Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: prietenul_tau, la data 2009-08-05 23:58:09buna seara prieteni..!
cucule..,imi pare rau de ce ti se intampla ..
sunt convins ca totul va fi bine pana la urma..,important este sa crezi cu tarie in bine..
suntem cu gandul langa voi,Dumnezeu sa va ajute..

vesti bune bag sama ,de la luci si dandanica..
pupilici de aici pt ele..

aceleasi vesti si de la andreiutza '76..,ma bucur tare mult pt ea ,eram convins ca asa va fi pana la urma..
pupilici si sanatate maxima !!

si cum se apropie ziua de 6 august,ziua de nastere a uneia dintre cele mai bune prietene a mea si a familiei mele,ii transmitem din suflet sa aibe parte de tot ce-i frumos in lumea asta,SANATATE ,BUCURII,BELSUG si IUBIRE MULTA ,MULTA ..,asa cum are parte acum..

mafia ..TE IUBIM si VA IUBIM prieteni ,stiti destul de bine asta...
LA MULTI ANI FERICITI !!!!

pupici tuturor si noapte de vis..!!

Repede ne-o parat Ema... Ei nu, ca de data asta o tund! cu carare intr-o parte!
Lucia38
Postat pe 6 August 2009 22:21
ema, nu a parat nimic..pt ca nu mai este prietena mea ..
iti dau voie sa o tunzi ,pt ca eu ..,atunci cand o voi intalni ,o voi face creatza.
pt voi prieteni ...
prietenul_tau
Postat pe 6 August 2009 23:41
Neata dragilor eu ma bag la somn asa ca am trecut sa va las cafeluta si pupicii de rigoare
iris_4_ever
Postat pe 7 August 2009 08:09
De la: iris_4_ever, la data 2009-08-07 08:09:56Neata dragilor eu ma bag la somn asa ca am trecut sa va las cafeluta si pupicii de rigoare

somn usor si mersi de cafeluta
DON_LUCIANO
Postat pe 7 August 2009 08:15
'neataaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Stef draga, nu vei mai avea pe cine sa incretesti... Cand am zis c-o tund, ma refeream la faptul ca o chelesc. Eventual prin alte parti...
Lucia38
Postat pe 7 August 2009 10:11
seara buna...cafenea!!!
cumva...e parasita?
ca vad numa paienjeni...si...vase nespalate!!!
oare...cum o fi?
ovidiu_42
Postat pe 7 August 2009 19:32
Seara cafengii.......
Pe unde imi umblati dracusorilor??

Etta?????????Lucia????????

Kiss me??????? Okto??????? ei hai ca sunteti culmea
iintru si eu cand am timp si bate vantul pe aci...

Offffffffff..........va las o turma de pupicei zanaticilor si va doresc o seara minunata si un super weeeeeeeeeek-eeeeeendddddddd
sun_shine
Postat pe 7 August 2009 20:21
Buna searaaaaaaa!!!!!!
Monica,
Ovi, cine a lasat vasele nespalate ca azi dimineata cand am intrat erau toate curate si puse la locul lor...
Lucia38
Postat pe 7 August 2009 21:28
Ovidiu e pretentios , vrea cafea in vase spalate

Am adus vesela de plastic ca sa nu mai avem problema cu spalatul
Neata
iris_4_ever
Postat pe 8 August 2009 05:09
De la: iris_4_ever, la data 2009-08-08 05:09:57Ovidiu e pretentios , vrea cafea in vase spalate

Am adus vesela de plastic ca sa nu mai avem problema cu spalatul
Neata

irisule....asa e...sunt pretentios....
iar vase de plastic...nu pot decat cand beau apa la serviciu!
deci...
da...poate ti-ai pus de gand sa ma obisnuiesti si cu asta...mai stii?
ovidiu_42
Postat pe 8 August 2009 05:21
De la: Lucia38, la data 2009-08-07 21:28:05Buna searaaaaaaa!!!!!!
Monica,
Ovi, cine a lasat vasele nespalate ca azi dimineata cand am intrat erau toate curate si puse la locul lor...

luci....eu cand am trecut...asa era!
ce sa fac? spun si yo...ce vad!
ovidiu_42
Postat pe 8 August 2009 05:23
Bine, daca nu vrei de plastic atunci pot aduce de hartie ca mai nou se pare ca astea sunt la moda

Ma gandesc la patraona ca sa nu mai fie nevoie sa angajeze pe cineva sa spele vasele asa ca lasa pretentiile deoparte si bea din ce ti se ofera
iris_4_ever
Postat pe 8 August 2009 06:03
Ce cauti asa devreme pe net ?
iris_4_ever
Postat pe 8 August 2009 06:04
"neata!!!!! Am trecut sa va salut doar ca plec la gradina.
Lucia38
Postat pe 8 August 2009 11:52
Neata si un weekend de milioane va doresc tuturor

Etta , te-ai bronzat pe toate partile ? vezi sa nu uiti sa te intorci
iris_4_ever
Postat pe 8 August 2009 16:55
Tocmai am vorbit cu ea si cu Lionu'. Etta e neagra pe toate partile, iar Lionu' e la a doua bere pe terasa. Tuborg, la halba, rece, spumoasa... mmmmmm... nu mai zic nimic ca ma apuca jalea!!!
Lucia38
Postat pe 8 August 2009 21:36
Helllaaaauuuu !!! unde mi-e postarea ?????????

Ziceam ca m-am enervat....si vreau o cafea si o veste buna ! Ca altfel il strang de gat pe vecinu pt ca ma enerveaza !
_oktober_
Postat pe 8 August 2009 22:20
De la: Lucia38, la data 2009-08-08 21:36:02Tocmai am vorbit cu ea si cu Lionu'. Etta e neagra pe toate partile, iar Lionu' e la a doua bere pe terasa. Tuborg, la halba, rece, spumoasa... mmmmmm... nu mai zic nimic ca ma apuca jalea!!!

hmmmmm , si pe mine ma apuca jalea ca berea de aici e pipi de fata mare

pupa famiLionul din partea mea data viitoare cand mai vb cu ei
iris_4_ever
Postat pe 8 August 2009 22:35
De la: _oktober_, la data 2009-08-08 22:20:00Helllaaaauuuu !!! unde mi-e postarea ?????????

Ziceam ca m-am enervat....si vreau o cafea si o veste buna ! Ca altfel il strang de gat pe vecinu pt ca ma enerveaza !

Iti dau eu si cafea si veste buna
Cafeaua e pregatita , numa buna de baut iar vestea buna e ca am facut ciorbita de vacuta si mi-a iesit comestibila
iris_4_ever
Postat pe 8 August 2009 22:36
Ador ciorba de vacuta ! Nu am mancatde un car de ani ! Multam de idee de gateala !

Deci,vreau sa vad cat de stupida si ilogica sunt in ochii unora...deci....cand mergi la cineva acasa,in vizita, nu ti se pare de bun simt sa te descalti ? In mod special cand esti plina de noroi pe incaltaminte ????
_oktober_
Postat pe 8 August 2009 22:39
Nu esti nici stupida nici ilogica !Mai ales daca esti plin de noroi pe incaltaminte te descalti , nu intrii ca boul in casa omului cu noroiul tarash dupa tine

Se spune ca nu e frumos sa-ti pui musafirii sa se descalte dar pana mea , tine de bun simt sa o faci din proprie initiativa chiar daca gazda iti zice sa nu, desi .....daca-mi vad musafirii plin de noroi sau praf le zic de la intrare sa se descalte
iris_4_ever
Postat pe 9 August 2009 04:37
Buna dimineataaaaaaaaa!!!!!!!!!
Hai ca dau eu azi cafeaua. Ca m-am trezit de vreme... Nu de alta, da' iar sunt de garda, asa ca nu pot da alcoale...
Lucia38
Postat pe 9 August 2009 09:26
Neata Luci,garda usoara ! Iau eu cafea, urmeaza cele mai lungi doua saptamani din viata mea !

Iris, ai dreptate,exact asta am spus si eu vecinului....ca tine de bunul simt....vezi ca e parchet pe jos si super curatenie, chiar si copilul de 2 ani se descalta......si vine boul, intra pana in ultima camera cu papucii ca doar nu sta mult....si ca sunt stupida cand spun ca tine de bunul simt....nu am descaltat niciodata pe nimeni...si cand merg la el de regula imi las papucii la intrare, chiar daca stau un minut....nah, sunt nervoasa ca ma enervez degeaba

mari, da un semn de viata ! sper ca mama ta a rezista bine si tu la fel !
_oktober_
Postat pe 9 August 2009 09:53
Saru' mana Okto. De ce? Te duci in vacanta peste 2 saptamani?
Lucia38
Postat pe 9 August 2009 09:55
Exact ! Cum ai ghicit ? Plecam in 22 !
_oktober_
Postat pe 9 August 2009 09:56
bestiutza_relouded
Postat pe 9 August 2009 10:05
De la: Lucia38, la data 2009-08-09 09:26:38Buna dimineataaaaaaaaa!!!!!!!!!
Hai ca dau eu azi cafeaua. Ca m-am trezit de vreme... Nu de alta, da' iar sunt de garda, asa ca nu pot da alcoale...

buna ziua doamna ,,,,,iara de garda ,,,munca asta ,,,e rau asa nu??????de ce nu cad banii din cer ???
oricum vreau si eu o cafea ca nu am mai trecut pe aici de un veaca si am si uitat mirosul cafelei la ibric,,,,,poop la lumea de pe aici
sarutama
Postat pe 9 August 2009 12:39
Okto, era logic. Azi imi functioneaza neuronu' ala brunet...
Lucia38
Postat pe 9 August 2009 14:02
De la: sarutama, la data 2009-08-09 12:39:09
De la: Lucia38, la data 2009-08-09 09:26:38Buna dimineataaaaaaaaa!!!!!!!!!

buna ziua doamna ,,,,,iara de garda ,,,munca asta ,,,e rau asa nu??????de ce nu cad banii din cer ???
oricum vreau si eu o cafea ca nu am mai trecut pe aici de un veaca si am si uitat mirosul cafelei la ibric,,,,,poop la lumea de pe aici

Nu-i rau ca m-am obisnuit. Sincer, nu ma plang. Mai ales cand va am pe voi sa bem ceva impreuna.
Lucia38
Postat pe 9 August 2009 14:02
De la: _oktober_, la data 2009-08-09 09:53:43Neata Luci,garda usoara ! Iau eu cafea, urmeaza cele mai lungi doua saptamani din viata mea !

Iris, ai dreptate,exact asta am spus si eu vecinului....ca tine de bunul simt....vezi ca e parchet pe jos si super curatenie, chiar si copilul de 2 ani se descalta......si vine boul, intra pana in ultima camera cu papucii ca doar nu sta mult....si ca sunt stupida cand spun ca tine de bunul simt....nu am descaltat niciodata pe nimeni...si cand merg la el de regula imi las papucii la intrare, chiar daca stau un minut....nah, sunt nervoasa ca ma enervez degeaba

mari, da un semn de viata ! sper ca mama ta a rezista bine si tu la fel !

Daca avea cizme militaresti cu nshpe mii de sireturi si statea juma de ora sa-si curete incaltarile inainte sa intre in casa poate il intelegeam dar cu papuc ii ?

Ii cadeau ouale daca-si scotea papucii la intrare ?

Ii puneam mopul in mana daca eram in locul tau
iris_4_ever
Postat pe 9 August 2009 18:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Premii, concursuri, tombole 1 De la: miha_munteanu 8 Mai 2010 08:28
Confort la cele mai mici preturi 2 De la: FILISOARA 20 Septembrie 2009 19:32
VA Va invit sa fim creativi lasandu-ne invaluiti de aburul aromat al unei cafele! 9 De la: Nolwenn 25 Septembrie 2009 19:13
ana 3 De la: iulia069834 13 Noiembrie 2009 11:41
bratarica rosie 1 De la: serendipity7 14 Septembrie 2011 13:19