Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

laura mi-e dor si mie sa vorbim!
monica, ma bucur ca au picat bine pupicii mei. uite iti mai dau inca un set
Lulli
Postat pe 31 Martie 2009 19:05
da patroana ,patroana ,,,,,unde mai umbla femeia aia ca vad ca se duce cafeaua si nu mai avem decat apa si cateva sticle de suc ,,si alea calde ,s-a stricat frigideru cred,cafea cine da una ca sunt distrus de oboseala
sarutama
Postat pe 31 Martie 2009 19:27
Laurici....cand ceva vine din suflet si cu sinceritate......efectele vor fi sigure !!!...... ....

Cuscraaaa.......io nu tre' sa fiu flatata ca sa rasfat.....trebuie doar sa fiu pe "feeling" cu persoana respectiva !!!.......deeeeciiiiiiiii.........tu vei fi mereu rasfatata !!!...... ......printre cei care mai doresc sa fie rasfatati de mine !!!.......

Monicaaaaa....ce te UBESC si io pe tine cand imi zici asa de frumos !!!......

Kissmeeee.......tu stii ca esti "preferatul" meu !!!.......

Luli.......iti dau si tie....... .....chiar daca am senzatia ca nu prea mai au efect cei de la mine !!!........

si aici este rezerva...... .........fiecare ia ce crede ca il aranjeaza !!!..........
etta
Postat pe 31 Martie 2009 19:40
De la: etta, la data 2009-03-31 19:40:46 Laurici....cand ceva vine din suflet si cu sinceritate......efectele vor fi sigure !!!...... ....

Cuscraaaa.......io nu tre' sa fiu flatata ca sa rasfat.....trebuie doar sa fiu pe "feeling" cu persoana respectiva !!!.......deeeeciiiiiiiii.........tu vei fi mereu rasfatata !!!...... ......printre cei care mai doresc sa fie rasfatati de mine !!!.......

Luli.......iti dau si tie....... .....chiar daca am senzatia ca nu prea mai au efect cei de la mine !!!........

si aici este rezerva...... .........fiecare ia ce crede ca il aranjeaza !!!..........

stiu etta si de asta iti trimit de aici cei mai calzi pupici cu tot cu razele de soare
sarutama
Postat pe 31 Martie 2009 19:57
De la: etta, la data 2009-03-31 19:40:46 Laurici....cand ceva vine din suflet si cu sinceritate......efectele vor fi sigure !!!...... ....

& pe mine astea mai incolo !!!
Diavolyta_
Postat pe 31 Martie 2009 20:01
Buna seara prieteni
iris_4_ever
Postat pe 31 Martie 2009 20:23
De la: iris_4_ever, la data 2009-03-31 20:23:45Buna seara prieteni

oooooooooooooooo ,,,,lume nouaaaaaaaaaa,,,,buna seara iris,,,,o cafea ceva??????
sarutama
Postat pe 31 Martie 2009 20:33
salllllllllllll allllllllllllllllllllllll
_dulcik_
Postat pe 31 Martie 2009 20:47
De la: _dulcik_, la data 2009-03-31 20:47:15salllllllllllll allllllllllllllllllllllll

sallllllllllllllllllllllllll
sarutama
Postat pe 31 Martie 2009 20:58
De la: sarutama, la data 2009-03-31 20:33:44

oooooooooooooooo ,,,,lume nouaaaaaaaaaa,,,,buna seara iris,,,,o cafea ceva??????

O sa servesc un vin ca astept niste prieteni la mine si oricum cafeaua la ora asta nu prea mai merge nu ?
iris_4_ever
Postat pe 31 Martie 2009 21:18
la mine merge Iris da una nu te zgirci da ce bea fata auzi Iris..mindrai vita banateanaaaaaaa,frumosi banatenii mei ca te omenesc cu de toate dale doamne sanatate acum cintami tu mie hai sa aud ca nu ma culoc na moni,mafia,eta,luli octo,sarutama,stef tantica,ema,andreea,vas,si pe toti va tuc de nu va vedeti muahhhhhhhhhhhh
mari58
Postat pe 31 Martie 2009 21:50
well....cafengii zanatici..................

fata a trecut sa va lase turma de pupicei de noapte buna..............

SOMN USOR GASCA.................
sun_shine
Postat pe 31 Martie 2009 21:55
De la: iris_4_ever, la data 2009-03-31 21:18:39
De la: sarutama, la data 2009-03-31 20:33:44

O sa servesc un vin ca astept niste prieteni la mine si oricum cafeaua la ora asta nu prea mai merge nu ?

corect ,,,,ai dreptate ca si eu am baut una si nu cred ca mai dorm in aceasta noapte ,,,un vin bun as bea si eu un paharut
sarutama
Postat pe 31 Martie 2009 23:44
acum dragelor ,trebuie sa va va spun ca am luat hotararea ca de azi ,sa-mi sterg contul de pe acest site..
voi ramane cu amintiri de neuitat,atat bune cat si rele ..

dar.., cel mai importat lucru,este faptul ca voi ramane cu voi prietenii mei de suflet..
raman alte cai de comunicare ,cat si intalnirile reale..!!

va doresc distractie cat mai multa ,postari la fel ,prietenii adevarate, sincere si dezinteresate..

si ultimii pupici din cortul meu,pt toti cei ce i-am cunoscut si am impartit cu ei viata virtuala..pe acest site
Sa va fie bine !!
stef_Sultanu
Postat pe 1 Aprilie 2009 01:36
De la: stef_Sultanu, la data 2009-04-01 01:36:51acum dragelor ,trebuie sa va va spun ca am luat hotararea ca de azi ,sa-mi sterg contul de pe acest site..

dar.., cel mai importat lucru,este faptul ca voi ramane cu voi prietenii mei de suflet..

va doresc distractie cat mai multa ,postari la fel ,prietenii adevarate, sincere si dezinteresate..

si ultimii pupici din cortul meu,pt toti cei ce i-am cunoscut si am impartit cu ei viata virtuala..pe acest site
Sa va fie bine !!

__LL__
Postat pe 1 Aprilie 2009 01:55
sa nu plangi...

De la: luckyyyLuke la 1 Aprilie 2009, 01:52 Pentru : stef_Sultanu
Subiect: :((((

Stef, nu stiu ce te-a facut sa iei hotararea asta ...dar eu vreau tot ce e mai bine pentru tine !!! eu te iubesc mult si o sa fiu alaturi de tine si ku kudika si fara kudika!Spune-mi macar ceva, ca esti bine, te a suparat cineva ???
Te rog da mi un semn ceva ..:((

stiu ca ma iubesti..
dar..,din cauza HAREMULUI si a cadanelor ,am ramas singur pe lume..

poate ar fi fost mai bine sa deschid un topic,decat sa-mi sterg contul..

"Sultan singur pe lume,caut fomeie de casa "..sa nu zic cu..rva in pat ,artista in bucatarie si doamna pe strada..
stef_Sultanu
Postat pe 1 Aprilie 2009 02:52
De la: stef_Sultanu, la data 2009-04-01 01:36:51acum dragelor ,trebuie sa va va spun ca am luat hotararea ca de azi ,sa-mi sterg contul de pe acest site..

Sa va fie bine !!

Sultaneeeeeee....daca imi faci pocinogul asta te jumulesc..............

cine mi te-a suparat de data asta??? da-l pe mana mea ca jar mananca sa stii....

ma bucur ce te-am cunoscut .sincer sa stii si am vazut ce fel de om esti, ce suflet mare ai.........

pt ca desi nu m-ai vazut in real , niciodata ai fost alaturi de mine cand am avut sufletul frant si pt asta ai resp[ectul si dragostea mea....

ramaii asa in continuare .Esti un om minunat si sunt mandra sa te am de prieten.................

pupicei in turma de la tulcea pt tot familionul tau....................
sun_shine
Postat pe 1 Aprilie 2009 08:22
hia cafengii ..........trezirea si la apellllllllllllllllllll.......................un doi, un doi.................

hai ca fata v-a adus cafelosul la pat lenesilor..........................

aloooooooooooo.......................... va zic iar lui Vas si vedeti voi apoi............

dar asta e culmea.........................

o turma de pupicei lenesii mei adorabili..............................
sun_shine
Postat pe 1 Aprilie 2009 08:24
Neata 2 min de inviorare , o cafeluta rapida si v-am lasat nu inainte sa nu pup fetele si baieteii care mai sunt pe aici
iris_4_ever
Postat pe 1 Aprilie 2009 09:30
neazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
smigal
Postat pe 1 Aprilie 2009 09:33
Buna dimineataaaaaaaa!!!!!!!!!!
Lucia1971
Postat pe 1 Aprilie 2009 09:49
De la: Lucia1971, la data 2009-04-01 09:49:33Buna dimineataaaaaaaa!!!!!!!!!!

servim si noi ceva asa de 1 aprilie?
smigal
Postat pe 1 Aprilie 2009 10:08

ola amigos ce timp de rahahat

moni....te-am auzit

da' azi parca si mie imi e prea lene ptr inviorare

in rest.... la toata lumea, fara suparare
_fantoma_
Postat pe 1 Aprilie 2009 10:25
Neataaa ! Si eu vreau cafea...da' nu cumva sa va arda de glume si sa uitati de zahar ca devin enervoasa si nu face bine la mine...ca ma doare capul si azi cred ca e si de la comp, in ultima vreme am tot cautat ceva si am stat cam mult...asa ca va pupicesc muuuuult pt urmaroarele macar doua zile in care nu as vrea sa mai stau ....o sa-mi fie dor de voi...dar revin ...pana atunci sa va pacaliti cu drag
_oktober_
Postat pe 1 Aprilie 2009 10:27

mah Fane, asta e pacaleala ta de 1 Aprilie, nu ?
_fantoma_
Postat pe 1 Aprilie 2009 10:30
Un bãrbat este incomplet pînã la însurãtoare... Dupã, este într-adevãr terminat!

smigal
Postat pe 1 Aprilie 2009 10:39
Buna dimineata! ce dimineata fara soare! o cafea va rog ca mi-e somn!

stef, stau linistita in legatura cu mesajul tau de mai sus...cerd in continuare ca e o pacaleala de 1 aprilie
etta, nu vorbi asa, de ce crezi ca nu mai au efect pupicii tai? ba au! dar aveau efect mai mare daca erau combinati asa ce zici de asta?
pupici fetelor, pupici baietilor de pe aici si o zi frumoasa!
Lulli
Postat pe 1 Aprilie 2009 11:32
http://www.newz.ro/michael-jackson-a-murit.html
stef_Sultanu
Postat pe 1 Aprilie 2009 11:39
De la: stef_Sultanu, la data 2009-04-01 11:39:47http://www.newz.ro/michael-jackson-a-murit.html

m-ai pacalit!!!!!!!
Lulli
Postat pe 1 Aprilie 2009 11:43
La ce e mai uºor sã renunþi: la vin sau la femei? Depinde de vechime.
smigal
Postat pe 1 Aprilie 2009 11:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
KLMGEO COFFE GAME BAR ONLINE GAMES 6 De la: KLMGEO 30 Ianuarie 2010 02:35
Bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 64 De la: GODZILA 23 Noiembrie 2011 17:58
KudiKa de azi sau cea de altadata? 61 De la: kudika421339 21 Decembrie 2011 13:38
poezioare de sfarsit de a-8-a 2 De la: pamela_1 15 Mai 2009 09:48
Rasfat de femeie! 1 De la: mohoreaalina 13 Mai 2011 18:28