Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: iris_4_ever, la data 2009-04-27 15:43:44
De la: etta, la data 2009-04-27 10:33:47
De la: iris_4_ever, la data 2009-04-27 04:11:32
De la: etta, la data 2009-04-27 00:17:07 sunt MUTA.......DE-ADEVARATELEA !!!..... :

NU pot sa cred , ce ai patit ?

Lioane, ce facusi bre de ai reusit sa o faci sa taca din gura , o pusesi pe etta la munci grele huh ?

.......asa e cand cunosti oameni noi....si vrei sa te dai mare !!!...... ........

MI-E DORRRRRRRRR DE TINEEEEEEEEEEE......SA TE AUDDDDDDDDDD !!!!........... ......nu losesi "lectii" de la France ???.......... .....in ce priveste"comunicarea" de la distanta ...........

Offfff , si mie de dor sa te aud etta dar se pare ca americanii-s mai zgarciti decat francezii

Pup FLoarea din Targoviste si sper ca IRis sa cante cat de curand sa pot veni sa te vad ...,nush daca am apucat sa va zic dar primul concert Iris nu-l ratez

pai atunci ma pun pe negocieri cu Iris,sa cante mai repede........... .......si io pup tuberoza de America !!!.........
etta
Postat pe 27 Aprilie 2009 16:33
De la: just_laura, la data 2009-04-27 15:45:43hey cafenea draga
unde e frumoasa Lucia???
iris,pupici mai,pupici dragi

Frumoasa Lucia cred ca naste pe cineva sau ajuta sa nasca

Pup Laurica draga si eu
iris_4_ever
Postat pe 27 Aprilie 2009 16:38
De la: etta, la data 2009-04-27 16:33:23
pai atunci ma pun pe negocieri cu Iris,sa cante mai repede........... .......si io pup tuberoza de America !!!.........

Tuberoza de america
iris_4_ever
Postat pe 27 Aprilie 2009 16:40
Neatza leneseiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......................

hai la inviorare.............................

fata a adus un butoi de cafelos si o turma de pupaceala pt gasca...................
sun_shine
Postat pe 28 Aprilie 2009 08:11
Fetelor, va pup si eu pe toate si va doresc o zi absolut superba!!!!!!!!!!!
Fug la treaba ca azi am o zi foarte agitata: dimineata servici, iar dupamasa o duc pe Cristina la stoma sa o stirbesc si peurma la dans modern. Tot ea, nu eu...
Lucia1971
Postat pe 28 Aprilie 2009 10:19
ziua buna prieteni dragi si HRISTOS A INVIAT!!!

sunt o intarziata dar niciodata nu este prea tarziu

sultanele multumesc pentru mesajul trimis prietenilor mei din partea mea familiei tale minunate

dande....sa nu ma jumulesti prea tare dar am avut un motiv intemeiat de am lipsit atata timp si multam' lui Dumnezeu ca am reusit sa trec peste.....si sa fiu alaturi de voi

nu am sa va enumar dar am sa va transmit la toti numai bine, sanatate si sa fiti iubiti....

in curand in Cortul sultanului
mafia_nrr1
Postat pe 28 Aprilie 2009 10:26
salutari tuturor ...!!!

mafiuto....,stii bine ca suntem cu sufletul langa tine...
iti dorim insanatosire cat mai grabnica..
eu inca n-am vazut dreaq mort si mafioata invinsa ..
a fost doar un obstacol,in calea vietii tale ..
felicitari ,ca ai stiut sa treci peste..
ms pt sms-uri si mesaje..!!
te asteptam cu multa dragoste si nu uita de promisiunea facuta...(dansul in cortul si pe masa Sultanului)

pupilici pt tine si cea mica..
si salutari PRINTULUI tau..!!!
stef_Sultanu
Postat pe 28 Aprilie 2009 11:11
''neataaaaaaaaaaaa............

o zi frumoasa va doresc..........si va las aici cafeluta mea cu aroma de dragoste.......si pupiceii calzi si dulci..........
etta
Postat pe 28 Aprilie 2009 11:25
De la: iris_4_ever, la data 2009-04-27 16:40:39
De la: etta, la data 2009-04-27 16:33:23

Tuberoza de america

voiai sa zic Cactusul ???......... ............
etta
Postat pe 28 Aprilie 2009 11:26
Buna seara prieteni
Etta ,ramai la tuberoza te rog cactus imi pot spune cei care nu ma indragesc doar si stiu din surse sigure ca-ti sunt draga
iris_4_ever
Postat pe 28 Aprilie 2009 19:48
Somn usor gasca zanatica.............

si vise cat se poate de "eroice".........

ros-albastre, asa cum ar zice Perversa noastra.............

Etta stie..............
sun_shine
Postat pe 28 Aprilie 2009 21:25
mrss monica,da nu m aculc inca,Mafiaaaaaaaaaaaaaaa,te tuc de nu te vezi na Irissssssssss ia am si pt tine Etaaaaaaaaaa,sa terminat tare mare ?????,acum e doar cu dragoste va tuc si pe voi toti de nu va vedeti nb !
mari58
Postat pe 28 Aprilie 2009 22:24
De la: iris_4_ever, la data 2009-04-28 19:48:50Buna seara prieteni
Etta ,ramai la tuberoza te rog cactus imi pot spune cei care nu ma indragesc doar si stiu din surse sigure ca-ti sunt draga

mi-esti dragaaaaaaaa....mi-esti dragaaaaaaa..........ca tuberozaaaaaaaaa de Americaaaaaaaa !!........ ...pupicii sunt de la tot familionu' !!!!.......
etta
Postat pe 28 Aprilie 2009 22:26
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-28 21:25:25Somn usor gasca zanatica.............

si vise cat se poate de "eroice".........

ros-albastre, asa cum ar zice Perversa noastra.............

Etta stie..............

Stiu,stiu....cum sa nu stiu.......si ce le mai stiuuuuuuuuuu !!!........
etta
Postat pe 28 Aprilie 2009 22:27
Maryyyyy....pentru tine am varianta imbunatatita........LUNGAA...TAREEE...NEAGRA.....PE NISIP.....FIERBINTE.....CU FRISSCA......SI CU INIMIOARA PE MIJLOC !!!!....... .......azi am patentat-o !!!..........
etta
Postat pe 28 Aprilie 2009 22:29
buna seara dragi mei ce mai spuneti ce mai faceti ca nu am mai trecut sa mai salut si aici vad de la o vreme v-am cam neglijat dar ce s-ai facem mai am si eu treaba ,,,va poop si va ofer bere la baieti de aici
sarutama
Postat pe 28 Aprilie 2009 22:29
nopate buna dragiloooorrrrrr !!!........... ....... .........traiasca tricolorullllllllllll !!!........... .......
etta
Postat pe 28 Aprilie 2009 22:30
De la: sarutama, la data 2009-04-28 22:29:48buna seara dragi mei ce mai spuneti ce mai faceti ca nu am mai trecut sa mai salut si aici vad de la o vreme v-am cam neglijat dar ce s-ai facem mai am si eu treaba ,,,va poop si va ofer bere la baieti de aici

Kismeeeeeeee....tu ma urmaresti !!!........ .........pupicei de noapte buna........
etta
Postat pe 28 Aprilie 2009 22:31
o daaaaaaaaa te urmaresc ca si cum ai avea ceva sa imi dai ,,,,, frumoasa poiezia cu scrisoarea a treai-a
sarutama
Postat pe 28 Aprilie 2009 22:34
De la: sarutama, la data 2009-04-28 22:34:32o daaaaaaaaa te urmaresc ca si cum ai avea ceva sa imi dai ,,,,, frumoasa poiezia cu scrisoarea a treai-a

din pacate aia nu e opera mea !!!......... ..........dar n-am rezistat sa n-o impartasesc cu prietenii mei !!!......... .........

si e o vorba: cere....si nu se stie niciodata !!!.........
etta
Postat pe 28 Aprilie 2009 22:40
Neatza gascaaaaaaaaaa........................ hai la inviorare ca e ziua deja..................

pupa fata la ei de lenesei....hai ca v-am adus si butoiul de cafelos si turma de pupaceala................

Lucia, Mari, Kissme, Mafiuta. Etta,............ tzucuri dulci................

Sultane sa im traiesti si o zi numai buna ........galagia de pupaceala pttine si familionul tau........
sun_shine
Postat pe 29 Aprilie 2009 08:23
'' neataaaaaaaaa.........si de la PERVERSA !!!......... .........

aveti cafeluta facuta de azinoapte........ ............sa o savurati cu placeri nelimitate !!!!.......... ...........

o zi frumoasa va doresc...........
etta
Postat pe 29 Aprilie 2009 09:29
neata sa va lumineze fata

monica eu mi-s treaza de ieri seara deci pt mine a fost ziua mereu .....

cam rarut prin cafenea, sa fie oare motivul ca nu mai beti cafeluta sau care? nu-i bai ca aici gasim si ceai, apa plata si altele.....sau vreti sa dea patroana faliment

va doresc o zi placuta si linistita

sultane pentru familia ta minunata

mafia_nrr1
Postat pe 29 Aprilie 2009 09:33
De la: mari58, la data 2009-04-28 22:24:18mrss monica,da nu m aculc inca,Mafiaaaaaaaaaaaaaaa,te tuc de nu te vezi na Irissssssssss ia am si pt tine Etaaaaaaaaaa,sa terminat tare mare ?????,acum e doar cu dragoste va tuc si pe voi toti de nu va vedeti nb !

Mari-cucu......scumpa mea sper si sigur ne vom bea cafeluta nu virtual ci real si sa-mi dai tucul sa nu ma vad...
mafia_nrr1
Postat pe 29 Aprilie 2009 09:54
ce bine ca nu sunt singura insomniaca...............

Ma chinuie raceala asta , mama ei dara............... nici nu pot sa respir............

vreau sa ma alinte si pe mine cineva.................

offffffffffff..................va pup
sun_shine
Postat pe 29 Aprilie 2009 10:12
buna dimineata prieteni...

mafiuto....,parca-i mai greu cu timpul asta ,din zi in zi..
de multe ori ,nu am timp nici sa-mi salut cadanele
incep sa iau in calcul ,varianta retragerii mele de pe forum si sa traiesc mai mult real..
sunt multe lucruri,care-mi dispalc aici si lumea se schimba tot in rau, de la o zi la alta..
sau poate ..,asta e adevarata lor fatza..

sunt multzumit de faptul, ca am reusit sa cunosc si sa simt aproape de sufletul meu,multe valori umane ,ce mi-au devenit adevarati prieteni reali...
unii dintre ei chiar nu mai posteaza de luni de zile,dar comunicam pe alte cai si chiar ne vedem..

tzucuri dulci pt tine si ai tai...
si pt ca AMR-ul se numara in zile,aici ne aflam deja in febra pregatilor
stef_Sultanu
Postat pe 29 Aprilie 2009 10:14
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-29 10:12:49ce bine ca nu sunt singura insomniaca...............

Ma chinuie raceala asta , mama ei dara............... nici nu pot sa respir............

stiu sigur, ca tzucul Sultanului si al familiei lui,iti va vindeca pana si sufletzelul

las un salut si o berecica pt Kiss...

o zi buna tuturor !!!
stef_Sultanu
Postat pe 29 Aprilie 2009 10:18
De la: voicu_monica2001, la data 2009-04-29 10:12:49ce bine ca nu sunt singura insomniaca...............

incearca sa bei ceai lemon-ginger face bine....eu am fost stan patitul si apai sa nu uitam aspirina care face minuni...

esti fata de fata
si vrei sa fii alintata
ai valoarea ta.....
mandreste-te cu ea...

pupilici si sanatate multa
mafia_nrr1
Postat pe 29 Aprilie 2009 10:20
De la: stef_Sultanu, la data 2009-04-29 10:14:16buna dimineata prieteni...

mafiuto....,parca-i mai greu cu timpul asta ,din zi in zi..
de multe ori ,nu am timp nici sa-mi salut cadanele
incep sa iau in calcul ,varianta retragerii mele de pe forum si sa traiesc mai mult real..
sunt multe lucruri,care-mi dispalc aici si lumea se schimba tot in rau, de la o zi la alta..
sau poate ..,asta e adevarata lor fatza..

sunt multzumit de faptul, ca am reusit sa cunosc si sa simt aproape de sufletul meu,multe valori umane ,ce mi-au devenit adevarati prieteni reali...
unii dintre ei chiar nu mai posteaza de luni de zile,dar comunicam pe alte cai si chiar ne vedem..

tzucuri dulci pt tine si ai tai...
si pt ca AMR-ul se numara in zile,aici ne aflam deja in febra pregatilor

sultanele nu stiu cine te-a suparat dar sa nu uitam ca primul lucru in viata noastra este familia, munca , sanatatea si apoi distractia pe forum, cat despre comunicare de nu ai timp sa intri aici, odata intrat va trebui sa stai mai mult sa citesti ce a spus x si y...exista alte metode de a spune aloha, salut bla ..bla ...bla.....
eu una am avut motiv serios sa lipsesc mai mult timp de aici, nu ca m-ar supara careva..cainii latra ursul doarme......indiferenta doare cel mai mult.....deci in concluzie si contuzie lasa lumea sa vorbeasca.....ca noi curand o sa ne vorbalim in cortul tau
mafia_nrr1
Postat pe 29 Aprilie 2009 10:25
De la: etta, la data 2009-04-29 09:29:11'' neataaaaaaaaa.........si de la PERVERSA !!!......... .........

aveti cafeluta facuta de azinoapte........ ............sa o savurati cu placeri nelimitate !!!!.......... ...........

o zi frumoasa va doresc...........

buna dimineata

o zi minunata incepand cu o cafea ( cine bea de obicei )

kudibruneta
Postat pe 29 Aprilie 2009 10:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vb 15 De la: copacelul 5 Mai 2009 16:17
Casa de Craciun 3 De la: copacelul 12 Mai 2009 10:12
nou pe kudika 6 De la: emaemia 9 Decembrie 2010 20:33
filmul 18 De la: daisybea 4 Ianuarie 2010 13:55
Cafeneaua BucuresiFun 7 De la: Altfel 19 Iulie 2010 14:42