Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

buna ziua la toata lumea!
stefff, ma bucur tare mult ca baietul tau e bine!
pupicei pentru el si pentru tine si pentru scumpa ta sotie..
numai mama sa nu fii acum!
dar trece..ca vad ca vremea e rece..
apropo cum va simtit cu vremea asta_
pup pe toata lumea
alinadanielalazar
Postat pe 4 Noiembrie 2008 16:34
dragii mei care cum ..ce filme bune stiti spuneti-mi si mie....ca vreau sa ma relaxez putinel.......

dandanellllll...ma ajuti cu ceva filme frumoase ...actiune, dragoste dar nu groaza..ca vreau sa dorm bine....

mafia_nrr1
Postat pe 4 Noiembrie 2008 17:50
De la: mafia_nrr1, la data 2008-11-04 17:50:30dragii mei care cum ..ce filme bune stiti spuneti-mi si mie....ca vreau sa ma relaxez putinel.......

dandanellllll...ma ajuti cu ceva filme frumoase ...actiune, dragoste dar nu groaza..ca vreau sa dorm bine....

mafia, te ajut, in weekend am reusit sa vad trilogia matrix... dar asta ced ca ai vazut-o deja
sincer mi se pare o poveste extraordinara, daca o iei pe firul epic al povesti ...dragostea chiar a invins totul
o fii ea fantastico - neanteleasa dar mie mi-a placut enorm.

pe urma ieri seara m-a uitat la the day after tomorow, incitant, nu prea pe gustul meu si am decis sa schimb pe comedie si m-am uitat la bad boys 2 ca si asa nu il vazusem la protv.
deci..... asta seara am altele in plan sper sa si reusesc sa le vad. iti dau de stire cand ajung acasa....'
dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:14
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-04 18:14:59
De la: mafia_nrr1, la data 2008-11-04 17:50:30dragii mei care cum ..ce filme bune stiti spuneti-mi si mie....ca vreau sa ma relaxez putinel.......

mafia, te ajut, in weekend am reusit sa vad trilogia matrix... dar asta ced ca ai vazut-o deja
sincer mi se pare o poveste extraordinara, daca o iei pe firul epic al povesti ...dragostea chiar a invins totul
o fii ea fantastico - neanteleasa dar mie mi-a placut enorm.

pe urma ieri seara m-a uitat la the day after tomorow, incitant, nu prea pe gustul meu si am decis sa schimb pe comedie si m-am uitat la bad boys 2 ca si asa nu il vazusem la protv.
deci..... asta seara am altele in plan sper sa si reusesc sa le vad. iti dau de stire cand ajung acasa....'

mersi dandanel..astept sa ajungi acasa poate-mi mai dai ceva file ca nu mai stiu ce sa mai vad ...
mafia_nrr1
Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:41
mafiuto cand ajung acasa iti spun tot ce vrei sa sti . numai sa fii pe mess sua pe kudika.

dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Noiembrie 2008 18:48
salutare cafenea,care-i treaba pe aici , da cineva o bere , un suc , o maslina sau tre sa dau io ?
iris_4_ever
Postat pe 4 Noiembrie 2008 20:46
Un suc primesc :D

Postat pe 4 Noiembrie 2008 20:47
asta sera vreau sa beau....

sa uit de dor...
sau uit de toate cele....

deci alcoale ...si alte alea...ca de cafele si dulcegarii nu prea ma tin balamalele ....

dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Noiembrie 2008 20:48
Ma crezi ca inca mai am Bailey's? Ia de la mine

Postat pe 4 Noiembrie 2008 20:50
Ne pare rau dar tocmai am descoperit ca am ramas fara suculet ,va putem oferi in schimb un paharel de suc de visine macerate pentru o perioada nedeficinta de timp si combinate cu ceva alcool.
Mai pe romaneste spus visinata
iris_4_ever
Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:05
De la: Iris4ever, la data 2008-11-04 21:05:16Ne pare rau dar tocmai am descoperit ca am ramas fara suculet ,va putem oferi in schimb un paharel de suc de visine macerate pentru o perioada nedeficinta de timp si combinate cu ceva alcool.
Mai pe romaneste spus visinata

baga iris ca imi aduc aminte acu ca am niste visine cat chian in visinata si maine ma pun pe un pandispan cu visine din visinata... sa vezi atunci ...betie....

dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:09
buna seara :)
ca sa va destindeti fruntile, si sa vedeti ca si la ei se poate :-p,
dati un look pe un articol din Times, sa vedeti cum stiu ziaristii lor sa faca un clasament, respectiv chestie simpla: 1,2, 3,...
http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/us_and_americas/us_elections/article5055404.ece?token=null&offset=0&page=1
googoodoll
Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:11
baga mare

Postat pe 4 Noiembrie 2008 21:11
buna seara,cafea facuta,mica,tare,neagra si fierbinte zahar nu am pus,puneti voi ok?va tuc de nu va vedeti si va cint un pic.,cind petrec si ma simt bine,toata lumea e neam cu mine,voie buna duc in jurul meu,viata e prea fr ca sa nu o traiesti,si vremea pierduta inapoi nu o primesti noapte buna si numai bine,rau la nime
mari58
Postat pe 4 Noiembrie 2008 22:16
ema , am 2 kg de visinata,sa le fac pachet la brasov sau le bem pe forum ?
Mari,bine te-am gasit frumoasa cantareata ,tare mult timp a trecut de cand nu te-am mai vazut pe aici
iris_4_ever
Postat pe 4 Noiembrie 2008 22:31
seara buna dragii mei...am aparut si eu....

dandanelllll unde sunt filmele si care???? iris mai zii si tu niste filme bune...
mafia_nrr1
Postat pe 4 Noiembrie 2008 22:46
mari- cucu....... :sml-

love0049:
mafia_nrr1
Postat pe 4 Noiembrie 2008 22:47
ce gen de filme draga mea ? sa stiu pe ce sa ma axez
iris_4_ever
Postat pe 4 Noiembrie 2008 22:50
no horror ....in rest adica...nici comedii ca rad destul aici pe site ... ....dragoste si actiune...
mafia_nrr1
Postat pe 4 Noiembrie 2008 22:52

eu am revazut zilele astea ,,legendele toamnei,,.. doamne cat de mult mi-a placut acest film!

Postat pe 4 Noiembrie 2008 22:55

eu am revazut zilele astea ,,legendele toamnei,,.. doamne cat de mult mi-a placut acest film!

Postat pe 4 Noiembrie 2008 22:55
De la: oanna_81, la data 2008-11-04 22:55:39

aha...bun ..bun...altceva mai stiti....ca sunt in concediu si am timp....

oana mersi draguta ...
mafia_nrr1
Postat pe 4 Noiembrie 2008 22:57
pai uite.. sweet november, daca cumva nu l-ai vazut.. e minunat
cazul scottsboro.. f bun
casanova.. f dragut..
ufff.. si multe altele! mie imi plac tare mult si desenele animate.. am o colectie intreaga acasa.. le ador

Postat pe 4 Noiembrie 2008 23:06
the notebook
the mistress of spice
shall we dance
no rezervation
laws of attraction
everything you want

Actiune - 300 eroii de la termopile
In the name of the king
wanted
shut them up
comando pe tocuri
iris_4_ever
Postat pe 4 Noiembrie 2008 23:08
De la: Iris4ever, la data 2008-11-04 23:08:42the notebook
the mistress of spice
shall we dance
no rezervation
laws of attraction
everything you want

Actiune - 300 eroii de la termopile
In the name of the king
wanted
shut them up
comando pe tocuri

oauuuu...iris...super...am vazut cateva dar bune ...chiar am sa le vizionez.... sa nu uit ca The notebook l-am vazut mai mult 6-7 ori si tot am sa-l mai vad...superrrrr.....
mafia_nrr1
Postat pe 4 Noiembrie 2008 23:12
De la: oanna_81, la data 2008-11-04 23:06:18pai uite.. sweet november, daca cumva nu l-ai vazut.. e minunat
cazul scottsboro.. f bun
casanova.. f dragut..
ufff.. si multe altele! mie imi plac tare mult si desenele animate.. am o colectie intreaga acasa.. le ador

da un timp ma uitam si eu la desene dar acum m-am dat pe actiune...mafia..alea..alea....

mersi oana..am sa incerc sa le vad....
mafia_nrr1
Postat pe 4 Noiembrie 2008 23:13
De la: oanna_81, la data 2008-11-04 23:06:18pai uite.. sweet november, daca cumva nu l-ai vazut.. e minunat
cazul scottsboro.. f bun
casanova.. f dragut..
pai la creierasul tau de doi bani e normal sa fi confuza si sa iei lectii de moda din desene dar tu esti oricum animata cu desene cu tot

Postat pe 4 Noiembrie 2008 23:13
cazul scottsboro.. f bun
casanova.. f dragut..

facem schimb??? ca si eu am o colectie impresionanta...si eu sunt moarta dupa desene animate acu ma uit la NEMO!!!!

dandanaua_reloaded
Postat pe 4 Noiembrie 2008 23:14
Haide mai onuta care leaga puta prostia ta e subiect de film,nu te mai uita la alte filme mai bine zi-ne de ce te prefaci ca o duci bine cu barbatul? stii bine ca sta cu tine pt.cetetenie zana paduchioasa si parlita.!!!!

Postat pe 4 Noiembrie 2008 23:17
ema ,daca dau buzz cu un print screen de la desenele mele te superi ?
iris_4_ever
Postat pe 4 Noiembrie 2008 23:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce ati zice sa va opriti pentru cateva momente din treaba (oricare ar fi ea) si sa priviti mai atent in jur..chiar va provoc..sesizati ceva diferit?:P 14 De la: fiammetta 17 Iunie 2009 09:45
Luptam sa fim fericiti sau.... ? 1 De la: innyy 5 Februarie 2011 10:10
pls 2 De la: oonahabibi_yahoo_com 3 Aprilie 2009 08:37
O saptamana fara internet 105 De la: Ame_ly 15 Iulie 2011 15:49
work and travel 10 De la: ale_me_2007 23 Februarie 2010 01:39