Mai multe
salutare cafengii.................. trecui pe aci sa va las turma de tzucuri dulci ca voi................. si din cate vad e rost de party iar...... Etta, Mari, Okto , Better....,..........Luli, Scorpy., iris Dienuta..tzuc dragii mei................ LUCIA>...........LA MULTI ANI UBITA ...................SA NE TREIESTI SI SA NEBUCURI INIMIOARELE CA SI PANA ACUM..........
|
||
|
sun_shine Postat pe 26 Februarie 2009 20:07 |
||
|---|---|---|
|
SULTANE>....................fata nu uita de tine ............... pastra ceva pupicei dulciu, dulci asa ca la Tulcea , pt tine si fam ta minunata................ pup la voi fara numar...................
|
||
|
sun_shine Postat pe 26 Februarie 2009 20:10 |
||
.........hhhmmmmmmmm............cam liniste p-aici !!!!...........Patroanoooooooooo,ai schimbat cafeneaua ????????........... ...........aaaaaaaa....nuuuuuuuuu........am inteles........esti la restaurant..........pe post de sarbatorita.............. ...............sa te gandesti si la noi cand bei sampania cu sotul tau !!!........... ............hopaaaaaaaaa............de fapt cred ca esti in cada cu laptisor de matca si petale de trandafiri.............si savurezi sampania alaturi de sotiorul tau ,cu muzica in surdina,in semiintuneric !!!!!!!...........YYYYEEESSSSSSSSSSSSS.............. ...............pai atunci esti iertata..............
|
||
|
|
||
|
etta Postat pe 26 Februarie 2009 20:59 |
||
dragilor,va las aici pupicii de noapte buna............... ............ma duc si eu la o baita !!!!............. ..........
|
||
|
etta Postat pe 26 Februarie 2009 21:00 |
||
pple............. e timpul sa imi bag teroristul la culcare................. somnik usor si pufos va doreste fata si .mult , multe......vis ros-albastre (cum ar spune Etta)........ pupicei de noapte buna...............
|
||
|
sun_shine Postat pe 26 Februarie 2009 21:22 |
||
nb Monica nb Eta,LA MULTI ANI LUCIA,sa ramii tinarasi frumoasa,sanatoasa doamne ce mult te iubesc,cu tine vreau sa traiesc haideti si voi cu ce pret sa imi vind eu viata,nimeni nu mo stapinit nimeni nu mo ocrotit,ce am avut si ce am pierdut ca am iubit ce mio placut haideti la o cafea vreti viata mo invatat cei fr se duce iute de aia nui pacat sa faci ce iti este drag pt toata lumea
|
||
|
mari58 Postat pe 26 Februarie 2009 22:00 |
||
Buna seara ! ...Lucia, astept sa ne povestesti cand iti revii din mahmureala...
|
||
|
_oktober_ Postat pe 26 Februarie 2009 22:30 |
||
|
LA MULTI ANI cu SANATATEEEE..., SA ITI DEA DOMNUUUU.. ,TOT CE-TI DORESTI.., ZILE SENINE SI FERICIREEEEE.. LA MULTI ANI ,SA NE TRAIESTI !!!!!! era pt tine tine Luci.. sa ramai tanara si frumoasa sa fii buna si voiasa .. sanatoasa si la punga groasa..!! sa te bucuri de familie si ea de tine..
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 26 Februarie 2009 22:44 |
||
De la: voicu_monica2001, la data 2009-02-26 20:10:12SULTANE>....................fata nu uita de tine ............... si pt voi "N" turme de pupiciei dragii nostri !!!
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 26 Februarie 2009 22:47 |
||
Va multumesc mult pentru toate gandurile voastre bune. Chiar nu ma asteptam la asa o explozie si acum, cand am citit, m-a lovit plansul de emotie. Va multumesc din suflet, prieteni dragi!!!!!! Si nu sunt mahmura no, ca n-am baut nimic. Inca...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 26 Februarie 2009 22:57 |
||
buna bimineata cafenea!!! va las cafeluta fierbinte sa va fie ziulica cat mai faina si o "condimentez" cu multi multi !!!!!!!!!draga patroana iti urez si un un sincer LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa si norocoasa, iubita si admirata, cinstita si respectata de toti!!! te pupaceste fata de la bacau, si cu o zi intarziere!!!!! LA MULTI ANI!!!!!!! |
||
|
betterrr Postat pe 27 Februarie 2009 08:41 |
||
neata cafenea ,iau cafeluta lasata de better si las pupici de buna dimineata tuturor
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 27 Februarie 2009 09:12 |
||
Neata ! Eu deja sunt obosita,l-am fugarit pe prichindel prin casa pt ca nu vrea sa se schimbe dimineata,ii place sa stea in pijamale...asta e mostenire de la mine si in halatul sotului...are efect psihologic ...si asta dupa ce seara trecuta s-au batut cu mancare la masa...au improvizat proiectile din macaroane...chici cine a venit cu tactici de lupta? Dan,evident !Moment in care s-au terminat si nervii mei...gata,nu mai am
|
||
|
_oktober_ Postat pe 27 Februarie 2009 09:18 |
||
|
neatza , alll :) un inceput da weekend superb va doresc ma duc sa dorm din nou in cizmle statului
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 27 Februarie 2009 09:54 |
||
de ce imi faci in ciuda ca la tine incepe weekend-ul? la mine incepe abia maine seara...
|
||
|
ionyy88 Postat pe 27 Februarie 2009 10:41 |
||
De la: _oktober_, la data 2009-02-27 09:18:44Neata ! He he he , asa facea si tatal meu cand nu ne mai suporta mama si ii cerea ajutorul cu noi In loc sa ne puna la punct incepea sa se joace cu noi
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 27 Februarie 2009 10:46 |
||
satisfactia mea a venit la sfarsit,cand i-am pus sa si adune
|
||
|
_oktober_ Postat pe 27 Februarie 2009 11:42 |
||
|
Buna dimineata!!!!!!!! Multumesc Better pentru urari si primeste si din partea mea Okto, intotdeauna am visat sa se coalizeze ai mei impotriva mea, da' nu s-a intamplat. si nici la masa nu s-au jucat niciodata ca ai mei sunt niste gurmanzi amandoi. Nu cumva sa risipeasca ceva din blid ca-i jale!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 27 Februarie 2009 11:59 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-02-27 11:59:03Buna dimineata!!!!!!!! ai mei mizeaza intotdeauna pe desert
|
||
|
_oktober_ Postat pe 27 Februarie 2009 12:05 |
||
|
hai salutare cafengii....................... multe, multe pupicuri de la Tulcea pt gasca vesela.................................. va doresc un week-end minunat si plin de rasete..........si okto.lamine e mai mereu razboi cu mancare asa ca.......... dar apoi sunt ai mei............... ghici cine se amuza cand ei strang..............?
|
||
|
sun_shine Postat pe 27 Februarie 2009 13:49 |
||
buna ziulicaaaaaa.......... ........am trecut sa va salut si sa va doresc un week-end minunat !!!.......... .............si aveti aici portia de pupicei dulci si calzi.........
|
||
|
etta Postat pe 27 Februarie 2009 13:50 |
||
Monica etta,iar fugi? |
||
|
_oktober_ Postat pe 27 Februarie 2009 13:52 |
||
De la: _oktober_, la data 2009-02-27 13:52:44Monica
|
||
|
sun_shine Postat pe 27 Februarie 2009 13:56 |
||
sal'tare slaba miscare pe aici
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 27 Februarie 2009 19:41 |
||
io as zice nema miscare...da vine acus patroana si ne aduna pe toate...pana atunci eu merg sa fac o baie hoooot
|
||
|
_oktober_ Postat pe 27 Februarie 2009 21:58 |
||
neata ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 28 Februarie 2009 12:45 |
||
unde sunt fetele?
|
||
|
_oktober_ Postat pe 28 Februarie 2009 14:19 |
||
| Ziua buna! Mai, cum nu trec pe-aici, cum sta cafeneaua goala. Of ooooooooooooof, mai maaaaaaaaaiiii... | ||
|
Lucia1971 Postat pe 28 Februarie 2009 14:58 |
||
toata lumea e la cumparat de martisoare........io astept sa le primesc....... ............helllooooooouuuuuuuuuu.........oooooouuuuuuuuuu................oooooooouuuuuuuuuu................mmmmmmmaaaaaaaaammmmmmmmmmaaaaaaaaaaa...............ce ecou e in cafenea !!!!.........pai daca-i goala !!!!........... ................ ...........oricum va las aici pupiceii si floricelele ............ ................
|
||
|
etta Postat pe 28 Februarie 2009 17:09 |
||
Mai copii mai, s-a intunecat afara. Vanzatorii de martisoare au plecat! Voi pe unde mai umblati? Eu chiar n-am cu cine sa beau o cafea?
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 28 Februarie 2009 19:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| poezioare de sfarsit de a-8-a | 2 | De la: pamela_1 15 Mai 2009 09:48 |
| ManyFest 03 festival al artelor vizuale Timisoara | 2 | De la: scorpyoW 19 Iunie 2009 23:43 |
| :X:X:X | 21 | De la: andra_ale 20 August 2009 09:43 |
|
|
||
| Mary kay | 2 | De la: Lucia38 21 Februarie 2011 18:58 |
| topicul 'insomniacilor' | 30 | De la: GODZILA 16 Noiembrie 2011 13:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.