Mai multe
|
Buna seara. S-a retras lumea la racoare... |
||
|
Lucia38 Postat pe 3 August 2009 19:35 |
||
|---|---|---|
|
Buna seara. S-a retras lumea la racoare... |
||
|
Lucia38 Postat pe 3 August 2009 19:35 |
||
|
acum un an eram la snagov cu prietenii mei dragi si am fost tare fericita,azi am plins toata ziua,si p apusa azi a implinit un an,sa inot Iriss fara colac mi frica asa ca tie de serpi imi e mie de apasasa va pa sa va spun ce are mama,ia aparut asa ca un cos in frunte,e cancer,inca nu am hotarit unde sa se opereze ,la timi,la oradea,la arad nu vrea,trebuie urgent nui timp de pierdut,o sa fie cumva,nu mai am lacrimi,trebuie sa fiu tare,da Eta ai dreptate lionul a lipsit sa ma tina va tuc de nu va vedeti si numai bine si rau la nimeni
|
||
|
|
||
|
mari58 Postat pe 3 August 2009 23:06 |
||
Off mari , sper sa treceti cu bine peste incercarea asta Nu stiu ce tip de cancer este dar presupun ca tre sa fie de piele , nu stiu mai nimic despre el dar la prima cautare pe google asta mi-a aparut : ,,Cancerul de piele nemelanomatos evolueaza de obicei incet, invadand si distrugand tesuturile alaturate. Pot fi necesare cateva luni sau un an pana la dezvoltarea carcinomului bazocelular sau a celui spinocelular. Din cauza dezvoltarii lente depistarea si tratamentul precoce cresc sansele de vindecare''...... In privinta inotului fara colac ti-am mai zis , daca intradevar iti era frica de apa nu ai fi avut curaj sa inoti in apa mai adanca de 20 de cm Eu daca aud ca e un sarpe la 3 m departare de mine incep sa transpir si sa-mi sara inima din piept iar tu nu ai aceleasi simptome ca ale mele la apa |
||
|
iris_4_ever Postat pe 4 August 2009 05:22 |
||
De la: mari58, la data 2009-08-03 23:06:12acum un an eram la snagov cu prietenii mei dragi si am fost tare fericita,azi am plins toata ziua,si p Cuculeeeeeee....pumnii mei sunt stransi pentru tine.........si in gandurile si rugaciunile mele veti fi si voi....tu si mamam ta !!!............. ..........capul sus...pieptul inainte.......si cu credinta ....inainte ,marssssss !!!............ .........te pupik dulce....cu mult dor si drag..........
|
||
|
etta Postat pe 4 August 2009 11:09 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-08-04 05:22:29Off mari , sper sa treceti cu bine peste incercarea asta lebadutzooooooooo.......nu te-am mai tzucat cam de multisor !!!!!!!!....i atreci tu la mine .......sa-ti dau portia....si dobanda !!!........... ..........MI-E DOR DE TINEEEEEEEEEEEEE !!!...................
|
||
|
etta Postat pe 4 August 2009 11:12 |
||
si acum....'neata cafeneaaaaaaaaaaa....... ...........am adus cafeluta......... .........pupiceiii........... ..........alaturi de gandurile mele calde pentru voi !!!........sa aveti o zi frumoasa !!..............
|
||
|
etta Postat pe 4 August 2009 11:13 |
||
| neatza tuturor | ||
|
_dulcik_ Postat pe 4 August 2009 11:14 |
||
heloooo bine v-am gasit
|
||
|
mikela_my Postat pe 4 August 2009 13:11 |
||
De la: mari58, la data 2009-08-03 23:06:12acum un an eram la snagov cu prietenii mei dragi si am fost tare fericita,azi am plins toata ziua,si p Mari, fata e alaturi de tine si am sa vb cu marele Boss sa aiba grija de mamica ta..............ai sa vezi ca totul va fi bine............ Capul sus, draguto............turme de pupicei sa iti fie ceva mai bine................
|
||
|
sun_shine Postat pe 4 August 2009 15:20 |
||
va multumesc tututor ai dreptate Iriss de aia trebuie operat rapid la mama nu ii frica de moarte,doar de suferinta dar ma rog la D-zeu sa nu mio ia sa vedem unde vrea sa o duc ea trebuie sa ia aceasta hotarire,unde vrea ea acolo o duc va tuc de nu va vedeti dragii mei prieteni
|
||
|
mari58 Postat pe 4 August 2009 21:50 |
||
De la: etta, la data 2009-08-04 11:12:05 lebadutzooooooooo.......nu te-am mai tzucat cam de multisor !!!!!!!!....i atreci tu la mine .......sa-ti dau portia....si dobanda !!!........... Pai la cat de ocupata te tine lionul mai ai tu timp sa ma pupi pe mine ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 August 2009 05:17 |
||
De la: mari58, la data 2009-08-04 21:50:39va multumesc tututor Si mie tot de suferinta mi-e frica asa ca o inteleg pune-o sa aleaga ce vrea si mergeti sa inceapa tratamentul
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 August 2009 05:23 |
||
Neata
|
||
|
_oktober_ Postat pe 5 August 2009 08:16 |
||
cafea pentru toata lumea desteptarea
|
||
|
DON_LUCIANO Postat pe 5 August 2009 08:54 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-08-05 05:17:37De la: etta, la data 2009-08-04 11:12:05 lebadutzooooooooo.......nu te-am mai tzucat cam de multisor !!!!!!!!....i atreci tu la mine .......sa-ti dau portia....si dobanda !!!........... ......ma iertiiiiiiiiiiiiiiii ????..........si uite.........iti trimit par avion..........pupici de la Lionu' tau !!!......numa' de la el ,acuma !!.........
|
||
|
etta Postat pe 5 August 2009 10:39 |
||
De la: DON_LUCIANO, la data 2009-08-05 08:54:41 Donuleeee....ce matinal esti mama !!...........aaaa......am uitat ca unii mai si munceste !!......... .........uite am luat o guritza de la tine..... .........din cafeaua de la tine,..........
|
||
|
etta Postat pe 5 August 2009 10:41 |
||
'neata cafenea........ v-am adus un butoias cu cafelutza........cat sa va tine vreo sapatamana !!!.......cat o sa lipsesc io !!........ ........si pupicii i-am strans intr-un buchet maaareee-maaaareeeee....................sa luati cate unul -doi....in fiece dimineata !!........... ...........va pupik dulce.....si ne revedem saptamana viitoare !!!.............
|
||
|
etta Postat pe 5 August 2009 10:56 |
||
|
Buna dimineata de la Cluj. Am reusit sa citesc ce ati mai scris pe-aici si, din pacate, nu pot sa spun ca m-am veselit... Mari, la Cluj nu v-ati gandit? In rest, pentru toti,
|
||
|
Lucia38 Postat pe 5 August 2009 12:20 |
||
Neata dragilor Etta , zi repede pe unde te duc rostile lionului sa stim daca vii bronzata sau racorita Drum bun si distractie placuta lebaduta mea
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 August 2009 14:11 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2009-08-05 14:11:18Neata dragilor O sa vin ...bronzata !!!!.......daca n-oi avea ghinionul sa vin...racorita !!......
|
||
|
etta Postat pe 5 August 2009 17:26 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-08-05 12:20:54Buna dimineata de la Cluj. Am reusit sa citesc ce ati mai scris pe-aici si, din pacate, nu pot sa spun ca m-am veselit... patroana....avem de pus tara la cale...sa faci bine sa vi la intalnire diseara ca altfel te jupoi.... capisci???? la toata lumea.... va urez toate cele bune.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 August 2009 18:04 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-08-05 18:04:22De la: Lucia38, la data 2009-08-05 12:20:54Buna dimineata de la Cluj. Am reusit sa citesc ce ati mai scris pe-aici si, din pacate, nu pot sa spun ca m-am veselit... Fata, io te tot astept de o juma' de ceas, da' tu tragi chiulu'... Daca nu vii in 10 minute, ma duc sa mananc ca mor de foame.
|
||
|
Lucia38 Postat pe 5 August 2009 21:22 |
||
ba da Lucia am vrut sa o duc acolo dar spune ca e prea departe si nu rezista,asa ca dimineata o duc la oradea acolo vrea ea,stau cu ea acolo atit cit trebuie,cind ma intorc va spun ce am facut a tuc si doamne ajuta!nu cunosc orasul dar sper sa ma descurc,numai bine si rau la nimeni!Eta distractie
|
||
|
mari58 Postat pe 5 August 2009 22:03 |
||
Am trecut sa va pupez de noapte buna vin mai tarziu sa va las cafeaua pt dimineata daca nu cumva se apuca iar kudika de facut figuri Noapte buna dragilor
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 August 2009 23:25 |
||
buna seara prieteni..! cucule..,imi pare rau de ce ti se intampla .. sunt convins ca totul va fi bine pana la urma..,important este sa crezi cu tarie in bine.. suntem cu gandul langa voi,Dumnezeu sa va ajute.. vesti bune bag sama ,de la luci si dandanica.. pupilici de aici pt ele.. aceleasi vesti si de la andreiutza '76..,ma bucur tare mult pt ea ,eram convins ca asa va fi pana la urma.. pupilici si sanatate maxima !! si cum se apropie ziua de 6 august,ziua de nastere a uneia dintre cele mai bune prietene a mea si a familiei mele,ii transmitem din suflet sa aibe parte de tot ce-i frumos in lumea asta,SANATATE ,BUCURII,BELSUG si IUBIRE MULTA ,MULTA ..,asa cum are parte acum.. mafia ..TE IUBIM si VA IUBIM prieteni ,stiti destul de bine asta... LA MULTI ANI FERICITI !!!! pupici tuturor si noapte de vis..!! |
||
|
prietenul_tau Postat pe 5 August 2009 23:58 |
||
buna sara oameni buni ,,,e ceva timp de cand nu am mai trecut pe aici sa mai salut si eu lumea sa mai spun macar cate ceva ,,,oricum va pup pe toti cei de aici si sper ca de acum sa ne vedem mai des si sa mai stam sera la povesti ,,,,sefa sa nu te superi pe mine ca nu am mai trecut pe aici sa mai beau si eu o cafeluta cu voi ,,,tare frumoase mai erau vremurile de altadata ,,,pop la toti prieteni mei si va salut de aici din indepartare
|
||
|
sarutama Postat pe 6 August 2009 00:55 |
||
'neataaaaaaaa.......... am plecat.....va pup.....sa aveti o sapatamana frumoasa !!......... .........LA MULTI ANI !!!!............MAFIA.........TOATE CELE BUNE...SI MULTA SANATATE !!!...........
|
||
|
etta Postat pe 6 August 2009 10:05 |
||
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaaaaa muuuulti aaaani!!!!!!!! La multi ani Mafiaaaaaaaaaa!!!!!!
|
||
|
Lucia38 Postat pe 6 August 2009 22:20 |
||
De la: sarutama, la data 2009-08-06 00:55:40buna sara oameni buni ,,,e ceva timp de cand nu am mai trecut pe aici sa mai salut si eu lumea sa mai spun macar cate ceva ,,,oricum va pup pe toti cei de aici si sper ca de acum sa ne vedem mai des si sa mai stam sera la povesti ,,,,sefa sa nu te superi pe mine ca nu am mai trecut pe aici sa mai beau si eu o cafeluta cu voi ,,,tare frumoase mai erau vremurile de altadata ,,,pop la toti prieteni mei si va salut de aici din indepartare Esti iertat, evident!!!!
|
||
|
Lucia38 Postat pe 6 August 2009 22:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| invitation 2all | 3 | De la: pamela_1 23 Martie 2009 15:40 |
| Buna! | 3 | De la: kud22 13 Octombrie 2009 01:27 |
| cafenea pe orice subiect | 7 | De la: mikela_my 10 Februarie 2009 13:11 |
|
|
||
| Ce credeti despre urtuna ravasitoare cu rahat din centrul Bucurestiului ? | 17 | De la: MONSENIORUL 23 Februarie 2014 18:34 |
| ati fii in stare sa donati 1 euro pt un caz umanitar??? | 1 | De la: omenie 24 Iunie 2010 21:33 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.