Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

Casa de piatra si d-zeu sa va calauzeasca pasii catre o casnicie fericita

Eu nu am avut net ...iar acum astept musafiri din c-ta asa ca putin probabil sa mai intru pana in ora 2-3 cand o sa va gasesc adormiti pe toti ocazie cu care ar trebui sa va doresc o seara placuta si un weekend pe masura
iris_4_ever
Postat pe 30 Ianuarie 2009 19:00
De la: iris_4_ever, la data 2009-01-30 19:00:12Casa de piatra si d-zeu sa va calauzeasca pasii catre o casnicie fericita

Eu nu am avut net ...iar acum astept musafiri din c-ta asa ca putin probabil sa mai intru pana in ora 2-3 cand o sa va gasesc adormiti pe toti ocazie cu care ar trebui sa va doresc o seara placuta si un weekend pe masura

aaa din partea mea doua ----zeci de berii si un jack la tine vine si multumesc ?????
sarutama
Postat pe 30 Ianuarie 2009 19:04
De la: sarutama, la data 2009-01-30 19:04:14
aaa din partea mea doua ----zeci de berii si un jack la tine vine si multumesc ?????

Bere am ca stiu ca musafirii mei sunt bautori de bere asa ca il accept pe Jack ca de ala nu mai am pe stoc
iris_4_ever
Postat pe 30 Ianuarie 2009 19:06
Buna searaaaaaaaaaaaa!!!! Chiar asa bolnava nu mai sunt., dar am reusit sa-i fac pe cativa fericiti. PENTRU CA NU AM VOCEEEEEEEEEEE!!! Asa ca urlu in scris... Va pup dragii mei si va muoltumesc pentru gandurile voastre bune.
Sarutama, sa-ti dea Dumnezeu fericire multa si casa de piatra! Si normal ca, la cerere, vin sa mosesc copilul!
Lucia1971
Postat pe 30 Ianuarie 2009 20:48
Buna seara dragii mei si LA Multi Ani! ca pe anu asta nu ne-am vazut.
Sa va dea Domnu toate cele bune si multumesc celor ce m-au mai tras de manecuta in perioada asta in care am lipsit.
Pt cei ce se intreaba, sunt bine... atat cat se poate, cam racita si eu, patroano, ne luam de mana, in rest is asa cum m-ati lasat.

Pupici dragi si va las ca am de invatat.
sheeva
Postat pe 30 Ianuarie 2009 22:03
Hello Sheeva! Hai sa bem un ceai fierbinte cu multa lamaie.
Lucia1971
Postat pe 30 Ianuarie 2009 22:12
Sar'na patroano! Da' mi s-o urat si mie de atata ceai, de 5 zile numa ceai si ceai si ceai, da n-am ce face....
Hai la un ceai atunci, merg pe mana ta.
sheeva
Postat pe 30 Ianuarie 2009 22:17
mai rarut,ca-i mai dragut...

trecui sa va salut,si va asigur ca va citesc tot timpul ..
ma bucur de revenirea sheevei si va doresc sanatate celor bolnaviori
pupici pt MINUNI !!
stef_Sultanu
Postat pe 30 Ianuarie 2009 22:42
Valeeeeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuu ce de evenimenteeeeeeee !!!!!!!........Lipseste si omu' oleaca din lipsa de calculator si musafiri prea multi si voi va faceti de cap !!!!................ ..........

unu' se-nsoara,asaaaaaa,SOCK !!!!!............sa traiesti Kissme si sa va dea Domnu' casa deeeeeeeee.......titan !!!...... ...........si mai astepta oleaca cu botezu',sa ies din criza !!!.......... ............... .........

altii se-mbolnavesc,desi io le las mereu ASPIRINA SI CAFELUTA........in stoc !!!!!!......... .............vedeti daca nu le luati REGULAT ??????.......... ................cuscra,io te-am facut bine........cu gadul si sufletul !!!.......... .........

Monicaaaaaaaaa.........tie ti-am adus ASPIRINA DE SUPT........ ..........ca la cat m-ai strigaaaaaaaaat.........cred ca ai ragusit !!!!...........

Sheevaaa........bine ai reveni printre noi..........si spor la invatat !!!........ .........si tie Dienuta,si tie Luli .........si tuturor celor care se "culturalizeaza " !!!!.........

Iriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssss............

si astia sunt pentru toti...............
etta
Postat pe 30 Ianuarie 2009 23:54
sal'tare mai e cineva pe aici ca eu de abia acum am bagat musafirii la somn....unii s-au dus la casele lor , altii au ramas la mine
iris_4_ever
Postat pe 31 Ianuarie 2009 03:56
De la: iris_4_ever, la data 2009-01-31 03:56:47sal'tare mai e cineva pe aici ca eu de abia acum am bagat musafirii la somn....unii s-au dus la casele lor , altii au ramas la mine

salut
Asynia
Postat pe 31 Ianuarie 2009 05:16
Buna dimi !!!!

In primul rand pupici pt patroana...sa te faci bineeeeee !!!!!

Ce-i aici? Pleaca omul in concediu si voi trageti chiulul...mai mai mai ...trezireaaaa!!!! Vine si patroana acusica, ce ar fi sa-i facem o surpriza frumoasa si sa fie cafeneaua plina ?
Vas, treci la aparate, tu dai tonul...inviorarea!!!!
_oktober_
Postat pe 31 Ianuarie 2009 09:51
Neata , astept inviorarea ca am nevoie tinand cont ca am adormit la 5 dimineata si m-am trezit 10 da ce frumosss e sa te trezesti in miros de cafea si sa gasesti micul dejun gata
Cred ca o tin pe diana la mine
iris_4_ever
Postat pe 31 Ianuarie 2009 12:40
hello lume,ce facetzi dragii mei??
iris,te astept,dau si de baut,numai sa nu te mai vad prin locuri ciudate.....
matracucu
Postat pe 31 Ianuarie 2009 16:39
Prezent la datorie sa traiti
Frecam menta pe alte topice pentru ca nu gaseam cafeneaua si la cum imi merge netu zilele astea ....postez unde nimeresc pentru ca stiu ca dupa aia raman fara el

Baga repede berea aia pana nu pierd iar netul

Da chiar asa ...unde-i toata lumea ? sa inteleg ca si ei au probleme cu netul ?
iris_4_ever
Postat pe 31 Ianuarie 2009 17:18
De la: Lucia1971, la data 2009-01-30 20:48:07Buna searaaaaaaaaaaaa!!!! Chiar asa bolnava nu mai sunt., dar am reusit sa-i fac pe cativa fericiti. PENTRU CA NU AM VOCEEEEEEEEEEE!!! Asa ca urlu in scris... Va pup dragii mei si va muoltumesc pentru gandurile voastre bune.
Sarutama, sa-ti dea Dumnezeu fericire multa si casa de piatra! Si normal ca, la cerere, vin sa mosesc copilul!

sper ca ti-a venit vocea la loc sa putem vorbi ca oamenii ...

fetele baietii salutari din departari....
dandanaua_reloaded
Postat pe 31 Ianuarie 2009 17:23
Buna seara la toata lumea!
Va multumesc mult pentru urari si... da, mi-a revenit vocea un pic.
To'a'sa Dandana, unde ai plecat?
Lucia1971
Postat pe 31 Ianuarie 2009 18:21
De la: Lucia1971, la data 2009-01-31 18:21:13Buna seara la toata lumea!
Va multumesc mult pentru urari si... da, mi-a revenit vocea un pic.
To'a'sa Dandana, unde ai plecat?

acilea muica... crezi ca scapi asa usor... mai acu ceva vreme ma plangeam ca o sa ajung user record pe "pudikosi"....

dandanaua_reloaded
Postat pe 31 Ianuarie 2009 18:23
Stai linistita ca nici eu nu am de gand sa-mi sterg contul. Chiar daca uneori prefer doar sa citesc ce se posteaza...
Lucia1971
Postat pe 31 Ianuarie 2009 18:49
De la: Lucia1971, la data 2009-01-31 18:49:14Stai linistita ca nici eu nu am de gand sa-mi sterg contul. Chiar daca uneori prefer doar sa citesc ce se posteaza...

"KKKOREKKKT"

nu m-am putut abtine...

dandanaua_reloaded
Postat pe 31 Ianuarie 2009 18:51
Sunt in urma cu stirile ?
cine si-a sters contul in afara de geo ?
iris_4_ever
Postat pe 31 Ianuarie 2009 19:28
Dandanao , nu-ti pot trimite mesaj privat si nici pe mess nu te vaz asa ca iti zic aici : vezi ca m-ai sters din lista de prieteni .....acu nush daca din greseala sau intentionat si cum nu am motive sa cred ca ai fi facut-o intentionat ....probabil ca e din greseala nu ?
iris_4_ever
Postat pe 31 Ianuarie 2009 19:36
seara buna dragelor................

lucia..........mai est racita?

va pup dulce si fug sa pap ceva, ca acuma m-am trezit
dienuta_nou
Postat pe 31 Ianuarie 2009 19:38
Dienuta , ce faci fato ? ai tras usa dupa tine
Ntz ntz ntz ...lucia , fa-te repede bine ca in ritmul asta ramai fara clienti
iris_4_ever
Postat pe 31 Ianuarie 2009 22:50
Ce e asa special in cafeneaua asta de-i zice " Alt fel de cafenea"? ceva bun pe aici ?

Noapte buna.
dragosh_h
Postat pe 31 Ianuarie 2009 22:54
o fost odat'..

acum ne dezvaluim interioru'
ne cunoastem virtual.., cum s-ar spune pe aici..
noapte buna MINUNILE MELE..!!
cate mai sunteti oare...???
stef_Sultanu
Postat pe 31 Ianuarie 2009 23:37
acum,la miez de noapte,cand petrecerile sunt in toi si bautura curge garla (pentru unii )..........sau cand mos Ene deja si-a facut treaba si i-a predat stafeta zanei viselor (pentru altii)........PERVERSA va viziteaza pentru ca voi sa stiti ca ea e mereu langa voi ...........si va iubeste........si va doreste !!!!!!!......... ...........
etta
Postat pe 31 Ianuarie 2009 23:47
De la: mimmaty, la data 2009-01-31 22:54:34Ce e asa special in cafeneaua asta de-i zice " Alt fel de cafenea"? ceva bun pe aici ?

Noapte buna.

pentru ca e ALTFEL !!!!........clienti UNU' SI UNU'.........numai BUNACIUNI !!!!!!!!...............
etta
Postat pe 31 Ianuarie 2009 23:49
etta tzuc si
_oktober_
Postat pe 31 Ianuarie 2009 23:56
De la: _oktober_, la data 2009-01-31 23:56:24etta tzuc si

..............imi fu dor de tineeeeeeeeee !!!!........credeam ca te-am pierdut .....din lista !!!!!!!!!...........
etta
Postat pe 31 Ianuarie 2009 23:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
important !!! 2 De la: greierash_is_back 17 Octombrie 2009 16:19
Cafenea pentru andreea_n_x si alte certarete (ca sa-mi lase topicul in pace) 28 De la: one_size 5 Martie 2010 12:07
buna 11 De la: Lacra___ 17 Septembrie 2009 15:56
RT Models Studio 1 De la: RTmodels_Constanta_1 23 Iulie 2012 01:40
TOPICUL MEU 748 De la: kudika_nikole 11 Ianuarie 2012 00:32