Setari Cookie-uri

CE MA FAC?

SUNT INTR-O SITUATIE TOTAL AIUREA M-AM GANDIT SA-MI SCHIMB JOBUL, TOATE BUNE SI FRUMOASE, AM TRECUT PESTE INTERVIURI, NEGOCIERI DE SALARIU...... IERI A FOST PRIMA ZI, CARE A INCEPUT CU STANGUL LA SFARSITUL PROGRAMULUI SEFUL MI-A FACUT O MARTURISIRE SOCANTA- SE SIMTE ATRAS DE MINE....EFECTIV MI-A CAZUT CERUL IN CAP! AM UITAT SA MENTIONEZ CA AMANDOI SUNTEM CASATORITI SI AVEM COPII, DECI CAT SE POATE DE AIUREA ! NU STIU EFECTIV CUM VOI MAI MERGE LUNI LA SERVICI MAI ALES TOTUL A RAMAS IN AER........NU MAI ZIC CA SOTUL MEU E FOARTE INCANTAT DE PERFORMANTELE MELE, DE FAPTUL CA NE VOR INTRA MULT MAI MULTI BANI LA " BUGET ".... N-AM PUTUT SA-I SPUN NIMIC . CE SA FAC? DIN PARTEA MEA NU SUNT PROBLEME, IMI IUBESC SOTUL, SUNTEM FERICITI DAR MA INTREB VOI MAI PUTEA LUCRA CUM TREBUIE DUPA CELE INTAMPLATE?!DATI-MI UN SFAT, PENTRU CA DIN PACATE NU PREA AM CU CINE VORBI. CUM AR FI MAI CORECT SA PROCEDEZ?

Postat pe 30 August 2008 23:36
chiar ca esti intr-o situatie aiurea...incearca sa nu-i dai curs tuturor vorbelor"sefului" si daca simti ca la un moment dat nu se poate,sau se ajunge la santaj...de genu iti propune sa fii cu el pt a nu te da afara...atunci iti cauti altceva in alta parte,sau mai exista varianta sa vorbesti cu seful la modul cel mai serios sa-i spui ca nu ai de gand sa-ti inseli sotul...offff... nasoala situatie...multa bafta scumpa!
dydy88
Postat pe 30 August 2008 23:43
dc jobul e ceva care-ti place... go on! DC SEFU VA CONTINUA CU UN ASTFEL DE COMPORTAMENT, nu-l incuraja, dar nici nu lasa loc de interpretari. fii cat se poate de tare pe pozitii, draga mea. nu esti singura intr-o astfel de situatie. nu-i da apa la moara. do your job, nu te angaja in discutii personale cu el. doar discutii profesionale shi atat. evita sa ramai singura cu el, nu-l incuraja. dc tot nu renunta shi se ajunge la apropouri shi amenintari afla k in romania s-a mediatizat f mult in ult tp hartuirea sexuala. bate-i cateva apropuri shi poate se potoleste. dc nu shi nu, atunci pt linistea ta sufleteasca, cauta ti alt job. sper sa nu fie nevoie sa ajungi la ultima varianta. bafta in continuare!
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 31 August 2008 15:12
Daca-ti place serviciul, trebuie sa-l faci perfect si ireprosabil, iar cu persoonajul respectiv nu ma-s demite la convorbiri private. Cum începe cu aiureli, ias reprosa lipsa de profesionalitate.

Nu tine secret fata de partenerul/sotul tau acest lucru, spunei problemele de lucru, ca altfel se produc probleme acasa, daca tu esti stresata de la lucru si nu poti sa-i spui adevarul.

Daca nu se potoleste, l-as înregistra cu handy (nu stiu daca poti, dar poate ai alt aparat) si l-as lasa la urma sa aleaga, or afla toti la servici si in special sotia ce fel de om este ori termina cu prostiile. Si chiar fara înregistrare, l-as întreba ce alege: ori va avea un comportament ireprosabil ori vor afla toti.

Nu stiu cum sunt legile în românia,si nici structura la servici (mai are el un sef deasupra lui?) dar eu ma-s duce la politie sau la seful mai mare.

N-as schimba serviciul doar din cauza abuzului de limbaj sexist fara a clarifica comportamentul persoanei respective. Eu as simti o obligatie morala fata de viitoarele femei care vor lucra cu el si nu au curajul sa zica nimic.

Daca el a dat cu batul în c*, sa nu se mire ca pute si se murdareste.
Full_Metal_Jacket
Postat pe 31 August 2008 20:31
asa am patit si eu la primul loc de munca cind eram tinara si naiva.......am raspuns ca geo si mi-a spus la revedere!am plecat si in doua saptamini am gasit un alt loc de munca platit dublu!dar poate omul chiar te felicita daca tu esti tare pe pozitii!multi apreciaza asta!succes ca nu este un capat de lume!

Postat pe 31 August 2008 21:15
Draga mea dar de "lege impotriva hartuirii sexuale" nu ai auzit? Intra pe E-juridic.ro si cauta acolo.Uite, eu iti pun doar un citat in legatura cu hartuire.Nu mai lasati pe nimeni sa-si bata joc de voi fetelor.Romania este o tara civilizatat si daca stii legea si stii sa o aplici inca se mai face dreptate.Poti chiar sa intrii si sa printezi ceea ce scrie si sa i-a bagi sub nas luni cind mergi inapoi.Te poate da afara, dar trebuie sa aiba un motiv pentru ca altfel poate avea probleme cu Oficiul de munca.Si nu va mai fie teama de avocati, Curte etc. Sunt persoane care s-au imbogatit tocmai pentru ca au folosit legea impotrica lichelelor.Curaj!

"Astfel, articolul 223 din Codul penal incrimineaza: “hartuirea unei persoane prin amenintare sau constrangere, in scopul de a obtine satisfactii de natura sexuala, de catre o persoana care abuzeaza de autoritatea sau influenta pe care i-o confera functia indeplinita la locul de munca.”

Legea 202 defineste hartuirea ca: „situatia in care se manifesta un comportament nedorit cu conotatie sexuala, exprimat fizic, verbal sau nonverbal, avand ca obiect sau ca efect lezarea demnitatii unei persoane si, in special, crearea unui mediu de intimidare, ostil, degradant, umilitor sau jignitor.”
micabis
Postat pe 31 August 2008 23:47
aratai ca esti tare in ceea ce faci la servici,ca sa ii fie greu sa renunte la tine,dar evitai avansurile poate ii trece,dar stii ca ce nu poti avea te atrage si mai tare-fii desteapta si speriel cumva,caci de obicei in astfel de situatii amabilitatea nu merge,dar nul speria cu amenintari si nu direct,doar prin comportament-multa bafta
mire41
Postat pe 1 Septembrie 2008 09:06
cum a decurs "ziua de luni"? asteptam rezultatul,sfaturi competente ai primit!
ada_t
Postat pe 20 Octombrie 2008 11:29
cum a decurs "ziua de luni"? asteptam rezultatul,sfaturi competente ai primit
ada_t
Postat pe 20 Octombrie 2008 11:29
mda aiurea, si eu am patito, lucrez intr-un mediu plin de barbati 90% imi fac constant avansuri unii mai cu bun simt altii pe fata, ma tin tare pe pozitii si le tratez cu indiferenta, exact cum se zicea inainte incearca si ei marea cu degetul iasa ceva bine, nu se fac ca ploua nici o problema, raspundele hotarat cu un iz de gluma sa nu fie tensiune intre colegi/sefi dar ferm.
La mine deocamdata functioneaza cand nu mai functioneaza....exista legi pentru hartuire sexuala, si Doamne fereste sa calce care prea mult pe bec ca nu ezit sa merg la politie. Capu face capu trage.
Oriunde te poti lovi de astfel de probleme.
ctwmn
Postat pe 29 Octombrie 2008 19:06
De la: micabis, la data 2008-08-31 23:47:53Draga mea dar de "lege impotriva hartuirii sexuale" nu ai auzit? Intra pe E-juridic.ro si cauta acolo.Uite, eu iti pun doar un citat in legatura cu hartuire.Nu mai lasati pe nimeni sa-si bata joc de voi fetelor.Romania este o tara civilizatat si daca stii legea si stii sa o aplici inca se mai face dreptate.Poti chiar sa intrii si sa printezi ceea ce scrie si sa i-a bagi sub nas luni cind mergi inapoi.Te poate da afara, dar trebuie sa aiba un motiv pentru ca altfel poate avea probleme cu Oficiul de munca.Si nu va mai fie teama de avocati, Curte etc. Sunt persoane care s-au imbogatit tocmai pentru ca au folosit legea impotrica lichelelor.Curaj!

"Astfel, articolul 223 din Codul penal incrimineaza: “hartuirea unei persoane prin amenintare sau constrangere, in scopul de a obtine satisfactii de natura sexuala, de catre o persoana care abuzeaza de autoritatea sau influenta pe care i-o confera functia indeplinita la locul de munca.”

Legea 202 defineste hartuirea ca: „situatia in care se manifesta un comportament nedorit cu conotatie sexuala, exprimat fizic, verbal sau nonverbal, avand ca obiect sau ca efect lezarea demnitatii unei persoane si, in special, crearea unui mediu de intimidare, ostil, degradant, umilitor sau jignitor.”

da...dar cum dovedesti?trebuie martori....si cine dintre angajati depune marturie impotriva sefului?
mkdisk
Postat pe 14 Noiembrie 2008 11:52
buna. cam naspa situatia, nu? ai de ales intre a nu-ti dezamagi sotul din punct de vedere financiar, renuntand la job si in al dezamagii sentimental. grea decizie. pai sfatul meu este sa faci jaloane in viata. daca reusesti sa fi vulpita e bine. pastreaza-ti munca, satisfaceti barbatul si srange dovezi auduo si video daca se poate impotriva sefului. cand va intinde coarda mai mult decat este necesar, actionezi.masurile extreme rapide nu sunt cele mai bune. ....cristian. raspunde-mi te rog vis-a -vis de propunerea mea.
criss4you50
Postat pe 17 Noiembrie 2008 19:19
nu esti prima si nici ultima dar cel mai bine ar fi sa`i spui clar mai frate am familie barbat lasa`ma in pace daca vrei sa lucrez ca toata lumea bine daca nu o zi buna si gata ,bine daca tu asta vrei poate iti face cu ochiul oferta nu stiu ma rog cred ca esti fata desteapta si vei lua decizia buna atat pentru tine cat si pentru familia ta .O zi buna
mariantonia
Postat pe 2 Martie 2009 08:20
refuza job-ul, spune-i sotului .
cosmeticsuper
Postat pe 3 Martie 2009 03:51
De la: cosmeticsuper, la data 2009-03-03 03:51:09refuza job-ul, spune-i sotului .

Inregistreaza nemernicul cand iti face avansuri ...ca sa ai dovada, ca pe urma tot tu cazi ..de ''capra ce rodica ...si anume:coada''!!!
Moarte sociala ticalosilor!!!!!
sa fii iubita si iti doresc ''cojones''
__LL__
Postat pe 3 Martie 2009 03:55
De la: luckyyyLuke, la data 2009-03-03 03:55:16
De la: cosmeticsuper, la data 2009-03-03 03:51:09refuza job-ul, spune-i sotului .

Inregistreaza nemernicul cand iti face avansuri ...ca sa ai dovada, ca pe urma tot tu cazi ..de ''capra ce rodica ...si anume:coada''!!!

'neata LL
mai e un pic si se face anu' decand i-a propus..
pana acum ori asa ...ori invers
ella_c
Postat pe 3 Martie 2009 06:00
De la: ella_c, la data 2009-03-03 06:00:10
De la: luckyyyLuke, la data 2009-03-03 03:55:16

'neata LL
mai e un pic si se face anu' decand i-a propus..
pana acum ori asa ...ori invers

nu conteaza ca a trecut anul ...m-am simtit si eu bine :))) crezi ca mai citeste dracu posturile mele :)))) sunt o plictisitoare
Te pup !! Neatza si tie mami
__LL__
Postat pe 3 Martie 2009 14:34
eu zic sa iti schimbi locul de munca
_dulcik_
Postat pe 10 Martie 2009 23:27
sunt multe cazuri in care se intampla lucrul asta
_dulcik_
Postat pe 10 Martie 2009 23:27
Draga Anyyta,

Mi-am creeat special contul ca sa-ti pot raspunde. NU FACE PROSTIA! Daca iti iubesti sotul si ti-e bine cu el, lasa-ti serviciul, ca mai gasesti altul!
Si eu am fost in aceeasi situatie dar am fost slaba si am cedat atunci cand mi-a cerut sa-mi parasesc sotul pentru ca nu voia sa ma imparta. Ne-am mutat impreuna, am divortat, e adevarat, si datorita faptului ca relatia cu sotul meu nu mergea cum trebuie... Aseara am aflat ca mai pastreaza legatura cu o fosta iubita, in plus fata e insarcinata si isi cere drepturile.
Culmea ironiei e ca mi-am facut-o cu mana mea!
kudika024587
Postat pe 12 Mai 2009 08:55
eu consider ca ar trebui sa ai curajul de ai spune ca nu te intereseaza sa ai o aventura din moment ce ai o familie si un sot pe care il iubesti ............si dupa caz ,poti sa iei o decizie........
erikahd2008
Postat pe 12 Mai 2009 09:04
http://multsoare-stuff.blogspot.com/

copacelul
Postat pe 12 Mai 2009 10:34
Copacelule o sa ramii fara frunze, iti spun sigur!
micabis
Postat pe 12 Mai 2009 19:29
evita-l...

Postat pe 12 Mai 2009 19:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
informatii 3 De la: adriana_alex 14 Octombrie 2009 07:59
femeie berbec... 4 De la: mariana_veronik2009 1 Noiembrie 2009 17:40
O MIKA ATENTIE (fetele) 7 De la: kudika421339 1 Octombrie 2011 19:47
sandalele ultimul racnet 1 De la: stefanv 23 Iunie 2010 16:44
horoscop 3 De la: kudika119861 22 Iunie 2010 19:10