: adry22, la data 2008-11-14 16:11:46WOW, esti psiholog ?

nu
ai nevoie de unul?

Auzi dragut-o, tu ai citit numele topicului, sau te bagi ca musca-n lapte????

Relatii » Sex » CE PARERE AVETI DESPRE HOMOSEXUALITATE?

asa ca fiecare e liber sa-si expuna parerea

si inca ceva pt cultura ta generala, eu nu am nimic impotriva homosexualitatii atata timp cat nu ma fecteaza personal.
adry22
Postat pe 14 Noiembrie 2008 16:27
nu-mi plac homosexualii... cred k e o boala psihica... nu vreau sa jignesc, n-am nimic impotriva lor, doar nu-mi plac...
Pinna
Postat pe 14 Noiembrie 2008 16:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Masaj Erotic Hot Angels 15 De la: kudika029282 25 Octombrie 2010 19:58
am face orice ptr partener? 260 De la: kudika029282 1 Decembrie 2010 17:01
cine a vazut filmul "he is just not that into you?" 4 De la: cckitty 30 Aprilie 2009 00:04
femei carora le place sa se masturbeze 64 De la: Thais13 21 Septembrie 2013 16:31
rasp 3 De la: anastasia_m 24 Aprilie 2010 21:05