Mai multe
|
nici eu nu am putut intra in contul meu...........nici patroana........ ce faceti doamnelor? domnilor? sa aveti o dupa amiaza minunata.........
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 29 Ianuarie 2009 15:17 |
||
|---|---|---|
|
||
|
Postat pe 29 Ianuarie 2009 15:18 |
||
iris catzelul face bine,multzam de intrebare,e foarte jucaus .i-am luat ceva pt burtica(smecta) ca a inceput sa faca figuri,in rest e foarte cuminte.il iubesc cu tot sufletul meu,este atat de dulce..... buna fetelor !! ema ,cf iubita,cum esti?
|
||
|
|
||
|
matracucu Postat pe 29 Ianuarie 2009 17:30 |
||
Salutare dragilor!!!! Pentru ca sunt bolnava, va trimit de la distanta niste si niste ca sa nu credeti ca v-am uitat.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 29 Ianuarie 2009 18:16 |
||
|
hmm! dar o cafea se gaseste pe aici? |
||
|
Postat pe 29 Ianuarie 2009 19:22 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-01-29 18:16:22Salutare dragilor!!!! Pentru ca sunt bolnava, va trimit de la distanta niste buna Lucia...............imi pare rau ca esti bolnavioara........... fata iti da o turma de pupicuti sa iti fie mai bine.........
|
||
|
sun_shine Postat pe 29 Ianuarie 2009 19:22 |
||
De la: preafericirea, la data 2009-01-29 19:22:15hmm! Intotdeauna se gaseste. dar daca doresti, se poate servi si ceai sau chiar alcoale. La ora asta si pe vremea asta.... merge si o tarie.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 29 Ianuarie 2009 19:24 |
||
Monica, Las' ca ma fac eu bine... Cu aspirina de la Etta...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 29 Ianuarie 2009 19:24 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-01-29 19:24:12De la: preafericirea, la data 2009-01-29 19:22:15hmm! merge si o tarie, pentru incalzire. |
||
|
Postat pe 29 Ianuarie 2009 19:30 |
||
|
buna seara la toata lumea .ca nu am mai intrat de mult aici... lucia, ca te vad aici, sa stii ca nu toti medici sunt la fel.. ma enerveaza atitudiinea asta impotriva medicilor din romania chiar sunt buni unii dintre ei foarte buni.. dovada ca dincolo fac senzatie! in rest, pupicin la toata lumea...cite unul pentru fiecare.. etta lionule va astept la copca! |
||
|
alinadanielalazar Postat pe 29 Ianuarie 2009 19:30 |
||
| Aaaaaa, nici nu contest asta! Sunt si medici de exceptie. Oameni care si-au facut din medicina nu numai o profesie ci si o pasiune. Dar tocmai asta e problema. Tinerii medici, aceia buni, pleaca dincolo. Pentru ca la noi nu e suficient sa fii bun. Trebuie sa ai si sustinatori intr-un fel sau altul. si de fapt asta ma enerveaza cel mai tare. Uite, de exemplu, eu fiind clujeanca, daca am nevoie de un medic bun in Cluj, gasesc. Dar daca mi se intampla ceva in alt oras, cata incredere pot sa am? Si eu sunt un caz fericit, dar amaratii aceia care nu stiu pe mana cui pica? | ||
|
Lucia1971 Postat pe 29 Ianuarie 2009 19:33 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-01-29 19:24:54Monica, in cazul asta , trebuie chemata etta cat mai urgent.................. Ettaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..................... Unde esti PERVERSA mea ubita................... treci ca este o urgenta........................................ esti dorita repede, repede............ trebuie sa o doftoricesti pe lucia...................... |
||
|
sun_shine Postat pe 29 Ianuarie 2009 19:34 |
||
|
Dragele mele, trebuie sa ma retrag acum ca ma chinuie tusea. Va pup pe toate si va doresc o seara cat mai frumoasa. Alina, te rog sa nu fii suparata pe mine ca ceea ce am postat n-am postat cu rea intentie.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 29 Ianuarie 2009 19:41 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-01-29 19:41:02Dragele mele, trebuie sa ma retrag acum ca ma chinuie tusea. Va pup pe toate si va doresc o seara cat mai frumoasa. Lucia ,sanatate si ...vezi ce faci cu aspirina aia ok ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 29 Ianuarie 2009 20:13 |
||
bate vantu'-m cafenea..... intrasem sa trag o cafea dar vad ca deja dormiti
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 29 Ianuarie 2009 20:42 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-29 20:42:10 De doua zile se doarme pe aici asa ca nu-i nimic nou nush ce au patit clientii cafenelei
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 29 Ianuarie 2009 23:26 |
||
|
pt diversitate si cateva zambete.. mi-am propus sa caut texte haioase pe care sa le postez pe un topic... cum mi-a fost prea lene sa imi creez propriul topic... am "sterpelit" unul , oricum utilizatoarea nu cred ca se supara ca i-am "restructurat" postul de patroana de topic de cand cu criza asta financiara asa ca....am facut preluare ...si iata ce a iesit ete ...poate aveti chef de ras... http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/21062/Topicul-meu-D-/3.html
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 29 Ianuarie 2009 23:43 |
||
Neatza cafengiiiiiiiiiiiiiiii....................................... bei dar unde imi umblati?? trezireaaaaaaaaaaaaaaaaa...........................haide fuguta aaaaaaaaaaaa......................marssssssssss....................... haide lenesii ca am un butoi de cafelos pt voi.....plus drrept garnitura o turma de pupicei........... VAS treci incoa si da trezirea...................... la mine nu merge...................................
|
||
|
sun_shine Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:09 |
||
Neata monica , eu m-am trezit ca te-am auzit tropaind pe aici
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:38 |
||
|
;neata! vreau si eu o cafea......... lucia........... ..sper ca esti mai bine si ca te lasa tusea in pace.......iris, monica.......... sa aveti o zi frumoasa |
||
|
dienuta_nou Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:43 |
||
neata somnoaroase pasarele.............o zi zburdalnica sa aveti.......
|
||
|
portitza_Maria Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:44 |
||
|
gata, am venit AAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TREZIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA haideti, treceti la inviorare, vad ca numai asa merge cu voi hai jos.... sus..... jos.... sus...... mai repede oleaca, va miscati ca ochiul mortului, hai.....hai.... acum luati si cafeluta, ca vad ca am inceput sa cam deschid eu cafeneaua insanatosire grabnica patroanooooooooooooo io te pup, chiar daca esti bolnava, de mine nu se lipeste, sunt gol ca tot incepe weekend-ul |
||
|
_fantoma_ Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:53 |
||
|
multam Vas scumpule................. banditele astea nu se misca decat la comanda ta................. oare de ce?................. fettiliiiiiiiiiiiiiii si baietii...va doresc un week-end super............................ si sa ne auzim cu bine.......... patroana insanatosire grabnica si o multime de p[upicei.................... Iris , dienutza...............ppupiceala si pt voi............. Etta mama , dar chiar ma lasi sa mor de dorul tau , zau asa.....................
|
||
|
sun_shine Postat pe 30 Ianuarie 2009 13:34 |
||
|
se pare ca va place mai mult barfa si cearta pe aici nu vreti sa mai dati monica si weekend placut |
||
|
_fantoma_ Postat pe 30 Ianuarie 2009 15:18 |
||
|
mda... nu ne place barfa.... ne place sa radem si sa glumim.... mie personal cel putin asta stiu ca-mi place.... so... cum am dat si pana acum cu subsemnatu' in cafeneaua papuasa... nu mi-e lene sa dau nici acum dar abia am deschis calculatorul... si ca sa ma inviorez putintel... fetele si baieteii... ce a mai ramas din zi s-o petreceti cat mai fain...
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 30 Ianuarie 2009 16:08 |
||
ema..... ..cum merg examenele?
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 30 Ianuarie 2009 16:18 |
||
|
pai sa vedem am scafarlia plina de legislatie inutila in domeniul dreptului afacerilor... am si ceva in freza despre management .... nu destul dupa parerea mea.... dar... incet incet le deslusesc eu.... mai am inca 5 examene abia am dat 2.... so... de luat le iau ca daca nu fac o criza.... mersi de intrebare. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 30 Ianuarie 2009 16:23 |
||
|
buna cafegiilor!!!! pupici si fug rapid la invatat! lucia, sa te faci bine repejor!!
|
||
|
Lulli Postat pe 30 Ianuarie 2009 16:31 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-30 16:23:38pai sa vedem am scafarlia plina de legislatie inutila in domeniul dreptului afacerilor... am si ceva in freza despre management .... nu destul dupa parerea mea.... dar... incet incet le deslusesc eu.... mda.........stiu ca ii mai greu sa te tina nervii la ele decat de luat.........bafta multa sa ai.......si spor la invatat |
||
|
dienuta_nou Postat pe 30 Ianuarie 2009 16:42 |
||
buna ziua ,,scuze ca v-am neglijat ,,,aseara am avut nunta si nu am mai putut cu atatea batai de cap ,,dute incolo fa asa nu asa ,,,ok,,,ma scuzati ca nu v-am invitat la nunta aseara,,,etta ,,lucia ,,fluturas ,,restul toti dar toti am sa va invit la botez si promit sa nu va neglijez sa va fac sa va simntiti comod ,,sunt fericit si astept sa ia soata concediu sa plecam in luna de miere ,,fac poze si postez ,,,sa vedeti cu totii ,,etta la botez sa nu uiti formatia de pasarii,,,,rare ,,,lucia tu sa fii atenta cand se naste copilu ca tu esti doctor bun ,,,heaven tu nasa ,,cum am stabilit ,,restu care mai sunteti invitati de onoare ,,,poop si va astept la botez de acu ca nunta a fost ,,, ,,,dandanica ,,,iris ,,scuze ca uitai de voi ,,,problema e ca sunt emotionat ,,,dor_a sa nu uiti ca tre sa deschidem firma aia cu lucia ,,,cu ghicitu ca acu imi fac timp mai mult de munca ,,,VA POOP si pe restu care am uita nu va suparati sunt obosit si nu gandesc acu bine ,,,va astept la distractie
|
||
|
sarutama Postat pe 30 Ianuarie 2009 17:53 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| iubirea http://img.kudika.ro/comunitate/img/topic_icons/icon12.gif | 8 | De la: kudika_6589 12 Mai 2012 21:35 |
| cafea cu lapte...niammmm | 20 | De la: DiavolytaTa 19 Aprilie 2009 02:33 |
| ajutor | 4 | De la: candy25 28 Octombrie 2009 19:09 |
|
|
||
| Vote request | 1 | De la: paulrs 28 Ianuarie 2010 17:34 |
| Un sfat va rog! | 4 | De la: oana84onutza 27 Ianuarie 2010 19:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.