Mai multe
| Dandana ma bag ca asa fac rudele. Sora mea nu are voie sa se agite ca e insarcinata. Tally ti-am dat cerere din greseala am vrut sa trimit mesaj privat. Fetelor puneti mintea la contributie daca nu e adevarat ce scriu de ce refuza comunicarea pe mess???????????????????????????? | ||
|
Postat pe 11 Decembrie 2008 17:04 |
||
|---|---|---|
Dandanaua...nuuuu Sunt sechestrata la domiciliu, prietenul nu ma lasa sa plec cu necunoscuti Si ne mai dorim barbati grijulii???????? Adevarul e ca am patit unele altele in alte drumuri... Zice ca poate reuseste sa-si faca timp sa dea o fuga (de peste 1000km) cu mine. Daca nu reuseste in scurt timp, ma intorc la mesajele mele si pun in actiune numerele de telefon...again. Dar acum bolesc si...Nu stiu daca e rau sau bine ca aici sunt alti dr...Saruta-ma, trage dom'le cearsaful ala peste tine...satul are si baba se piaptana
|
||
|
tally_weijl Postat pe 11 Decembrie 2008 17:09 |
||
De la: sarutama, la data 2008-12-11 16:56:40uau. nu stiam ca asta inseamna ca tip. scz. mercic telly de solidarietate.iar cu violeta de ce sa nu fi pretena?are cu mine ce are. dar spune-mi mai bine ce ai rezolvat cu plecatul acasa si cu bagajele?De la: tally_weijl, la data 2008-12-11 16:46:15In timp ce scriam mesajul, m-am prins si eu cum e cu pagina 200 aniversara, dar nu stiu cum naiba se face, azi e ziua incalcelilor (e luna plina?bravo ,,,sasi ia o masina de spalat wirpool cu bule de aer ,,,,sau un ligean cu un furtun si sufla in el cind are chef de spalat rufele ,,, |
||
|
|
||
|
BOVARY Postat pe 11 Decembrie 2008 17:13 |
||
|
Violeta, eu clar nu mi-as da numarul de telefon si mess-ul real unei persoane care ma agaseaza deja in alte locuri si ma acuza de ceva ce nu e real. Ea ti-a cerut numarul de tel. sa va explicati si tu nu i l-ai dat...din aceleasi motive. Acum pun-te si in situatia ei...Nici eu nu ti l-as da. Deja imi faci probleme. De ce sa-ti dau ocazia sa-mi faci altele? Iris, da-mi mie ceaiul ala de tei refuzat, ca ma doare capul.
|
||
|
tally_weijl Postat pe 11 Decembrie 2008 17:14 |
||
De la: Violeta0, la data 2008-12-11 17:04:01Dandana ma bag ca asa fac rudele. Sora mea nu are voie sa se agite ca e insarcinata. Tally ti-am dat cerere din greseala am vrut sa trimit mesaj privat. Fetelor puneti mintea la contributie daca nu e adevarat ce scriu de ce refuza comunicarea pe mess???????????????????????????? uite iti spun o chestie... pe langa faptul ca am mai multa vreme petrecuta pe forumul asta... , nu ma intereseaza ce ai de impartit cu bovary.... pe mine personal chiar nu ma intereseaza. nu mai intereseaza de asemenea de ce nu iti raspunde, poate e modalitatea ei de a-ti da ignore. nu mai intereseaza care al cui sot l-a furat sau nu.nu ma intereseaza de asemenea daca ceea ce spune e sau nu adevarat...nici macar daca ceea ce spui tu e adevarat nu ma intereseaza. realizezi ca esti pe internet ,pe un forum public,nu-i asa???? ti s-a spus foarte clar ca a luat deja contact telefonic cu cel putin o persoana care posteaza pe topicul asta, in plus de asta... la cat de virulenta esti... de ce mama lu' peste prajit ti-ar raspunde??? pe mine ma intereseaza in special sa intru pe topicul asta sa imi salut prietenii, sa fac misto, sa gust o gluma si altele de genul asta, si oricum cearta asta incepe uimitor de mult sa semene a "mia" and stuff.... adica ... jenibil. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 Decembrie 2008 17:17 |
||
De la: tally_weijl, la data 2008-12-11 17:09:07Dandanaua...nuuuuda ce treaba am eu cu stul altora ca arde ,,,,nu ia foc casa mea ??nu ma intereseaza !!!!!!si as pune intradevar si o patura pe mine dar nu mai am,credema
|
||
|
sarutama Postat pe 11 Decembrie 2008 17:17 |
||
Vai tu Bovary ce buna la suflet esti in public da cand vine vorba de aventurile de o noapte de ce nu mai esti asa? Te pomeni ca nu stii ca unii mai au obligatii pe acasa. Da de ce sa-ti pese cand nu-ti pasa de ai tai?
|
||
|
Postat pe 11 Decembrie 2008 17:18 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-12-11 17:17:39De la: Violeta0, la data 2008-12-11 17:04:01Dandana ma bag ca asa fac rudele. Sora mea nu are voie sa se agite ca e insarcinata. Tally ti-am dat cerere din greseala am vrut sa trimit mesaj privat. Fetelor puneti mintea la contributie daca nu e adevarat ce scriu de ce refuza comunicarea pe mess????????????????????????????
|
||
|
sarutama Postat pe 11 Decembrie 2008 17:19 |
||
|
La multi ani!!! la mai multe pagini multi pupici si o seara superba ...........
|
||
|
Postat pe 11 Decembrie 2008 17:20 |
||
|
"uau. nu stiam ca asta inseamna ca tip. scz. mercic telly de solidarietate.iar cu violeta de ce sa nu fi pretena?are cu mine ce are. dar spune-mi mai bine ce ai rezolvat cu plecatul acasa si cu bagajele? " Pai de ce sa fiu prietena? Da-mi un singur motiv. Cu tine sunt, pentru ca am avut niste discutii. In al doilea rand, nu-mi place cum gestioneaza situatia, pur si simplu parca e un taur cu capul inainte. Si-a pus o data problema ca poate se inseala? In al treilea rand nu-mi plac persoanele certarete si razbunatoare, care umbla cu amenintari. Nu cunosc ce a adus-o in aceasta stare dar, daca ai probleme, ideea e la stopezi, nu sa creezi altele mai mari. Ca nu ajungi bine. Astea sunt rahaturi de mahala, scuze, nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar asa se vad de la mine. Bagajele in magazie, eu in pat in pijama ca o bolnavioara ce sunt.
|
||
|
tally_weijl Postat pe 11 Decembrie 2008 17:23 |
||
|
sa ne traiasca patroana ... si cafeneaua la inca cel putin vreo 30 de scandaluri din astea!!! glumesc evident.... celia la mai mare... la vreo 800 de pagini de cafenea ...sa fie!!!
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 11 Decembrie 2008 17:24 |
||
Tally cand nu stii nu te bagi. Corect? Asta sa-si vada de familia ei sa nu mai umble dupa barbatii altora si stiu sigur ca ea e cu toate conturile iti repet...de la unul dintre cei mai buni informaticieni
|
||
|
Postat pe 11 Decembrie 2008 17:27 |
||
De la: betterrr, la data 2008-12-11 15:38:40 Se ia prazul , de taie in bucati de ce dimensiuni vrea muschiul tau , asta evident dupa ce l-ai spalat in prealabil. Daca nu ai prealabil , poti folosi chiuveta din bucatarie Se taie carnea de pui dupa metoda explicata mai sus , se incearca o tentativa de calire a prazului impreuna cu carnea si cand iti dai seama ca e prea complicata treaba asta arunci apa peste ele si le lasi in plata domnului vreo 20 de min asa ..... In timp ce incerci tentativa de calire a celor doua ingrediente tre sa ai mare grija la carpa cu care tii cratita de toarta , am observat ca de fiecare data cand fac acest lucru ia foc ....de unde trag concluzia logica ca daca nu-ti ia carpa foc nu iese mancarea buna. Se arunca boabe de piper si foi de dafin sa nu se plictiseasca alea doua singure in cratita si intre timp mai bei o bere ca tocmai ai renuntat la medicamente cand s-au flescait chestiile alea mai arunci si niste masline ,ceva bulion ( nu prea mult ca iese acra , stiu io sigur de data trecuta ) si mai bei o bere in timp ce astepti sa scada apa aia de ai pus tu prea multa de prima data Vii sa mananci ? pana ajungi tu e gata
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 11 Decembrie 2008 17:31 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-12-11 17:24:17sa ne traiasca patroana ... si cafeneaua la inca cel putin vreo 30 de scandaluri din astea!!! asa sa fie.........
|
||
|
Postat pe 11 Decembrie 2008 17:32 |
||
|
"Vai tu Bovary ce buna la suflet esti in public da cand vine vorba de aventurile de o noapte de ce nu mai esti asa? Te pomeni ca nu stii ca unii mai au obligatii pe acasa. Da de ce sa-ti pese cand nu-ti pasa de ai tai? " Deci VIOLETA AI SARIT CALUL!!! SARUTAMA ia ofera-i tu o one night stand lui BOVARY, doar asa sa moara violeta de ciuda. De asta nu poti dormi tu? Violeta...go get a life. Iesi afara, fa o plimbare, ia o gura de aer si mediteaza. Eu altceva nu mai am a-ti spune...ca nu ma mai amestec. Pe mine nu ma intereseaza viata privata a nimanui. E o chestie de respect. Dar poate ne explici si noua cum faci sex de la o distanta de cateva mii de km...indiferent de cat de lunga ar fi...ma intelegi. Eu ma opresc aici, ca deja e aiurea toata faza si lumea se plictiseste de ea. Ca de altfel si eu.
|
||
|
tally_weijl Postat pe 11 Decembrie 2008 17:34 |
||
De la: etta, la data 2008-12-11 16:05:01 auleuuuuuuuu....uitaaaaiiiiii !!!!......ma losei cu certurile astea de care suntem toti satui pana in gat si cu pagina aniversara si era sa uit ce e mai important,de fapt !!!!!........ Taci tu ca te aude adi De la: etta, la data 2008-12-11 16:21:44 Sarutama ( uuuuuu...ma ia cu fiori....brrrrr !!),sunt sigura ca o sa traiesc mult....si bine !!!!...... Io ce i-am zis mai devreme ? dupa ce ca nu am voie mai vad si poze de astea sexoase
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 11 Decembrie 2008 17:35 |
||
|
Buna seara, buna seara Am venit cu sanioara Si cu daruri proaspete Bucurosi de oaspete??? Incep cu Ioni, La Multi Ani! scumpa, sa iti dea Domnu tot ce e mai bun pe lumea asta, sanatate, iubire multa. Restu .... restu sa-si ia din puhoiul de pupici pe care ii las aici, se stiu ei cei care imi sunt aproape de inimioara... Iris, scumpa, sper sa te faci cat mai repede bine, ca Vasi m-a intrebat cand mai iesim la o bere, ca trece anu si cam are dreptate... Luli, scumpa Luli, care a avut o vb buna pt mine si vb de incurajare.. mersi mult iubita. Dandanaua mea iubita, sa te faca mama Dumnezeu fericita ca meriti din plin. Etta, pe tine te ratez tot timpu, da nu te uit si iti trimit special o imbratisare speciala. Stef, multa sanatate si iubire tie si familiei tale. Stiu ca sunteti mult mai multi, la toti tin mult, da pt cativa chiar aveam asa ceva mai special. Nu va suparati pe mine.
|
||
|
sheeva Postat pe 11 Decembrie 2008 17:38 |
||
De la: sarutama, la data 2008-12-11 17:17:59De la: tally_weijl, la data 2008-12-11 17:09:07Dandanaua...nuuuuda ce treaba am eu cu stul altora ca arde ,,,,nu ia foc casa mea ??nu ma intereseaza !!!!!!si as pune intradevar si o patura pe mine dar nu mai am,credema Ia pune mana si trimte urgent baiatu ala din poza la mine ca-l invelesc eu,nici eu nu am patura dar gasesc eu o modalitate sa-l invelesc
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 11 Decembrie 2008 17:39 |
||
De la: tally_weijl, la data 2008-12-11 17:34:54"Vai tu Bovary ce buna la suflet esti in public da cand vine vorba de aventurile de o noapte de ce nu mai esti asa? Te pomeni ca nu stii ca unii mai au obligatii pe acasa. Da de ce sa-ti pese cand nu-ti pasa de ai tai? " mersi ,,e ok ,,ma incurc si cu de astea cum si eu sunt la o distanta de tara foarteeeeeeeeee mare ma incurc nui problema ma urc in cel mai rau caz in masina si vin dar sa nu stea dezracata ca nu mai are farmec c sunt e deja dezbracat ,,,,
|
||
|
sarutama Postat pe 11 Decembrie 2008 17:39 |
||
BBBEEEEIIIIIII.....DACA NU TERMINATI CU PARERILE CONTRADICTORII SI CERTURILE ....VA BAG CAFELUTA PERVERSEI PE GAT !!!!!!........ ....si azi am facut-o tare luuuuunnngaaaaaa !!!!!....... .........Sarutama,le aduc si paserea aia rara sa le cante ?????.......
|
||
|
etta Postat pe 11 Decembrie 2008 17:40 |
||
Tally fii amabila si nu te baga unde nu cunosti situatia. Daca nu discuta cu mine pe mess va discuta cu sotul ei cat de curand. Nu vreau sa-i stric familia dar poate prefera sa-i spuna lui cum e cu dotarea si one night stand.
|
||
|
Postat pe 11 Decembrie 2008 17:41 |
||
De la: sarutama, la data 2008-12-11 16:59:29De la: etta, la data 2008-12-11 16:21:44 Sarutama ( uuuuuu...ma ia cu fiori....brrrrr !!),sunt sigura ca o sa traiesc mult....si bine !!!!......cum am mai zis nu am ce sa pun altceva doar ,,,rapirea din seray ,,,dar tre sa astept sa se usuce ca am spalato cu clor sa o fac mai stearsa ok? ....ce zici sa imperechem avatarele ??????....
|
||
|
etta Postat pe 11 Decembrie 2008 17:42 |
||
De la: etta, la data 2008-12-11 17:40:37 BBBEEEEIIIIIII.....DACA NU TERMINATI CU PARERILE CONTRADICTORII SI CERTURILE ....VA BAG CAFELUTA PERVERSEI PE GAT !!!!!!........daaaaaaaaaaaaaa ca tare bine mai cinta pasarea ai si e si rara o gasesti numai in aficaaaaa,,,sub burta africi
|
||
|
sarutama Postat pe 11 Decembrie 2008 17:43 |
||
De la: sarutama, la data 2008-12-11 17:43:03De la: etta, la data 2008-12-11 17:40:37 BBBEEEEIIIIIII.....DACA NU TERMINATI CU PARERILE CONTRADICTORII SI CERTURILE ....VA BAG CAFELUTA PERVERSEI PE GAT !!!!!!........daaaaaaaaaaaaaa ca tare bine mai cinta pasarea ai si e si rara o gasesti numai in aficaaaaa,,,sub burta africi ce gust ai?
|
||
|
Postat pe 11 Decembrie 2008 17:43 |
||
a buna heaven !!!!!!!! |
||
|
sarutama Postat pe 11 Decembrie 2008 17:47 |
||
De la: sarutama, la data 2008-12-11 17:47:47a buna heaven !!!!!!!! buna sa iti fie corpul..........
|
||
|
Postat pe 11 Decembrie 2008 17:48 |
||
De la: Violeta0, la data 2008-12-11 17:41:20Tally fii amabila si nu te baga unde nu cunosti situatia. Daca nu discuta cu mine pe mess va discuta cu sotul ei cat de curand. Nu vreau sa-i stric familia dar poate prefera sa-i spuna lui cum e cu dotarea si one night stand. asta chiar e tare vio , tocmai ti-ai luat o bila neagra de la mine cu mesajul asta si ma refer in primul rand la partea cu dotarea si night stand-ul ......ce sa mai zic de faptul ca te iei de tally care deja a devenit fatuca noastra Se baga pentru ca spre deosebire de tine o cunoaste pe bovary , tu nu faci decat sa presupui ca x nick este sinonim cu y nick de unde rezulta ca e ok sa deranjam orice nick vrem noi . |
||
|
iris_4_ever Postat pe 11 Decembrie 2008 17:48 |
||
De la: heaven_gate, la data 2008-12-11 17:48:39si al tau ,,ca doar si asa sunt aici departe de voi si singurelDe la: sarutama, la data 2008-12-11 17:47:47a buna heaven !!!!!!!!
|
||
|
sarutama Postat pe 11 Decembrie 2008 17:51 |
||
| Iris nu presupun stiu sigur. Daca era cu presupusul ma luam de ea de mult. Deci Bovary your choice ori discuti cu mine ori cu sotul tau. Poate e el mai intelegator cu aventurile tale. | ||
|
Postat pe 11 Decembrie 2008 17:52 |
||
| Hai ma lasati-ma cu cunoscutul asta. O cunoaste de cateva zile??? Cu contul asta a aparut recent. Cum poti sa cunosti pe cineva in cateva zile? Eu stiu sigur ce spun altfel nu pierdeam timpul. | ||
|
Postat pe 11 Decembrie 2008 17:53 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Intamplari penibile din viata noastra | 16 | De la: roxyjustus 10 Martie 2013 18:23 |
| ati fii in stare sa donati 1 euro pt un caz umanitar??? | 1 | De la: omenie 24 Iunie 2010 21:33 |
| Ce faceti in pauza de cafea? | 33 | De la: kudika228464 21 Octombrie 2010 16:53 |
|
|
||
| Ce parere aveti despre...? | 2 | De la: this_is_JC 10 Iulie 2009 15:51 |
| Cafeneaua BucuresiFun | 7 | De la: Altfel 19 Iulie 2010 14:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.