Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: _oktober_, la data 2009-05-08 22:50:51etta, deja ma ia o ametealaaa ...merg la somn...sau ce o fi pupicei pt tine, diana si dandanica pt ca voi sunteti la ora asta pe baricade...

noapte incendiara.....buna la calmat nervi.....
_diana_
Postat pe 8 Mai 2009 22:51
De la: _oktober_, la data 2009-05-08 22:50:51etta, deja ma ia o ametealaaa ...merg la somn...sau ce o fi pupicei pt tine, diana si dandanica pt ca voi sunteti la ora asta pe baricade...

pupici pufosi.........somnic usor.....si vise tricolore !!!.......... .............
etta
Postat pe 8 Mai 2009 22:52
De la: etta, la data 2009-05-08 22:52:36

pupici pufosi.........somnic usor.....si vise tricolore !!!.......... .............

ups,uitai pupicii....ca io pusei repede ce ma intereseaza.......... ...........
etta
Postat pe 8 Mai 2009 22:53
vise ciufulite gagici
_oktober_
Postat pe 8 Mai 2009 22:56
vreauuuuuuuuuuuuuuuuuuu de la amindoua ca nu mai suport sa imi spuna toata lumea,mary au ce slaba esti ce ai facut,le spun ca sex na sa faca si ele ca ma enerveaza ,ada sa pap si ardei iute ca imi place,stau si 2 ore stau si astept ramii bade in viata meaaaa dar ascultati inimaaaaaaaa,dar asa asa vrea inimaa eu sa fiu doar a ta fericiti noi doi neom iubi,asa asa doar asaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,teoi iubi bade pe tine cum nu am iubit pe nime,tu vei fi norocul in viata mea doar asa asa vrea inimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,asta pt ca ati muncit
mari58
Postat pe 8 Mai 2009 22:58
De la: _oktober_, la data 2009-05-08 22:56:10vise ciufulite gagici

adik de-alea cuuuuu.......tapaje....cu intepeneli ????......... ............ .........so bee it !!!..........
etta
Postat pe 8 Mai 2009 23:00
De la: mari58, la data 2009-05-08 22:58:49vreauuuuuuuuuuuuuuuuuuu de la amindoua ca nu mai suport sa imi spuna toata lumea,mary au ce slaba esti ce ai facut,le spun ca sex na sa faca si ele ca ma enerveaza ,ada sa pap si ardei iute ca imi place,stau si 2 ore stau si astept ramii bade in viata meaaaa dar ascultati inimaaaaaaaa,dar asa asa vrea inimaa eu sa fiu doar a ta fericiti noi doi neom iubi,asa asa doar asaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,teoi iubi bade pe tine cum nu am iubit pe nime,tu vei fi norocul in viata mea doar asa asa vrea inimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,asta pt ca ati muncit

a mea e gata de mult !!!......... ........deci pofta buna la una bucata tartita de gainusa !!!........si vezi sa nu-ti scape galusca !!!..........
etta
Postat pe 8 Mai 2009 23:01
dragi fartati....va salutez si io de plecare..........si va tzuc dulce......... ....noapte buna !!!!..........
etta
Postat pe 8 Mai 2009 23:07
imi pare rau dragele mele, dar nu mai dau ciorbita la nimeni............nu o sa mai am dupa ce i-o arunc in cap la un fost iubit care nu pricepe ca nu mai vreau sa aud nimic de el, si care da 1000 de telefoane la cunoscuti ca sa afle noul meu nr de telefon....devine agasant..mi-am schimbat o data numarul din cauza lui......nu mai vreau sa o mai fac inca o data.......

dar poate il conving cu o cratita de ciorba in cap.....

uuuuffff....ce draci am
_diana_
Postat pe 8 Mai 2009 23:16
offf diana,noroc cu eta ca ramineam flaminda na lasa nu pune la suflet dal incolo ca ii trece nu te enerva ca nu merita ,te tuc si trece ok
mari58
Postat pe 8 Mai 2009 23:48
pupilici de noapte buna..!!
stef_Sultanu
Postat pe 8 Mai 2009 23:54
De la: stef_Sultanu, la data 2009-05-08 23:54:07pupilici de noapte buna..!!

"pupilici,pupilici" si noapte buna!..ca e trecut de doua!
AMETYST
Postat pe 9 Mai 2009 02:13
Hei , va sa zica am avut dreptate cu alcoolul bine de retinut asta pup fetele si baietii si va doresc un weekend frumos la toti
iris_4_ever
Postat pe 9 Mai 2009 06:17
De la: _diana_, la data 2009-05-08 22:44:27
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-05-08 22:28:17long time no see....

salutare dragilor....

patrona..... mai devreme decat crezi poate poate ne-om vedea.....

si cu mine nu.............???

deci daca ajungi la cluj, si nu bem un irish coffe'..................nu stiu ce-ti fac

aaah dienut mea...inca nu i-ai tinut promisiunea .... evident ca te voi suna si pe tine ...poate il conving si pe coman sa vina la un party ceva...cat despre irish cofee... a fost buna ala din cuj dar am desciperit nul si mai bun in brasov...asa ca te reinvit sa bem o cafea irlandeza la picioarele muntilor...

dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Mai 2009 09:02
De la: _oktober_, la data 2009-05-08 22:50:51etta, deja ma ia o ametealaaa ...merg la somn...sau ce o fi pupicei pt tine, diana,mari si dandanica pt ca voi sunteti la ora asta pe baricade...

prea putin am fost ca am vazut un film asa de fain..... incat nu m-a lasat inima sa stau pe kudika.
misto misto despre discriminarea sexuala....
in sfarsit...acu sunt pt cateva minutele.... si fug iar la munca.

dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Mai 2009 09:07
cafenea...va doresc un weekend superb....
la mai mare fetele i baietii...

dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Mai 2009 09:14
De la: etta, la data 2009-01-10 20:42:01
De la: mari58, la data 2009-01-10 20:32:40eta tu spui ca un sut in fund e un pas inainte,iar eu spun ca daca D-zeu iti inchide o usa iti deschide o fereastra Monica hai bea o cafea cu Mari,vrei??????Sarutama,te tuc de nu te vezi,vrei? si iti trece supararea iar pe voi va invit la masa,supa de curcan,sarmale,forneti cu telemea,bere,vin rosu de casa,si,bineinteles cafea

Maryyyyyyyyy......am avortat !!!!.......... ........ .........si o sa deschid larg ferestra !!!!......

Felicitari!!!! PENTRU CRIMA COMISA esti de laudat , dar vezi cand deschizi fereastra si o sa te lauzi ca ai ucis un copil nevinovat si fara aparare sa nu arunce lumea cu pietre , bolovani si cu ce apuca in tine
lourdess
Postat pe 9 Mai 2009 10:25
De la: lourdess, la data 2009-05-09 10:25:13
De la: mari58, la data 2009-01-10 20:32:40eta tu spui ca un sut in fund e un pas inainte,iar eu spun ca daca D-zeu iti inchide o usa iti deschide o fereastra Monica hai bea o cafea cu Mari,vrei??????Sarutama,te tuc de nu te vezi,vrei? si iti trece supararea iar pe voi va invit la masa,supa de curcan,sarmale,forneti cu telemea,bere,vin rosu de casa,si,bineinteles cafea

Maryyyyyyyyy......am avortat !!!!.......... ........ .........si o sa deschid larg ferestra !!!!......

Felicitari!!!! PENTRU CRIMA COMISA esti de laudat , dar vezi cand deschizi fereastra si o sa te lauzi ca ai ucis un copil nevinovat si fara aparare sa nu arunce lumea cu pietre , bolovani si cu ce apuca in tine

...hai ca asta e cea mai tare faza ........................ettaaaaaaaaaaaaaaaa...................uite ce ai provocat!

Postat pe 9 Mai 2009 10:40
scuze.....'neata cafenea!..... ...

Postat pe 9 Mai 2009 10:41
e weekend ,e soare..
lumea se pregateste de sarbatoare
iar tu.. lourdess..ne strici buna dispozitie cu fixurile tale despre avorturi=crime..
ai locsurul tau unde sa-ti expui propriile aberatii,aici se consuma cafelutze si se leaga prietenii..
weekend placut cafenea..!!
stef_Sultanu
Postat pe 9 Mai 2009 10:44
sa traiestiii sultaneeeeee
thadoog
Postat pe 9 Mai 2009 10:46
De la: thadoog, la data 2009-05-09 10:46:51 sa traiestiii sultaneeeeee

salut caine..
stef_Sultanu
Postat pe 9 Mai 2009 10:48
salutare tuturor
_dulcik_
Postat pe 9 Mai 2009 11:33
De la: JUST_ROBERTA, la data 2009-05-09 10:40:57
De la: lourdess, la data 2009-05-09 10:25:13

...hai ca asta e cea mai tare faza ........................ettaaaaaaaaaaaaaaaa...................uite ce ai provocat!

................CE CRIMINALA SUUUNTTTTTTT !!!!..............LA INCHISOARE CU MINEEEEEEEEEEEEE !!!!..........JACK-A SPINTECATOAREAAAAAAAAAAAAAAAA !!!............. ......ce-i drept .......sunt de-a dreptul....criminalaaaaaaa........fac victime muuulteeeeeee........uneori si fara voia mea !!.........Puiu stieeeeeeeee !!!.......... ..........PERVERSA DE PERVERSAAAAAA !!!...........HURRAAAYYYYYYYYYYY...........

Doooamneeeeeee,ce bine im voi petrece ziua de aziiiiiiiiii !!!!!............... .......Lourdress........esti buna de cartea recordurilor..........sau buna de nominalizat la "Zmeura de aur ".......pentru gandire !!!..........pupa mama de desteapta si isteata !!!...........
etta
Postat pe 9 Mai 2009 13:02
dragilor....... .........va pup printre hohote de ras.......... ..........ca nu ma pot abtine !!!........... .............. .........si va doresc o zi frumoasa !!!......... .............
etta
Postat pe 9 Mai 2009 13:05
De la: stef_Sultanu, la data 2009-05-09 10:44:16e weekend ,e soare..
iar tu.. lourdess..ne strici buna dispozitie cu fixurile tale despre avorturi=crime..
ai locsurul tau unde sa-ti expui propriile aberatii,aici se consuma cafelutze si se leaga prietenii..

Te ubiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi -e tareeeeeeeeeeee doooorrrr !!!!!!!!!

Pupilici pentru toti cei dragi mie !!!! Se stiu ei care sunt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
___LL___
Postat pe 9 Mai 2009 17:41
cate-o cafea buna tuturor si...have a nice day !
AMETYST
Postat pe 9 Mai 2009 18:42
De la: ___LL___, la data 2009-05-09 17:41:45
De la: stef_Sultanu, la data 2009-05-09 10:44:16e weekend ,e soare..

Te ubiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi -e tareeeeeeeeeeee doooorrrr !!!!!!!!!

Pupilici pentru toti cei dragi mie !!!! Se stiu ei care sunt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mai pune si tu mana pe caculatorul ala si da drumul lamess ca tot offline te vad.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Mai 2009 19:10
noapte buna si de la mine.............

ema....as merge cu mare drag........dar taman ma impart intre 2 joburi si scoala.......deci nici o sansa sa ma vezi la brasov in urmatoarele 3 luni........pana scap dintre ele....dupa aia, nu se stie niciodata.......dar te rog sa ma anunti cand vi. te pup
_diana_
Postat pe 9 Mai 2009 22:43
De la: _diana_, la data 2009-05-09 22:43:24noapte buna si de la mine.............

ema....as merge cu mare drag........dar taman ma impart intre 2 joburi si scoala.......deci nici o sansa sa ma vezi la brasov in urmatoarele 3 luni........pana scap dintre ele....dupa aia, nu se stie niciodata.......dar te rog sa ma anunti cand vi. te pup

promit ca spun....
anunt din timp.

dandanaua_reloaded
Postat pe 9 Mai 2009 23:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Bijuterii Hand Made. Bijuterii fantezie. 1 De la: BonBons 9 Septembrie 2010 16:50
SALINA TIMISOARA 6 De la: kudika376531 15 Martie 2011 00:22
Buna tuturor...o rugaminte...raspundeti, realizez o cercetare.multumesc 9 De la: mkdisk 24 Aprilie 2009 12:58
iubirea http://img.kudika.ro/comunitate/img/topic_icons/icon12.gif 8 De la: kudika_6589 12 Mai 2012 21:35
KLMGEO COFFE GAME BAR ONLINE GAMES 6 De la: KLMGEO 30 Ianuarie 2010 02:35