Mai multe
neata Truliiiiiiiiiiiiii... pt tine am ceva muscaturi si numai eu stiu de unde, sa-ti fie cat mai placute
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 26 Februarie 2009 09:47 |
||
|---|---|---|
stef,
|
||
|
Lulli Postat pe 26 Februarie 2009 09:53 |
||
cand vii in cort...??
|
||
|
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 26 Februarie 2009 10:00 |
||
Buna dimineata de la Cluj! sa aveti o zi minunata!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 26 Februarie 2009 10:05 |
||
| as veni si astazi....vreau sa-mi iau concediu de studii in curand sa vin la bucuresti la biblioteca si nu voi ovoli cortul tau! | ||
|
Lulli Postat pe 26 Februarie 2009 10:06 |
||
lacia, sa ai o zi usoara cu mult soare in suflet si afara!
|
||
|
Lulli Postat pe 26 Februarie 2009 10:07 |
||
| lucia, scuze de greseala! | ||
|
Lulli Postat pe 26 Februarie 2009 10:07 |
||
E in regula. Iti multumesc Luli si iti doresc si tie sa-ti fie zia cel putin la fel de frumoasa ca a mea.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 26 Februarie 2009 10:09 |
||
|
' neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaa cafengiilor mai aveti cafea? ca nush' de ce dar azi am chef de cafea si ptr ca nu am mai trecut de mult pe aici , luati de aici dar inviorarea v-ati facuto? faca nu, hai, treceti la treaba si ca sa nu va suparati ca v-am dat jos din pat |
||
|
_fantoma_ Postat pe 26 Februarie 2009 10:14 |
||
De la: Luli2, la data 2009-02-26 10:06:27as veni si astazi....vreau sa-mi iau concediu de studii in curand sa vin la bucuresti la biblioteca si nu voi ovoli cortul tau! sechestru, scrie pe tine..!! o saptamana nu vei mai iesi din el va doresc o zi frumoasa, cu mult soare afara si in suflete !!
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 26 Februarie 2009 10:15 |
||
merci, lucia! asa sa fie vas, buna dimineata! iti servesc eu o cafeluta
|
||
|
Lulli Postat pe 26 Februarie 2009 10:16 |
||
stef, sa stii ca nu suna deloc rau!!! sechestru? hmmmm
|
||
|
Lulli Postat pe 26 Februarie 2009 10:16 |
||
Happy birthday to you , happy birthday to you Cand inca o petala din anii tai frumosi s-a scuturat alene, vibrand armonios,priveste cu mandrie, gandind neincetat, la restul de petale ce nu s-au scuturat. Chiar daca viata nu e asa cum ti-o doresti, zambeste, si bucura-te de cei care te iubesc.Iti doresc "LA MULTI ANI" cu multa-multa sanatate si bucurii. Mi-a soptit o pasarica cum ca azi ar fi ziua unei dragi prietene vad ca pana acum nu a ciripit nimeni nimic , sa nu fii tinut eu minte oare sau sa se fi inselat pasarica mea ? |
||
|
iris_4_ever Postat pe 26 Februarie 2009 10:49 |
||
| iris, despre ce pasarica e vorba? | ||
|
Lulli Postat pe 26 Februarie 2009 11:04 |
||
Iris, te iubesc!!!!!!!!! Si iti multumesc din suflet pentru tot, mai ales pentru memoria ta!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 26 Februarie 2009 11:07 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-02-26 11:07:21Iris, te iubesc!!!!!!!!! Si iti multumesc din suflet pentru tot, mai ales pentru memoria ta! hai ca intrasem la banuieli credeam ca m-am inselat dar nici sa nu zic nimic nu mi se parea normal asa ca m-am riscat sa te felicit fara sa precizez numele La multi ani LUCIA , sanatate si iubire iti doresc ca restul faci tu rost singurica de ele Truli , pasarica mea a fost un scorpion defapt
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 26 Februarie 2009 11:24 |
||
| Aha, deci scorpionashul este autorul... Tzuca-l mama de dragalas si sensibil! | ||
|
Lucia1971 Postat pe 26 Februarie 2009 11:26 |
||
asa deci! lucia, tii secret!!! La multi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! cu zile frumoase, sanatate, realizari frumoase si multe bucurii de la familia ta!!!!!
|
||
|
Lulli Postat pe 26 Februarie 2009 11:27 |
||
da lucia , el este autorul sii tare dragut tipul asta Te pup si iti doresc o zi frumoasa si calda ca tine , ma apuc de trebi asa ca va citesc mai tarziu
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 26 Februarie 2009 11:31 |
||
De la: Luli2, la data 2009-02-26 11:27:22asa deci! lucia, tii secret!!! La multi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! cu zile frumoase, sanatate, realizari frumoase si multe bucurii de la familia ta!!!!!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 26 Februarie 2009 11:32 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-02-26 11:31:56da lucia , el este autorul sii tare dragut tipul asta Iti multumesc inca odata. |
||
|
Lucia1971 Postat pe 26 Februarie 2009 11:38 |
||
|
LA MUUULLLLLLTTTTTIIIIIIII AAAANNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIII PATROANOOOOOO !!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA, SI TOATE CELE BUNE |
||
|
_fantoma_ Postat pe 26 Februarie 2009 12:41 |
||
PETRECEREEEE???? La Multi Ani Lucia draga, muuulta sanatate si numai bucurii BOLDOG SZULINAPOT !!!!
|
||
|
_oktober_ Postat pe 26 Februarie 2009 12:58 |
||
si eu una?
|
||
|
mikela_my Postat pe 26 Februarie 2009 13:07 |
||
De la: mikela_my, la data 2009-02-26 13:07:55si eu una? una ce ? |
||
|
_fantoma_ Postat pe 26 Februarie 2009 13:11 |
||
hahaha dap ai dreptate....o cafea.....dar si una du[pa ceafa ca sunt ametita azi
|
||
|
mikela_my Postat pe 26 Februarie 2009 14:01 |
||
.................Cuscraaaaaaaaaaaaaaaa...............poti crede ca eu i chair ma gandeam ieri, ca ori tu ori Blue sunteti unul dintre "inculpati" ????......... ..........pai atunci ...........LA MUUUUUUUULLLTIIII ANIIIIIIIIIII !!!!.........CU VOIE BUNA SI MULTE BUCURII........sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si multa iubire...........si puterea sa treci peste toate greutatile vietii !!!!................ ................. ............... ............Patroana azi sarbatoreste Si inc-un an ea,falnic, mai striveste....... Iar in cununa anilor de aur Se prinde vesel inc-un ram de laur ......... Caci mandra e......... si-n tot ceea ce face Ea pune-o infinita dragoste si pace....... Iar vorba-i dulce, mangaie si-alina La fel ca ziua verii,ce-i calda si senina....... Patroana noastra,noi te iubim cu totii....... Si-ti spunem intr-un glas.......si nu ca hotii....... Un " LA MULTI ANI !!! "din suflet......cu glas tare.... Ce sa se-auda acum din zare-n zare !!!!.......... SA NE TRAIESTI,iubita Patroneasa...... !!!! Si asteptam acum ca sa ne chemi la masa...... Sa ne cinstesti cu dulcea-ti cafeluta Si cu dulceata ta din glas.......si-o sampaniutza !!!...... MULTI ANI TRAIASCAAAAAAA......MULTI ANI TRAIASCAAAAA........LAAAAAAAAAA MUUUULTIIIII ANIIIIIIIII.........CINE SA TRAISCAAAAAAAA........CINE SA TRAIASCAAAAAAAAA...........LAAAAAA MUUUUUTLIIIII AANIIIIIIII.........PATROANA SA TRAIASCAAAAAAA..........PATROANA SA TRAISCAAAAAA...........LAAAAA MUUUULLLTIIIII AAANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....................
|
||
|
etta Postat pe 26 Februarie 2009 16:46 |
||
si pe voi ,ceilalti,va pupicesc dulce..........ca fug la sedinta cu parintii ............ ............
|
||
|
etta Postat pe 26 Februarie 2009 16:48 |
||
da lucia :) eu am fost autorul :) lui iris :P ihihihihi , la multi ani si sa fi vesela , mumoasa , vesnic tanara :P si intotdeauna sa ramai pura precum un crin regal la suflet , indeplinirea tuturor dorintelor si fie ca azi sa fi cea mai fericita persoana de pe lume la multi aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 26 Februarie 2009 16:49 |
||
sal'tare i'm back dar plec iar , am venit sa citesc poezia ettei si sa va mai dau o tura de pupici sa fiu sigura ca aveti suficienti Scorpioane , ma scuzi ca ti-am luat-o inainte cu urarile
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 26 Februarie 2009 17:29 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Plec in Vama Veche cu cortu' | 7 | De la: dandanaua_reloaded 27 August 2009 12:06 |
| buna | 65 | De la: etta 28 Aprilie 2009 23:32 |
| buna dimineatza | 17 | De la: Ame_ly 25 Februarie 2011 21:32 |
|
|
||
| !!!!!!! | 5 | De la: rashela 9 Noiembrie 2009 12:35 |
| cafenea pe orice subiect | 7 | De la: mikela_my 10 Februarie 2009 13:11 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.