Setari Cookie-uri

eu berbec cu ascendent in varsator,el varsator cu ascendent in scorpion

la inceput ne-am cuplat la distractie pentru ca amandoi ieseam din relatii in care fuseseram tradati,apoi eu mi-am dat seama ca deja ma implicasem prea mult dar datorita comportamentului sau ne-am despartit.8luni de zile am "balacit-o"ca sa zic asa pt ca el nu voia sa ne impacam dar nici sa ramanem doar amici,eram tot timpul impreuna,faceam super multe lucruri impreuna,dar fara sa fie ceva serios intre noi.imi arata mereu ca ii e frica de o relatie serioasa.acum de 2 luni ne-am impacat oficial cum ar veni,si e complet schimbat,e dulce,tandru,tot timpul langa mine,m-a prezentat alor lui,toti prietenii lui cu care petrecem super mult timp impreuna ma stiu drept viitoarea lui sotie.sa fie acum intr-adevar ceva serios sau e o atitudine de moment.el arata si-mi demonstreaza zilnic contrariul,ne potrivim ca zodii?
anca2327
Postat pe 4 Septembrie 2008 00:59
da-i o sansa iubirii voastre....nu iti mai pune atatea intrebari...ca e zodia aia, ca e cealalta.....spui ca s-a schimbat...e foarte bine, inseamna ca isi doreste ca relatia asta sa mearga...da-ti si tu o sansa!barbatii stii ca se ataseaza mai greu, dar cand o fac vor sa ramana acolo..ai grija de relatia voastra!
YASMINE1280
Postat pe 17 Septembrie 2008 09:12
eu sunt varsator cu ascendent in scorpion, nu stiu cat de mult ar trebui sa tii cont de zodii intr o relatie, poate ar trebui doar sa te alsi dusa de val..sa traiesti momentele astea frumoase fara sa te mai gandesti. dar oricum ca un raspuns la topicul tau, pot spune ca de la varsator am doza aia de aiureala, originalitate, toata lumea imi spune ca sunt o "chestie" mai speciala, toleranta, DAR multumesc scorpionului ca mi a mai redus din accesele de bunatate si naivitate, mi a dat o extraordinara ambitie si tenacitate, si las de la mine, las si las dar daca imi ies din fire e grav, inseamna ca m ai calacat rau rau pe coada. altceva..hmm sunt faorte schimbatoare, capricioasa, iar cand vreau sa fiu lasata singura, pai asa sa fie, oricat de mult tin la o pers, sunt mom cand vreau sa stau singura...si foarte putini inteleg asta. sper ca am fost de ajutor, ti am zis, lasa zodiile, traieste clipa. pupici
fluturas1987
Postat pe 8 Decembrie 2008 15:11
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/24226/Horoscop-Compatibilitati-prietenii-stiu-de-ce-/1.html
Diavolyta_
Postat pe 6 Aprilie 2009 17:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce conteaza compatibilitatea dintre doua zodii? 1 De la: kudika_29516 18 Februarie 2013 14:04
barbatul pesti este razbunator????? 93 De la: Ioneta_VLAD 11 Septembrie 2011 12:32
Ce se intampla.. 4 De la: kruger 6 Mai 2010 16:30
Horoscop Chinezesc 1 De la: laura_74 8 Decembrie 2010 10:40
sall 1 De la: kudika313138 10 August 2010 13:03