Mai multe
|
ce liniste e pe aici!! daca tot nu da nimeni cafeluta o sa fac eu una tare pentru toti cei care doresc.... neata..... |
||
|
betterrr Postat pe 3 Noiembrie 2008 11:03 |
||
|---|---|---|
|
buna de dimineata aproape de pranz.... o saptamana cu multe zambete de bucurie va doresc....si ce pot sa va spun decat multa multa fericire la toata lumea. fetele.... va doresc sa il fii vazut pe sultan sambata cand l-am dus sa vada brasovul..... i-am obosit pe toti in frunte cu mama incat au dormit dusi.... mai putin eu care nu reuseam sa dorm de sforaiturile sultanului.... stef.... imi doresc din suflet ca data viitoare cand vii sa ramani mai mult , sa iti pot arata otate locurile din imprejurimile brasovului unde eu personal as vrea sa traiesc, sunt multe dar atat de aproape de sufletul meu. duminica a fost zi de vizite pe culoarul rucar bran, am coborat din poiana brasov in rasnov si de acolo pe valea glajioarei apoi la bran... are sultanul un dor... sa intre in "castelul groazei" nu adevaratul castel...ci ala al groazei....dar ramane pe data viitoare .iti promit ca asa va fii, o sa te las sa dai mana cu Dracula data viitoare.... daca sultanul spune ca acum i-a placut ....cand o da zapada sa vedem ce spune...... fetele o zi faina va doresc si .... vb mai incolo... pupilici milioane la toata lumea. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Noiembrie 2008 11:38 |
||
mafia, multumesc pentru pupici! mi-au prins tare bine, parca ma simt mai bine... va salut pe toti, pe toti!
|
||
|
|
||
|
Lulli Postat pe 3 Noiembrie 2008 11:54 |
||
va salut ,dragilor !! ![]() ema, nu ai spus cum ne-am petrecut ziua de sambata dimineata.. am sa va spun eu: fiind sarbatoarea mortilor,ne-am trezit de dimineata si impreuna cu mama Ani, ne-am prezentat la biserica noua,din cartier .. dupa slujba de pomenire la biserica si cimitir,dupa aprinderea lumanarilor penrtu morti(nu am uitat de promisiune) si pt vii..,am plecat sa vizitam cetatea veche a Brasovului.. vai de piciorusele mele si ale mamei Ani..
|
||
|
Postat pe 3 Noiembrie 2008 12:21 |
||
|
buna ziua!! va invit la o cafeluta fierbinte... |
||
|
betterrr Postat pe 3 Noiembrie 2008 14:47 |
||
Salutari la toata lumea....intai si intai si apoi..Sultaneeeeeeeeeeeeeeee unde bunica imi umbli?? Am ceva vesti de la celelalte fete ale tale.... Ia da o fuguta prin zona sa te pui la curent.... E de bine sa stii..
|
||
|
sun_shine Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:11 |
||
stef draga, sa inteleg ca te cam dor piciorusele? bine ti-a facut ema!
|
||
|
Lulli Postat pe 3 Noiembrie 2008 16:17 |
||
De la: Luli2, la data 2008-11-03 16:17:39stef draga, sa inteleg ca te cam dor piciorusele? vaaaaiiii luli sa vezi cat se mai plangeau cu totii ca i-amplimbat pe jooooosssss..... in frunte cu mama. dar e ok acum ma bucur ca s-a simtit bine. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Noiembrie 2008 17:36 |
||
mai, da cafeneaua asta cam nu mai este frecventata... n-am cu cine bea si eu un ceai sau ...iris?
|
||
|
Lulli Postat pe 3 Noiembrie 2008 19:06 |
||
buna luli...daca nu e cu supi as dori eu un ceiut...
|
||
|
sun_shine Postat pe 3 Noiembrie 2008 19:45 |
||
Truli..,oare ne-au parasit prietenii....???????? fii convinsa ca nu...,dar o parte ,poate... !! multi au probleme si au facut-o doar pt moment...
|
||
|
Postat pe 3 Noiembrie 2008 19:47 |
||
De la: voicu_monca2001, la data 2008-11-03 19:45:42buna luli...daca nu e cu supi as dori eu un ceiut... pt monica si zanele ei..!! si pt sotul ei
|
||
|
Postat pe 3 Noiembrie 2008 19:48 |
||
De la: stef_reloaded, la data 2008-11-03 19:48:34De la: voicu_monca2001, la data 2008-11-03 19:45:42buna luli...daca nu e cu supi as dori eu un ceiut... multam, dar ce e cu schimbarea?? Un pupic de la noi....
|
||
|
sun_shine Postat pe 3 Noiembrie 2008 20:12 |
||
POATE...,iti va raspunde Kudika la intrebarea asta.. mie mi-au raspuns .. nu le plac.. si nici HAREMUL ce va trebui DESFIINTAT si scos de pe forumul asta.. Subiect: Re: Re: hello! Mesaj: Stef, decizia ta de a te retrage este a ta si numai a ta. Cat despre harem si toate cele... probabil ca ar trebui banat cu totul, dar iti jur ca ma doare sufletul. M-am tot gandit tot weekendul cum sa rezolv problema, imi da cu virgula. Am inboxul plin de reclamatii. Partea funny este ca toata lumea critica pe toata lumea, s-au facut tabere, coalitii... ma simt ca la gradinita |
||
|
Postat pe 3 Noiembrie 2008 20:21 |
||
|
stef_reloaded 26 mesaje Membru din: 31/10/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 20:37 Modifica Citeaza Raspunde poate era un raspuns,la mesajul asta..????:) Mesaj: ...!! sunt convins ca stii totul despre mine..,ca de fapt majoritatea utilizatorilor kudika !! despre familie,prieteni,situatie financiara si tot ce se poate sti..:) cu tot respectul..,dar inca nu inteleg decizia voastra .. este inadmisibil,sa luati decizii doar pentru a fi luate.. doar pt faptul ca unii(l) dintre utilizatori vin cu reclamamatii la adresa mea.. ar fi trebuit sa treceti la analiza : de ce si cum s-a ajuns aici,dupa care, sa luati masurile respective !! un bun manager al acestui forum, ar fi procedat asa cum trebuie !! am sa ma retrag ACOLO..,unde voi fi acceptat.. stiu ca HAREMUL MEU MINUNAT..,ma va urma cu sutele si voi sunteti convinsi de asta ... PACE ,pentru Kudika !! salutari si MULTA PUTERE de a discerne..,voua !! pt tine flori pupici si succese profesionale !! SA-TI FIE BINE !! si site-ului Kudika succese .. stef_reloaded 26 mesaje Membru din: 31/10/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 3 Noiembrie 2008, ora 20:41 Modifica Citeaza Raspunde sau...,la asta..????????? De la: stef_reloaded la 3 Noiembrie 2008, 15:02 Pentru : ......... Subiect: salut..!! Mesaj:..,mesajul tau referitor la HAREM,ma supara si ma pune pe ganduri..:( sunt convins ca tu nu ai citit acel topic,pt ca daca l-ai fi citit, ai fi vazut lucrurile altfel... topicul "HAREMUL SI MINUNILE LUI" ,poate fi fi luat exemplu de orice user sau persoana reala.. este modul de a lega prietenii virtuale si de a transforma in realitate acele prietenii(demonstrat acolo).. noi nu am atacat pe nimeni.. am gresit, doar ca am raspuns jignirilor,insultelor si tendintelor RASISTE ,manifestate din ce in ce mai mult, pe acest forum.. sa-ti fie bine !! |
||
|
Postat pe 3 Noiembrie 2008 20:44 |
||
|
asa ca..., dragilor.., va doresc o noapte linistita, nu ca a mea.. pupici multi ,de noapte buna !!! |
||
|
Postat pe 3 Noiembrie 2008 20:47 |
||
imi pare asa de rau... si chiar de ar desfiinta kudika Haremul, pe noi ca fiinte nu ne pot sterge, nu ne pot anula!
|
||
|
Lulli Postat pe 3 Noiembrie 2008 21:02 |
||
|
luli este exact ceea ce am spus si eu.... un sultan si un harem exista, noi ca fiinte umane dincolo de virtual existam si ne intalnim si suntem multumiti unii de altii asa ca ... probabil ca haremul va exista in alta forma.... si probabil cu o alta destinatie de http:...etc.... e usor sa ne mutam .... serios acuma sunt mii de site-uri care au forumuri... asta sa fie o problema???? nu cred o problema ar fii daca nu ne-am mai saluta sau daca nu ar mai suna telefoanele sa ne intrebam de sanatate.... sau nu ar mai aparea pe messenger...'neata lume ce faci azi???? eeee???? adevarul e ca legaturile dintre noi nu le putem distruge decat noi....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Noiembrie 2008 21:06 |
||
dar asta ....sucks.....nu deranjam pe nimeni si nu imi aduc aminte ca cineva de pe aici sa vb ca la usa cortului ca stii tu pe ce site... De viata lor ce bunica nu se iau mai ales cateva specimene ....
|
||
|
sun_shine Postat pe 3 Noiembrie 2008 21:27 |
||
Nu-i nimik Stef....zi unde si noi ne mutam cu cortul dupa tine....sunt prietenii legate si acestea nu se pot " desfiinta" ca pe un site...
|
||
|
sun_shine Postat pe 3 Noiembrie 2008 21:31 |
||
|
doamnelor va salut si va doresc o seara buna pana mai tarziu cand ajung si eu acasa.... un pupic dul ce de tot si o seara fantastica.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Noiembrie 2008 21:50 |
||
De la: stef_reloaded, la data 2008-11-03 20:21:15 Stef , nu stiu ce sa zic , mesajul asta nu cred ca provine de la un administrator al kudicii pentru ca pur si simplu un administrator al unui site nu se exprima asa. Nu stiu cine ti-a raspuns tie dar persoana in cauza ar trebui sa stie ca odata ce ia o hotarare atat de prosteasca incat sa stearga unul dintre cele mai interesante topicuri exista posibilitatea ca toti userii sa nu mai doreasca sa intre pe site-ul asta. Ma refer la toti userii care au postat acolo. Eu propun sa vada bine ce face cu virgula aia pentru ca de la ea se trage ..... |
||
|
iris_4_ever Postat pe 4 Noiembrie 2008 00:29 |
||
Mi s-a luat de forum in seara asta asa ca ma duc la culcare , poate dimineata primesc vesti mai bune decat una ca asta Pup fetele si baietii ca acu-s prea obosita sa mai dau nume
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 4 Noiembrie 2008 00:31 |
||
buna dimineata! va pup pe toti dorindu-va o zi frumoasa si cu soare ca la mine s-a cam ascuns!
|
||
|
Lulli Postat pe 4 Noiembrie 2008 09:17 |
||
|
uite iris pt tine o veste buna. albinel este bine a iesit din operatie si e ok. am vorbit si cu el si cu fane de dimineata . luli 'neata si spor la treburi azi. va pupic pe toate si va doresc o zi superba.
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 09:20 |
||
|
neatza si tie luli2..stai linistita caci cred ca soarele s-a cam ascuns de toata lumea..nici la mine nu este..:( o zi cat mai minunata! |
||
|
dana10bomboana Postat pe 4 Noiembrie 2008 09:20 |
||
neatza fetelor!o zi frumoasa sa aveti chiar daca afara nu este soare si pt asta eu va aduc la fiecare o cafea cine bea cu mine? astazi fac cinste doar sa-mi spuneti cum va place cafeaua. |
||
|
donttouch Postat pe 4 Noiembrie 2008 09:24 |
||
|
beau eu fuga fuguta ca sunt inca acasa dar imediat zbor.... un pupic si soare din belsug de la mine ca la brasov e cerul senin ca vara si cald pe masura....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 4 Noiembrie 2008 09:25 |
||
|
beau eu cafeluta, chiar am nevoie! multumesc ema de urari! si tie o zi minunata! si tuturor! |
||
|
Lulli Postat pe 4 Noiembrie 2008 09:26 |
||
Neatza la toata lumea , Luli si toti cei care sunteti pe aici...Va doresc o zi buna si sa auzim vesti ceva mai bune decat cele de aseara...pupici pt toti
|
||
|
sun_shine Postat pe 4 Noiembrie 2008 09:49 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Polemici fel de fel... | 9 | De la: geo_x 30 Iulie 2009 17:53 |
| Prestarea de servicii | 2 | De la: adinutza_adinutza 30 Septembrie 2009 10:39 |
| Blog nou despre arta si masini. Tuning auto, masini exotice, arta unicat, wallpapere | 1 | De la: adiaerograf 15 August 2010 22:41 |
|
|
||
| Un sfat va rog! | 4 | De la: oana84onutza 27 Ianuarie 2010 19:08 |
| ManyFest 03 festival al artelor vizuale Timisoara | 2 | De la: scorpyoW 19 Iunie 2009 23:43 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.