Setari Cookie-uri

cum se vindeca inimioara???

Salutare, dragelor! Citind postarile voastre, constat ca ma regasesc si eu in problema diferentei de varsta si a altor probleme. Am 22 ani si iubesc de un an jumatate un barbat cu 20 ani mai mare decat mine. Totul a decurs firesc, desi nu m-as fi vazut niciodata in postura asta, mai ales ca parintii nu sunt de acord si trebuie sa tin totul in secret. In ultima vreme insa, problemele se agraveaza si ne certam zilnic, din orice, nu mai are rabdare, nu mai e atent.. Ba mai mult, ma compara cu fosta sotie cand se enerveaza si nu-i convine ceva si nu se poate imparti intre mine si fiica lui adolescenta. Stiu, raspunsul va fi sa ma despart de el cat mai repede, dar il iubesc, ca o nebuna, cum n-am mai iubit pe nimeni, avem atatea amintiri frumoase, m-a facut atat de fericita...dar in acelasi timp m-a si "invatat" ce inseamna plansul si suferinta. Ajutati-ma, va rog, cu sfaturi, cum sa respir fara el, cum sa-mi vindec inimioara care e acum atat de sfasiata???
Tweety08
Postat pe 29 August 2008 16:16
ai deschis de 4 ori acelasi subiect..mai deschide unul ca sa primesti raspuns,...

Postat pe 29 August 2008 16:18
1.parintii nu sunt de acord si trebuie sa tin totul in secret.
Viata ti-o faci cu el,nu cu parintii tai.Dormi cu el,nu cu ei,mananci bei plangi razi faci sex cu el,nu cu parintii tai


2.problemele se agraveaza si ne certam zilnic, din orice, nu mai are rabdare, nu mai e atent.. Ba mai mult, ma compara cu fosta sotie cand se enerveaza si nu-i convine ceva si nu se poate imparti intre mine si fiica lui adolescenta.
Asta ar trebui sa te puna pe ganduri,nu zic sa te razgandesti,dar sa tii cont de faptu' ca in curand o sa iasa la iveala diferenta de varsta.Nu ma refer la aspect.El e "mancat" de viata,tu abia incepi sa-ti traiesti viata.El deja are copil/ii(care vrand nevrand deja-si baga coada in relatia voastra),poate nu mai vrea altii,tu ai vrea din toata inima un copil.

3.avem atatea amintiri frumoase, m-a facut atat de fericita...dar in acelasi timp m-a si "invatat" ce inseamna plansul si suferinta
Asa este intr-o relatie...sunt si bune si rele.

Insa,tu acum trebuie sa le pui putin in balanta,sa vezi care cantareste mai mult...suferinta sau iubirea?amintirile frumoasa sau cele urate?Asa vei afla raspunsul la intrebarile tale
Succes

Postat pe 29 August 2008 17:11
inimioara se vindeca cu timp si rabdare.Daca tu inca nu poti sa spui stop..inseamna ca inca mai ai putere sa stai si sa induri.
Nu exista un medicament exista doar niste etape pe care v-a trebui sa le treci pt a ajunge la ce e inevitabil.parerea mea este sa privesti cu detasare tot ce se intampla si intr-o zi inimioara ta v-a zice stop .Accepta ceea ce ti se intampla pt ca pe el nu ai cum sa-l schimbi si cu cat el te v-a trata cu indiferenta cu atat tu vei innebuni mai tare daca stai si te framanti.
Cand vei realiza cu toata fiinta ta ca nu e barbatul potrivit pt tine atunci vei avea altceva de la viata..si-ti vei face propriile reguli cu barbatii..accepta sa te maturizezi.totul se intampla cu un scop in viata
ancaface
Postat pe 31 Octombrie 2008 23:04
inimioara se vindeca cu timp si rabdare.Daca tu inca nu poti sa spui stop..inseamna ca inca mai ai putere sa stai si sa induri.incerca sa fi tare si sa alegi cei bine pentru tine nu pentru lati,pote chear nu te merita is multi barbati in lume care tear aprecia si tear iubi mult mai mult fi tare ca se va vindeca inimiora ta cu timpu.
Nu Privi In Spate ... Lasa In Urma ToT Ce A Fost ... Tu Incerci Sa Te Ridici ... El Te Trage In Jos ... Dar Nu Pica , Cand Inca Sty Ca Poty ... Ca TINE Sunt Putine ... Ca EL Sunt TOTI ...
angyal
Postat pe 27 Noiembrie 2008 06:57
Clipa e pretioasa ca viata unui om.Timpul e zeul bland.Apele line sunt amagitoare....Oamenii se intalnesc si se cunosc. Apoi se despart. Se despart pentru ca au facut imprudenta de a se cunoaste. Se despart dar nu se uita!!!
angyal
Postat pe 27 Noiembrie 2008 06:57
nu mai fi trista esti tinara si frumoasa ai toata viata in fata ta esti doar la inceput va veni soarele si in gradina ta doar trebuie sa o accepti :) :) :)
angyal
Postat pe 27 Noiembrie 2008 07:00
Gandeste-te la ce iti face tie bine, dc este mai bine si daca esti fericita alaturi de el.Cu timpul dc nu va intelegeti problemele se vor accentua iar tu vei suferi si mai mult.Diferenta de varsta va face sa fiti diferiti la inceput poate sa fie atractiva, dar mai tarziu este posibil ca tocmai ce ti se parea interesant sa te deranjeze.Nu conteaza ce spun parintii tai, important este sa poti fi obiectisa si sa vezi lucrurile ca si cand ar fi vb de altcineva. Eu vad lucrurile cam asa peste 20 de ani, tu vei fi o femei f frumosa plina de viata si dorinta sexulala iar el om care va ratata le langa tine ca un bunic.Viata alaturi de o persoana tanara si apropiata de tine te va face sa uiti te vei bucura de ea.
mary79
Postat pe 5 Decembrie 2008 16:33
inimioara nu se vindeca niciodata.
in viata o sa fie bucuri care te va face sa uiti dar la prima amintire inca vei mai simti fiorii durerii.
Sigmund Freud intr-o lucrare de psihanaliza zice ca o durere e inlocuita de alta durere, o bucurie e inlocuita de alta bucurie si asa se creaza un echilibru.suferinta nu se uita si nu poate fi stearsa dar bucuria ajuta la formarea echilibrului fara decare am muri sfasiati de durere, am fi tristi si viata fara suferinte si bucuri nu ar mai fi viata.
shiba_carmen
Postat pe 6 Decembrie 2008 01:53
Sarbatori fericite!
Cassey_Tarot
Postat pe 29 Decembrie 2008 16:57
Nu pot sa iti dau un sfat concret...dar voi face tot posibilul...Cred ca cea mai buna cale e sa te intrebi daca asta este felul in care vrei tu sa iti petreci tineretea...plangand in permanenta dupa un om care este deja plictisit de viata...mai ales daca zici ca te compara cu fosta lui nevasta...asta nu e de bine...asta da dovada ca el inca mai tine la fosta.Tu esti doar bucatica pe care a pus mana si cu care se poate lauda prietenilor.Daca te iubea intr-adevar iti intelegea si tie dorintele ,iti respecta deciziile si...cu atat mai putin te compara cu altcineva.In iubire nu exista termen de comparatie.El deja nu mai are rabdare.Si-a petrecut viata si in nici un caz nu va mai avea rabdarea sa mai traiasca din nou aceleasi lucruri cu tine.Mai este si problema copiilor.Avand in vedere faptul ca are un copil adolescent el nu te va putea vedea in intregime ca pe o partenera de viata...va vedea in tine mai mult o fiica.Dar nu ma mai lungesc.Cred ca cel mai bine ar fi sa iti pui sa iti pui ordine in ganduri.Sa te gandesti ce vrei sa faci tu cu viata ta si sa te gandesti daca el ar fi dispus sa fie alaturi de tine in toate planurile tale.Si daca vei descoperi ca nu , ar trebui sa ai puterea sa il parasesti chiar daca va fi greu.Timpul vindeca toate ranile.Si eu am avut timp de un an o relatie cu un baiat care credeam ca ma iubeste.Eu il iubeam ca o nebuna....dar de abia acum realizez ca el nu ma voia decat ptr fizicul meu...dar nu intelegea dorintele mele...ma compara cu o fata pe care a refuzat-o ptr mine...ca ea avea nu stiu cate calitati...ca stia sa cante la vioara..ca arata bine...ca statea sa vb cu el pe mess pana tarziu...de zece ori a trebuit sa incerc sa il parasesc pana am reusit sa spun nu si sa nu ma mai razgandesc...stiu ca e greu...dar nu imposibil.Iti urez succes si astept vesti bune din partea ta.Pe curand
eviluta241
Postat pe 21 Martie 2009 21:32
daca te-a invatat plansul si suferinta,nu te va face niciodata fericita.
dana_mv
Postat pe 21 Martie 2009 21:35
eu te inteleg cel mai bine ..ptr ca si eu am trecut prin aceeasi faza...important e ca tu sa nu-i aduci aminte lui de fosta sotie si sa il faci sa se simta asa cum se simtea la inceput..gandeste-te ca esti mult mai tanara ca el si ca fosta lui sotie si ai multe atuu-uri.
catalyyna
Postat pe 27 Martie 2009 17:35
cum?....cu o alta "inimioara":))...pup...trece trece...:P
ioanaeu20
Postat pe 10 Mai 2009 03:44
partearea mea este ca nu va potriviti deloc ,din ratiuni mentale ,sexuale -vei vedea cind vei avea cca 40-45 ani ca am dreptate- ,dar daca consideri ca -l vrei neaparat doar pe el ,trateaza-l si tu cu indiferenta fa-l sa creada ca nu mai esti interesata de el decit in foarte mica masura ,lucru usor de realizat , folosind tehnica de calcul fa-l sa vada ca nu se ridica la nivelul tau ,asta o sa-l doara si -l va determina sa-si schimbe atitudinea fata de tine, apoi adopta tactica de a parea indiferenta cind el incearca sa te faca geloasa ,dar ajua-l cind ti se plinge privitor la relatia lui cu fica adolescenta pentru a alterna ideea de indiferenta cu aceea ca totusi nu te lasa rece problemele lui , ca in animite situatii ii poti fi uila tot tu lui si nu el tie . bafta
relimota
kudika014678
Postat pe 10 Mai 2009 09:52
draga mea,esti prea tanara sa ai o relatie cu un tip care a fost insurat,si plus de asta el are o fata adolescenta,scuza-ma nici un barbat nu-si va lasa copilu pt altcineva,si crede-ma ca daca vei face gresala sa te mariti cu el,inevitabil fiica lui va veni sa stea cu taica-su.Ai sa-mi spui ca ea sta cu mama ei,gresit,cand se cearta cu maica-sa o sa vina pe capul tau,asta i-ti trebuie?nu cred ca toata viata o sa vrei sa ai grija de copilul altei femei,chiar daca tatal ei este iubitul tau.Si daca nici nu v-ati casatorit si el te compara cu aia,scuze el tot la ea tine.Tu esti doar o alta cu care se culca pt nevoile lui fiziologice.asa-s barbatii la varsta asta,cauta prospaturi,cunosc si eu destui,dar macar la varsta mea stiu sa ma feresc de ei.am fost maritata timp de 4 ani cu cineva care avea atunci un baiat de 17 ani,totul era OK!pina cand venea fisu la noi,nu ma deranja ca-i dadea bani,nu ma deranja ca statea cu noi in cursul saptamanii,m-a deranjat in clipa cand fura de la taica-su bani din geanta,ca sa dea vina pe mine.Mama lui il invata sa faca asta,ca sa ne desparta,si-a reusit pina la urma.Deci unde vreau sa ajung,vreau sa te fac sa-ntelegi ca aceasta relatie nu are un viiitor,mai bine termina acum cat mai esti tinara.Daca nu esti studenta inca,du-te la o facultate,daca poti in alt oras e perfect,oriunde dar DEPARTE DE EL.In felul asta ai sa vezi ca ai sa-l uiti.Parintii tai au dreptate,nu-i blama,gresala asta am facut-o si eu si-am patimit mult,Ma batea pt ca nu-l suportam pe fisu,tipa la mine numai pt asta,se purta groaznic.Satula de comportamentul lui,cand mi-a zis ca si-a gasit pe cineva care-l accepta pe copil,i-am zis sa se duca,dar nu i-a fost bine,esentialul a fost c-am scapat de el si de fisu.Au trecut de-atuci 14 ani,timp in care eu am fost libera ca pasarea cerului,am reusit si-am facut niste cursuri de informatica,am invatat,si m-am ferit de combinatii cu barbati care au copil.Sa stii draga mea,copilul altei femei nu-ti va dori tie niciodata binele.Ai 22 de ani,o esti tanara,fa-ti o facultate,un master dupa facultate,i-ati o slujba daca parintii nu pot sa te-ntretina,dar NU TE MARITA CU UN TIP MAI MARE CA TINE.El nu te va ajuta sa faci o facultate,parintii tai da,el o va tine pe FICA_SA in facultate iar tu vei suferii si vei plinge din cauza lui si-a ei.Sunt atatia baieti tineri si draguti,ce are in plus tipul asta?are bani?e generos cu tine?te-ajuta?NU si daca nu atunci ce drracu sa mai stai cu el?Termina cu el,o sa suferi putin,o sa plingi un pic,dar o sa treaca.Eu acum am 50 de ani,si ma simt ca la 20,m-am inscris la o facultate de ID,inv la distanta,ECDL,invat,muncesc,ma plimb,dar n-am ramas ca o proasta sa cresc COPILUL alteia,o sa ai copii tai,cu un tip de varsta ta,veti imbatrini impreuna,ce rost are sa suferi acum?Detasaza-te ,indeparteaza-te,acum poate ii mai merge jucaria,dar ai sa vezi ca peste 20 de ani,o sa stai ca proasta linga el si nu o sa mai poata face nimic,dar linga un barbat tinar este altceva,fii fericita,si asculta de parintii tai ca-ti vor binele,doar Te pup,si FII Tare
aligator_roz
Postat pe 10 Mai 2009 10:43
gagico ia pe cineva mai de virsta ta...nu ma intelege gresit...dar in general astia in virsta nu inseamna ca sint ''vai draga kipurile...mai nu stiu cum''.....''cu experienta''.......nu-ti bate jok de viatza si tineretze ca ai doar una.........
kudika016973
Postat pe 10 Mai 2009 12:01
Nush daca de la inceput ai crezut ca poate fi ceva serios insa esti tanara si gandeste te ca gandeste altfel are tabieturi nenea si o fetitza poate chiar rasfatata si v-a trebui sa stai la rand pt ca e fata lui tata .Nu suferi nimeni nu merita indiferent de varsta belive me.

Sfatul meu este sa incerci sa te gandesti ce vrei sa ai pe viitor un om care sa fie pe aceiasi lungime de unda cu tine si sa isi doreasca sa incercati toate nebuniile si lucrurile frumoase sau un tatic aproape buni...sa te tzina la craticioara cu mentalitatea invechita?
Ia-ti un servici iesi afara incearca sa cunosti cat mai multe pers schiba ti mediul de viata ABSOLUT NIMENI NU MERITA LACRIMILE TALE ...fii puternik si o sa vezi ca viatza v-a fi alta si iti v-a zambi.

De ceva timp cineva mi-a zis ca ...cu cat zambesti mai mult intineresti .In fond draga mea ce probleme ai parinti ai esti frumi banuiesc...ESTI SANATOASA Dumnezeu e clar TE IUBESTE!

Poate candva vei dori sa iti spun prin cate a trecut fata din spatele acestui nick in 25 d ani ai ei ;).

GANDESTE POZITIV.ZAMBESTE.Te pup.
Un_chip_de_inger
Postat pe 10 Mai 2009 15:19
poate vrea sa se desparte de tine ..si nu stie cum sa iti zica ...
lasa viata merge inainte !
roz5blue6lila7
Postat pe 10 Mai 2009 17:34
Daca tu crezi ca merita,poti astepta,o sa ii treaca...Dar numai daca esti hotariata sa renunti complet la viata ta si la tine insati pt el,fiindca ei,barbatii in varsta,ne cunosc ca pe palma lor,ei au trecut prin ce trecem noi,insa noi mai avem de trecut prin viata.Nu vei reusi sa il minti,sa il vrajesti,pt ca stie totul despre aburelile specific feminine.Alegand sa ramii cu el,vei renunta la bucuria de a fi iubita,fiindca ei se obisnuiesc,in cel mai bun caz cu noi,dar nu mai au nici puterea,nici naivitatea sa ne iubeasca.In cazul in care ii tratam cu indiferenta,crede-ma,putin le pasa.Profita de acesete momente ca sa alerge si la alte bucatele.Vrea sa profite cat mai poate de statultul de barbat liber.A trecut 1an jumate,zici...vor mai trece 1,2,3...si te vei indragosti de altcineva,iti pot garanta...Atunci sa vezi cosmar,fiindca nu vei mai scapa de asta batran.Acum inca mai e capabil sa seduca femei,dar peste inca cativa ani se va agata de tine si nu iti va mai da drumul,nu se vor mai uita la el gagicutele,ci mamele gagicutelor,ceea ce nu ii va conveni,evident,nu il vei mai suporta si nu il vei putea parasi decat incasand o bataie zdravana...
kudika019386
Postat pe 10 Mai 2009 20:50
Lasa totul sa vina de la sine, incearca sa accepti si pe altcineva in inimioara chiar daca pare imposibil. Sa stii ca diferenta de varsta nu conteaza in pima perioada a relatiei dar pe parcurs va fii tot mai pregnanta, ti-o spun ptr ca de cand ma stiu am o atractie fatala pentru barbatii mai invarsta decat mine si de fiecare data repet povestea...dar... de ceva vreme m-am hotarat ca u voi mai fii eu cea care va sta cu orele ingandurata si suferinda, nu-i moral dar de fiecare data e bine sa ai o rezerva pentru a-ti alina singuratatea. Sunt convinsa ca multe dintre noi o fac, diferenta e ca nu voi posta nicioadata intr-o Primadona pura. Concluzie... Traiesteti viata din plin si lasa tot ceea ce crezi ca ar fii normal, moral si in conformitate cu ceea ce-ti cere societatea sa se duca dracului. Indragosteste-te de o suta de ori daca poti, viata e frumoasa!
kudika004230
Postat pe 11 Mai 2009 14:44
Multumesc tuturor celor care au postat pareri, sfaturile voastre m-au ajutat mult sa iau decizia care trebuia pana la urma si care stiu ca-mi va face bine si pe viitor.
Tweety08
Postat pe 13 Mai 2009 16:48
De la: Tweety08, la data 2009-05-13 16:48:24Multumesc tuturor celor care au postat pareri, sfaturile voastre m-au ajutat mult sa iau decizia care trebuia pana la urma si care stiu ca-mi va face bine si pe viitor.
sper ca l-ai lasat.traieste-ti viata.intr-o zi vei intelege.
dana_mv
Postat pe 13 Mai 2009 16:56
Adica l-ai lasat....
kudikaroxi
Postat pe 13 Mai 2009 16:59
Adica i-am spus ca nu mai vreau sa sufar, ca am anumite asteptari si atata timp cat nu ma poate ajuta sa se indeplineasca, cat nu putem privi spre viitor impreuna, cu incredere si certitudini, eu aleg sa merg pe o alta cale, separat de a lui.
Am inceput sa ies cu un alt barbat, care nu doar ca e manierat si f atent, ba chiar ma place de ceva vreme si mi-am spus ca merit si eu sa fiu iubita, nu doar sa iubesc. Inca mi-e greu, mi-e dor, am tendinta sa fac comparatie intre ei doi, dar cum spunea cineva : "Cui pe cui se scoate!"
Multumesc inca o data pentru sfaturi.
Tweety08
Postat pe 18 Mai 2009 18:03
Da. Foarte interesant ce spui, numai ca nu poate fi vorba de Iubire. E vorba de o investitie, care n-a dat roade, cel putin asa o vad eu. Daca ai ales si deja esti cu altcineva, nu a fost chiar asa de greu. Si cu timpul se va vindeca total.
Numai ca, din pct meu de vedere, atat timp cat gandesti asa cum o faci tu nu poti sa iubesti, Iubirea nu inseamna asta. A nu se intelege ca eu sunt un model in sensul asta!
Cum am mai spus, Iubirea se simte, nu se gandeste!
kudikaroxi
Postat pe 18 Mai 2009 18:11
Draga Roxi, spui ca "iubirea nu inseamna asta". Si atunci te intreb: ce inseamna oare? Daca stateam in casa zi de zi, uitandu-ma la pozele noastre, amintindu-mi clipele frumoase si plangand, era oare mai bine? Insemna acest sacrificiu dovada ca l-am iubit cu adev, ca el si numai el e centrul universului meu? Mi-e greu de-mi vine sa urlu, mi-e dor de mi se sfasie inima, cand sunt cu actualul, ma gandesc la el, dar inghit in sec si merg mai departe. Odata si odata trebuia sa se intample si asta, pt ca mi-era din ce in ce mai clar ca nu vom ramane impreuna. N-am crezut vreodata ca EU voi lua decizia de a ma despari de persoana pe care o iubesc cel mai mult pe lumea asta, n-am simtit vreodata amaraciune mai profunda...
Tweety08
Postat pe 20 Mai 2009 00:06
- FII BARBAT!
- NU POT...
- ATUNCI LASA PE ALTUL!!!
kudika044610
Postat pe 20 Iulie 2009 15:53
Buna tweenty08,

Problema ta este recunosc o problema dureroasa a femeilor fara noroc din zilele noastre. Tu inca pot sa zic ca nu ai avut ghinion chiar asa mare . Dar eu stiu pe cineva care , "s-a bucurat "de ajutorul familiei intr-atat ca , vrand sa o ajute sa aiba succes maxim si sa nu greseasca, au dus-o la pshiatru... si sa vedeti treaba de tratament si ajutor medical: doctorul o tot chema la el , aprope ca a facut-o obsedata de el, cand ajunge se mira de ce il consulta ca el o crede capabila , dar daca totusi.. atunci ii mai aplica cate un tratament.. de sta biata de ea meditand acum ce o fi insemnand iubirea si libertatea de a face ce vrea omul de capul lui si ce nu ...!!! ? ia dat chiar si nr. lui personal de telefon , daca are ea nevoie sa-l sune, eu nu stiu ce sa mai inteleg si ce sfat sa-i dau si ei , caci si respectivul - celebru poate si la a tine fetele in pat , nu numai in tratamente- este mai in varsta , de ii poate fi poate chiar bunic ... Deci , vreau sa zic ca poate tu ai putea rezolva problema apeland la un medic specialist caci ei au experienta profesionala in plus .!!! Norocul trebuie sa il incerci in viata , sa-l cauti , nu cred ca te poate gasi singur... Oricum daca iti place de respectivul nu ar fi rau sa te impaci cu situatia si sa nu faci circ din plictis ... Caci poate altiele sufera chiar si atunci cand afla de nenorocirea altora... mai ales noi femeile suntem mai sensibile si ne temem de greutatile si relele de care sunt capabili barbatii... dar cei tineri si ingamfati crezi ca fac viata mai usoara?...! Merita sa meditezi , intr-adevar...
ElainaD
Postat pe 20 Iulie 2009 18:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Atractie necontrolata 3 De la: ilumax_76 7 August 2011 08:40
sufletul pereche 31 De la: yrtdssdd 11 Iulie 2009 22:35
o relatie cu un barbat casatorit 37 De la: kudika075831 11 Noiembrie 2009 05:56
experienta 7 De la: rehab20 15 Iunie 2009 19:02
O iubire imposibila...Rog sfaturi :( 32 De la: AnastashyBv 27 Februarie 2012 13:09