Mai multe
uite sunt eu...dar nu am voie cafea...doar un ceai..de tei...
|
||
|
_oktober_ Postat pe 28 Februarie 2009 22:59 |
||
|---|---|---|
cioc....cioc....cioc.......Cine eeeeee ????................sunt eu ,PRIMAVARA............AM VENIT CU MARTISOARE,FLORI,CALDURA SI IUBIRE ................ma primiti ?????....................FII BINEVENITA, CA TE ASTEAPTA ATAT LUMEEEEEEEEE................. ..............Vine,vine priiimavaraaaaaaaaa Se asterne-n toooataaa taraaaaaa Floricele pe caaaampiiiiiii Hai sa le-adunaaammmm ,cooopiiiiii................. Vine si la cafeeeneeaaaaa Voie buna sa neee deeaaaaaa Dragoste si bucuuriiiiiii Hai sa o primim,copiiiiiiiiii................. ........Dragilor,va doresc ca primavara ce a sosit sa va lumineze si sa va incalzesca sufletele................iar dragostea sa reinvie,la fel ca si coltul ierbii din adancul zapezii !!!!.............. LA MULTI ANI !!!!............de Martisor.............
|
||
|
etta Postat pe 1 Martie 2009 00:00 |
||
va las si eu un martisor si va doresc un inceput de primavara excelent! ...... .........................
|
||
|
|
||
|
ROBERTA_BRUNI2 Postat pe 1 Martie 2009 00:40 |
||
a venit 1 martie si odata cu el raze de lumina , de iubire , de prietenie si candoare Precum florile se deschid asa sa v-a si deschide-ti doamnelor, domnisoarelor inimile si sufletele pt a primi o noua dorinta de a fi mai pure si ramaneti asa cum sunteti , fara a va schimba un pic :) La multi ani de 1 martie si enorm de multe flori virtuale pt toate persoanele cunoscute :) sa fiti mai iubite , mai fericite , mai voioase si mai pline de mult mai mult noroc ca pana acum :) Uitati-va sus si lasa-ti amintiile sa zboare , e un nou inceput in care trebuie sa infloriti :) pt sufletul vostru La multi ani
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 1 Martie 2009 01:42 |
||
Neata cafenea frumoase cuvinte eta & scorpionul
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Martie 2009 03:58 |
||
Multumim, scorpion! primavara frumoasa si tie!
|
||
|
classy Postat pe 1 Martie 2009 07:43 |
||
Buna dimineata!!!!! Primavara frumoasa fetelor !!!
|
||
|
_oktober_ Postat pe 1 Martie 2009 09:15 |
||
|
1 MARTIE...!!!! LA MULTI ANI PT VOI ,MINUNILOR !!! http://www.youtube.com/watch?v=N6r-xotEXAM&feature=PlayList&p=656A98748719B335&playnext=1&index=9 |
||
|
stef_Sultanu Postat pe 1 Martie 2009 09:25 |
||
LA MULTI ANI !!!!...........inca o data ,dragilor...........si fie ca acesta primavara sa va umple inimile si sufletele de caldura si multe,multe bucurii !!!............ ...........va doresc o zi frumoasa............ ...............
|
||
|
etta Postat pe 1 Martie 2009 12:07 |
||
Azi e 'baba' mea: exact ca si mine dimineata a debutata cu un soare stralucito, orbitor de stralucitor acu' ploua, bineinteles...daca mai baga si o furtuna...eeeeee....oktober in talpi
|
||
|
_oktober_ Postat pe 1 Martie 2009 13:27 |
||
neata
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Martie 2009 13:32 |
||
| Iris...neata...a venit primavaraaaaa!!!! | ||
|
_oktober_ Postat pe 1 Martie 2009 13:35 |
||
De la: _oktober_, la data 2009-03-01 13:35:31Iris...neata...a venit primavaraaaaa!!!! Unde a venit mah ? ca la mine in p-ta e 5 lei firu de zambila si la fel lalelele Pe mine ma enerveaza martie asta ca tot timpul se scumpesc florile
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Martie 2009 13:40 |
||
oooo Iris...la voi infloreste comertul cu flori...eu am in curte ...bine,abia se vad pt ca zapada asta nenorocita abia azi a inceput sa se topeasca putin ..intre timp am adormit, ca azi noapte m-am trezit de vreo patru ori ...si uite ca se facu o zi frumoasa;straluceste soarele afara...iris,indata ce infloreste curtea mea, o sa-ti trimit toate miresmele la pachet..
|
||
|
_oktober_ Postat pe 1 Martie 2009 16:46 |
||
O primavara deosebita va doresc si eu. |
||
|
Lucia1971 Postat pe 1 Martie 2009 18:01 |
||
a inceput bine
|
||
|
_oktober_ Postat pe 1 Martie 2009 18:11 |
||
|
saltare cafengii si cafengite................... o primavara minunatat va doresc si numai bucurii.................... in inima sa va infloreasca blandetea si buna-dispozitie sa va iubiti si sa fiti fericiti.......... de l;a TRulcea fata va trimite o armata de ghiocei si o turma de pupici pt toate...................
|
||
|
sun_shine Postat pe 1 Martie 2009 18:13 |
||
Ma bucura sa citesc ce-ai scris. Se pare ca si la mine se anunta un inceput de primavara absolut... superb! Si nu stiu ce-am facut sa merit tot ceea ce primesc de o saptamana incoace... |
||
|
Lucia1971 Postat pe 1 Martie 2009 18:14 |
||
nici eu...ca am avut o saptaman naspa...da' am auzit eu ca va fi mai bine...pai cum Lucia? te intrebi de ce? pt ca meriti, pt ca cei de acasa te iubesc si sunt sigura ca nu doar cei de acasa
|
||
|
_oktober_ Postat pe 1 Martie 2009 18:18 |
||
mrss pt urari Scorpion spui sa ma uit in sus,hmmmmmmm ma uit daca asa spui tu va zic sa stiti si voi primul martisor lam primit de la un copil de 5 ani,stiti ce mam bucurat Eta-Lionu ce sa mai zic mrss Sultane mrss asta acolo stii tu si uite am racit acum cind vine primavara tusesc si ma doare prostul asta de cap si pt toate va cint un pic esti un inger pe pamint si iti jur pe ce am mai sfint toata viata eu te voi iubi,tu meriti toata dragostea din lume orice ai face si orice miai spune,eu pt tine sunt in stare sa iti pun toata lumea la picioare,tie tiam dat inima esti stapin peste ea va dau o cafea ,zahar nu pun stiti si fuga la dans cu voi
|
||
|
mari58 Postat pe 1 Martie 2009 19:01 |
||
De la: _oktober_, la data 2009-03-01 16:46:21oooo Iris...la voi infloreste comertul cu flori...eu am in curte poate ma uiti tocmai pe mine, DEPENDENTA DE FLORI !!!.........ca vin si ti le fur pe toate,PE REAL..........asta daca ma uiti !!!...........deci,ce zici ,ma uiti ?????.......... .............
|
||
|
etta Postat pe 1 Martie 2009 19:47 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-03-01 18:14:46Ma bucura sa citesc ce-ai scris. modesta lu' mama........ ..........vb. lui Okto : te iubesc cei de acasa......SI NU NUMAI !!!!............ ............TE IUUUUBESTEEEEE PRIIIEEETEEENIIIIIIIIIIIIIIII !!!................
|
||
|
etta Postat pe 1 Martie 2009 19:51 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-03-01 13:40:23De la: _oktober_, la data 2009-03-01 13:35:31Iris...neata...a venit primavaraaaaa!!!! Iriiiiiiiiiiisssssssssss...........ai dreptate cu florile astea in martie..........ca azi am plans printre ele,pe platou ,unde se organizeaza locurile astea cu cadouri de sarbatori.............imi venea sa iau cate una de la fiecare taraba !!!..............dar cum sa te impaci cu criza asta !!!.........E PRIMUL AN CAN AM O SINGURA FREZIE IN CASA DE 1 MARTIE !!!.......... ............macar am compensat cu CAFELUTA !!.......... ............si las' ca vine el 8 Martie......care pentru mine e dubla sarbatoare !!!............ ................
|
||
|
etta Postat pe 1 Martie 2009 19:55 |
||
iaiiii etta...nu as indrazni sa te uit !!!! baga lista...in caz ca nu am,slabe sanse ca sunt ft dotata din punctul asta de vedere , fac rost !!!!
|
||
|
_oktober_ Postat pe 1 Martie 2009 19:55 |
||
De la: voicu_monica2001, la data 2009-03-01 18:13:26saltare cafengii si cafengite................... La stangaaaa-mmprrreeejuuurrrr...............la dreeaaapptaaaaa..............un..doi...un....doi......direct in vaza cu voi !!!!............gata,cu ghioceii am rezolvat-o !!!!.......... Niiiiiiiiiii...............hooooooooooo.........mai pe dreapta ,ca va calca masinile.............tinrti in formatie.......ca tre' s-ajungeti cu bine pe obrajii mei !!!!........gata,imi losei si portia de pupici.......... deci,Monica, problema rezolvata.................. ............si acum iti trimit si io pupicei si ghiocei de martisor...........
|
||
|
etta Postat pe 1 Martie 2009 20:00 |
||
Maryyyyyyyyyy..........imi pare bine ca ti-au placut "bombele" lu' Lionu si floricelele de primavara de la mine ............. ...........pupici..........
|
||
|
etta Postat pe 1 Martie 2009 20:02 |
||
De la: _oktober_, la data 2009-03-01 19:55:26iaiiii etta...nu as indrazni sa te uit !!!! ...........si io care credeam ca ma uiti intentionat !!!..........deci nu vrei sa ma vezi PE REAL !!!!........... ..............
|
||
|
etta Postat pe 1 Martie 2009 20:03 |
||
De la: etta, la data 2009-03-01 19:55:12De la: iris_4_ever, la data 2009-03-01 13:40:23De la: _oktober_, la data 2009-03-01 13:35:31Iris...neata...a venit primavaraaaaa!!!! Mai , mie nu-mi place orice floare dar si cand mi se pune pata pe ceva vreau sa am cat mai multe in casa .....anu trecut de exemplu am gasit o babuta care dadea lalelel la doar 0.5 lei firul ......i-am luat toate cele aproape 50 de fire din galeata si mi-am umplut casa de lalale Cu zambilele la fel ....cand sunt la pret normal iau in nestire , cu cat mai multe cu atat mai bine . Cand am auzit ca-i 5 lei zambila sa-mi pice fata asa ca ieri in loc de flori mi-am luat parfumuri macar astea ma tin mai mult si nici nu tre sa le schimb apa
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Martie 2009 20:05 |
||
De la: _oktober_, la data 2009-03-01 16:46:21oooo Iris...la voi infloreste comertul cu flori...eu am in curte Okay , daca ai miresme de tuberoze la mine sa le trimiti pe toate sau de zambile
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Martie 2009 20:07 |
||
Mai Iris............la mine merge orice,floare sa fie............cu miros sau fara..........SA FIE MULTE,MULTE................si mie imi place sa am multe flori intr-o glastra............dar am predilectie catre aranjamente............ .........io parfumuri nu-mi cumpar,astept sa le primesc CA CADO` !!!............ ..........
|
||
|
etta Postat pe 1 Martie 2009 20:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Despre societate, politica, stiri | 2 | De la: iulia069834 14 Decembrie 2009 12:37 |
| da sau nu? | 9 | De la: scorpio67 28 Aprilie 2010 21:07 |
| work and travel | 10 | De la: ale_me_2007 23 Februarie 2010 01:39 |
|
|
||
| Doriti instalatie de incalzire in pardoseala sau pe calorifere cu eficienta termica garantata si cost -confort redus ? | 3 | De la: copacelul 12 Mai 2009 10:15 |
| oameni impertinenti si idioti............. | 59 | De la: donttouch 23 Aprilie 2009 13:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.