Setari Cookie-uri

ce ii intimideaza pe barbati?

roarticles
roarticles
Esti Barbat Afiºarea Beta Trasaturi In Jurul Femeilor?

Unul dintre principiile de bazã pentru atragerea de femei este de a afla cum sã deveniþi un Alpha Male. Prin aceastã dovadã de personalitate, vã veþi transforma în cineva care poate afiºa încredere într-un mediu linistit, dar modul de remarcat.

Acum eu sunt sigur cã v-aþi auzit de multe despre care acþioneazã ca un Alpha Male. Dar existã o problemã cu încercarea de a realiza acest lucru. Din moment ce ºtiþi cã sunt masculi alfa baieti care pot atrage femeile, cum ºtiþi, dacã sunteþi acþioneazã ca un alfa sau dacã sunteþi un beta?

Ei bine este simplu!

Existã anumite caracteristici de identificare care pot afiºa rapid atunci când un baiat care acþioneazã ca este fie o alfa sau beta de sex masculin. Dvs. de locuri de muncã este de a afla dacã vã aratã nici o versiune beta de trasaturi de sex masculin, apoi lucreazã din greu sã le modifice.

De exemplu, ar trebui sã aflaþi dacã prezintã niciuna din aceste "beta masculi limbajul corpului" cues:

1) Nervousness în mâinile dumneavoastrã

Ce veþi face cu mainile spune o mulþime de oameni despre personalitatea ta. Deci, pentru a fi sigur cã nu afiºeazã nici o versiune beta a semnale de sex masculin cu mâinile dumneavoastrã. Aceasta poate include:

* Distrugerea Confidenþialã napkins sau joaca cu elemente

* Camerã de zi sau de a le ascunde pe-vã pe mâini

* Trembling sau nervos-vã pe mâini cu energie

* Joacã sau twiddling cu degetele

* Muscand degetele sau chewing pe degetele

2) Aprobarea cautã

O versiune beta de sex masculin este cineva care este în continuã care solicitã aprobarea de la alte persoane. El este omul care spune glume pe alþii sperã cã va gãsi el amuzant. Sau acesta este omul care funcþioneazã din greu pentru a face oameni ca el. În esenþã, comportament de masculi beta este cineva care va face nimic pentru a "se încadreazã în" cu o mulþime.

3) În urma altora

Rezultatul final, beta caracteristicã de sex masculin se uitã la alþii pentru orientare ºi respectul de sine. Într-o setare socialã, el este omul care este constant, ca urmare a tendinþelor ca o modalitate de a se potrivi în devenit ºi mai bine. În esenþã, el nu are nici o personalitate proprie. În schimb, el este omul care urmeazã prietenii sau "ce-i grozav" pentru a defini care este el ca persoanã.

Dupã cum puteþi vedea, existã o serie de trasaturi care pot face o versiune beta de sex masculin. Ce este important este sã te uiþi în termen de tine si afla Dacã afiºaþi oricare dintre aceste caracteristici. Dacã descoperiþi cã sunteþi, apoi atunci I a vã recomandãm sã ia mãsuri pentru a le eradica rapid.....................la asta te refereai?....................app nu stii ce inseamna gaura pt ca nu ai bagat in gaura ..ti s-a bagat la ochiul maro...................nu mai fi misogin .............si uita-te la animal x..............habar nu ai ce inseamna cuv femei sau ce asteptari are o femeie de aceea nu ai gasit nici una sa te dezvirgineze pt ca deschizi gura si fuge aia

Postat pe 21 Septembrie 2008 15:15
prostiile astea le citea coman??

Postat pe 21 Septembrie 2008 15:19
nop. El le aplica fara sa le fi citit vreodata. Trasaturile astea fac parte din el insusi
amme22
Postat pe 21 Septembrie 2008 15:24
De la: Larisa82, la data 2008-09-21 15:19:56prostiile astea le citea coman??

nu draga...ce ai vazut mai sus e o prostie, cu un miros de needyness..

cred ca am gresit cand am amintit despre acele notiuni (alpha, beta, omega). :( sti de ce ? mi-am dat seama acuma ca unii nici nu stiu cu ce se mananca.. probabil au impresia ca e vreun tip de prajitura, sau model de ciocolata !

uneori e mai bine sa i lasi pe oameni sa-si continua existenta in deriva, decat sa incerci sa-i trezesti.

in fine.

promit sa nu mai zic nimic despre asta.

ps: Larisa, ti-a trecut supararea pe mine ? :P ...vrei sa fim prieteni din nou ?

incearca sa o calmezi si pe rockaritza, ca deja ma ameninta cu ce e mai rau .. :)

Postat pe 21 Septembrie 2008 15:27
mda,sunt convinsa..

Postat pe 21 Septembrie 2008 15:28
De la: Larisa82, la data 2008-09-21 15:28:03mda,sunt convinsa..

bun...deci, prieteni ?

Postat pe 21 Septembrie 2008 15:30
dragul meu virgin nu ai cum sa cunosti o gaura decat dupa ce o cauti si apoi o bagi.................te inteleg saracutzu ca esti la stadiul reproducerea animalelor sau ai vazut doar tata vacii............dar sa stii ca femeia nu are 4 tate ci doar 2 sani...............dar dupa ce vei invata alfabetul trupului(al femei...normal)vei cunoaste si tu .............hai ca te-am ajutat un pic ............nu sunt asa rea ....vezi?!..........ia carti despre si cu femei ca sa iti faci o parere despre ele si vei obs ca au asteptari chiar si cele varstnice ca nha trebuie sa se delecteze si ele cu una p--- tanara ..........si nu te mai uita la animal x .............lasa porcii,vacile,iepele,zebrele etc..............ia si tu o fata ...........si nu confunda femeia cu animalele de acasa.............nici o femeie nu are barbat doar pt reproducere ci si pt pupatul picioruselor..............sa nu iti fac pofta...............

Postat pe 21 Septembrie 2008 15:34
De la: amme22, la data 2008-09-21 15:24:45nop. El le aplica fara sa le fi citit vreodata. Trasaturile astea fac parte din el insusi

Amme, sti care e problema ta in ce ma priveste: imi rastalmacesti cuvintele !!!

nu cred ca nu ai nteles tu ce vroiam sa zic. numai ca din rautate (desi, ma indoiesc sa fi o astfel de persoana), ai interpretat cum ai vrut tu!

sa stii ca inteleg f bine mesajul tau cu ceea ce isi doresc femeile, si celelalte precizari.
crede-ma, inteleg!

atata ca tu si altele ma prea subestimati, si sa stiti ca nefondat! dar, e ultima oara cand mai fac o astfel de precizare.
personal, nu ma afecteaza nici cum rautatile voastre din mesaje. cel mult ma fac sa rad. DAR NU E DELOC NORMAL si FRUMOS sa vorbiti asa, cu toate ca ne desparte (si asta va da curaj sa vorbiti asa).

Postat pe 21 Septembrie 2008 15:38
De la: heaven_gate, la data 2008-09-21 15:34:40dragul meu virgin nu ai cum sa cunosti o gaura decat dupa ce o cauti si apoi o bagi.................te inteleg saracutzu ca esti la stadiul reproducerea animalelor sau ai vazut doar tata vacii............dar sa stii ca femeia nu are 4 tate ci doar 2 sani...............dar dupa ce vei invata alfabetul trupului(al femei...normal)vei cunoaste si tu .............hai ca te-am ajutat un pic ............nu sunt asa rea ....vezi?!..........ia carti despre si cu femei ca sa iti faci o parere despre ele si vei obs ca au asteptari chiar si cele varstnice ca nha trebuie sa se delecteze si ele cu una p--- tanara ..........si nu te mai uita la animal x .............lasa porcii,vacile,iepele,zebrele etc..............ia si tu o fata ...........si nu confunda femeia cu animalele de acasa.............nici o femeie nu are barbat doar pt reproducere ci si pt pupatul picioruselor..............sa nu iti fac pofta...............

Postat pe 21 Septembrie 2008 15:39
De la: heaven_gate, la data 2008-09-21 15:34:40dragul meu virgin nu ai cum sa cunosti o gaura decat dupa ce o cauti si apoi o bagi.................te inteleg saracutzu ca esti la stadiul reproducerea animalelor sau ai vazut doar tata vacii............dar sa stii ca femeia nu are 4 tate ci doar 2 sani...............dar dupa ce vei invata alfabetul trupului(al femei...normal)vei cunoaste si tu .............hai ca te-am ajutat un pic ............nu sunt asa rea ....vezi?!..........ia carti despre si cu femei ca sa iti faci o parere despre ele si vei obs ca au asteptari chiar si cele varstnice ca nha trebuie sa se delecteze si ele cu una p--- tanara ..........si nu te mai uita la animal x .............lasa porcii,vacile,iepele,zebrele etc..............ia si tu o fata ...........si nu confunda femeia cu animalele de acasa.............nici o femeie nu are barbat doar pt reproducere ci si pt pupatul picioruselor..............sa nu iti fac pofta...............

cat de plastica poti fi !

acuma, sincer, crezi ca meriti un raspuns pt cuvintele de mai sus !

Sa-ti fie rusine!

Postat pe 21 Septembrie 2008 15:40
hahahaha...stai ca el a procesat mai greu....

Postat pe 21 Septembrie 2008 15:42
De la: Rock__, la data 2008-09-21 15:42:30hahahaha...stai ca el a procesat mai greu....

si tu ma urmaresti ? :)

hai zi-mi direct si in mod public, ca si tu ma iubesti, si terminam scandalul...

Postat pe 21 Septembrie 2008 15:44
plstic figurat sau propriu? nu am inteles ...........in oltenia se spune asitir............. ..............sa-mi fie rusine dc?.......ca te-ai simtit cu musca pe caciula...........daca nu era asa dadeai replica.............acum spui ca esti virgin acum spui ca femeile nu au asteptari acum spui ca satisfaci o femeie................cine sa te inteleaga?.....................nu te-a pus nimeni sa dai astfel de replici vb in cunostiinta de cauza ....nu doar asa din carti..........

Postat pe 21 Septembrie 2008 15:44
De la: ComanDss, la data 2008-09-21 15:38:22
sa stii ca inteleg f bine mesajul tau cu ceea ce isi doresc femeile, si celelalte precizari.
crede-ma, inteleg!
atata ca tu si altele ma prea subestimati, si sa stiti ca nefondat! dar, e ultima oara cand mai fac o astfel de precizare.
personal, nu ma afecteaza nici cum rautatile voastre din mesaje. cel mult ma fac sa rad. DAR NU E DELOC NORMAL si FRUMOS sa vorbiti asa, cu toate ca ne desparte (si asta va da curaj sa vorbiti asa).

E bine ca intelegi. Din ceea ce postai tu incepusem sa-lmi fac griji.
Ce zici tu aici? ca am curaj sa-ti vorbesc in felul asta pt ca esti departeeee??????? Zi bogdaproste ca nu faci parte dintre colegii mei de serviciu. sa vezi ce suturi iau aia cand gresesc Si ce e culmea... nici unul nu se poate supara
amme22
Postat pe 21 Septembrie 2008 15:46
Pt Coman:Vezi ca ti-am declarat "iubire" pe topicul "la ce va ganditi cand faceti sex" unde iarasi TU nu aveai ce cauta si iar te-ai bagat ca musca in lapte ca un deplasat ce esti!

Postat pe 21 Septembrie 2008 15:48
hihihihi,ce dragut esti coman ,cand am fost noi 2 prieteni ca nu imi amintesc?

Postat pe 21 Septembrie 2008 16:32
offf larisa............accepta-i prietenia .............ca poate isi face si el alta parere despre femei............arata-i ca esti femeie.....nu ce considera el

Postat pe 21 Septembrie 2008 16:44
pai eu astept sa-mi raspunda prima data la intrebare....
coman sper sa nu uiti ca eu am fost printre primele care ti-a dat un sfat pe topicul deschis de tine,eu chiar ti-am dat cu sfat bun,zic eu ,dar tu ai inceput sa fi ironic si sa raspunzi aiurea,de accea s-a ajuns la asta.acum haide fi baiat gigel si cere-ti scuze ca mi-ai raspuns urat la bunele mele intentii si dupa vom putea fi prieteni

Postat pe 21 Septembrie 2008 16:48
scuze ?

No way !!! cred ca glumesti, nu ? :)

ce parere ai despre felul in care m-ai jignit acum ceva vreme ?!

Postat pe 21 Septembrie 2008 17:27
si uite asa mai pare si virginul meu scumpik...........mi-era dor de tine ramutza scumpa ce esti

Postat pe 21 Septembrie 2008 17:28
nu glumesc! de ce ti se pare ca a-s face-o??sau ce s-ar intampla daca ti-ai cere scuze?
uite,vezi,eu ti-am raspuns frumos desi puteam sa iti raspun..coman esti nebun?cum sa fim prieteni?eu cu unul ca tine?bleahh,in veci!cum ti se pare?? dar eu ti-am raspuns frumos,pt ca sunt o doamna
da si tu dovada ca esti un domn si cere-ti scuze,doar de la mine macar daca de la restul nu vrei si atunci o sa-mi cer si eu scuze pt felul in care am vb cu tine...ce zici?e ok asa? ai vazut ce draguta pot fi cand vreau

Postat pe 21 Septembrie 2008 17:31
Larisa...te admir...dar bag mana in foc k iti va raspunde in mod jenibil...asta in cazul in care nu se razgandeste dupa ce vede postul meu si vrea sa imi faca in ciuda!

Postat pe 21 Septembrie 2008 17:32
hmmm asteptam....vedem....
dar oricum daca o sa-si ceara scuze sper sa o faca din inima nu doar asa sa-ti faca tie in ciuda

Postat pe 21 Septembrie 2008 17:34
el sa isi ceara scuze??? glumesti!!!

Postat pe 21 Septembrie 2008 17:35
De la: Rock__, la data 2008-09-21 15:48:47Pt Coman:Vezi ca ti-am declarat "iubire" pe topicul "la ce va ganditi cand faceti sex" unde iarasi TU nu aveai ce cauta si iar te-ai bagat ca musca in lapte ca un deplasat ce esti!

vezi coman???????
am spus io ca o sa fi ciuma batailor...

am stiut io ca or sa te loveasca cu alfa si cu beta dupa ceafa

daca nu stii ce si cum... daca nu le ai ...nu le ai fratee

Postat pe 21 Septembrie 2008 19:38
"intimidare" inseamna tocuri cui, fusta cu vedere la portjartiere, nazuri, parfum de primavara plus masina puternica (toate fondate plus muncite cu sarg)....daca mai condimentam cu un par roscat pana la mijloc m-am autodescris succes garantat....dar evident, in functie de context, pot juca putin si rolul umil
lorelay_me
Postat pe 10 Octombrie 2008 17:27
De la: Iris4ever, la data 2008-08-30 01:16:36mie lene sa caut in dex si nici nu cred ca l-as gasi .....SFATACEASCA ? asta ce mai inseamna ?

cred ca a vrut sa scrie "FASTACEASCA".
lil_devil
Postat pe 10 Octombrie 2008 17:30
fastaceasca e un regionalim.............ex:a se intimida.........in a vorbi

Postat pe 10 Octombrie 2008 17:48
si io cred ca a vrut, da' nu i-a iesit

Postat pe 10 Octombrie 2008 20:28
mi nu-mi plac barbatii care se intimidezaza, sau mai bine spus, care se si arata

Postat pe 10 Octombrie 2008 21:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Durata primului numar este tot timpul aceeasi? 65 De la: km3lia1981 28 August 2009 02:53
ajutorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 31 De la: kudika073290 8 Octombrie 2009 00:57
femeia tanara, barbatul mai batran 47 De la: Max2 18 Noiembrie 2011 18:56
Capitolul 17 Isaia,,Siria de azi 3 De la: kudika_991915 20 Februarie 2016 14:22
A fi ninfoman/a 9 De la: aditadani 18 Martie 2014 01:30