Mai multe
|
Tuberozooooooooooo..........especialy for you......... [/quote] primit , pupat famiLionul meu preferat si invitat la o berica virtuala ca cea reala mai are de asteptat [/quote]ahhhhhhhhhhh....ce buna fu berica.......la cat de nadusita sunt de la "fiara" aia care stii tu ca ma chinuie !!.......... .........meriti multi......
|
||
|
etta Postat pe 14 Mai 2009 17:38 |
||
|---|---|---|
lume ce dor mi-a fost de voi
|
||
|
yumy Postat pe 14 Mai 2009 17:41 |
||
|
Yumalai, pe unde ai umblat? hai, ia o cafeluta si spune tot! Iris, eu fac cinste. Si incepem prin a sarbatori prima zi din cate ne-au mai ramas de trait. Cuscra, vad ca azi ne-am inteles si am calcat amandoua. Mama, harnice suntem! Apropo, nora-ta a ramas fara dinti, asa ca tre' sa amanam o tzara evenimentul cel mare ca sa-i creasca aia bunii. Laura, saru' mana de vizita! Te tzuc dulce. Sultane, fa bine si nu te mai lauda cu friptanele din cortul tau ca ma 'nervez si pun si io niste poze "salivante"... Va pup pe toti in gashca si va doresc o seara minunata.
|
||
|
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 14 Mai 2009 18:52 |
||
Irissssss ma bucur tucuti mintea ta aia desteapta am grija de nasuc am da :sml-: da si la mari carcalet de ala de al tau sa uzi carnetul dai sau nu? eta uite pt tine sa ai si tu nu doar Iriss mie dor de ochii taiiiiiiiiiiiiii nu mai tusesc gata,miam revenit am scapat acum sunt la recuperare pe insula la strand sa imi revin nb buna si va tuc de nu va vedeti
|
||
|
mari58 Postat pe 15 Mai 2009 00:23 |
||
noapte buna ,cafeneaaaaaaaaaa !!!........... ........Cuscraaaaa......are timp nora mea pana la vara sa fie o frumoasa printesa !!!......... maryyyyyyyyyyyyyy.........si mie mi-e dor de ochi taiiiiiiiiiiiii !!!...........
|
||
|
etta Postat pe 15 Mai 2009 00:26 |
||
Neata dragilor ,incalzire inainte de cafea sau cafea inainte de incalzire cum e ? Mari ,ud carnetul oricand doresti tu si cu orice vrei ....cand zic orice ma refer doar la bauturi alcoolice da ? pentru ca-mi place de tine cum zici ca nu bei alcoale in timp ce bei pepsi cu whiskey Ieri si azi i-am dat motive de infarct sotului meu e asa speriat de bombe cand conduc eu ca mi se face mila de el doar cand ma uit la cat de concentrat sta langa mine Luci si Etta , mai lasati fiarele sa se odihneasca fetelor ,ce atatea fiare ca doar nu suntem in jungla nu ? Restul lumii ,va pup pe toti , sa aveti un weekend minunat si sa fiti iubiti
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 15 Mai 2009 06:23 |
||
'neataaaaaaaa!!!!!!!!!! Haideti la cafeluta, mai, oameni buni!!!!!!!!! Nu mai dormiti ca au batut demult clopotele la biserica .
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 15 Mai 2009 08:45 |
||
neatza Lucia pupici la toata lumea si azi am cu dedicatzie pt Iris
|
||
|
matracucu Postat pe 15 Mai 2009 09:21 |
||
Astia-s pentru Laura. No, esti satula? Ti-a dat Vin sa mananci? Ca daca nu, iti pregatesc eu ceva rapid.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 15 Mai 2009 09:30 |
||
1 2 3 4 cine mai doreste neata lumeeee
|
||
|
pamela_1 Postat pe 15 Mai 2009 09:43 |
||
Buna dimneata ! lucia, acu' de ce spui ca nu a fost o zi importanta ? Am zis sa-ti fac si io o surpriza ....vreau niste tequila in cafea pls ! azi sunt libera, in uichend lucrez si as vrea sa ma fac varza azi....aaa,varza sunt deja Iris bravo pt carnetel !Pt toti cafengistii care trec azi pe aici vreme superba si un sfarsit de saptamana vesel va doresc !
|
||
|
_oktober_ Postat pe 15 Mai 2009 09:50 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-05-15 09:30:26 esti o scumpa m-a pupat vin pana mi-a trecut de foame si de sete si de...tot. da o cafea a la Lucia,nu refuz,la orice ora din zi si din noapte
|
||
|
matracucu Postat pe 15 Mai 2009 09:58 |
||
|
Iuiiiiiiiiiii, si eu sunt o viciata. Sa curga cafeauaaaaaaaaaa!!!!!!!! Okto, daca te incalzeste cu ceva, ia de-aici Si sa stii ca si eu duminica sunt de garda. 24 de ore...Pamela, daca tu vrei bere, bere sa fie!!!!!!! Carlsberg please... Love of my life, you've hurt me/ Breaking my heart and now you live me/ Love of my life can't you see/ Bring it back, bring it back/ Don't take it away from me/ Because you don't know/ What it means to me... Na ca ti-am si cantat.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 15 Mai 2009 10:02 |
||
neata! ce mai distractie aici asa devreme a inceput uikendul?
|
||
|
azalis Postat pe 15 Mai 2009 10:18 |
||
|
salutare gasca zanatica....................... Scuzee lipsa de la apel ,, dar am cam avut ceva de treaba........... uite am trecut sa va las turma de pupaceala ca deobicei................. Mari, Lucia, Etta , Mafiuta, Dandanel, ..............doamne dar multi mai sunteti...................oricum las multi multi sa nu se supere nimeni................. Stefule si pt tine si familionul tau minunat cei mai dulci pupicei........................ WEEK-END PLACUT DRAGII MEI ZANATICI.........................
|
||
|
sun_shine Postat pe 15 Mai 2009 10:42 |
||
| buna | ||
|
Cassey Postat pe 15 Mai 2009 10:51 |
||
fffrraateeeeeeeeeee....ce matinali suntetiiiiiiiiiiii !!.........'neataaaaaaaaa.......... ..........uite ,va las si io o cafeluta a` la` PERVERSA .....sa va mearga bine tot week-end-ul !!!......... ..........alaturi de pupicii mei calzi pentru voi..... .........sa aveti un week-end de vis !!........... Tuberozoooooooooo...........nici nu te-am fecilitat pentru carnetel !!!.......... ..........bine ca nu sunt pe langa tine !!..........
|
||
|
etta Postat pe 15 Mai 2009 10:51 |
||
| Buna, Cassey! | ||
|
Lucia1971 Postat pe 15 Mai 2009 10:51 |
||
Monica si Azalis, ma scuzati ca am salutat-o pe Cassey prima, dar e asa simpatica ca nu m-am putut abtine... V a pupacesc fetelor si va doresc un weekend fabulos!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 15 Mai 2009 10:52 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-05-15 10:52:52Monica si Azalis, ma scuzati ca am salutat-o pe Cassey prima, dar e asa simpatica ca nu m-am putut abtine... V a pupacesc fetelor si va doresc un weekend fabulos! si adicatelea ...io...????.........sunt cumva asa de mica de nu ma vezi ????..........
|
||
|
etta Postat pe 15 Mai 2009 10:54 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-05-15 10:52:52Monica si Azalis, ma scuzati ca am salutat-o pe Cassey prima, dar e asa simpatica ca nu m-am putut abtine... V a pupacesc fetelor si va doresc un weekend fabulos! Multumesc ,nici o problema, iti doresc si tie o mini vacanta de week-end cat mai relaxanta |
||
|
azalis Postat pe 15 Mai 2009 10:55 |
||
Acuma te-am vazut, Etta. Se pune?
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 15 Mai 2009 11:30 |
||
De la: azalis, la data 2009-05-15 10:55:43De la: Lucia1971, la data 2009-05-15 10:52:52Monica si Azalis, ma scuzati ca am salutat-o pe Cassey prima, dar e asa simpatica ca nu m-am putut abtine... V a pupacesc fetelor si va doresc un weekend fabulos! saru'mana
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 15 Mai 2009 11:31 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-05-15 11:30:09Acuma te-am vazut, Etta. Se pune? adicatelea crezi ca ma mituiesti DOAR cu flori ???.......... ..........ai uitat ceva....inteleg ,esti emotionata !!..........
|
||
|
etta Postat pe 15 Mai 2009 11:31 |
||
Si gata, sa-ti ajunga ca ma duc dupa piti la scoala. |
||
|
Lucia1971 Postat pe 15 Mai 2009 11:44 |
||
Neata dragilor pe unde umblati? Va pupacesc cu mult drag pe toti
|
||
|
andreea1976 Postat pe 15 Mai 2009 11:49 |
||
Ioooiiii Lucia, sper sa ma plang si eu din toamna ca sunt de garda 24...da' caaat ? 24 ?????? stiu eu ca vei rezista eroic ! Apropo de asta si de sistemul sanitar minunat....am avut nevoie de o hartie...si am fost intrebata daca am doar facultatea ? Ha ? Adica ? dooooaaaarrrr ?Da' nah....greu.....atunci o duminica frumoasa si linistita iti doresc Pupicei si pt Andreea, uite ca nu mai apucam sa stam de vorba, zici ca m-am maritat si am vreo doi copii ...la fel si cu etta, sper sa te prin odata si sa te tiiiiin deee voooorbaaa...Pupicei si aradencelor mele....si celor care au spus prezent azi ! |
||
|
_oktober_ Postat pe 15 Mai 2009 12:04 |
||
De la: _oktober_, la data 2009-05-15 12:04:49Ioooiiii Lucia, sper sa ma plang si eu din toamna ca sunt de garda 24...da' caaat ? pai nu mai e mult pan' la vara !!!..........
|
||
|
etta Postat pe 15 Mai 2009 12:47 |
||
Andreea......si pentru tine........ .......si-o pipaiala scurta ,asa........
|
||
|
etta Postat pe 15 Mai 2009 12:48 |
||
De la: etta, la data 2009-05-15 12:48:01 Andreea......si pentru tine........ ooooook......pipaiala.....da numai daca dai o cafea de aia speciala ca altfel nu merge
|
||
|
andreea1976 Postat pe 15 Mai 2009 15:33 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sondaj - ce fel de cumparator sunt? | 11 | De la: Ander 12 Iulie 2012 00:14 |
| Am si eu o problema | 6 | De la: aliona_larisa 11 Mai 2009 14:23 |
| Cate ore petreceti pe zi pe Kudika.ro ??? atentie creeaza dependenta :)) | 9 | De la: Summer_ 8 Decembrie 2010 21:42 |
|
|
||
| Sal...la totsi...sunt noua aici...ce mai facetsi??? | 9 | De la: iulia069834 25 Martie 2010 18:18 |
| sta pe calculator si nu ne mai intelegem o parere va rog... | 29 | De la: battleofwits 4 Mai 2011 14:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.