Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

draga violeta crede-ma ca nu suntem curiosi cine are cu cine!!!! dupa cum ai fost informata exista alte topicuri pentru asta!!!
aici lumea serveste cafea pupici vorbe frumoase si multe alte lucruri care fac bine sufletului!!!
fii mai blanda si mai iertatoare ca vine craciunul!!!
noi te invitam la o cafea ca sa nu mai fii suparata!!

nu'i nika bovary!!! se mai intampla!!!

si pentru restul prezint scuze, dar v-am avertizat ca azi am logoree "verbala"... asa ca va pup ca sa va treaca supararea pe mine!!!
betterrr
Postat pe 11 Decembrie 2008 15:14
De la: Violeta0, la data 2008-12-11 15:04:57Si e nr de Italia sau de unde reiese ca sta acolo? Poate e in vacanta

Hai ca exagerezi , ce om se duce in vacanta in alta tara si sta sa se certe pe forum in loc sa viziteze ce e de vizitat ?

eu zic sa beti o bere impreuna si sa ingropati securea razboiului pentru ca io una ma duc sa fac praz cu masline
iris_4_ever
Postat pe 11 Decembrie 2008 15:16
Eu aici am raspuns!!!! nu a fost initiativa mea sa discutam aici. Iris nu mi-ai raspuns e nr de Italia? Sa mi-l dea si mie. Daca nu sunt cafele aici va dau o bere

Postat pe 11 Decembrie 2008 15:18
E nr de Italia sau de unde reiese ca suna de acolo? Spor la gatit.

Postat pe 11 Decembrie 2008 15:19
VIOLETA DAU O BERE. A FOST O NEINTELEGERE.HAI SA NE INEGRAM SI NOI
BOVARY
Postat pe 11 Decembrie 2008 15:24
Din partea mea e ok. Da vrei sa clarificam pe adresa pe care ti-am lasat-o pe yahoo? Daca nu ai nimic de ascuns ce te costa sa vorbim pe mess?

Postat pe 11 Decembrie 2008 15:25
Ma bag si eu, dupa ce am facut sapaturi adanci:
Am citit postarile acelei madamb si stilul nu este bovary, clar! Eu corespondez cu bovary de ceva vreme, ii stiu si povestea vietii, are dreptate Iris, e o dulce, spune ca are 25 de ani si o cred, pentru ca ii simt. Cealalata are experienta de viata si stil de vorbit si exprimare de una peste 35 si intradevar are 38. Clar nu este acea persoana. Am si eu numarul ei de tel din Italia! Sigur e cum am spus aseara, confuzie de nick:madamB(ovary).
Violeta, cauta inelul de aur unde l-ai pierdut! (vezi povestea mea de aseara)
Buna ziua dragilor Dupa asa seism, cui ii mai arde de cafea?
tally_weijl
Postat pe 11 Decembrie 2008 15:36
pe tine te tot macina nu?????????
sarutama
Postat pe 11 Decembrie 2008 15:36
De la: Iris4ever, la data 2008-12-11 15:16:52
De la: Violeta0, la data 2008-12-11 15:04:57Si e nr de Italia sau de unde reiese ca sta acolo? Poate e in vacanta

Hai ca exagerezi , ce om se duce in vacanta in alta tara si sta sa se certe pe forum in loc sa viziteze ce e de vizitat ?

eu zic sa beti o bere impreuna si sa ingropati securea razboiului pentru ca io una ma duc sa fac praz cu masline

praz cu masline zici?????????
asta cum se face ca suna bine de tot....
dupa ce termini sa ma chemi si pe mine ca la cat mii de foame sunt dispusa sa incerc aproape orice fel de ciudatenie....
betterrr
Postat pe 11 Decembrie 2008 15:38
mie imi arde de o cafea ,,,ca dupa ce am mincat bine niste melci si scoici mere si o cafea tare care o fac acu mai vrea cineva ??????????
sarutama
Postat pe 11 Decembrie 2008 15:39
.....CERTURI TOCMAI PE A DOUA PAGINA ANIVESARAAAA ?????????.......... .... ........

si acum PERVERSA va pupeaza dulce si cald pe toti.........si va doreste o zi plina de dragoste......... .........

si pentru ca e pagina aniversara,trebuie sarbatorit,nu ?????..... ....

Cafenea,sa ne traiesti!!!...
Tot mereu sa daruiesti
Noi prieteni,lucruri bune,
Carora avem a spune
Of-uri si urari de bine....
Totdeauna,doar la tine !!!...

Caci de cand ai aparut
Noi prieteni am avut...
Cu care-am impartasit
Tot ce bun eu am trait.
Dar si rele de-am avut
Tot cu ei eu le-am trecut....

Cafeluta-i tare buna
Cand o bem noi impreuna!!!....
Fiecare cum o vrea...
Ba cu frisca-n cana sa,
Ba cu lapte ,sau mai tare
Oboseala sa doboare !!!...

Deci prieteni sa vorbim!!!..
Cafeneaua sa iubim!!!...
Caci e locul nostru sfant
Cel mai drag de pe pamant
Unde ne-ntalnim cu totii
Sa-i spargem pe mafiotii
Ce n-au loc de gura noastra....
CAFENEAUA SA TRAIASCA !!!!.....

etta
Postat pe 11 Decembrie 2008 15:40
seismul a trecut insa am impresia ca a fost iscat intentionat!!! sau poate nu, poate mi se pare de la foame!!!
tally daca e fierbinte cafeluta vreau si eu ca zi nu am avut caldura in birou si am inghetat de frig!!! dau la schimb un , bine?
betterrr
Postat pe 11 Decembrie 2008 15:42
Daca nu are nimic de ascuns cu mine de ce nu vrea sa discute pe mess sau sa-mi dea telefonul? O fi stilul altfel dar cand se baga un informatician adevarat...nu prea mai incap dubii.

Postat pe 11 Decembrie 2008 15:44
De la: etta, la data 2008-12-11 15:40:55 .....CERTURI TOCMAI PE A DOUA PAGINA ANIVESARAAAA ?????????.......... .... ........

si acum PERVERSA va pupeaza dulce si cald pe toti.........si va doreste o zi plina de dragoste......... .........

Tot mereu sa daruiesti
Carora avem a spune

Caci de cand ai aparut
Noi prieteni am avut...
Cu care-am impartasit
Tot ce bun eu am trait.
Dar si rele de-am avut

Cafeluta-i tare buna
Fiecare cum o vrea...
Ba cu frisca-n cana sa,

Cafeneaua sa iubim!!!...
Unde ne-ntalnim cu totii
Sa-i spargem pe mafiotii

doamna etta sa ne traiaesti tu pe toti ii inveselesti si ne dai si de baut pina ne facem cuc ,,,,sa o tii tot asa
sarutama
Postat pe 11 Decembrie 2008 15:45
De la: etta, la data 2008-12-11 15:40:55 .....CERTURI TOCMAI PE A DOUA PAGINA ANIVESARAAAA ?????????.......... .... ........

Tot mereu sa daruiesti
Carora avem a spune

Caci de cand ai aparut
Noi prieteni am avut...
Cu care-am impartasit
Tot ce bun eu am trait.
Dar si rele de-am avut

Cafeluta-i tare buna
Fiecare cum o vrea...
Ba cu frisca-n cana sa,

Cafeneaua sa iubim!!!...
Unde ne-ntalnim cu totii
Sa-i spargem pe mafiotii

asa e!!!
prima suta am ratat-o!!
te pupasi si eu etta ca ai nik-ul ca nr meu de la masina!!!
si tin si la tine si la ea, dar cel mai mult la tine etta!
betterrr
Postat pe 11 Decembrie 2008 15:45
FETELOR EU IES CUFETITA MEA MICA AFARA MAI VB. AM VAZUT CA CINEVA ASCRIS CEVA DE MELCI.........MI-E O POFTA DE NISTE MELCI CU NUCA..........CAND VIN ACAS O SA-MI IAU O PINGA SI O SA MANANC PANA MI SE FACE RAU......
BOVARY
Postat pe 11 Decembrie 2008 15:48
Bovary vorbim pe mess????????????????? Cu cine iesi? Cu Maia?

Postat pe 11 Decembrie 2008 15:50
De la: betterrr, la data 2008-12-11 12:24:35
De la: stef_reloaded, la data 2008-12-11 11:29:27multumesc betterrr si tie monica...
si voi sa aveti o zi cat mai frumoasa si vesela !!

multam fain1 acum ca am iesit repede de la sedinta sigur ca o sa fie bine!!!! a mai iesit si soarele!!! ura!!! poate duminica o sa fie fain si o sa putem trece pasul oituz sa apuc sa vad brasovul iarna asta ca asta iarna nu am reusit!!!!
poate ma ajuta si dandana cu detalii despre vreme de la fata locului, ca poate sunt si altii interesati....nu-i asa?

meata lumeee
scuzele de rigoare.....

better te ajut cum sa nu... la brasov acum e ceva zapada(strat mic in oras) strazi curate si trotuare de asemenea...dar ce priveliste inpre tampa....mori incet ce frumuseti vezi.... nu iti mai spun de un apus de soare dea dreptul fantastic pe care am avut ocazia sa il vad ieri.
sus in poiana brasov se schiaza...s-a dat drumul la patinoar...si va anunt ca zi ma duc sa ma dau cu patinele....abia astept cred ca sutn mai rau ca un copil mic....

e racoare dar merita fiecare respiratie de aer curat.

ufff si acum sa va pup pe toti ...fara sa va insir

daca nu sunt de ajuns anuntati si mai dau...

dragilor imi e foarte dor de voi....
sultane ...si crista ...va astept ...daca trageti chiulul ...va strang de gat... pe rand sau pe amandoi deodata.

dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Decembrie 2008 15:57
De la: inocica2, la data 2008-12-11 12:12:44bine v-am gasit...eu sunt inca in convalescenta dar m-am gandit sa intru putin sa va ofer o cafea si o feliuta de tort( ca azi e ziua mea)

nu am o voce prea grozava... dar asta e pt tine
la multi ani cu sanatate
sa va dea Domnul tot ce doriti
zile senine si fericire
la multi sa traiti!!!!!

multa sanatate iti doresc si toate cele bune.
dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Decembrie 2008 15:59
De la: Violeta0, la data 2008-12-11 15:50:41Bovary vorbim pe mess????????????????? Cu cine iesi? Cu Maia?
gata ca se strica iar pritenia nu???? de la mine ca poate nu mai aveti
sarutama
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:00
auleuuuuuuuu....uitaaaaiiiiii !!!!......ma losei cu certurile astea de care suntem toti satui pana in gat si cu pagina aniversara si era sa uit ce e mai important,de fapt !!!!!........ ...

"BUNACIUNEEEEEE"....... LA MULTI ANI !!!....SI LA MULTI BANI !!!!!......SI LA MULTI GOLANI !!!!......de-aia musculosi,cu bicepsii in relief !!!!..... .....sa ne traiesti,draguta,sa fii sanatoasa,ca sa-i poti insanatosii si tu pe altii !!!.....sa-ti fie viata numai lumina,iar sarbatorile de iarna sa te faca superfericita !!!!.......
etta
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:05
"seismul a trecut insa am impresia ca a fost iscat intentionat!!! sau poate nu, poate mi se pare de la foame!!!
tally daca e fierbinte cafeluta vreau si eu ca zi nu am avut caldura in birou si am inghetat de frig!!! dau la schimb un , bine? "

Betterr, pai adevarul e ca azi oricum nu prea ma simt bine SI am mai dat si peste scandal SI m-am ofilit si mai rau cand am vazut SI nu am baut nici caffe latte SI de-aia am zis sa o dam pe bere ca la iris i-au trecut toate durerile SI LA MULTI ANI INOCICA SI n-am inteles ce e cu aniversarea asta de pagina 200 SI zac in pat "rapusa de o boala nemiloasa" SI se pare ca e epidemie pe forum.
Si gata cu SI ca m-am balbait destul.
tally_weijl
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:11
De la: Violeta0, la data 2008-12-11 15:44:30Daca nu are nimic de ascuns cu mine de ce nu vrea sa discute pe mess sau sa-mi dea telefonul? O fi stilul altfel dar cand se baga un informatician adevarat...nu prea mai incap dubii.

imi permit sa iti raspund si eu osingura chestie... informaticianul ala adevarat .... te cam minte.... serios e cazul sa te informezi mai bine in legatura cu ce inseamna un ip...si urmarirea lor intr-o retea de tipul "internet"....ca sa nu fiu rea putin daca tipul pe care il numesti informatician adevarat nu detine un soft de "geolocatie" iti sugerez sa pui la indoiala ce spune... siin cazul in care detine softul respectiv te asigur eu ca omul ala.... nu ti-ar da informatiile respective.
daca tipul e un hacker.... in loc de un informatician autentic.... probabil ca te-a dus frumos cu zaharelul....

inca citesc din urma si nu imi vine sa cred ca .... si atunci cand lipseste oana ....se gaseste careva sa se certe si sa faca boroboate pe topicul asta....

dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:18
De la: Violeta0, la data 2008-12-11 15:50:41Bovary vorbim pe mess????????????????? Cu cine iesi? Cu Maia?

o alta intrebare... daca cu sora ta are ce are... de ce te "bagi " tu?????
asta daca ceea ce spui e adevarat....evident
dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:21
Sarutama ( uuuuuu...ma ia cu fiori....brrrrr !!),sunt sigura ca o sa traiesc mult....si bine !!!!...... ....ca iarba rea nu piereeeeee...... .........si nu ma mai"domnii" atata ,ca io-s o TANARA SI NELINISTITA PERVERSA !!!!....... ....si de aceea iti zic : SCOATE DRACULUI MASCULUL ALA DE LA AVATAR,CA IMI PLOUA-N GURAAAAAAAAA !!!!!!........ ....... ...... .......

Betterrrrrrr,mai bine mai tarziu decat niciodata !!!....e bine si la a-200-a.....ca mai sunt pana la infinit !!!..... .......si ce onoare pe mine sa fiu numar de masina de BOSS-A !!!!......TI-TIIIITTTTT....TI-TIIIITTTT......TI-TIIITTTTTT !!!.....pazea ca trece ETTA !!!..... ..

Tally.....noua ne place sa sarbatorim......si consideram ca locul care ne tine apropiati si fericiti in fiecare zi,trebuie respectat !!!!....de aceea marcam evenimentul ....adica ......AZI,CAFENEAUA NOASTRA A IMPLINIT 200 DE "PAGINI " !!!!......
etta
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:21
ma bag sa mai stresez vreo 2- 3 cu zodiile ca azi iar mi s-a pus pata pe zodii!!!!

uuuuui 'tu-le mama lor de zodii!!! adica asa cum ar fii calea lactee!!!!
va dati seama cate gauri negre?????

dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:22
In timp ce scriam mesajul, m-am prins si eu cum e cu pagina 200 aniversara, dar nu stiu cum naiba se face, azi e ziua incalcelilor (e luna plina? ), l-am modificat si nu stiu ce s-a intamplat ca mi-a dat eroare in pagina si l-a postat pe primul. Inainte mai scrisesem un mesaj...pe ala nu l-a postat deloc.
Betterrr, fii blanda cu bovary, nu cred ca vroia sa se burzuluiasca la tine doar ca scrie cu caps lock si nu stie ca asta inseamna URLAT!!! Dar uite, I-AM SPUS EU ACUM!!!
Violeta, ma pui intr-o situatie stanjenitoare, eu sunt deja prietena cu bovary si cum as putea sa-ti accept, IN CONDITIILE DE AZI, prietenia? Poate daca ne-am fi intalnit in alte impejurari si nu ti-ai spala rufele in public si in modul in care o faci tu...
tally_weijl
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:46
De la: tally_weijl, la data 2008-12-11 16:46:15In timp ce scriam mesajul, m-am prins si eu cum e cu pagina 200 aniversara, dar nu stiu cum naiba se face, azi e ziua incalcelilor (e luna plina? ), l-am modificat si nu stiu ce s-a intamplat ca mi-a dat eroare in pagina si l-a postat pe primul. Inainte mai scrisesem un mesaj...pe ala nu l-a postat deloc.
Betterrr, fii blanda cu bovary, nu cred ca vroia sa se burzuluiasca la tine doar ca scrie cu caps lock si nu stie ca asta inseamna URLAT!!! Dar uite, I-AM SPUS EU ACUM!!!
Violeta, ma pui intr-o situatie stanjenitoare, eu sunt deja prietena cu bovary si cum as putea sa-ti accept, IN CONDITIILE DE AZI, prietenia? Poate daca ne-am fi intalnit in alte impejurari si nu ti-ai spala rufele in public si in modul in care o faci tu...
bravo ,,,sasi ia o masina de spalat wirpool cu bule de aer ,,,,sau un ligean cu un furtun si sufla in el cind are chef de spalat rufele ,,,
sarutama
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:56
De la: tally_weijl, la data 2008-12-11 16:46:15In timp ce scriam mesajul, m-am prins si eu cum e cu pagina 200 aniversara, dar nu stiu cum naiba se face, azi e ziua incalcelilor (e luna plina? ), l-am modificat si nu stiu ce s-a intamplat ca mi-a dat eroare in pagina si l-a postat pe primul. Inainte mai scrisesem un mesaj...pe ala nu l-a postat deloc.

tally... mai ai mai maa cu ce sa ajungi pana de sarbatori acasa au ba?????

acu mor si eu de curiozitate....

dandanaua_reloaded
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:59
De la: etta, la data 2008-12-11 16:21:44 Sarutama ( uuuuuu...ma ia cu fiori....brrrrr !!),sunt sigura ca o sa traiesc mult....si bine !!!!...... ....ca iarba rea nu piereeeeee...... .........si nu ma mai"domnii" atata ,ca io-s o TANARA SI NELINISTITA PERVERSA !!!!....... ....si de aceea iti zic : SCOATE DRACULUI MASCULUL ALA DE LA AVATAR,CA IMI PLOUA-N GURAAAAAAAAA !!!!!!........ ....... ...... .......

Betterrrrrrr,mai bine mai tarziu decat niciodata !!!....e bine si la a-200-a.....ca mai sunt pana la infinit !!!..... .......si ce onoare pe mine sa fiu numar de masina de BOSS-A !!!!......TI-TIIIITTTTT....TI-TIIIITTTT......TI-TIIITTTTTT !!!.....pazea ca trece ETTA !!!..... ..

Tally.....noua ne place sa sarbatorim......si consideram ca locul care ne tine apropiati si fericiti in fiecare zi,trebuie respectat !!!!....de aceea marcam evenimentul ....adica ......AZI,CAFENEAUA NOASTRA A IMPLINIT 200 DE "PAGINI " !!!!......
cum am mai zis nu am ce sa pun altceva doar ,,,rapirea din seray ,,,dar tre sa astept sa se usuce ca am spalato cu clor sa o fac mai stearsa ok? astea pentru poza ta ca emi frumoasa
sarutama
Postat pe 11 Decembrie 2008 16:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ce parere aveti despre slujba la companii multi-nationale sau patroni straini? 2 De la: ancamts 7 Martie 2009 13:18
intrati p blogul meu 1 De la: kudika114766 5 Februarie 2010 20:06
Alt fel de cafenea 77421 De la: iris_4_ever 19 Iunie 2014 09:17
Concurs 2 De la: BEL_AMY1 1 Iunie 2011 17:12
Care este melodia zilei tale de nastere? 6 De la: battleofwits 10 Decembrie 2010 10:14