Mai multe
mai, mai! am plecat si eu oleaca si ati prins curaj sa scrieti...va pupacesc pe toti!
|
||
|
Lulli Postat pe 5 Noiembrie 2008 14:24 |
||
|---|---|---|
De la: Luli2, la data 2008-11-05 14:24:25mai, mai! am plecat si eu oleaca si ati prins curaj sa scrieti...va pupacesc pe toti! Unde ai fost ? de ce ai parasit cafeneaua ? cat stai ? |
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Noiembrie 2008 14:25 |
||
plecata am fost 2 ore la o sustinere de referate la doctorat...de unde am venit ametita de atatea aberatii...
|
||
|
|
||
|
Lulli Postat pe 5 Noiembrie 2008 14:29 |
||
uitasem sa-ti dau pupicii, Lucia! sper ca ma vei ierta! si inca o intrebare...undei Laura? |
||
|
Lulli Postat pe 5 Noiembrie 2008 14:33 |
||
De la: Luli2, la data 2008-11-05 14:33:44uitasem sa-ti dau pupicii, Lucia! sper ca ma vei ierta! Imi tot apare patratelul de la forum cu ultimele postari ...am avut surpriza sa citesc ( la repezeala evident ) ,,uitasem sa-ti dau papucii lucia '' nu stiam care-i faza cu papucii
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Noiembrie 2008 14:39 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-11-05 14:39:15De la: Luli2, la data 2008-11-05 14:33:44uitasem sa-ti dau pupicii, Lucia! sper ca ma vei ierta! iris, era vorba de pupici si evident tie unde-i etta? ETTTTAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! unde esti? |
||
|
Lulli Postat pe 5 Noiembrie 2008 14:44 |
||
|
etta absenta stef absent vas absent mafia ..era prin zona mai devreme sau doar mi s-a parut ca ne-a salutat de dimineata ? hmmmmm..cine mai e absent ? |
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Noiembrie 2008 14:57 |
||
| mda...noi ce mai facem prezenta pe aici, in rest... | ||
|
Lulli Postat pe 5 Noiembrie 2008 15:09 |
||
|
mai sunt si eu si sa ii ia gaia pe sefi cu reducerile lor de cheltuieli cu tot azi m-am enervat asa de rau incat ...am tipat pt prima oara de cand m-am angajat eu la seful meu care e un om painea lui Dumnezeu...sacaul el nu are nici o vina. dar era la'ndemana....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Noiembrie 2008 15:17 |
||
lucia toate au o rezolvare si poate nu-ti iei pa..pa de la ei.....alatul vreo surpriza poate va face.... pt toata lumea ...
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 5 Noiembrie 2008 15:26 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-05 15:17:56mai sunt si eu si sa ii ia gaia pe sefi cu reducerile lor de cheltuieli cu tot he he he , bine ca nu ai inceput sa injuri ca mine Programul meu de lucru incepea cand aveam eu chef dar daca nu voiam sa se stranga o armata de oameni la usa mea trebuia sa ajung pe la 9 dim la birou. Intr-o zi rosie,ajung pe 11 la birou. Cum am deschis usa m-am trezit cu 3 soferi la usa (soferii erau in subordinea mea ), directorul unei firme care apartinea aceluiasi patron la care lucram , administratorul alteia si toti aveau treaba cu mine ....in timp ce ei incercau sa-mi explice ca ,,el'' are mai mare nevoie de ajutorul meu apare si seful meu direct pe care nu l-am observat la cati draci aveam. Cand am vazut ca vorbesc toti odata am inceput sa injur ,,sa-mi bag p...,iesiti afara toti '' ...au ramas toti blocati pentru o secunda moment in care il aud pe seful cum ma intreaba timid,,da , pe mine ma primesti?'' |
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Noiembrie 2008 15:28 |
||
De la: Lucia1971, la data 2008-11-05 13:44:30Hello fetelor! Am scris ceva, dar se pare ca din cauza cuvantului c u r, nu mi-a aparut postarea.... Oricum, nu repet ce am scris acum ca sunt prea suparata, dar va trimit tuturor pupici si sper sa va fie ziua mai frumoasa decat a mea. ioi lucia ... patroanaaaa dar dinspre partea mea eu zic sa pleci deja cu cat mai repede cu atat mai bine. sunt multe multe spitale care au intr-adevar nevoie de oameni bine pregatiti, asa ca.... da-le mai mama papucii si cauta altceva.
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Noiembrie 2008 15:30 |
||
De la: mafia_nrr1, la data 2008-11-05 15:26:58lucia toate au o rezolvare si poate nu-ti iei pa..pa de la ei.....alatul vreo surpriza poate va face.... ricambio mafioso mio ....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Noiembrie 2008 15:32 |
||
iris... la mine era mai simplu...deoarece nestiind limba romana cei cu care munceam....cand aveam sedinte si de nu-mi convene ceva..primul lucru spuneam...su...g..i.......p...a....la care seful mare....ma intreba daca pot sa traduc...si bineinteles ca i-am tradus..ca ceea ce am spus inseamna Buna ziua ...tocmai venise un intarziat la sedinta... |
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 5 Noiembrie 2008 15:33 |
||
De la: mafia_nrr1, la data 2008-11-05 15:33:52 Nu mai tin minte exact bancul dar ..o sa incerc sa-l reproduc asa cum il stiu. O babuta pe marginea drumului facea autostopul,oprese un tirist si o ia pe babuta cu el. pe drum observa ca soferul ii striga unuia pe sosea ,,m u i e mah '' si evident ca il intreba ce inseamna la care soferul ii spune ce este sinonim cu ,,multa sanatate'' Ajunge babuta la destinatie si cand isi la revedere de la sofer ii spune,,multa m u i e tie si familiei tale '' Cam asa e si cu buna ziua al tau
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Noiembrie 2008 15:37 |
||
ideal ar fii fost sa te salute in urmatoarea zi cu expresia ta....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Noiembrie 2008 15:39 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-05 15:39:45ideal ar fii fost sa te salute in urmatoarea zi cu expresia ta.... nooo...ca ne vedeam odata la cateva luni..dar faza tare a fost cand a ajuns in Romania deoarece sunt deschise si in ro..magazine la acea companie ...si el sa se dea mare ca stie romaneste a salutat angajatii cum il invatasem.... de atunci....mereu spune ca mai nebuna nu a putut pomeni...
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 5 Noiembrie 2008 15:42 |
||
Eu am avut o faza nasoala cu doi prieteni din Londra veniti in Ro....era pe vremea cand Garcea era la putere sa zicem si m-am apucat sa le traduc cateva scene din garcea...radeau cu lacrimi dar nu s-au prins ca nu e bine sa ii spui unui politist garcea....cand ne-a oprit politia pe la mangalia pentru un control de rutina si a inceput sa zica Andrew ,,garcea ,nice to meet you'' .....s-a uitat politistul la mine de era sa ma amendeze
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Noiembrie 2008 16:05 |
||
| revenii..am chiulit oleaca de la servici... | ||
|
Lulli Postat pe 5 Noiembrie 2008 16:07 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-11-05 16:05:57Eu am avut o faza nasoala cu doi prieteni din Londra veniti in Ro....era pe vremea cand Garcea era la putere sa zicem si m-am apucat sa le traduc cateva scene din garcea...radeau cu lacrimi dar nu s-au prins ca nu e bine sa ii spui unui politist garcea....cand ne-a oprit politia pe la mangalia pentru un control de rutina si a inceput sa zica Andrew ,,garcea ,nice to meet you'' .....s-a uitat politistul la mine de era sa ma amendeze super tare faza! |
||
|
Lulli Postat pe 5 Noiembrie 2008 16:09 |
||
Bine ai revenit luli ca acum e randul meu sa va parasesc o vreme Nu va faceti de cap in lipsa mea si puneti link sa vad unde daca totusi o faceti
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Noiembrie 2008 16:14 |
||
| cine-si face de cap, iris? eu? cuminte ca un ingeras! | ||
|
Lulli Postat pe 5 Noiembrie 2008 16:17 |
||
|
buna ziua! ce faceti dragilor? am trecut sa va las o cafeluta fierbinte ca tare e frig afara!! va pup dulce si sa aveti o seara calduroasa alaturi de cei dragi!!! pe maine!
|
||
|
betterrr Postat pe 5 Noiembrie 2008 16:19 |
||
De la: betterrr, la data 2008-11-05 16:19:37buna ziua! daca e cafea si pt mine, merci mult! la mine e cald afara! |
||
|
Lulli Postat pe 5 Noiembrie 2008 16:21 |
||
De la: Luli2, la data 2008-11-05 09:35:28buna dimineata!!!!!!!! si ce muscatura.. va pupilic dragele mele..,pe toate si la fel de mult si va spun noapte buna... ,fara bolnavi..!!
|
||
|
Postat pe 5 Noiembrie 2008 19:49 |
||
|
salutare Im back ..ceva noutati pt mine sau nimic care sa merite adus la cunostiinta mea ? Pupilici pt stef,albinel si tantica ...restul lumii data viitoare
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Noiembrie 2008 20:27 |
||
de la toti 3 ..,de trei ori ..,ori 3 te iubim iris 4ever si credem in tine
|
||
|
Postat pe 5 Noiembrie 2008 20:37 |
||
|
'na seara la toat lumea........... ce faceti dragilor, cum va fu ziua? a mea cu ceva nervisori agitati pe acolo...in concluzie ma duc sa fac o baita cu spuma, sa ma relaxez.........ne vedem dimineata la cafeluta.....
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 5 Noiembrie 2008 20:48 |
||
Vaaaiii ce de pupici am primit , nici nu ma asteptam la atatia 'na seara dienuta |
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Noiembrie 2008 20:55 |
||
fu_tare buna.,draga noastra dienuta.. iar iris, de nu se astepta...,sa-i fie
|
||
|
Postat pe 5 Noiembrie 2008 21:02 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Caut scriitor de articole | 4 | De la: kudika_nikole 6 Ianuarie 2012 15:48 |
| invitation 2all | 3 | De la: pamela_1 23 Martie 2009 15:40 |
| sta pe calculator si nu ne mai intelegem o parere va rog... | 29 | De la: battleofwits 4 Mai 2011 14:41 |
|
|
||
| Nu le am in domeniu,help. | 8 | De la: valy90 1 Decembrie 2010 11:54 |
| salutare | 13 | De la: greierash_is_back 31 Decembrie 2009 16:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.