Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: AMETYST, la data 2009-05-09 18:42:35cate-o cafea buna tuturor si...have a nice day !

stef_Sultanu
Postat pe 10 Mai 2009 00:19
De la: ___LL___, la data 2009-05-09 17:41:45
De la: stef_Sultanu, la data 2009-05-09 10:44:16e weekend ,e soare..
lumea se pregateste de sarbatoare
iar tu.. lourdess..ne strici buna dispozitie cu fixurile tale despre avorturi=crime..
ai locsurul tau unde sa-ti expui propriile aberatii,aici se consuma cafelutze si se leaga prietenii..
weekend placut cafenea..!!

Te ubiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi -e tareeeeeeeeeeee doooorrrr !!!!!!!!!

Pupilici pentru toti cei dragi mie !!!! Se stiu ei care sunt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eu totusi te astept, peste cateva ore..
stef_Sultanu
Postat pe 10 Mai 2009 00:22
Neata dragilor
Vad ca a inceput sa se anime cafeneua ceea ce ma bucura
Etta ,ai grija data viitoare ce zici ca oamenii iau de bun tot ceea ce scrii

iris_4_ever
Postat pe 10 Mai 2009 05:54
De la: iris_4_ever, la data 2009-05-10 05:54:39Neata dragilor

nu conteaza....Jean boxeaza !!!.........caci stii tu ale cui pareri ma intereseaza !!!......... ........pup tuberoza mea draga ...........
etta
Postat pe 10 Mai 2009 10:53
buna dimineataaaaaaaaaa...........

pupici ...si o duminica frumoasa !!!.........
etta
Postat pe 10 Mai 2009 10:54
Buna dimineata de la Cluj!!!!!!!!!
Desi am o durere cumplita de cap, nu m-am putut abtine sa nu rad de faza cu Lourdess. M-am binedispus pentru toata ziua. Normal, Etta, ca-ntotdeauna, e capul rautatilor... Bravo, fata, asa te vreau!!!!!!!!!!
Lucia1971
Postat pe 10 Mai 2009 11:06
ziua buna

ssssttttt.ce-i galagia asta aici???? cafenea de falfait

eeeiiiii......

sultaneeeeeee ........luat bilet........mai sunt doar......zile si gata in cortul tau

dande ...LL...tya......andreea ......luci......bl...a..bl...a.......
mafia_nrr1
Postat pe 10 Mai 2009 13:16
De la: etta, la data 2009-05-10 10:53:14
De la: iris_4_ever, la data 2009-05-10 05:54:39Neata dragilor

nu conteaza....Jean boxeaza !!!.........caci stii tu ale cui pareri ma intereseaza !!!......... ........pup tuberoza mea draga ...........

stiu floricica mea dar nu ma pot abtine sa nu-ti sugerez sa nu mai induci oamenii in eroare
Pupa lionul din partea mea ,de abia m-am trezit s-is tare ciufuta azi
iris_4_ever
Postat pe 10 Mai 2009 16:29
Neata dragilor , am venit la pupat si o tai , nu-s tocmai in apele mele pentru ca ieri toata ziua am stat in soare iar acum ma simt de parca nu as fi dormit o luna de zile desi de abia m-am trezit ....alta explicatie nu am pt starea asta asa ca dau vina pe soare ce pana mea
Pupici si o seara placuta va doresc la toti
iris_4_ever
Postat pe 10 Mai 2009 16:32
De la: iris_4_ever, la data 2009-05-10 16:32:22Neata dragilor , am venit la pupat si o tai , nu-s tocmai in apele mele pentru ca ieri toata ziua am stat in soare iar acum ma simt de parca nu as fi dormit o luna de zile desi de abia m-am trezit ....alta explicatie nu am pt starea asta asa ca dau vina pe soare ce pana mea

PUPICI SPECIALI DE LA FANTOMA TA IUBITA ...........ca sa-ti revii !!!......... .........si m-a rugat sa-ti comunic ca inca un buchet....de trandafiri albi.......sunt acum in glastra mea !!!.......... .........

si astia sunt pupiceii de la mine si Adi.......... .........tuberozo..........
etta
Postat pe 10 Mai 2009 20:53
De la: Lucia1971, la data 2009-05-10 11:06:18Buna dimineata de la Cluj!!!!!!!!!
Desi am o durere cumplita de cap, nu m-am putut abtine sa nu rad de faza cu Lourdess. M-am binedispus pentru toata ziua. Normal, Etta, ca-ntotdeauna, e capul rautatilor... Bravo, fata, asa te vreau!!!!!!!!!!

iooooooooooooooo.....capuuuuuuuuuu' .........????........ ..........ASA MA VREAU SI IO !!!...........
etta
Postat pe 10 Mai 2009 20:55
De la: mafia_nrr1, la data 2009-05-10 13:16:58ziua buna

ssssttttt.ce-i galagia asta aici???? cafenea de falfait

eeeiiiii......

sultaneeeeeee ........luat bilet........mai sunt doar......zile si gata in cortul tau

dande ...LL...tya......andreea ......luci......bl...a..bl...a....... :sml-love00

heeeeeeeeeeeeeii...seara buna cafenea..!!
sper ca v-ati distrat bine..
aici ca deobicei..,multi prieteni,caldura mare afara si in suflete..,veselie,muzica,pescuiala scurta..,gratarel si...

mafiuto...,am sa te albesc weekendul care vine ...

si uite asa ..a aparut Sultanu pe kudika ,cu nick-ul si avatarul asta..
ce vremuri...

o seara buna dragilor si o saptamana frumoasa va doresc..!!
_stef80_
Postat pe 10 Mai 2009 22:44
De la: etta, la data 2009-05-10 20:53:45
De la: iris_4_ever, la data 2009-05-10 16:32:22Neata dragilor , am venit la pupat si o tai , nu-s tocmai in apele mele pentru ca ieri toata ziua am stat in soare iar acum ma simt de parca nu as fi dormit o luna de zile desi de abia m-am trezit ....alta explicatie nu am pt starea asta asa ca dau vina pe soare ce pana mea

PUPICI SPECIALI DE LA FANTOMA TA IUBITA ...........ca sa-ti revii !!!......... .........si m-a rugat sa-ti comunic ca inca un buchet....de trandafiri albi.......sunt acum in glastra mea !!!.......... .........

Ma bucur sa aud ca lionul se tine se cadouri floare
Eu am trei tipuri de trandariri rosii in gradina , al meu avea de gand sa taie cativa sa-i puna in casa ( ma rog , norocul lui ca m-a intrebat intai daca vreau sa faca asta ) dar prefer sa-i vad infloriti acolo decat in glastra pe care s-ar putea sa uit sa-i schimb apa

Au inflorit si crinii albi iar acum de abia astept sa se deschida o floare care creste langa cactusul cel mare .....are forma de tuberoza dar nu-mi pot da seama inca daca e sau nu tuberoza
iris_4_ever
Postat pe 11 Mai 2009 05:57
De la: iris_4_ever, la data 2009-05-11 05:57:46
De la: etta, la data 2009-05-10 20:53:45

Eu am trei tipuri de trandariri rosii in gradina , al meu avea de gand sa taie cativa sa-i puna in casa ( ma rog , norocul lui ca m-a intrebat intai daca vreau sa faca asta ) dar prefer sa-i vad infloriti acolo decat in glastra pe care s-ar putea sa uit sa-i schimb apa

Au inflorit si crinii albi iar acum de abia astept sa se deschida o floare care creste langa cactusul cel mare .....are forma de tuberoza dar nu-mi pot da seama inca daca e sau nu tuberoza
SIDONIA69
Postat pe 11 Mai 2009 06:07
SIDONIA69
Postat pe 11 Mai 2009 06:08
De la: etta, la data 2009-05-10 20:55:06

iooooooooooooooo.....capuuuuuuuuuu' .........????........ ..........ASA MA VREAU SI IO !!!...........
SIDONIA69
Postat pe 11 Mai 2009 06:10
De la: SIDONIA69, la data 2009-05-11 06:10:34
De la: etta, la data 2009-05-10 20:55:06

.........uaaiiiiiiiii........cine ma iubeste in taina ???.........
etta
Postat pe 11 Mai 2009 09:26

[/quote]

norocoaso....ce de flori ai !!.........
etta
Postat pe 11 Mai 2009 09:28
'neata dragilor......... ...
pupicei...... ...........a STRONG....LONG AND BLACK .....coffe`.......... ......v-am pregatit de dimineata !!.......... .........

si va doresc toate cele bune !!..........
etta
Postat pe 11 Mai 2009 09:31
prime ore del mattino

ce va face sa credeti ca m-am speriat? eu mai intru,mai citesc si daca nu gasesc cafeneaua plec ca n-o sa stau sa rasfoiesc toate paginile sa gasesc cafeneaua

stati relaxate,nu s-a gasit femeie pana in prezent sa ma sperie

una buona giornata
dragosh_h
Postat pe 11 Mai 2009 10:43
buna ziua doamnelor,domnisoarelor di domnilor
pamela_1
Postat pe 11 Mai 2009 14:08
buna ziulica si de la mine

am intrat numai sa va salut, ca am treaba
un pupi mare pentru toti cafegisti.
patroana, pe unde umbli?
ne vedem maine la un fresh?
sa-mi scrii pe privat.
antonio, mio caro, cum te lasa inim sa nu rasfoiesti 3 pagini pentru placerea de a ne saluta? sa nu mai aud asa ceva. aici se face act de prezenta in fiecare zi. altfel cand vi nu mai primeste cafeluta buna.

sultane .....cam rarut........si nu-i dragut.

vas..........pe unde umbli, draga? iara nu te lasa admiratoarele sa respiri?

etta, iris......... sa va creasca florile frumoase.....

si pentru ceilalti.........o primavara de vis.
_diana_
Postat pe 11 Mai 2009 17:07
_dulcik_
Postat pe 11 Mai 2009 21:23
De la: _diana_, la data 2009-05-11 17:07:06buna ziulica si de la mine

am intrat numai sa va salut, ca am treaba
un pupi mare pentru toti cafegisti.
patroana, pe unde umbli?
ne vedem maine la un fresh?
sa-mi scrii pe privat.
antonio, mio caro, cum te lasa inim sa nu rasfoiesti 3 pagini pentru placerea de a ne saluta? sa nu mai aud asa ceva. aici se face act de prezenta in fiecare zi. altfel cand vi nu mai primeste cafeluta buna.

sultane .....cam rarut........si nu-i dragut.

vas..........pe unde umbli, draga? iara nu te lasa admiratoarele sa respiri?

etta, iris......... sa va creasca florile frumoase.....

si pentru ceilalti.........o primavara de vis.

mai Diana.....uneori e cam greu sa apesi de 2-3 ori pe mouse !!........ ...asta e ........bem cafeluta cu cine doreste !!........
etta
Postat pe 11 Mai 2009 22:28
Neata dragilor , am reusit sa repar computerul la timp ca sa va pot lasa cafeluta fierbine si pupici ca sa aveti o zi frumoasa
iris_4_ever
Postat pe 12 Mai 2009 06:10
De la: antonny, la data 2009-05-11 10:43:42prime ore del mattino

ce va face sa credeti ca m-am speriat? eu mai intru,mai citesc si daca nu gasesc cafeneaua plec ca n-o sa stau sa rasfoiesc toate paginile sa gasesc cafeneaua

stati relaxate,nu s-a gasit femeie pana in prezent sa ma sperie

una buona giornata

Pai e simplu , daca nu gasesti cafeneaua intrii pe profilul tau si vezi unde ai postat ultimul mesaj .....asa o gasesti sigur
iris_4_ever
Postat pe 12 Mai 2009 06:23
Buna dragilor...mi-a fost dor de voi....
_oktober_
Postat pe 12 Mai 2009 07:52
salutari tuturor , sa aveti o zi faina, ne mai auzim. Nu am mai intart de cateva zile , dar vad cac sunteti cam toti la locul vostru, va puuup
azalis
Postat pe 12 Mai 2009 09:55
neata fete si baieti
pamela_1
Postat pe 12 Mai 2009 09:57
salutari si de aici...!!
sunt in febra pregatilor deja..
se anunta oaspeti de seama in cortul meu..
o zi frumoasa tuturor..
_stef80_
Postat pe 12 Mai 2009 10:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Relaxare in fata pc ului 6 De la: Full_Metal_Jacket 29 Martie 2010 21:53
loc de intalnire 24 De la: oana84onutza 26 Ianuarie 2010 20:05
ce inima are aceasta femeie???? 19 De la: blondyna_pinky 27 Martie 2013 12:07
VA Va invit sa fim creativi lasandu-ne invaluiti de aburul aromat al unei cafele! 9 De la: Nolwenn 25 Septembrie 2009 19:13
ajutor 4 De la: candy25 28 Octombrie 2009 19:09