De la: snowflake_, la data 2012-01-14 23:00:31De la: guru_ion, la data 2012-01-14 22:34:55De la: snowflake_, la data 2012-01-14 11:56:06GEO..m-ai intrebat mai sus cine-i acest ..GEO...
ma obligi sa-ti raspund desi n-as fi vrut..ai ceva peste 40 de ani..,un copil superb sa-ti traiasca ,de cativa anisori ,esti din Constanta ..ai un suflet urat ,mincinos si din pacate pentru tine si cei care au crezut in tine..iti lipseste mana stanga ..lucru dealtfel stiut de foarta multa lume de aici..
poate acum ..cei cu care barfesti in privat si-ti stiu fizicul te vor recunoaste asa cum esti..
ne despart aproximativ 3 ani ca varsta ..dar scuza-ma formula de tataie ti s-ar potrivi de minune...imi lipseste parul grizonat ,burtica si chelia cu desavarsire..asa ca ai grija ce-ti iese din taste..domnule admin..
am stat si am citit aceasta postare de cateva ori. era ceva ce nu ma lasa in pace sa trec peste ea usor, ceva ce era dincolo de mesajul in sine.
apoi m-a pleznit!!!
cititnd o postare a francescai o paralela se isca; am realizat ca acel geo a avut destula incredere sa-ti expuna viata dincoo de forum unor persoane. sau mai exact tie.
iar tu, explotand acest aspect, n-ai facut altceva decat sa-ti bati joc de incredrea lui, trecand pe forum viata lui reala.
si poate ca nu era ceva iesit din comun daca nu o faceai intrun mod rautacios deliberat. oare acel geo stie ce-ai facut? i-ai cerut permisiunea sa-i scoti viata in public?
ai stat tu drept ,ca drepti nu aveai cum si-ai judecat stramb..
ei uite ca nu-i asa ..si individul ala de-i spui tu geo ,si-a expus pozele in album..cu el asa cum e si chiar intalnirea cu etta ,cristina din constanta si ockto..in alte poze ne aratai pe micutul tau..imi aduc aminte ca la acea poza chiar am comentat..asa ca dragule..altadata sa stai stramb si sa judeci drept mesajele mele..
din toate cele petrecute azi ,ramane faptul ca unii dintre prietenii tai si nu-s putini ..stiu bine ca esti tu si au si probe..asa ca ciocu mic si joc de glezne a nu rasufla
un adevarat barbat ar fi recunoscut ,macar din respect pentru cunoscuti..dar nu-ti poate cere nimeni ce nu ai..
eu altceva te-am intrebat.
cine iti da tie dreptul sa spui despre viata cuiva? pe care nu-l cunosti!
|
guru_ion Postat pe 14 Ianuarie 2012 23:06
|
unele destepte vorbeste singure ca televizorul lui picard
|
FAT_FRUMOS Postat pe 14 Ianuarie 2012 23:06
|
victorie!
jandarmii se retrag din dispozitiv basescu e derutat si nu mai stie ce sa faca!
dar unde e mulahul boc!? se da cu saniuta pe undeva?!
|
|
|
PICCKARD Postat pe 14 Ianuarie 2012 23:08
|
unele destepte vorbeste singure ca televizorul lui picard te vezi conturat sa iti facem profilul psihologic ,de fapt nu e nevoie ..la cate idei fixe ai ,e evident diagnosticul noapte buna tuturor
|
gabrielle_new Postat pe 14 Ianuarie 2012 23:10
|
De la: PICCKARD, la data 2012-01-14 23:08:33
victorie!
jandarmii se retrag din dispozitiv basescu e derutat si nu mai stie ce sa faca!
dar unde e mulahul boc!? se da cu saniuta pe undeva?! sa plece cu talpa -IUTE
|
gabrielle_new Postat pe 14 Ianuarie 2012 23:12
|
De la: guru_ion, la data 2012-01-14 23:06:04De la: snowflake_, la data 2012-01-14 23:00:31De la: guru_ion, la data 2012-01-14 22:34:55De la: snowflake_, la data 2012-01-14 11:56:06GEO..m-ai intrebat mai sus cine-i acest ..GEO...
ma obligi sa-ti raspund desi n-as fi vrut..ai ceva peste 40 de ani..,un copil superb sa-ti traiasca ,de cativa anisori ,esti din Constanta ..ai un suflet urat ,mincinos si din pacate pentru tine si cei care au crezut in tine..iti lipseste mana stanga ..lucru dealtfel stiut de foarta multa lume de aici..
poate acum ..cei cu care barfesti in privat si-ti stiu fizicul te vor recunoaste asa cum esti..
ne despart aproximativ 3 ani ca varsta ..dar scuza-ma formula de tataie ti s-ar potrivi de minune...imi lipseste parul grizonat ,burtica si chelia cu desavarsire..asa ca ai grija ce-ti iese din taste..domnule admin..
am stat si am citit aceasta postare de cateva ori. era ceva ce nu ma lasa in pace sa trec peste ea usor, ceva ce era dincolo de mesajul in sine.
apoi m-a pleznit!!!
cititnd o postare a francescai o paralela se isca; am realizat ca acel geo a avut destula incredere sa-ti expuna viata dincoo de forum unor persoane. sau mai exact tie.
iar tu, explotand acest aspect, n-ai facut altceva decat sa-ti bati joc de incredrea lui, trecand pe forum viata lui reala.
si poate ca nu era ceva iesit din comun daca nu o faceai intrun mod rautacios deliberat. oare acel geo stie ce-ai facut? i-ai cerut permisiunea sa-i scoti viata in public?
ei uite ca nu-i asa ..si individul ala de-i spui tu geo ,si-a expus pozele in album..cu el asa cum e si chiar intalnirea cu etta ,cristina din constanta si ockto..in alte poze ne aratai pe micutul tau..imi aduc aminte ca la acea poza chiar am comentat..asa ca dragule..altadata sa stai stramb si sa judeci drept mesajele mele..
din toate cele petrecute azi ,ramane faptul ca unii dintre prietenii tai si nu-s putini ..stiu bine ca esti tu si au si probe..asa ca ciocu mic si joc de glezne a nu rasufla
un adevarat barbat ar fi recunoscut ,macar din respect pentru cunoscuti..dar nu-ti poate cere nimeni ce nu ai..
mai taci ba din gura! tu nu sti sa te retragi in liniste! chiar ai luat bunavointa mea ca pe o dovada de slabiciune si prostie!? du-te bai baietica la culcare ca nu ai mai multa minte decat talpa iadului asta dement! o-i fi no-i fi inculpatul Geo, e prea putin relevant
|
PICCKARD Postat pe 14 Ianuarie 2012 23:13
|
PICCKARD a scris pe 14 Ianuarie 2012, 16:19
Avatarul lui PICCKARD raspuns la articol: ::)) daca vreti sa va intelegem fi-ti mai comunicative si nu va mai asteptati sa pricem noi ca cucu in balta! chiar desenati-ne daca e nevoie!
|
FAT_FRUMOS Postat pe 14 Ianuarie 2012 23:14
|
De la: PICCKARD, la data 2012-01-14 23:13:00[
mai taci ba din gura! tu nu sti sa te retragi in liniste! chiar ai luat bunavointa mea ca pe o dovada de slabiciune si prostie!? du-te bai baietica la culcare ca nu ai mai multa minte decat talpa iadului asta dement! o-i fi no-i fi inculpatul Geo, e prea putin relevant
ce bunavointa pisickardel?
iar te umfli in pene?
relevant este gestul de a vorbi despre cineva pe care nu-l cunosti si a expune aici viata lui reala.
este chiar revoltatator.
|
guru_ion Postat pe 14 Ianuarie 2012 23:17
|
De la: guru_ion, la data 2012-01-14 23:06:04De la: snowflake_, la data 2012-01-14 23:00:31De la: guru_ion, la data 2012-01-14 22:34:55De la: snowflake_, la data 2012-01-14 11:56:06GEO..m-ai intrebat mai sus cine-i acest ..GEO...
apoi m-a pleznit!!!
eu ti-am desenat mai sus..credeam ca esti capabil macar atat sa intelegi..
continuam jocul maine geo ..tu stai pe bani aici ,eu nu..asa ca servici usor si spor la sters postarile mele de azi..sunt convins ca-i sa reusesti sa le stergi si de te strofoci putin, de ce nu mi-ai sterge si contul..experienta nu-ti lipseste..
|
Stef_80 Postat pe 14 Ianuarie 2012 23:18
|
De la: snowflake_, la data 2012-01-14 23:18:08De la: guru_ion, la data 2012-01-14 23:06:04De la: snowflake_, la data 2012-01-14 23:00:31De la: guru_ion, la data 2012-01-14 22:34:55De la: snowflake_, la data 2012-01-14 11:56:06GEO..m-ai intrebat mai sus cine-i acest ..GEO...
apoi m-a pleznit!!!
eu ti-am desenat mai sus..credeam ca esti capabil macar atat sa intelegi..
continuam jocul maine geo ..tu stai pe bani aici ,eu nu..asa ca servici usor si spor la sters postarile mele de azi..sunt convins ca-i sa reusesti sa le stergi si de te strofoci putin, de ce nu mi-ai sterge si contul..experienta nu-ti lipseste..
mai intreb odata, poate nu ai vazut:
cine iti da dreptul sa vorbesti despre cineva pe care nu-l cunosti??
sub ce auspicii expui viata cuiva aici?
este tataie ca-ti pace sa barfesti? si atunci cand n-ai subiecte, le inventezi
|
guru_ion Postat pe 14 Ianuarie 2012 23:23
|
De la: guru_ion, la data 2012-01-14 23:17:01De la: PICCKARD, la data 2012-01-14 23:13:00[
iar te umfli in pene?
relevant este gestul de a vorbi despre cineva pe care nu-l cunosti si a expune aici viata lui reala.
este chiar revoltatator.
bine bre! eu ti-am zis ceva tie odata! nu stau sa repet toata ziua pentru ca esti tu pbligat sa revigorezi forumul prin scandal.
ai observat ca eu iti zic *guristu* sau cum imi vine. tu esti terminat ca om, si psihic si fizic,n-ai cum sa te regenerezi daca esti asa rau.
si apropo! vrei sa-ti aduc aminte ca ai trimis mesaje private cel putin la 4-5 persoane cu intentia clara de a ma denigra
|
PICCKARD Postat pe 14 Ianuarie 2012 23:26
|
De la: PICCKARD, la data 2012-01-14 23:26:42De la: guru_ion, la data 2012-01-14 23:17:01De la: PICCKARD, la data 2012-01-14 23:13:00[
iar te umfli in pene?
este chiar revoltatator.
bine bre! eu ti-am zis ceva tie odata! nu stau sa repet toata ziua pentru ca esti tu pbligat sa revigorezi forumul prin scandal.
ai observat ca eu iti zic *guristu* sau cum imi vine. tu esti terminat ca om, si psihic si fizic,n-ai cum sa te regenerezi daca esti asa rau.
si apropo! vrei sa-ti aduc aminte ca ai trimis mesaje private cel putin la 4-5 persoane cu intentia clara de a ma denigra
reimprospateaza-mi memoria cu celelate 3-4 persoane
eu stiu doar de una .
de denigrat te denigrezi singur, prin ceea ce faci pe aici.
asa, acum astept confirmarea de la tine cu celelalte persoane. sau poate ca vii si retractzi si spui ca tu nu dai mesaje din privat?
|
guru_ion Postat pe 14 Ianuarie 2012 23:30
|
De la: guru_ion, la data 2012-01-14 23:30:30De la: PICCKARD, la data 2012-01-14 23:26:42De la: guru_ion, la data 2012-01-14 23:17:01De la: PICCKARD, la data 2012-01-14 23:13:00[
iar te umfli in pene?
este chiar revoltatator.
eu stiu doar de una .
asa, acum astept confirmarea de la tine cu celelalte persoane. sau poate ca vii si retractzi si spui ca tu nu dai mesaje din privat?
ce mai conteaza! eu nu-ti reprosez nimic decat ca esti slab barbat.
|
PICCKARD Postat pe 14 Ianuarie 2012 23:37
|
dar de unde stii tu ca nu-i picardiliul ? nu vezi ce mincinos e ? am scris mai sus
|
FAT_FRUMOS Postat pe 14 Ianuarie 2012 23:38
|
cu postarea asta mi-ai inseninat noaptea.
multumesc
[/quote]
Ma bucur !! Asta inseamna ca nu o sa-mi dispara postarea pina maine dimineata !
|
GHEISA_ Postat pe 14 Ianuarie 2012 23:39
|
eu zic sa ne potolim cu prostiile macar din respect pentru oamenii care stau in frig si sunt arestati de jandarmi
|
PICCKARD Postat pe 14 Ianuarie 2012 23:40
|
De la: PICCKARD, la data 2012-01-14 23:37:49De la: guru_ion, la data 2012-01-14 23:30:30De la: PICCKARD, la data 2012-01-14 23:26:42De la: guru_ion, la data 2012-01-14 23:17:01De la: PICCKARD, la data 2012-01-14 23:13:00[
iar te umfli in pene?
este chiar revoltatator.
eu stiu doar de una .
ce mai conteaza! eu nu-ti reprosez nimic decat ca esti slab barbat.
mai bine slab decat mincinos si parsiv.
ai mintit in legatura cu sf. ion. ai postat de dimineata.
ai mintit cu acele mesaje primite si acum o dai de gard.
astept retractari
|
guru_ion Postat pe 14 Ianuarie 2012 23:41
|
De la: LADY_IN_RED__, la data 2012-01-14 23:39:11
multumesc
Ma bucur !! Asta inseamna ca nu o sa-mi dispara postarea pina maine dimineata ! [/quote]
deci fa-ma sa inteleg.
te-ai dat pe langa mine din prima zi cand ti-ai facut cont, ai creat iluzia ca ai ceva impotriva lui pickard, apoi am devenit prieteni .
toate asta doar ca aflii informatii?
ups!
|
guru_ion Postat pe 14 Ianuarie 2012 23:43
|
mai baieti...talpa si pick..aveti aceeasi tunsoare!..........
No pa!
|
_oktober_ Postat pe 14 Ianuarie 2012 23:43
|
De la: _oktober_, la data 2012-01-14 23:43:48mai baieti...talpa si pick..aveti aceeasi tunsoare!..........
No pa!
mie mi-a placut cand m-ai verificat la "tunsoare"
|
FAT_FRUMOS Postat pe 14 Ianuarie 2012 23:46
|
De la: _oktober_, la data 2012-01-14 23:43:48mai baieti...talpa si pick..aveti aceeasi tunsoare!..........
No pa!
buna seara oktober! credeam ca ma vezi tu sa ma saluti! sau nu mai e cazul pentru ca ne cunoastem
|
PICCKARD Postat pe 14 Ianuarie 2012 23:48
|
foarte tare intorsatura luata de evenimente datorita demisiei lui Arafat
|
PICCKARD Postat pe 14 Ianuarie 2012 23:54
|
No pa!
credeam ca numa' eu si geo le avem la fel..
buna seara doamna si iarta-ma ca ti-am pomenit numele pe aici..nu am spus decat faptul ca te-ai intalnit cu el impreuna cu alti prieteni de aici..si nu cred ca era trecuta la secret ,odata ce a avut pozele la album..
credeam ca macar de rusinea ta si a altora ..va recunoaste adevarul..
noapte buna !!
|
Stef_80 Postat pe 14 Ianuarie 2012 23:54
|
De la: guru_ion, la data 2012-01-14 23:43:44De la: LADY_IN_RED__, la data 2012-01-14 23:39:11
multumesc
deci fa-ma sa inteleg.
te-ai dat pe langa mine din prima zi cand ti-ai facut cont, ai creat iluzia ca ai ceva impotriva lui pickard, apoi am devenit prieteni .
ups! [/quote]
Cand ti-am cerut prietenia , stiam cine esti ! nu aveam nevoie de informatii. Si tu stiai cine sunt cand m-ai acceptat in lista de prieteni. Nu inteleg unde am gresit. Am vazut ca m-ai sters din lista , sper ca nu m-ai trecut in cealalta tabara, cea a dusmanilor. Eu voi continua sa rad si sa glumesc cu tine pe forum, cred ca nu e interzis, nu ??
|
GHEISA_ Postat pe 14 Ianuarie 2012 23:57
|
De la: snowflake_, la data 2012-01-14 23:54:45De la: _oktober_, la data 2012-01-14 23:43:48mai baieti...talpa si pick..aveti aceeasi tunsoare!..........
No pa!
credeam ca numa' eu si geo le avem la fel..
buna seara doamna si iarta-ma ca ti-am pomenit numele pe aici..nu am spus decat faptul ca te-ai intalnit cu el impreuna cu alti prieteni de aici..si nu cred ca era trecuta la secret ,odata ce a avut pozele la album..
credeam ca macar de rusinea ta si a altora ..va recunoaste adevarul..
noapte buna !!
Da-mi voie sa-ti spun si punctul meu de vedere:acele poze au fost trecute in album vazut doar de prieteni...corect? Faptul ca acum vorbim de ele inseamna clar ca unii dintre prieteni au fost doar un nume in lista..si e pacat...cel putin albumele mele au fost vazute doar de ei....era setare de confidentialitate...mi-am ales cu ft mare grija prietenii cu care sa ma intalnsc in viata reala...si nu regret nici una...cu unii prieteni ne vedem si acum...am ales ft bine si toti sunt oameni deosebiti...nu ma influenteaza prerea nimanui...stiu cu cine m-am intalnit
Snow,nu m-am suparat...dar pe viitor te rog evita sa ma pomenesti in contexte..intortocheate...nu era nevoie
Noapte frumoasa
|
_oktober_ Postat pe 15 Ianuarie 2012 00:05
|
De la: LADY_IN_RED__, la data 2012-01-14 23:57:37De la: guru_ion, la data 2012-01-14 23:43:44De la: LADY_IN_RED__, la data 2012-01-14 23:39:11
multumesc
deci fa-ma sa inteleg.
ups!
Cand ti-am cerut prietenia , stiam cine esti ! nu aveam nevoie de informatii. Si tu stiai cine sunt cand m-ai acceptat in lista de prieteni. Nu inteleg unde am gresit. Am vazut ca m-ai sters din lista , sper ca nu m-ai trecut in cealalta tabara, cea a dusmanilor. Eu voi continua sa rad si sa glumesc cu tine pe forum, cred ca nu e interzis, nu ?? [/quote]
nici acum nu stiu cine esti si crede-ma nu am nici o curiozitate in sensul asta.
din punctul meu de vedere nu exista tabere. exista doar oameni. iar unii dintre ei reusesc sa incalce acest cuvant
|
guru_ion Postat pe 15 Ianuarie 2012 00:15
|
si marmota invelea cu grija ciocolata.....
baaa! poietilor! azi s-a nascut Eminescu si odata cu el si eu
suntem in 15 ianuarie!
|
PICCKARD Postat pe 15 Ianuarie 2012 00:18
|
De la: PICCKARD, la data 2012-01-15 00:18:04si marmota invelea cu grija ciocolata.....
suntem in 15 ianuarie!
la multi ani poietule!
|
muza_ta Postat pe 15 Ianuarie 2012 00:22
|
insist ca in bucuresti e destul de complicata situatia ,oameni arestati, bataie, manifestanti care au avut curajul sa arunce cu pietre in jandarmi ia r basescu, boc, ministrul de interne tac din gura ascunsi
|
PICCKARD Postat pe 15 Ianuarie 2012 00:24
|
De la: muza_ta, la data 2012-01-15 00:22:14De la: PICCKARD, la data 2012-01-15 00:18:04si marmota invelea cu grija ciocolata.....
suntem in 15 ianuarie!
la multi ani poietule!
multumesc! am zis metaforic pentru ca daca nu era eminescu n-am fi stiut ce-i aia poezie de dragoste
|
PICCKARD Postat pe 15 Ianuarie 2012 00:25
|