Mai multe
|
'netaaaa!!! Gata, mi-a trecut supararea. Nu mai plang. Sa aveti o duminica superba si plina de tot ce vreti voi.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 1 Februarie 2009 10:41 |
||
|---|---|---|
De la: Lucia1971, la data 2009-02-01 10:41:15'netaaaa!!! Gata, mi-a trecut supararea. Nu mai plang. pai.... o duminica placuta si tie ...patroana, si din cand in cand mai cheama-l si pe papuas pe la noi sa ne fluture fustele alea de marar cu care se lauda.... he is back..... te pup ,va pup pe toti si o duminica superba va doresc..
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 1 Februarie 2009 11:33 |
||
Neata Lucia, Dandanica merg la bucatarie pt ca sunt o sotie cuminte, daaaa? ma bucur ca te simti mai bine Lucia, nici pe mine nu ma mai doare mana, merg sa mai strang un pahar in brate Vine si papuasul pe aici, stai numai sa vada un dans din buric, vine sa jurizeze ! Am plecat, o zi superba!!! Obligatoriu ! |
||
|
|
||
|
_oktober_ Postat pe 1 Februarie 2009 11:41 |
||
De la: _oktober_, la data 2009-02-01 11:41:11Neata Lucia, Dandanica sa ne fie la toti si la toate... okto.... pupici |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 1 Februarie 2009 11:44 |
||
sal'tare cafenea
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Februarie 2009 13:07 |
||
salutare si io,cafenea !!!!!...... ............. ..........dragilor ,o zi frumoasa va doresc..........ca io o sa am sigur !!!!.........
|
||
|
etta Postat pe 1 Februarie 2009 13:12 |
||
| neatza :))bine ziua mna :P me goes to cook , something good:P | ||
|
blue07scorpion Postat pe 1 Februarie 2009 13:14 |
||
|
neata scorpioane , ce gatesti bun ? etta , ai cerut voie de la katy pentru semnatura aia a ta ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Februarie 2009 13:16 |
||
| Crisule :PUn ghiveci :) si salata orientala :P :)see ya later :)pam param pam pam param :P | ||
|
blue07scorpion Postat pe 1 Februarie 2009 13:45 |
||
Spor la trebi scorpioane , vezi sa nu afumi casa Eu o sa fac spanac cu peste pane ....nush daca e o combinatie reusita dar tinand cont ca oricum le mananc separat nu-i bai
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Februarie 2009 13:55 |
||
|
servus lumeeee !!!!! am intrat sa va salut si ma duc sa ma latzesc in pat ca sunt satula de stau sa crap...... pupici la toata lumea !!!
|
||
|
matracucu Postat pe 1 Februarie 2009 14:36 |
||
|
V-am zis ca fac spanac ? Nu mai fac spanac pentru ca borcanele au capac pe care scrie push here ....eu push there si degeaba , nu se desface nici un capac Laura isi face digestia dar restul lumii unde e ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Februarie 2009 16:21 |
||
ahhh,lumeee nu am chef nici de digestie,hai iriso sa pun de o cafea,ca vad ca patroana a plecat cu zisul...... pun si un gram de ceva in ea???alcoale i meen.....
|
||
|
matracucu Postat pe 1 Februarie 2009 16:25 |
||
salutare cafenea........................ treui pe aci sa vad cum o mai duceti, cve ati mai facut............... abia am tinut pasul cu voi..................... fata va doreste o zi super si iun inceput de sapt cat mai usor.............. Laura , iris, lucia , etta , okto , Stef, si pt toti ceilelti o turma de pupicei fara numar...................
|
||
|
sun_shine Postat pe 1 Februarie 2009 16:29 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-02-01 16:25:22ahhh,lumeee baga laura , o cafeluta cu un strop de cognac sau daca vrei iti dau eu vin rosu sau bericica poate se mai incalzeste atmosfera pe aici si incep cafengii sa-si faca aparitia
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Februarie 2009 16:30 |
||
iriiiis ,uite ca aparu si monica noastra cu o turma de pupici dupa ea,hai sa ne luam cat mai multzi ca e loc.... pupici si tzie monica
|
||
|
matracucu Postat pe 1 Februarie 2009 16:39 |
||
Vezi ? cum se aduce vorba de alcoale incep fetele sa-si faca aparitia monica , ia turma de pupicei inapoi si mai ramai prin zona ca urmeaza programul special de streaptease masculin ....ramane de vazut pe cine dezbracam si ce melodie doreste Pana atunci insa , ma duc sa pap ceva sa nu ma imbat pe aici ca nu-i a buna daca beau pe nemancate |
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Februarie 2009 16:52 |
||
|
mda..........cum am auzit de streaptease masculin.........hop si eu.......... vreau si un martini cu lamaie........se poate? va pupic dulce si va urez o dupa amiaza frumoasa........ |
||
|
dienuta_nou Postat pe 1 Februarie 2009 17:03 |
||
Mah, io am fost la patinoar!!!!! Asa ca nu ma certatim prea tare si turnati-mi si mie oleaca de... ce vreti voi de baut, mai, nu de altceva!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 1 Februarie 2009 18:32 |
||
Dienuta vine imediat un martini cu lamaie la tine iar luciei ii dam un vin fiert ca probabil e inghetata de frig
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Februarie 2009 18:38 |
||
Iris, la Cluj azi a fost soare si caldutz, adica o zi perfecta pentru patinuar. Dar asta nu inseamna ca refuz o bauta cu tine. Numa' sa nu fie bere ca nu-s amatoare, da? Hai cu altceva, de preferinta un cocteil. ca mi-ai mai facut tu o data parca pina colada...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 1 Februarie 2009 18:40 |
||
|
Margarita rulls daca vrei sa te imbeti de la al doilea pahar , Dirty Banana e o placere sa-l degusti celor carora le plac bananele evident ,bayles on the rocks bunutz tare desi nu este coktail sau black russian ( vodka + kahula ) Daca zici ca ai incercat pina colada inseamna ca nu vei refuza un Daiquiri pentru ca e pe baza tot de rom alb asa ca sigur iti va placea |
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Februarie 2009 18:51 |
||
baga mare, Iris!!!!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 1 Februarie 2009 18:55 |
||
Daiquri pentru luciaaaaa si pentru toate fetele care mai doresc sa bea ceva , las barmanul in locul meu pentru ca incepe sa se miste netu greu si nu as vrea sa vi se faca sete in lipsa mea
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Februarie 2009 18:59 |
||
si eu care stiam doar de barackpalinca si de vin fiert... trebuie sa recuperez urgent
|
||
|
_oktober_ Postat pe 1 Februarie 2009 19:37 |
||
auzii prin vecini ca e rost de chef.......si cu streaptese.......si zisai ca aci E DE MINE !!!!!........ ...........voi imi dati de beut si io va dau.......dulceata de portocale !!!........acu' facuta,e calda !!!!.......... .............poate-i gasiti voi vreo intrebuintare..........ca e tare dulce......si se lipesteeeeeeeee !!!!......... .......buna seara ,cafenea !!!!!!!..............
|
||
|
etta Postat pe 1 Februarie 2009 19:38 |
||
De la: _oktober_, la data 2009-02-01 19:37:51si eu care stiam doar de barackpalinca si de vin fiert... ..............si-un sandwich, ca sa nu te machesti prea devreme !!!........
|
||
|
etta Postat pe 1 Februarie 2009 19:39 |
||
multam etta...si la desert dulceata de portocaleee? stiu eu la ce sa o folosesc
|
||
|
_oktober_ Postat pe 1 Februarie 2009 19:46 |
||
eeee....vezi ca stiam io ca va fi folositoare dulcetica mea ????........ .........
|
||
|
etta Postat pe 1 Februarie 2009 19:48 |
||
sa-mi pastrezi un borcan intreg...merg sa-mi fac datoria de mamica model, sa fac baie la copii, poveste, culcare etc ...dar revin !!!
|
||
|
_oktober_ Postat pe 1 Februarie 2009 19:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Un site de socilaizare pentru persoane care cred in iubire | 36 | De la: sad_heart 15 Iulie 2010 01:19 |
| Sondaj - ce fel de cumparator sunt? | 11 | De la: Ander 12 Iulie 2012 00:14 |
| Cum credeti ca ar trebui sa fie o fata(femeie) ca sa fie considerata 'buna'? | 2 | De la: Full_Metal_Jacket 19 Mai 2009 19:48 |
|
|
||
| VA Va invit sa fim creativi lasandu-ne invaluiti de aburul aromat al unei cafele! | 9 | De la: Nolwenn 25 Septembrie 2009 19:13 |
| de ce mint barbatii si nu isi recunosc greselile? | 39 | De la: Ame_ly 18 Mai 2011 14:43 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.