Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

CE FACI PICARDE,TI-AI PIERDUT BUTOANELE,MA,SAU ACUM TE FRIGE ?
FAT_FRUMOS
Postat pe 14 Ianuarie 2012 16:51
Am selectat de atatea ori sa nu mai primesc mesaje private si, nu stiu ce se intampla cu setarea asta, tot primesc mesaje private. Am selectat sa nu mai primesc mesaje private decat de la prieteni si, surpriza, pot primi si de la cei ce nu sunt pe lista. V-am rugat pe unii dintre voi sa nu-mi mai trimiteti mesaje si, surpriza, imi trimiteti mesaje in continuare. V-am rugat, nu vreau sa dau nume, sa nu-mi mai spuneti pe cine sa plac sau nu, pentru ca vreau sa-mi formez propria mea parere si, surpriza, printre picaturi mi se sugereaza pe cine sa plac sau nu.

franziska! daca ai apucat sa raspunzi la un mesaj privat nu maia are efec restrictia decat in momentul in care cel restrictionat sterge orice mesaj de la tine . deci pe viitor ai grija cui raspunzi pentru ca acela iti va putea trimite mesaje si dupa eliminarea din lista ta de prieteni chiar si cu restrictia acivata
PICCKARD
Postat pe 14 Ianuarie 2012 17:02
extraordinar,ce solicitat esti tu...rade lumea de tine,de aia iti trimite mesaje
FAT_FRUMOS
Postat pe 14 Ianuarie 2012 17:05
bre, am citit aproape tot ce s-a scris dupa plecarea mea...si tind sa-l cred pe Exilatu' ori e un experiment demarat diabolic de kudika, ori e cazul sa chemam un exorcist
MissDarine
Postat pe 14 Ianuarie 2012 17:07
De la: TALPA_IUTE, la data 2012-01-14 17:05:24extraordinar,ce solicitat esti tu...rade lumea de tine,de aia iti trimite mesaje

ia un ac si dute de inteapa lumea in tramvai daca vrei atentie nebunule de balamuc!
PICCKARD
Postat pe 14 Ianuarie 2012 17:08
De la: MissDarine, la data 2012-01-14 17:07:21 bre, am citit aproape tot ce s-a scris dupa plecarea mea...si tind sa-l cred pe Exilatu' ori e un experiment demarat diabolic de kudika, ori e cazul sa chemam un exorcist

sa vina popa de la tanacu sa scoata dracii din noi!
PICCKARD
Postat pe 14 Ianuarie 2012 17:10
Si ca sa fie totul clar: am sters aproape toate persoanele din lista de prieteni, n-o sa mai dau accept la niciun comentariu pe marginea postarilor din blogul meu sau pozele mele, o sa sterg toate mesajele private pe pe care le voi primi de la oricine, fara sa le citesc, nu-mi mai trimiteti cereri de prietenie pentru ca nu le voi mai accepta.

Ramaneti sa va scoateti ochii unii altora, certandu-va si acuzandu-va de tot felul de prostii.

Si poate prin tacerea mea vor intelege unii dintre voi, cei care au cap si bun simt, cat de mult ii raniti pe ceilalti prin atitudinea voastra atat de combativa, prin faptul ca incercati sa implicati persoane nevinovate in ceea ce nu-si doresc, prin faptul ca faceti scenarii si intrigi de culise acolo unde nu e cazul. Eu, una, nu ma pot lupta cu atata rautate.

Va doresc sa fiti fericiti si sa vi se dea in viata dupa cum va e sufletul!

franziska_eu
Postat pe 14 Ianuarie 2012 17:18
bn francezo pa
zmeu
Postat pe 14 Ianuarie 2012 17:21
De la: franziska_eu, la data 2012-01-14 17:18:27Si ca sa fie totul clar: am sters aproape toate persoanele din lista de prieteni, n-o sa mai dau accept la niciun comentariu pe marginea postarilor din blogul meu sau pozele mele, o sa sterg toate mesajele private pe pe care le voi primi de la oricine, fara sa le citesc, nu-mi mai trimiteti cereri de prietenie pentru ca nu le voi mai accepta.

Ramaneti sa va scoateti ochii unii altora, certandu-va si acuzandu-va de tot felul de prostii.

Si poate prin tacerea mea vor intelege unii dintre voi, cei care au cap si bun simt, cat de mult ii raniti pe ceilalti prin atitudinea voastra atat de combativa, prin faptul ca incercati sa implicati persoane nevinovate in ceea ce nu-si doresc, prin faptul ca faceti scenarii si intrigi de culise acolo unde nu e cazul. Eu, una, nu ma pot lupta cu atata rautate.

ma miram eu cum de nu mai sunt prieten! macar spune daca ti-am afirmat eu cumva ca sunt admin ca iar interpreteaza astia! si sunele si cate mesaje private ai de la mine pentru ca sigur se crede ca avem zeci
si mai spune si daca ma mai agreezi sa comentez la blogul tau
PICCKARD
Postat pe 14 Ianuarie 2012 17:22
De la: zmeu, la data 2012-01-14 17:21:37bn francezo pa

nu stiu ce are cu mine!
PICCKARD
Postat pe 14 Ianuarie 2012 17:22
De la: PICCKARD, la data 2012-01-14 17:10:06
sa vina popa de la tanacu sa scoata dracii din noi!

un singur popa? io cred ca deabia 3 ar face fata tuturor care circula p'aici
MissDarine
Postat pe 14 Ianuarie 2012 17:23
De la: franziska_eu, la data 2012-01-14 17:18:27Si ca sa fie totul clar: am sters aproape toate persoanele din lista de prieteni, n-o sa mai dau accept la niciun comentariu pe marginea postarilor din blogul meu sau pozele mele, o sa sterg toate mesajele private pe pe care le voi primi de la oricine, fara sa le citesc, nu-mi mai trimiteti cereri de prietenie pentru ca nu le voi mai accepta.

degeaba, si eu am sters toti prietenii, am moderat mesajele dar ele tot vin!
o seara frumoasa iti doresc!
kiss_my_ass
Postat pe 14 Ianuarie 2012 17:24
De la: PICCKARD, la data 2012-01-14 17:22:55

nu stiu ce are cu mine!
cn ce sa aiba cu tn baaaa,,a zis ia ca a inteles ca tu esti moderatorul forumului ,,eu stiu de unde a inteles ,,io i fi trimis tu mesaje private sau nu,,hai lasa ma ca am zis asa ca fapt divers nu am eu chef de ciondanelile voastre de copilasi
zmeu
Postat pe 14 Ianuarie 2012 17:26
De la: zmeu, la data 2012-01-14 17:26:56

nu stiu ce are cu mine!
cn ce sa aiba cu tn baaaa,,a zis ia ca a inteles ca tu esti moderatorul forumului ,,eu stiu de unde a inteles ,,io i fi trimis tu mesaje private sau nu,,hai lasa ma ca am zis asa ca fapt divers nu am eu chef de ciondanelile voastre de copilasi

eu chiar nu am nimic cu nimeni
nu i-am dat decat cateva mesaje private si acestea ca raspuns la ale ei, foarte corect am fost! iar la blogul ei am scris pentru ca era interesant
PICCKARD
Postat pe 14 Ianuarie 2012 17:31
De la: PICCKARD, la data 2012-01-14 17:31:16

nu stiu ce are cu mine!

nu i-am dat decat cateva mesaje private si acestea ca raspuns la ale ei, foarte corect am fost! iar la blogul ei am scris pentru ca era interesant
cum ma,,interesant ai scris sa te bagi in seama nu mai vb prostii cu interesant auzi
zmeu
Postat pe 14 Ianuarie 2012 17:37
salutare tuturor .ce mai faceti ..o cafeluta mai este aici ??
gabrielle_new
Postat pe 14 Ianuarie 2012 17:40
De la: zmeu, la data 2012-01-14 17:37:07

nu stiu ce are cu mine!

cum ma,,interesant ai scris sa te bagi in seama nu mai vb prostii cu interesant auzi

asa crezi tu! scriam acolo pentru ca-mi raspundea si erau subiecte sensibile .nu cred ca ma bag eu in seama asa practic nu tin minte daca eram prieteni sau nu.adica daca eram in lista ei
PICCKARD
Postat pe 14 Ianuarie 2012 17:41
De la: gabrielle_new, la data 2012-01-14 17:40:21salutare tuturor .ce mai faceti ..o cafeluta mai este aici ??

cafea nu e ca nu a venit vaporul bere daca vrei sau vodca!
PICCKARD
Postat pe 14 Ianuarie 2012 17:42
De la: PICCKARD, la data 2012-01-14 17:41:33
De la: zmeu, la data 2012-01-14 17:37:07

nu stiu ce are cu mine!

asa crezi tu! scriam acolo pentru ca-mi raspundea si erau subiecte sensibile .nu cred ca ma bag eu in seama asa practic nu tin minte daca eram prieteni sau nu.adica daca eram in lista ei
gresit,,scriai doar pentru ca ti raspundea,,da nu te acuz ba eu de asa cva mult iti place sa o lungesti,,erau lalaituri de ale lu franceza si vb si tu cu ea ca te baga in seama punct,,
zmeu
Postat pe 14 Ianuarie 2012 17:44
De la: PICCKARD, la data 2012-01-14 17:42:21
De la: gabrielle_new, la data 2012-01-14 17:40:21salutare tuturor .ce mai faceti ..o cafeluta mai este aici ??

cafea nu e ca nu a venit vaporul bere daca vrei sau vodca!
deci sunt facute pe vapor ma rezum la o bere .. cam frig la noi pt asa ceva .dar sa fie
gabrielle_new
Postat pe 14 Ianuarie 2012 17:46
seara buna sa aveti
gabrielle_new
Postat pe 14 Ianuarie 2012 18:53
De la: The_Exile, la data 2012-01-14 15:17:05
De la: SERPICO, la data 2012-01-14 15:04:06italent la retinut nume de persoane ... in schimp pot tine minte usor o insiuruire mare de numere ...bizar )
Cauti tu intre ...prieteni acolo si vei gasi...E o chestie normala ...unii retin foarte bine nume...altii figuri ...si altii cifre.Sunt si din cei care retin foarte bine nume si cifre sau figuri si cifre etc...Eu am o memorie de elfant la figuri si cifre...combinate cu actiuni...imagini.
Sa te intorci cat mai curand. Cred ca iti place mancarea de acolo nu ?
Maaaaaaa lasa-ma ca mi-au terminat stomacul primele 2 saptamani .. acu-s mai bine m-am obisnuit si cu bocanci murati mananc conserve si aripioare de pui cu salata
Imagini DA ... pot revedea in minte filme vazute sau rejuca in cap anumite jocuri . Exista un RPG Gothic care l-am jucat de cateva ori ... primele 2 parti le pot efectiv derula in cap ... credeam ca doar eu sunt ciudatul dar daca zici si tu ca poti asta inseamna ca nu-i ceva iesit din comun ... [/quote]
Stii de ce te-am intrebat ca am avut si eu acolo parte de un festin...de vreo 2 zile nu am mai mancat nimic...
serpico_
Postat pe 14 Ianuarie 2012 18:55
De la: RAINBOWLADY, la data 2012-01-14 15:17:08
De la: SERPICO, la data 2012-01-14 15:10:18
De la: RAINBOWLADY, la data 2012-01-14 15:02:28
De la: The_Exile, la data 2012-01-14 14:59:36
De la: zmeu, la data 2012-01-14 14:48:53
De la: snowflake_, la data 2012-01-14 14:47:35
De la: The_Exile, la data 2012-01-14 14:41:33Oricum cred ca a sosit momentul sa-mi iau adio definitiv de la kudika ... am observat ca are impact asupra mea ... acum cateva zile m-a afectat ceva tare mult ... nu ma asteptam ... si am facut niste conexiuni ... ciudat ma rog anumite concluzii sunt doar pt mine
Dar nu fug din fata atacurilor ... daca aveti ceva de spus acum este cazul ... ca nu mai calc pe aici dupa ce-mi sterg contul ... asa ca aveti ocazia dragi "amici"
Va astept pe toti

te cunosc cred eu destul de bine din postari si te vad un om normal ..stabil si corect ..poate altii stiu mai multe..voi ramane la impresia mea buna despre tine si ti-as propune sa nu iei decizia asta acum ..
de unde ma face si el la fel ca stefania plec nu plec,,stai ca ma intorc stai ca ma duc

Hahahahaha am zis eu ca ciuatanca e neam cu mine ... tre s-o intreb pe bunicamea sa fiu sigur ... ca aia ii stie pe toti ... sunt neam mare din partea lui taica-meu ...si ea e din aceeasi localitate ca el ... numai stai ca nu ies inca ... am chef de harta cu un prefacut notoriu ... m-am abtinut mult prea mult frate

Exilat-ule,nu ma enerva,,,,,io sunt calma ,dar cand intru in priza,,,,ferea!!!!!!Ce aveti,dragii mei,astazi,cu totii???? Nu se poate,domnilor!!!!!

Cred ca de la soarele asta de afara ...se manifesta cu atata bucurie si efervescenta...

Ei,vezi cum reusesti ,tu,prietene,sa-mi alungi norii Exilat-ului!!!!! No,aseeeee!!!

HEIIIam vazut tarziu postarea ta...
Intru postez cate ceva sau citesc si sunt chemat in alta parte de aia nu sunt coerente postarile mele.
serpico_
Postat pe 14 Ianuarie 2012 19:54
De la: guru_ion, la data 2012-01-14 15:46:37
De la: SERPICO, la data 2012-01-14 15:41:47Am sa va spun cum functioneaza chestia cu ...interzisul si stergerea postarilor ...dar am sa dau si cateva nume care se afla in spatele acestor marsavii.Sa ma pun la punct doar...
Aveti grija la messs si la ce se intampla in jur...

daca nu exmplifici clar, nu mai scrie.

"ioaneeee"...am scris eu vreodata ceva aiurea ?
serpico_
Postat pe 14 Ianuarie 2012 19:59
De la: The_Exile, la data 2012-01-14 16:02:44
De la: ally_ally00, la data 2012-01-14 14:46:14
De la: The_Exile, la data 2012-01-14 14:41:33Oricum cred ca a sosit momentul sa-mi iau adio definitiv de la kudika ... am observat ca are impact asupra mea ... acum cateva zile m-a afectat ceva tare mult ... nu ma asteptam ... si am facut niste conexiuni ... ciudat ma rog anumite concluzii sunt doar pt mine
Dar nu fug din fata atacurilor ... daca aveti ceva de spus acum este cazul ... ca nu mai calc pe aici dupa ce-mi sterg contul ... asa ca aveti ocazia dragi "amici"
Va astept pe toti

Nu esti corect!

Iti voi urma sfatul din privat .... ma retrag pt o vreme,nu postez nimic, evaluez lucrurile si vad daca are rost sa revin sau sa renunt definitiv . Imi cer scuze pt iesirea mea ... dar m-am saturat de lupi imbracati in blana de oaie ...

Si eu la fel.
franziska_eu
Postat pe 14 Ianuarie 2012 20:39

pentru talpa iadului si gurist!
NU SUNT ADMIN SI NU AM ZIS NICIODATA ASTA !
PICCKARD
Postat pe 14 Ianuarie 2012 20:59

foarte tare! spiritele sau incins in bucuresti la cotroceni!
PICCKARD
Postat pe 14 Ianuarie 2012 21:02
De la: PICCKARD, la data 2012-01-14 21:02:01
foarte tare! spiritele sau incins in bucuresti la cotroceni!

pardon! la piata universitatii!
cred ca daca se intarata treaba iau si eu ceva si merg acolo
PICCKARD
Postat pe 14 Ianuarie 2012 21:04
De la: PICCKARD, la data 2012-01-14 17:22:15

ma miram eu cum de nu mai sunt prieten! macar spune daca ti-am afirmat eu cumva ca sunt admin ca iar interpreteaza astia! si sunele si cate mesaje private ai de la mine pentru ca sigur se crede ca avem zeci
si mai spune si daca ma mai agreezi sa comentez la blogul tau

Ca sa nu mai iasa discutii si ca sa nu ma mai frece nimeni la icre cu mesaje private de avertizare la adresa unora sau altora, mi-am sters toti prietenii care intra si posteaza mai des pe forum. Asta ca sa nu mai iasa discutii, sa nu se mai faca interpretari si tot tacamul. Nu, nu mi-ai zis niciodata ca esti admin, ci citind mai de multicel postarea cuiva care sustinea lucrul asta, mi-a ramas in minte chestia asta. Imi cer scuze ca am retinut asa. Mesaje private am schimbat cu tine cred ca maximum 3 mesaje si acelea, intr-adevar, la cererea mea si in niciunul dintre mesaje nu am barfit pe careva, asta ca sa fie clar.

Deocamdata nu am starea necesara pentru a mai interactiona prea mult cu vreunul dintre voi, de aceea, o perioada vreau sa nu mai interactionez cu mai nimeni de pe aici. Deja o mare parte din postarile de pe blog am inceput sa le sterg, pentru ca-mi dau seama ca sunt printre putinele persoane care si-a pus sufletul pe tava, iar altii si-au batut joc de asta. Am vorbit deschis despre viata mea, despre sentimentele mele, despre trarile mele, si cu ce m-am ales? Cu cuvinte grele din partea cuiva de la care nici nu ma asteptam (nu e vorba de tine, stai linistit), cu acuze pentru fapte pe care nu le-am facut. Asta e pretul pe care trebuie sa-l platesc pentru ca am fost sincera, increzatoare in oameni si pentru ca mi-am pus sufletul pe tava. Nu-i nimic, acum stiu cu cine stau de vorba, stiu de cine trebuie sa ma feresc. In randurile anterioare nu e vorba de tine, Picckard, ci de altcineva care m-a dezamagit crunt, iar pentru dezamagirea asta nu cred ca voi mai putea ierta vreodata acea persoana. Astia-s oamenii, te lovesc cand ti-e lumea mai draga, fara sa le fi zis sau facut lor ceva personal.

Pe tine, Picckard, nu sunt suparata, ci sunt necajita din pricina altora. Eu iti multumesc pentru ca ai fost un tovaras interesant de discutii pe blog , iti multumesc ca mi-ai acordat respect si sper sa mai vorbim, candva.
franziska_eu
Postat pe 14 Ianuarie 2012 21:08
De la: kiss_my_ass, la data 2012-01-14 17:24:12

degeaba, si eu am sters toti prietenii, am moderat mesajele dar ele tot vin!
o seara frumoasa iti doresc!

Multam, la fel, Kiss!
franziska_eu
Postat pe 14 Ianuarie 2012 21:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Coltul de caterinca( chestii funny, sa mai treaca timpul) 5 De la: M1dnight 5 Iunie 2013 00:20
sta pe calculator si nu ne mai intelegem o parere va rog... 29 De la: battleofwits 4 Mai 2011 14:41
Ma ajutati sa ii fac o farsa prietenului meu? 60 De la: kudika_35571 5 Iunie 2013 20:05
Alt fel de cafenea 77421 De la: iris_4_ever 19 Iunie 2014 09:17
soacra, soacra poama acra 19 De la: BEL_AMY1 25 Ianuarie 2011 09:40