Setari Cookie-uri

femeie fecioara-barbat scorpion

Ce ziceti despre combinatzia asta?
G_Diana
Postat pe 30 August 2008 20:40
Buna!
Sincer? Si eu sunt interesata de niste raspunsuri. Tot ce stiu despre indivizii astia e ca sunt extrem de egoisti, poate chiar superficiali, evident, atunci cand nu e cazul.
doda541
Postat pe 5 Septembrie 2008 12:44
Ce zic de combinatia asta????
ZIC SA CAUTI PE GOOGLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anissia27
Postat pe 5 Septembrie 2008 12:45
Urata combinatie!!! Poate nu e un fapt general valabil,insa,din experienta iti pot spune k nu prea merge. Bine..nu cred k trebuie sa ne ghidam viata dupa compatibilitatile zodiacale,dar dak asta vrei sa stii...NU MERGE!!! FUGUUUUIIIIII........cat poti,cat vezi cu okii,pt k o sa ai de suferit. Fecioara este mult prea sensibila pt un scorpion,care este lipsit de sentimente,egoist,pervers si fara scrupule.
Asta e parerea mea,poate altii sau altele nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu mine si cu ceea ce cred eu..dar ai cerut pareri..asta e a mea..
Nu pot sa-ti urez decat multa bafta dak vei avea curajul sa incerci si sa dea D-zeu sa fie bine :)...
Have a nice day!!!
fara_nume
Postat pe 9 Septembrie 2008 14:57
Din cate stiu eu nu merge. Scorpionul tradeaza cu usurinta ... chiar pe fata ... fecioara sentimentala il iarta ... o data ... si inca o data ... pana la nesfarsit(fecioara prefera sa se complaca in situatie decat sa ia "taurul de coarne")

Va pup,
alexa_sweet_me
Postat pe 10 Septembrie 2008 16:17
sunt fecioara si sunt cu un scorpion de multa vreme.....oho....
si merge totul minunat
asa ca nu va mai luati dupa prostii si zodii si astre si eu mai stiu ce
fiecare individ este unic...si daca sunteti pe aceeasi lungime de unda..ce mai conteza restul??
fecioara sesnsibila??o fi...dar are si o latura dura si stie sa impuna respect!!scorpionul iubeste cu pasiune.....la fel si fecioara....
o zi si o saptamana faina sa aveti..si iubiti-va mult!!

Postat pe 13 Octombrie 2008 07:48
Tot ce pot sa spun este faptul ca parintii mei sunt, mama-fecioara,tata-scorpion si au o casnicie exemplara care dureaza deja de 34 de ani.De aici se pot trage concluziile
iulia75
Postat pe 13 Octombrie 2008 10:16
e si bine , e si " rau".
Tata -scorpion....greu ne intelegeam in copilarie.... un om deosebit, muncitor, familist convins, ambitios, capos....chiar dusmanos uneori!
Multi dintre prietenii mei- scorpioni, destul de ciudati, dar cu siguranta te poti baza pe ei!
Sotul meu....scorpion, hmmm....suntem casatoriti doar de o luna, impreuna de 4 ani...dar nu sunt probleme, cel putin din partea lui.
Eu sunt mai pretentioasa, ca toate femeile, nu neaparat fecioare, el..cu capul in nori uneori...asta creeaza "probleme"
Intr-adevar sunt egoisti, dar cand vad ca "altii" sun mai egoisti ca ei..... ...,
sunt si.... sa zicem ca le plac femeile...dar familia e pe primul loc...., iubesc patimas, din suflet....dar pasiunea e echivalenta cu " ura" daca il calci pe coada....
e mult de munca cu ei, dar e si placut
si intr-adevar depinde de om...fiecare are caracterul si personalitatea sa......fecioarele nu sunt neaparat sensibile....sunt chiar rele
asismanager
Postat pe 14 Octombrie 2008 10:10
Sincer ca relatie de durata nu cred ca merge, dar cat merge si vor ambele parti e minunat, ceea ce am trait eu alaturi de un scorpion nu am trait alaturi de nici un alt barbat, in fiecare zi a fost diferit, am daruit si am primit in aceeasi masura sau uneori mai mult. Singura greseala a fecioarelor in aceasta relatie este sa nu ceara mai mult ci sa astepte ca el sa faca primul pas sau sa decida viitorul pentru amandoi.Mesaj pentru femeile fecioare: nu-i rau sa incercati o relatie cu un scorpion! Sa iubiti cu pasiune!
anglai
Postat pe 6 Noiembrie 2008 14:55
PT MINE A FOST CE-A MAI BUNA COMBINATIE PE CARE AM AVUT-O, SCORPIONUL TOLEREAZA BINE COMENTARIILE FECIOAREI!
anababici
Postat pe 17 Noiembrie 2008 10:20
CORECT, CHIAR FOARTE, FOARTE BINE TOLEREAZA!!!
SI FECIOARA CHIAR ARE DE COMENTAT....... TOOOOT TIMPUL....
NUMAI CA.......ATENTIE!!! SCORPIONUL TOLEREAZA, INSA RETINE TOT SI LA MOMENTUL POTRIVIT......POC!!! TE ATINGE....
asismanager
Postat pe 19 Noiembrie 2008 16:26
Transport marfa in Bucuresti si imprejurimi .Pentru mai multe informatii ma puteti contacta la adresa de mail ned_diana@yahoo.com
dianaxdianaxdiana
Postat pe 9 Februarie 2009 12:50
Da, intr-adevar, in ceea ce priveste suportabilitatea scorpionului cu privire la comentariile fecioarei totul e perfect, dar sa te fereasca sfantul sa ii gresesti cu ceva...
eu am patit-o pe pielea mea.. mama e scorpion si cand suntem prietene suntem cele mai bune prietene, dar cand ne certam foloseste toate confesiunile mele ca arme.. bineinteles probabil va ganditi cum am gandit si eu.. eh.. mama.. sigur intr-un cuplu fecioara-scorpion e altfel...
Ei iata ca nu a fost: in primul rand mi s-au interzis orice fel de legaturi cu fostii mei prieteni chiar daca erau niste relatii nevinovate nicidecum de sexualitate sau iubire, apoi a urmat etapa de smulgere a cuvintelor:''Te iubesc" din gura mea.. lucru pe care desi s-a straduit sa il faca cat mai bine, nu a reusit sub nici o forma in 2luni cat am rezistat sa fiu cu el... bazand-se pe faptul ca nu i-am spus cuvintele magice a inceput tortura... telefoane peste telefoane de genul: unde esti? cu cine? cat stai? etc. Pe langa aceasta neincredere a lui.. avea tot timpul senzatia ca il insel si imi repeta obsesiv ca in reclama cu Magura ca ma iubeste.
Intr-un final nu am mai razistat si l-am parasit... si partea urata pe care am facut-o a fost ca m-am intors la fostul meu prieten...
Oricine s-ar simti jignit intr-o astfel de situatie, dar scorpionul mai presus de orice.. scandaluri, vorbe urate.. deja nu ma mai iubea, ma ura de-a dreptul si nu uita sa imi scrie asta pe mess de fiecare data cand avea ocazia... stiam ca sunt razbunatori si inca sunt constienta de asta...
Prostia cea mai mare e ca a intrat intr-o zi peste mine la dus si mi-a facut o poza... nu am avut ocazia sa ajung la telefonul lui si sa sterg poza respectiva, iar acum mi-e frica ca o va folosi ca arma in fata prietenilor comuni, desi pana la urma am fost impreuna cu el... ce daca are o poza cu mine goala?!
cel mai rau cred ca il doare ca eu ignor toate atacurile lui si asta il starneste mai mult impotriva mea... imi pare rau pt el, dar chiar nu as fi putut sa continui mai mult cu el...

Concluzia mea: fecioara si scorpionul pot trai impreuna doar daca fecioara isi doreste asta foarte, foarte, foarte mult... (nu si situatia mea )
corinuta2u
Postat pe 17 Februarie 2009 20:56
De la: alexa_sweet_me, la data 2008-09-10 16:17:34Din cate stiu eu nu merge. Scorpionul tradeaza cu usurinta ... chiar pe fata ... fecioara sentimentala il iarta ... o data ... si inca o data ... pana la nesfarsit(fecioara prefera sa se complaca in situatie decat sa ia "taurul de coarne")

Va pup,





NU chiar!...fecioara iarta, iarta , iarta!...si pe urma dispare fara urma de zici ca nici nu a fost in relatia respectiva si e valabila la toate zodiile!
armandine27
Postat pe 17 Februarie 2009 20:59
, dar ce spuneti de combinatia inversa??????????
Femeia scorpion si barbat gemeni:)):))
Nu ca mi-ar pasa de ce spun astrele, insa chiar suntem incapatanati astia din scorpion (nu stiu,mie mi separe ca suntem cea mai rea dintre zodii)

Oana
ioanamioara
Postat pe 27 Februarie 2009 17:39
dont dont, knock that door =))
ecce_cortex
Postat pe 27 Februarie 2009 23:41
De la: Anissia27, la data 2008-09-05 12:45:33Ce zic de combinatia asta????
ZIC SA CAUTI PE GOOGLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ecce_cortex
Postat pe 27 Februarie 2009 23:43
Fecioara si Scorpion, Pamânt si Apa. Teoretic, ar trebui sa mearga excelent, pentru ca elementele se contopesc si fiecare îi ofera celuilalt ceva de care are nevoie.

O combinatie care poate deveni aproape "mistica" pe alocuri, atât de bine va completati. Desigur, cu un Scorpion, nimic nu e vreodata sigur, dar Fecioara din tine va sti sa intre sub carapacea cladita cu grija si sa deschida sufletul complicat al Scorpionului. Ca si tine, se cunoaste foarte bine, stie care-i sunt defectele si calitatile si este dispus sa asculte criticile (în sfârsit, cineva care nu se mai supara sau îmbufneaza mereu când e vorba de perfectionismul tipic Fecior-elnic).

Este un nativ foarte posesiv, ceea ce pe alocuri s-ar putea sa te streseze, mai ales la începutul relatiei, fiindca tu ai nevoie de timp ca sa analizezi si sa evaluezi cu grija totul. Este însa foarte generos si fidel, o data ce a devenit al tau. Iar cum Fecioara priveste adesea partea cerebrala a dragostei si chiar se excita mai bine când e mai sigura de devotamentul partenerului, asta va va apropia.
_dulcik_
Postat pe 5 Martie 2009 21:44
Tu esti specialistul în "drobul de sare", cel care-si face mereu griji ; ai nevoie de cineva care sa-ti dea siguranta zilei de mâine, cineva care sa fie mereu alaturi de tine si sa-ti dea încredere. Scorpionul are o mare încredere în sine si în viitor, asa ca puterea sa te va relaxa foarte adesea. Îi place sa economiseasca si nu se avânta în planuri nebunesti, asa ca va veti întelege si pe plan financiar. O relatie care are mari sanse sa dureze pe termen lung.

Ca semn de Pamânt ce te afli, adesea esti ezitant în sentimente. Scorpionul este însa foarte sentimental si pasional, spiritual si aprins, ceea ce te va ajuta si pe tine sa te destinzi mai bine, sa fii mai putin rezervata (toate Fecioarele sunt un pic rezervate sau timide).

Fiind un nativ posesiv si misterios, Scorpionul te va incita mereu cu personalitatea sa si te vei simti o Fecioara iubita si protejata. Atractia dintre voi este la fel de mare si la nivel intelectual : Fecioara este logica, analitica, intelectuala, iar Scorpionul e un vizionar, un creator, specialist în chestiile care tin de imaginatie. Adica va completati perfect.
_dulcik_
Postat pe 5 Martie 2009 21:44
Fiecare din voi este timid la început, numai ca Scorpionul este mult mai încrezator în propriile-i forte si, asa cum Scorpionul este secretos si "volatil", Fecioara este adesea rezervata si închisa. În cazul în care vor aparea conflicte între voi, norocul este ca tu ai o natura înclinata catre compromisuri. Scorpionul este foarte "focos", desi e semn de Apa, asa ca totul e putin extremist în el si cu el. Mai ales sexul.

Sexul... Nu numai ca Scorpionul o sa te poarte pe noi culmi ale pasiunii sentimentale si ca o sa-ti arate noi laturi ale iubirii, dar este si un amant exceptional. Adesea, este un nativ înclinat spre sexul "aici si acum", ceea ce o sa te destinda, în fond. Pentru el, dragostea fizica este foarte importanta, si e în stare de foarte multe pregatiri, are multa rabdare, iar asta nu-i rau în relatia cu o Fecioara care se destinde asa de greu.

Pe scurt, o relatie excelenta, în care ai sa descoperi un partener ce-ti da încredere, te face sa te simti iubit si în siguranta.
_dulcik_
Postat pe 5 Martie 2009 21:45
dulcik ce ai scris tu in cele 3 mesaje putea citi oricine de pe un site care se ocupa cu horoscopul, nu vreau sa te superi pe mine, dar cred ca aici experientele personale sunt mai importante, pt ca de multe ori nu se prea potriveste realitatea cu horoscopul.

O zi buna!
corinuta2u
Postat pe 7 Martie 2009 14:56
Eh si uite asha am dat eu peste site-ul asta si m-am ingrozit:)). NU shtiu cum ati ajuns fetelor la concluzia k scorpionii tradeaza cu ushurinta. Nu stiu cine cum care a ajuns la concluzia asta dar pot sa va spun din proprie experientza k nu e asha . Da sexul este important pt noi, dar nu la modul in care se intzelege(si anume cel direct), este important la modul k vrem sa simtzim o legatura mult mai puternica decat cea pur fizica. Nu facem din rautate nimic atata timp cat nu suntem provocati. Dak simtim k persoana de langa noi merita, facem tot si prin tot vreau sa spun TOOOOOT pentru persoana cealalta. Sunt cu o fecioara si tot ce pot sa spun e ca traim o poveste de dragoste(sper sa nu cobesc). Da suntem "Dubiosi" dar nu uitati k exact misterul si magnetismul nostru sunt caracteristicile zodiei noastre.(poate caracteristicile care v-au atras la scorpionul despre care vorbiti akum). FUGITZI?!?!?! da fugitzi dak ati gresit pt k ne implicam la fel de puternic si in aspecte negative a unei relatii inter-umane. Noi cautam doar persoana alaturi de care sa traim o adevarata love-story si nu acceptam nici in ruptul capului jumatati de masura, vrem sa dominam absolut orice ascpect al vietzii partenerului (dar poate acest lucru nu e rau avand in vedere k avem aspiratii dintre cele mai mari pentru noi si persoanele apropiate). Tot ce am sa mai adaug e faptul k aceasta combinatzie mie mi-a adus un adevarat love-story(lucru care poate fi realizat doar in doi).

P.S."Suntem si vom ramane cea mai erotica zodie......and you know that"
baiat_scorpion___
Postat pe 12 Martie 2009 14:29
De la: corinuta2u, la data 2009-03-07 14:56:28dulcik ce ai scris tu in cele 3 mesaje putea citi oricine de pe un site care se ocupa cu horoscopul, nu vreau sa te superi pe mine, dar cred ca aici experientele personale sunt mai importante, pt ca de multe ori nu se prea potriveste realitatea cu horoscopul.

O zi buna!


pai eu oricum nu cred in horoscop... si nici nu ma iau dupa el... da am scotit-o de o cautare pe google... daca te-ai lua dupa horoscop.... sa ai o relatie in functie de horoscop e cea mai mare prostie... dar se pare ca multi tin de lucrul asta
_dulcik_
Postat pe 12 Martie 2009 21:16
hmm eu sunt scorpioanca >:)... si cel mai bun prieten al meu este scoprion deasemenea, si este cu o fecioara de ceva vreme, o relatie in gen prigoana-bahmutzeanu, cand sunt cand nu sunt impreuna, dar un lucru este cert ca se potrivesc din multe puncte de vedere, sunt doua zodii perfectioniste, atente la detalii, muncitoare, la locul lor ... dar cauza despartirilor nu a venit datorita lui, ea l-a inselat de foarte multe ori de-alungul timpului, fecioara este intradevar ordonata, realista ... dar prea schimbatoare, nehotarata (zodie mutabila) pe cand scorpionul este un semn fix, foarte hotarat cu principii bine intemeiate... a iertat-o de fiecare data, a suferit mult datorita ei, el nu a putut insa sa o insele niciodata, a fost mereu devotat si fidel ... nu sunt multe sanse sa reuseasca o astfel de relatie, sunt amandoi critici si rautaciosi, dar daca exista o sperantza pentru o astfel de relatie stiu sigur ca va fi una minunata si de neuitat ... in prezent se inteleg mai bine ..el incearca sa ii recastige increderea, si ea il iubeste foarte mult a inceput sa ii demonstreze asta, s-a schimbat pentru el, au trecut prin multe multe ...
mie una mi se pare o relatzie foarte frumoasa si am o consideratie fatza de femeile fecioare datorita lui :P
LadyDeea
Postat pe 21 Mai 2009 11:51
Scorpions ruuulllzzz
Laura_cute
Postat pe 21 Mai 2009 12:13
fecioara nu este deloc prea sensibila in fata barbatului scorpion....va spun din proprie experienta :D cateodata fecioara nu prea are scrupule :))) intr`adevar combinatia nu e buna... lipsesc multe din partea scorpionului....si lipseste multa intelegere din partea fecioarei care niciodata nu o sa aiba rabdare cu problemele lui trecatoare ;)
silviky
Postat pe 11 Septembrie 2009 19:27
...totusi, cine tradeaza? ...eu sunt o scorpioanca tradata de multe ori de o fecioara (de fiecare data cand ne certam, el considera ca suntem despartiti si ma insela ..)... eu nu l-am tradat niciodata si am trecut peste multe suferinte cauzate de egoismul si infidelitatea fecioarei in cauza. cred ca l-am iubit mult prea mult. imi pare insensibil si rece de cele mai multe ori, neintelegator, nerabdator si mult prea schimbator, oportunist sau nehotarat.inca suntem impreuna, dar eu nu mai pot sa am incredere-n el si nici nu cred ca o sa mai pot vreodata... nu stiu daca-i vorba de zodie sau de caracter personal, pt ca nu ma pricep deloc la zodii...dar asta mi s-a intamplat.
bafta tuturor!
kudika077050
Postat pe 26 Octombrie 2009 15:41
Nu am avut nici o relatie de gen pana acum... dar mi-ar placea
Eu am asa o intuitie...hai sa nu zic puternica,dar buna..si cunosc un tip scorpion,e mai mare ca mine cu ceva ani ... si lucram in acelasi "mediu" sau domeniu... De multa vreme [mai bine de jumate de an] am observat niste semne cum ca, nu numai ca il interesez,dar imi cauta mereu prezenta.Ma cauta din priviri,trece pe langa mine...se uita dupa mine,e mereu unde sunt si eu... E ceva? Sa fie el mai retras si nu vrea sa comunice,desi ar vrea? Si eu sunt timida,dar mai degraba orgolioasa si nu prea concep ca fata sa faca primul pas. Astept asta de la el..oare sa fie intr-adevar cum cred? Ma place?
Gothlady
Postat pe 21 Noiembrie 2009 10:29
Scorpionii sunt curvari,ascunsi,obsedati sexual;Fecioara e prea buna pt un scorpion.Punct.
sweet_cristina
Postat pe 12 Decembrie 2009 22:54
Astai o prostie de unde ai putut deduce asta numa tu sti
kudika102698
Postat pe 14 Ianuarie 2010 15:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu berbec. .el balanta .. 4 De la: l_diana_c 25 Mai 2009 17:23
femeia taur si barbatul rac????!!!!! 23 De la: AndreezlA 26 Mai 2013 00:58
femeia varsator 268 De la: peppermint 24 Septembrie 2010 19:58
NU STIU CE SA FAC ! 37 De la: iryseea 15 Noiembrie 2009 22:42
Nu stiu ce zodie sunt 8 De la: Arutzu28 25 Iunie 2011 20:54