Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

am treaba si nu pot sa stau...da' un pupic tot va trimit...cum spun si fetele SA FITI IUBITE...DE CINE VRETI VOI !!!!

buna azalis
_oktober_
Postat pe 6 Martie 2009 19:11
De la: Lucia1971, la data 2009-03-06 18:41:05Etta, sa fii iubita de... cine stiu eu..
No bine, da' restul? Mai, chiar asa m-am ramolit de nu vreti sa mai calcati prin cafeneaua asta?

de la mine pt tine.......... un superb weekend...si sa nu uit LA MULTI ANI DE ZIUA MUIERII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

UN 8 MARTIE PLIN DE IUBIRE SI VESELIE
SI MULT DANS...........FIE EL SI LA BARA
portitza_Maria
Postat pe 6 Martie 2009 19:39
De la: Lucia1971, la data 2009-03-06 09:13:14Buna dimineataaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Iris mama, ce-ai patit? Asa matinala...

Li s-a facut dor de mutra mea celor de la birou si a trebuit sa ma duc de dimineata sa-i prind pe toti

Salutare again
iris_4_ever
Postat pe 6 Martie 2009 20:39
buna seara cafenea,Azalis aradeanco imi place urarea ta sa ai gura aurita octo mrss pt ceai eu tot asa tusesc dar nu ma ingroapa popa pina tusesc va dau si voua ceai vreti?!!!!!!!!de zahar ars cu foi de dafin e bun la tuse va zic eu miine cum e daca mai apuc
mari58
Postat pe 6 Martie 2009 21:18
mari...o feliuta de lamaie cu sare pe cerul gurii...maine nu te mai chinuie gatul...suna pervers...da; are efect
_oktober_
Postat pe 6 Martie 2009 21:26
De la: mari58, la data 2009-03-06 21:18:15buna seara cafenea,Azalis aradeanco imi place urarea ta sa ai gura aurita octo mrss pt ceai eu tot asa tusesc dar nu ma ingroapa popa pina tusesc va dau si voua ceai vreti?!!!!!!!!de zahar ars cu foi de dafin e bun la tuse va zic eu miine cum e daca mai apuc

cucule..,daca tzucul meu real pe buric ,te-a vindecat de toate supararile,sper ca si cel virtual te va vindeca de tuse..
stef_Sultanu
Postat pe 6 Martie 2009 22:32
buna dimineataaaa...
mai ,nu mai inteleg nimic
atatea femei in cafenea si tot un barbat va pregateste cafeluta..
e fierbinte ,pe gustul vostru si va asteapta sa o savurati..
stef_Sultanu
Postat pe 7 Martie 2009 08:51
va doresc un weekend splendid ,un 8 martie plin de bucurie si iubire
cadouri cat mai multe sa primiti
sa fiti iubite.............................

ma servesc prima din cafa sultane..............
portitza_Maria
Postat pe 7 Martie 2009 09:58
Neata dragilor
iris_4_ever
Postat pe 7 Martie 2009 11:07
Buna dimineata !
_oktober_
Postat pe 7 Martie 2009 11:12
salutare gasca zanatica.......................

inimioara mea e happy, happy sa va vada...............

GAGICILE..................FATA VA UREAZA UN 8 MARTIE MINUNTAT SI PLIN DE BUCURII........

si vb portitzei.....un dans hot la bara..................

Sultane..multam fain pt cafelos dar lipsea garnitura de pupicei...................

uite fata iti trimite o turma sa ajunga la tot familionul tau minunat...............

gasca ...Lucia, etta, portitza, iris, si care mai sunteti la toti o armata de pupici dulci ........
sun_shine
Postat pe 7 Martie 2009 12:48
buna ziua la toata lumea! fetelor va doresc sa primiti maine cele mai frumoase cadouri iar baietilor le urez sa nu ramana lefteri va pupacesc pe toti
ionyy88
Postat pe 7 Martie 2009 13:23
salutareeeeeeeeeee.......... .........

trecui si io sa ma servesc din cafeluta voastra...........si sa va las p portie de pupicei calzi si frumosi ca ziua de azi !!!.........oricum mai frumoasa decat cele de ieri !!!..........ca doar azi e baba mea !!!!......... ................

si va doresc un week-end placut si plin de dragoste......... .................gagici,serviti-va cu incredere zilele astea,ca doar e ziua noastra !!!..........si puneti masculii la treaba !!........ca uite ,flori puteti sa luati de la mine........masculii,altceva tre' sa ofere !!!........

etta
Postat pe 7 Martie 2009 13:27
Da sa dea cu aspiratorul...te-ai gandit cumva la altceva
_oktober_
Postat pe 7 Martie 2009 16:03
De la: _oktober_, la data 2009-03-07 16:03:33Da sa dea cu aspiratorul...te-ai gandit cumva la altceva

Pai nu ar merge si altceva??......

ca doar e ziua noastra...............
sun_shine
Postat pe 7 Martie 2009 20:32
De la: voicu_monica2001, la data 2009-03-07 12:48:28salutare gasca zanatica.......................

GAGICILE..................FATA VA UREAZA UN 8 MARTIE MINUNTAT SI PLIN DE BUCURII........

Sultane..multam fain pt cafelos dar lipsea garnitura de pupicei...................

uite fata iti trimite o turma sa ajunga la tot familionul tau minunat...............

gasca ...Lucia, etta, portitza, iris, si care mai sunteti la toti o armata de pupici dulci ........

monica ...
si daca n-as posta... ,vor fi turme peste turme de pupici ...
iar ei vor pleca de la noi ,pt voi prietenii nostri !!
stef_Sultanu
Postat pe 7 Martie 2009 23:21
De la: stef_Sultanu, la data 2009-03-07 23:21:52
De la: voicu_monica2001, la data 2009-03-07 12:48:28salutare gasca zanatica.......................

monica ...
si daca n-as posta... ,vor fi turme peste turme de pupici ...
iar ei vor pleca de la noi ,pt voi prietenii nostri !!

Da pe mine de ce nu ma pupa si nu ma iubeste nimenea ??? Ca asta seara nu am acul la mine ...
__LL__
Postat pe 7 Martie 2009 23:23
o voi face doar cu acceptul tau...!!

ca-s buzele tale ,ori ba ...
eu,tot te tzuc..
si te "zmotocesc grav",asta ca sa nu uiti repede..
stef_Sultanu
Postat pe 7 Martie 2009 23:29
De la: portitza_Maria, la data 2009-03-07 09:58:02va doresc un weekend splendid ,un 8 martie plin de bucurie si iubire
cadouri cat mai multe sa primiti
sa fiti iubite.............................

ma servesc prima din cafa sultane..............

pt tine cu supliment...
luuuuuuuung si duuuuuuuuuuuuuulce..!!!
stef_Sultanu
Postat pe 7 Martie 2009 23:45

LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!...............MINUNI ALE LUI DUMNEZEU !!!!..............sa aveti un 8 Martie plin de bucurii si dragoste.........plinde caldura sufleteasca si pace in suflet.........plin de flori si cadouri.......... ..........

si nu in ultimul rand plin de ..............LONG LIVE LOVE !!!!!.............
etta
Postat pe 8 Martie 2009 00:11
si normal ca sunt prima cu urarile !!!!!..........chiar daca e trecut de 00,00............
etta
Postat pe 8 Martie 2009 00:12
io prima la tzucat!
_oktober_
Postat pe 8 Martie 2009 00:13
si pentru asta primesti portie dubla de .........de ........de ...........si,normal,de (astia la pachet,ca i-am strans pentru zilele de ocazie .....vezi ca sunt inghetati ,saracutii !!!...... ........sa nu se distruga genele !!!....... )......................
etta
Postat pe 8 Martie 2009 00:22
va tzuc MINUNI si eu ...
sper, ca nu-i inca prea tarziu, sa va ajunga la suflet ...

LA MULTI ANI !!!
MULTA DRAGOSTE IN JURUL VOSTRU SI MULTA ,MULTA SANATATE..
stef_Sultanu
Postat pe 8 Martie 2009 00:29
"LA MULTI ANI!"......MULTA DRAGOSTE ......MULTA FERICIRE.......SI MULTA SANATATE!
IMI DATI VOIE SA DESCHID SI SAMPANIA???
'..........
.............
ROBERTA_BRUNI2
Postat pe 8 Martie 2009 00:47
pot sa servesc si eu...??
stef_Sultanu
Postat pe 8 Martie 2009 01:15
De la: stef_Sultanu, la data 2009-03-08 01:15:55pot sa servesc si eu...??

ROBERTA_BRUNI2
Postat pe 8 Martie 2009 01:19
M-ati omorat cu atatia la multi ani mai ceva ca in seara de revelion aici

La multi ani mamelor , sotiilor , iubitelor ,surorilor intr-un cuvant tuturor femeilor

iris_4_ever
Postat pe 8 Martie 2009 01:26
Halllloooo !!!!Trezirea !!!! La noi e o vreme superba de...octombrie,cred ca merg inapoi in pat ...nici voi nu sunteti...aha! ati fost in club azi noapte si acu' dormiti o zi frumoasa tuturor
_oktober_
Postat pe 8 Martie 2009 09:23
Buna dimineata si LA MULTI ANI la toata lumea! ca eu iubesc barbatii si nu pot sa nu le urez si lor. Ca daca nu i-ar tine Dumnezeu cine ne-ar mai cadorisi azi? Deci, baietii, sa ne traiti!
Ioi dor mi-a fost de voi! De data asta de toti nu numai de baieti... Da' ce sa fac daca ieri m-am chefuit? N-am fost pe-aici, dar promit sa ma revansez azi.
Lucia1971
Postat pe 8 Martie 2009 09:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bagarea in seama... 0 De la: 7 Octombrie 2010 21:50
Deseneaza si castiga! 4 De la: pamela_1 15 Mai 2009 09:52
pitiriazis rozat gilbert!!!! 1 De la: kudika345628 29 Decembrie 2010 19:15
Cafenea de vara 349 De la: caty31 4 Mai 2010 10:48
plsssssssss :* 1 De la: alice_aelyen 22 Ianuarie 2010 15:48