Mai multe
|
este inchis? sau ma serveste cineva cu o cafea? |
||
|
dragosh_h Postat pe 3 Mai 2009 09:13 |
||
|---|---|---|
Neata...eu te-as servi...okto sunt, tu ? Da' nu am fost de cateva zile pe aici si nu stiu de ce e inchis....cred ca fetele sunt inca la iarba verde...daca vrei ma pun sa scotocesc prin dulapuri dupa cafeluta
|
||
|
_oktober_ Postat pe 3 Mai 2009 09:58 |
||
De la: _oktober_, la data 2009-05-03 09:58:46Neata...eu te-as servi...okto sunt, tu ? Da' nu am fost de cateva zile pe aici si nu stiu de ce e inchis....cred ca fetele sunt inca la iarba verde...daca vrei ma pun sa scotocesc prin dulapuri dupa cafeluta anto sunt, ai scotocit bine? ai gasit cafeluta? pana ma intorc eu de la banca poate gasesti ceva cafea
|
||
|
|
||
|
dragosh_h Postat pe 3 Mai 2009 10:21 |
||
| mergi la banca, duminica ? nah, las cafeaua ca ma asteapta gratarul. poti veni si tu bineinteles ! | ||
|
_oktober_ Postat pe 3 Mai 2009 10:39 |
||
De la: _oktober_, la data 2009-05-03 10:39:41mergi la banca, duminica ? nah, las cafeaua ca ma asteapta gratarul. poti veni si tu bineinteles ! da, merg si duminica dar azi m-a scapat colegul meu,sunt undeva putin mai departe de tara natala, mai am si eu 2 luni de contract si gata, am sa merg si eu la gratar duminica pot sa beau linistit cafeluta
|
||
|
dragosh_h Postat pe 3 Mai 2009 10:49 |
||
|
neata se doarme aici sau ce? nu mai beti cafea...nu mai barfiti....hmmm....matroanaaaaa....ia vezi talica ce calitate are cafeluta ca au fugit toti clientii okto....distractie placuta la gratarel...... anto....dau eu o cafeluta sultane .....familiei tale minunate.... LL, dande care trage chiulul de ceva vreme, luli care si ea mai rarut, mari cucu...lucia....andreea, tya tu pe unde mai umbli si pentru cei care sunt prezenti
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 3 Mai 2009 11:03 |
||
|
Buna dimineata de la Cluj!!!!!!!!!! Pentru toti cafegistii... hi, hip, URAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! Va pup si eu pe voi, Okto, Mafiuta, Anto, Sultanul, Luli, Dienuta, Cuscra, Iris si toti cei care mai dati pe-aici. Pentru dandanaua, un pic mai incolo ca acuma-i tare ocupata. Deh, dragostea e de vina... |
||
|
Lucia1971 Postat pe 3 Mai 2009 11:07 |
||
mersi de cafeluta cred ca inca este devreme sau lumea este la gratare lucia, mafia,okto
|
||
|
dragosh_h Postat pe 3 Mai 2009 11:16 |
||
Las si eu pt mafiuta, lucia si anto...si sper sa ne vizualizam mai des !
|
||
|
_oktober_ Postat pe 3 Mai 2009 11:18 |
||
Anto, m-am uitat la avatarul tau sa-mi spal ochii pe ziua de azi. Da' cine-i frumosul? Ca n-am reusit sa-mi dau seama...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 3 Mai 2009 11:25 |
||
'neataaaaaaaaaa............ ..........Lucia,nici eu nu mi-am dat seama cine e aratosul........... ............insa cred ca Antony se ocupa cu organizare de nunti,dupa fineturile de poze de la profil !!!........asa-mi spune mie flerul de PERVERSA !!!...... ............dragilor....va doresc o zi frumoasa..........eu plec la gratar !!!.......... aaaaaaaa....si bine ai venit Antony in cafeneaua noastra...........si speram sa fie de bun augur !!...........
|
||
|
etta Postat pe 3 Mai 2009 12:06 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-05-03 11:25:42Anto, m-am uitat la avatarul tau sa-mi spal ochii pe ziua de azi. Da' cine-i frumosul? Ca n-am reusit sa-mi dau seama... Na ca m-am uitat si eu nu-l cunoastem , nu cred ca e vedeta dar tare bine-i imbracat
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 3 Mai 2009 19:29 |
||
Buna seara prieteni AM venit sa va salut dupa ce am pupat perversa in direct si am facut o baie la furtun pentru ca asa a avut chef al meu A pus furtunul de apa pe mine si pe catei asa ca acum ma duc sa-mi trag costumul de baie pe mine si sa o pun de un bronz ca la ce soare si frumos e afara e pacat sa stau sa pierd vremea in casa nu ? Va tzuc pe toti si si va doresc o duminca cat mai placuta
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 3 Mai 2009 19:32 |
||
Somn usor gasca zanatica................. va lsa o turma de pupaceala pt un somnik pufos................ si multe, multe..vise "eroice"........... a la PERVERSA..................
|
||
|
sun_shine Postat pe 3 Mai 2009 21:04 |
||
| somnic pufos | ||
|
_diana_ Postat pe 3 Mai 2009 22:25 |
||
Trezireaaaaaa, e 6 fara douazeci asa ca hai , sus cu voi ca e gata cafeluta Neata
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 4 Mai 2009 05:40 |
||
'neataaaaaaa
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 4 Mai 2009 07:51 |
||
|
Neatza Iris, Lucia............ Dar stiu ca sunteti matinale nu gluma................ va pupic pt o zi cat mai frumoasa....... Hai leneseii, la inviorare cu voi................. aveti cafelos cat cuprinde si pupaceala pe masura.............. Okto, Etta, Dienutza , Mafiuta, Mari, .......... Sultane...........sus cu tine ca e ziua deja............fata trimite via mail turma de pupaceala pt voi dragilor.........
|
||
|
sun_shine Postat pe 4 Mai 2009 08:14 |
||
'neataaaaaaaa........... las pupicei pentru tot auditoriul..........bineinteles cafeluta.......... ...........si va doresc o saptamana usoara si relaxanta.........
|
||
|
etta Postat pe 4 Mai 2009 09:40 |
||
|
buna dimineata cafenea..!! greu cu trezitul,dupa o seara prelungita pana noaptea tarziu,petrecuta in mijlocul prtietenilor.. distractie...,voie buna si vas...ms de telefon si scz de balbaieli !! mafiuto...stau ca pe ace.. monica .... pupilici si o saptamana cat mai buna pt voi... !! bun venit Antony .. mai ,ca frumusel mai esti... te-as dezbraca eu ..,darmite femelie astea..
|
||
|
stef_Sultanu Postat pe 4 Mai 2009 09:52 |
||
buna sa va fie inima, tuturor si sa va reveniti rapid dupa atata distractie....salutari tuturor!!
|
||
|
azalis Postat pe 4 Mai 2009 10:53 |
||
Hello people m-am trezit ,a mai ramas ceva cafeluta si pentru mine sau tre sa pun osu la munca si sa fac tot eu ? Bre stef , dupa ce-l dezbraci ni-l dai noua nu ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 4 Mai 2009 16:04 |
||
|
http://radiozu.ro/farsa-vecin-fara-inhibitii.html Ia de radeti si voi ca eu rad de nebuna aici de una singura
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 4 Mai 2009 18:09 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-05-04 16:04:01Hello people ola tuberozoooooooooo......... .......ia sa bagi un nr. de fix sau mobil made in America........la privata !!!..........ca negociai io cu fixu' meu si merge......cu limta,da' merge.............
|
||
|
etta Postat pe 4 Mai 2009 19:18 |
||
prezent am revenit,sczzzzzzzzzzz,imi acceptati scuzele? pe acasa mai putin,doar un dus si un pic de somn,,,mincare sa facut,dar.....cucuveaua nu papa am jucat bermigton si am fc febra musculara,hai sa va cint,Mafia asa erau cuvintele in melodia aia,tucuti mintea ta am vazut multi ochi pe lume cum is ochii tai la nime,pt ochii verzi ca iarba mia albit parul si barbaaaaaa,dar nu imi pasa cas albite ca au vazut in viata multeeeeeeeeeeeee,laila laila laaaaaaaaaaaa.Irisssss,mrss pt cafea,am bauto rece,nu are nimic beterr bine ai revenit Moni te tuc si eu de nu te vezi Octo sa iti fie de bine gratarelul Etaaaaaaaaaa,team ascultat si nu prea na va tucccccccccccc nb paaaaaaaaaaaa
|
||
|
mari58 Postat pe 4 Mai 2009 22:39 |
||
Neata dragilor Etta, pana bag fix ne conversam pe mobile si pe mess ca doar de aia avem internet nu ? : Mari , baga mare fato ca badmington-ul face bine la sanatate si la psihic
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Mai 2009 05:02 |
||
|
Neatza cafengii........................ haideti la fata sa va dea un cafelos.................... lenesii iiiiiiiiii hopa sus cu poponetele.................. Etta, Lucia, Mafiuta, Mari.............. hai dragutele la un cafelos..................... uite de la fata o harmalaie de pupicei...... o zi buna sa aveti.......... Okto, Better.............................pupa fata la voi ..... Stefule.................. pascuta ta dara, mi-e dor sa mai vb , dar acuim fata e cam ocupata , poate in week-end................ o turma de pupicei pt tine si familionul tau.....................
|
||
|
sun_shine Postat pe 5 Mai 2009 08:02 |
||
|
Buna dimineata de la Cluj!!!!!!!! Monica draga, se vede ca ai prunc, ca de aia esti tu asa matinala... si eu sunt treaza de la 7, dar am umblat lela dupa ce am dus-o pe copila la scoala. Lela inseamna: baut cafelutza de dimi cu mama mea, apoi mers la cumparaturi ca azi am zi de gatit. Inainte de a pleca, vreau sa-ti las pentru cafeluta ta. E asa de buna ca nu m-am putut abtine sa nu beau un pic si de la tine. Saru' mana.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 5 Mai 2009 10:03 |
||
"neata si de la Targovisteeeeeee......... e soare si frumos afara..........si asa sunt si gandurile mele pentru voi !!!.........pupicei calzi si va las si eu o cafeluta buna si aromata !!!!!!!.......... Cuscraaaaaa.......pentru tine .....pupicei speciali si "in direct".........
|
||
|
etta Postat pe 5 Mai 2009 10:07 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-05-05 05:02:38Neata dragilor corect,tuberoza mea draga !!..........o sa-mi schimb programul de somn sa ne prindem pe mess............ .......... .........sa ai o zi frumoasa........
|
||
|
etta Postat pe 5 Mai 2009 10:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Bodega' lu' Coman... | 205 | De la: 31 Martie 2012 13:06 |
| Buna la toata lumea! | 23 | De la: Donty0807 9 Iulie 2009 13:54 |
| Doriti instalatie de incalzire in pardoseala sau pe calorifere cu eficienta termica garantata si cost -confort redus ? | 3 | De la: copacelul 12 Mai 2009 10:15 |
|
|
||
| LA MULTI ANI MITURAAAAA!!!!!! | 45 | De la: Calandrinon 23 Ianuarie 2010 15:05 |
| sa vb despre operatii | 5 | De la: lil_devil 18 Martie 2009 00:49 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.