Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

N-a fost buna sau nu ti-a cazut tie bine?
Lucia1971
Postat pe 30 Noiembrie 2008 20:59
Ba chiar mi-a cazut foarte bine.Am papat cu pofta,dar dupa aia mi-a fost rau
andreea1976
Postat pe 30 Noiembrie 2008 21:08
Pai daca zici ca in Ungaria nu ai unde sa mananci asa ceva... Da, dar gulyas-ul care se face acolo e bestial!
Lucia1971
Postat pe 30 Noiembrie 2008 21:23
Buna seara cafenea
iris_4_ever
Postat pe 30 Noiembrie 2008 23:59
buna dimineata dragii mei!!!

imi revine onoarea sa deschid cafeneaua azi in zi de "sarbatoare nationala"!!
LA MULTI ANI ROMANI!!!!

Am adus cafeluta si niste projiturele ce le-am pastrat de ieri si am si o berica pentru voi si toate cele cuvenite pentru prietenii mei dragi, daca tot a fost ziua mea ieri.
multumesc celor care mi-au lasat msj pe privat!!!

dar azi e ziua noastra a tuturor "ne"fericitilor!!!
la multi ani si odihna placuta!!!
betterrr
Postat pe 1 Decembrie 2008 10:37
Happy birthday to us, happy birthday to us... Happy birthday dear romanians, happy birthday to us...
"Neata dragii mei!
Lucia1971
Postat pe 1 Decembrie 2008 10:49
buna dimineata lume!!!!
betterrr
Postat pe 1 Decembrie 2008 11:02
neata patroana!
te servec si cu o cafeluat?????
betterrr
Postat pe 1 Decembrie 2008 11:04
Neata cafenea , La multi ani Romania
Eu iau cafeaua si o tai in oras dar las pupicii de rigoare in semn de multumire
iris_4_ever
Postat pe 1 Decembrie 2008 11:25
LA MULTI ANI ,ROMANIIIIAAAAAAAAA !!!!!!......CU SARMALUTE SI CU CIOLANU' AFUMAAAATTTTTT !!!!!!.....CU RACHIU`' SI CU VINISORU' DULCEEEEEEEEE !!!!!........ ......SI CU BUNE SI CU RELE......E TOTUSI LOCUL UNDE NE-AM NASCUT SI UNDE TRAIM !!!!.....ESTE....TARA NOASTRAAAAAAA !!!!!....... ..........ma uitai la defilare si ma emotionai !!!!....... ....

pup auditoriul si le urez un 1 Decembrie fericit si "petrecaret" !!!!!........
etta
Postat pe 1 Decembrie 2008 12:13
la multi ani Roamnia!!! la multi ani romani....
si intarziat andreelor si andreilor.. va las ca am treaba azi.... si nu una obisnuita....ma refer la treaba evident...

dandanaua_reloaded
Postat pe 1 Decembrie 2008 12:13
siiiiii.......lumeeeeeeeeee......AZI E PRIMA ZI OFICIALA DEEEE......IARNAAAAAAAAAA !!!!!.........azi incepe LUNA SARBATORILOR DE IARNA !!!......azi incepe LUNA CADOURILOOOORRRRR !!!!.......multe si marunte......mai mari sau mai mici......nu conteaza.........DACA ESTE ZAPADA,PENTRU MINE SARBATORILE SUNT DE VIS !!!!.......DE AZI SUNT .......COOOO-PIIIILLLL !!!!....... ..........intotdeauna,de cand sunt adult, am trait perioada sarbatorilor de iarna cu suflet de copil : ma bucur de fiecare fulg de nea.....imi pun cizmulitele la geam..... ma bucur de colindatori si cant colindele traditionale......fac pomul de iarna.......asez cadori sub el......impodobesc casa de sarbatoare.......si bag lemne-n foc !!!!....... ..........ma rog,mai modern,fac "focul"la centrala,!!!.... ......ce super e cand vin cu nasucul inghetat de pe-afara,la caldurica !!!!.....imi aduc aminte ,cand eram copil ,si veneam uda -fleasca,si mama ,repede-repede ma schimba si ma incalzea !!!!.....MA SIMTEAM ASA DE PROTEJATA,IN CALDURA CAMINULUI PARINTESC !!!!...... ....si asa ma simt si acum !!....si in plus MAMA din mine isi face si ea datoria !!!!....... .....

deci A VENIT IARNA SI SUNT FERICITA !!!!....si pe voi va pup cu drag si va tin la inima mea !!!......ca sa va incalzesc si sa va feresc de frigul de afara !!!......
etta
Postat pe 1 Decembrie 2008 12:28
buna tuturor! luci, imi place cafeaua ta, cum sa nu!dar in perioada asta nu o duc deloc bine, probleme si cu sanatatea si de alt fel...
la multi ani tuturor de ziua noastra nationala! pupici tuturor!
Lulli
Postat pe 1 Decembrie 2008 14:19
la multi ani, andreea!
Lulli
Postat pe 1 Decembrie 2008 14:20
buna ziua ..Truli,irina ,sheeva,Georgia,kudika...!!!
salut si pe cei ce nu mai sunt online..!!
LA MULTI ANI ,ROMANIA !!
pupicei, pt toti prietenii mei !!

Postat pe 1 Decembrie 2008 14:23
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-01 14:23:12buna ziua ..Truli,irina ,sheeva,Georgia,kudika...!!!
salut si pe cei ce nu mai sunt online..!!
LA MULTI ANI ,ROMANIA !!
pupicei, pt toti prietenii mei !!

La multi ani si tie si tuturor romanilor...eu am fost la parada

Postat pe 1 Decembrie 2008 14:42
daca stiam ,veneam si eu !!
imi este dor de tine ..:(

Postat pe 1 Decembrie 2008 14:47
La Multi Ani Romania!!! La Multi Ani tuturor romanilor!!!

Multi pupici pentru toate minunile
andreea1976
Postat pe 1 Decembrie 2008 14:58
Las' ca ne vedem noi iar , nu?

Postat pe 1 Decembrie 2008 14:58
de cate ori, vei dori tu..
bucuria, imi va umple sufletul mereu !!
pupicei si pt prietena mea ,andreea !!

Postat pe 1 Decembrie 2008 15:02
acum ,va las fetelor..
va doresc sarbatoare in casa si in suflete !!!
iar Dumnezeu sa ofere romanilor,o guvernare responsabila,capabila si iubitoare de popor !!

Postat pe 1 Decembrie 2008 15:08
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-01 15:02:41de cate ori, vei dori tu..
bucuria, imi va umple sufletul mereu !!
pupicei si pt prietena mea ,andreea !!

Pt mine erau pupicei?
andreea1976
Postat pe 1 Decembrie 2008 15:13
ziua buna dragii mei

LA MULTI ANI ROMANI!!!

sper si vreau sa cred ca toti sunteti bine si sanatosi

mi-am facut putin timp sa va salut, sunt bine doar ca putin mai mul ocupata si nu mai am timp si de kudika.....

va doresc o saptamana linistita..sa fiti iubiti si fericiti
mafia_nrr1
Postat pe 1 Decembrie 2008 16:36
Buna Seara :) cu ocazia zilei nationale , va ure un sincer si calduros la multi ani , si tot ceea ce va doriti sa vi se indeplineasca :) la multi ani tuturor celor de aici si din afra tarii :) ca lor le e si mai dor e patria si cunoscutiilor lor , LA MULTI ANI ROMANIA :)
blue07scorpion
Postat pe 1 Decembrie 2008 17:47
De la: mafia_nrr1, la data 2008-12-01 16:36:29ziua buna dragii mei

LA MULTI ANI ROMANI!!!

sper si vreau sa cred ca toti sunteti bine si sanatosi

mi-am facut putin timp sa va salut, sunt bine doar ca putin mai mul ocupata si nu mai am timp si de kudika.....

va doresc o saptamana linistita..sa fiti iubiti si fericiti

mafiuta draga... mie imi e dor de tine tare de tot.....
mai vino si tu pe la noi... vb cantecului :

http://www.youtube.com/watch?v=u6T8XKnMPug

dandanaua_reloaded
Postat pe 1 Decembrie 2008 17:49
De la: blue07scorpion, la data 2008-12-01 17:47:26Buna Seara :) cu ocazia zilei nationale , va ure un sincer si calduros la multi ani , si tot ceea ce va doriti sa vi se indeplineasca :) la multi ani tuturor celor de aici si din afra tarii :) ca lor le e si mai dor e patria si cunoscutiilor lor , LA MULTI ANI ROMANIA :)

La multi ani si tie, Blue! Si bine ai venit in cafeneaua mea. Chiar daca esti doar in trecere, eu iti multumesc pentru vizita. Prietenii stiu de ce...
Lucia1971
Postat pe 1 Decembrie 2008 18:14
Buna seara dragii mei!
Lucia1971
Postat pe 1 Decembrie 2008 18:14

!na seara,sa traiasca toti rominii si noi pe linga ei la multi ani celor ce aveti
numele sf.
andreisi pt toti va tuc de nu va vedeti asa siiiiiiiiiiiii asa :sml-losi sa stiti ca desi sunt departe va am in gindul si sufletul meuve0069: flori pt eta sa va cint un pic,oareeeeee daca va e dor de o cintare de a mea spuneti ok?ema ,iris eta azi am avut timp si mam uitat la poze ca mia fost dor de voi
mari58
Postat pe 1 Decembrie 2008 20:03
La Multi Ani tuturor romanilor!!!
Sa fiti sanatosi, frumosi si nu in ultimul rand IUBITI!!!!!
dragalaspui
Postat pe 1 Decembrie 2008 23:32
lucia e a ta ? :D daca one cofee please :D black with sugar and lot;s of good mood :D ms frumos si tie la fel :)
blue07scorpion
Postat pe 1 Decembrie 2008 23:45

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
iubirea http://img.kudika.ro/comunitate/img/topic_icons/icon12.gif 8 De la: kudika_6589 12 Mai 2012 21:35
DE MARTISOR !!! 2 De la: soraderazboi 1 Martie 2010 14:04
vrei sa fii reprezentant AVON?? 3 De la: taiko_delia 15 Ianuarie 2010 19:25
Ce ziceti de niste banuti de sarbatori? 3 De la: rashela 24 Noiembrie 2009 13:55
cafenea pe orice subiect 7 De la: mikela_my 10 Februarie 2009 13:11