Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

Neata la amiaza
Ce faci patroana , gata garda sau inca prestezi ? iti trimit o si un plus o pentru ca nu ai voie
iris_4_ever
Postat pe 9 August 2009 18:18
Garda-i pana maine dimineata la ora 7... Momentan e liniste, asa ca ma uit la Academia de politie... habar n-am cat.
Lucia38
Postat pe 9 August 2009 18:24
Subtire , inca 12 ore si scapi

Inseamna ca ne citim mai tarziu ?
iris_4_ever
Postat pe 9 August 2009 18:55
De acuma... oricand.
Lucia38
Postat pe 9 August 2009 19:19
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-08-05 18:04:22
De la: Lucia38, la data 2009-08-05 12:20:54Buna dimineata de la Cluj. Am reusit sa citesc ce ati mai scris pe-aici si, din pacate, nu pot sa spun ca m-am veselit...
Mari, la Cluj nu v-ati gandit?
In rest, pentru toti,

patroana....avem de pus tara la cale...sa faci bine sa vi la intalnire diseara ca altfel te jupoi.... capisci????

la toata lumea.... va urez toate cele bune....

COTZOHARLA...,unde ai disparut..???????
cum te prind ,cum te "coafez.. "

erau pt voi ,dragilor..!!!
cu MULT dor ,din cort..

salutam si pe ceilalti prieteni si va dorim o seara ,o noapte si o noua saptamna pe gustul vostru...

pt cucu'............suntem cu sufletul langa tine..!!
prietenul_tau
Postat pe 9 August 2009 21:28
Stefule, eu te-am vazut prima. Hai incoa sa te tzuc ca-s in capul cozii.
Pe unde umbli frate?
Lucia38
Postat pe 9 August 2009 21:31
dan........,una pompieristica..........

cris..........,dulcika noastra..,asteptam sa te strangem in bratze ,sa nu-ti mai dam dam drumul ,decat atunci cand tu vei spune STOOOOOOOOOOOOP.........!!!:*:*:*:*:*:*:*:*.....................................
iar tu PATROANA ..........,vei primi INTOTDEAUNA de la noi ,ceea ce-ai demonstrat ca MERITI atunci ...,cand aici ..,nu te cunosteam decat noi...
prietenul_tau
Postat pe 9 August 2009 21:44
un mesaj SPECIAL pt mafia...!!!!!!!!!!!
NEBUNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO..........................

TE IUBESC si VA IUBIM MAI MULT CA ORICAND....!!!!!!!!!!!!
pt el....FRATELE MEU,pt FAMILA TA .....,pt NEBUNICA si pt prietenii nostri comuni..........!!!
prietenul_tau
Postat pe 9 August 2009 21:50
Buna seara lume!
kristinaCT
Postat pe 9 August 2009 22:09
seara buna ..........de la bucuresti!!!
ce greu e sa gasesti pe cineva p`aci...sa schimbi o vb!!
de ce?
ovidiu_42
Postat pe 9 August 2009 22:12
sa traiesti...
pari o fatuca deosebita,pacat ca nu ne cunoastem..
imi permit totusi sa te tzuc duuuuuuuuulce.. ,dar nu oricum ,ci ca pe o bunicutza..
prietenul_tau
Postat pe 9 August 2009 22:14
De la: ovidiu_42, la data 2009-08-09 22:12:27seara buna ..........de la bucuresti!!!
de ce?

asta sa crezi tu...
desi am "treburi" multe ...,acum guritz-mi are chef de vb..
prietenul_tau
Postat pe 9 August 2009 22:17
De la: Lucia38, la data 2009-08-09 21:31:44Stefule, eu te-am vazut prima. Hai incoa sa te tzuc ca-s in capul cozii.
Pe unde umbli frate?

lucicoooooooo.......ma primesti si pe mine la tine-n cafenea?
poop...lucica...si ofer bere rece!!!!
ovidiu_42
Postat pe 9 August 2009 22:17
De la: prietenul_tau, la data 2009-08-09 22:17:14
De la: ovidiu_42, la data 2009-08-09 22:12:27seara buna ..........de la bucuresti!!!
de ce?

asta sa crezi tu...
desi am "treburi" multe ...,acum guritz-mi are chef de vb..

preteneeeee!!!!!!!........ms de conversatie da...mai incearca!!!
poate...te lipesti tu...de ceva acolo!!
ovidiu_42
Postat pe 9 August 2009 22:19
greu ..,zana mea mica si dulce ,nu-mi da pace--n telefon..
LL...............,te 'UBI ma fatuca ,MULT,MULT si te ZMOTOCIM GRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAV .....,stii tu cat..
prietenul_tau
Postat pe 9 August 2009 22:40
Hellooooooooooo!!!!!!!! Am venit si eu. Cu iaurt ca am o durere de stomac de-mi vine sa musc pe cineva.
Lucia38
Postat pe 9 August 2009 22:44
Va doresc o noapte frumopasa, plina de vise... de care vreti voi.
Lucia38
Postat pe 9 August 2009 23:37
si plina de viata ..
prietenul_tau
Postat pe 9 August 2009 23:39
De la: Lucia38, la data 2009-08-09 23:37:17Va doresc o noapte frumopasa, plina de vise... de care vreti voi.

bestiutza_relouded
Postat pe 9 August 2009 23:57
Io-te de ce lume in cafenea duminica seara

Neata
iris_4_ever
Postat pe 10 August 2009 02:45
Neaaataaa !
M-am hotarat sa nu ma mai enervez....sa vedem cat rezist
Deci incep cele mai luuungi doua saptamani, si pt concediu.....si pt ca astept un telefon ft ft important in zilele urmatoare....la ce noroc am eu o sa ma sune astia exact cand ies din tara si trebuie musai sa-l inchid!
_oktober_
Postat pe 10 August 2009 09:57
Buna dimineataaaaa!!!!!!
Lucia38
Postat pe 10 August 2009 10:32
Neata Luci ! Asa matinala dupa garda ? Apropo....cum a fost noaptea ? Daca am inteles bine esti la o clinica particulara...unde e mai mare agitatia ?La stat sau la particular ? Am si uitat,ce mai face dl dr Rosca ?
_oktober_
Postat pe 10 August 2009 11:10
Dr. Rosca tocmai este de garda azi...
Avand in vedere ca legea restrictioneaza intr-un anumit fel activitatea din clinicile private, e mult mai liniste acolo. Totusi, eu lucrez intr-o clinica de urgenta, deci iar nu exista termen de comparatie. Singura asemanare se gaseste in ceea ce priveste calitatea serviciilor prestate. Chiar glumeam aseara pe tema asta pentru ca am ajuns la concluzia ca nici sa fii prea bun nu e bine ca trag toate cazurile la noi... Avem paciente din toate colturile tarii si cand ne povestesc cum e la ele acasa nu ne vine sa credem. Pentru noi e absurd sa nu oferi servici medicale decat dupa ce ti-ai primit "partea".
Lucia38
Postat pe 10 August 2009 22:13
Hmmm, nu stiam de lege o sa caut pe net....eu trebuie sa ma decid daca merg la stat sau la privat....la stat am facut stagiu, despre privat nu stiu mare lucru...sunt conditii bune de lucru dar si serviciile sunt la un pret de te ia frigu...
_oktober_
Postat pe 10 August 2009 22:20
Totaia
Postat pe 10 August 2009 22:27
Legea de care spuneam, se refera la faptul ca in clinicile private nu pot fi ingrijite cazurile grave. De exemplu, clinica privata la care lucrez eu a incheiat un acord cu clinica de stat la care lucrez si orice caz care se complica este automat trimis dincoace.
La privat merita sa lucrezi pentru ca exista baza materiala pe care intr-un spital de stat nu o intalnesti. Dar nu pot sa spun ca pretentiile sunt mai mari decat la stat pentru ca si la o clinica de stat care se respecta, standardele de ingrijire sunt foarte ridicate. Eu personal n-am simtit nicio diferenta decat ca lumea e mult mai calma si exista mai mult respect intre colegi.
Buna seara Agatha
Lucia38
Postat pe 10 August 2009 22:28
buna seara ,azi am ajuns acasa,a operato si asteptam 14 zile rezultatul sa vedem cei acolo,vezi Lucia acum ma intelegi de ce nu a vr mama la arad,mia fost greu,am fost singura,am plins,mam descurcat cum am putut,am slabit iar dar jos palaria in fata asistentelor de acolo si a medicului va multumesc pt incurajari si pt ca ati fost alaturi de mine,va tuca Mary de nu va vedeti,am dormit 3 ore cind am ajuns acasa si acum mie somn iar de nu mai pot,stef am dat accept la prietenul tau si nu vad nimic cei baiul?nb va doresc
mari58
Postat pe 10 August 2009 22:34
Spre rusinea mea trebuie sa spun: clinica noastra de stat lasa mult de dorit ! Si ma refer aici la calitatea serviciilor pe care ar putea sa le ofere....calitate,care este direct conditionata de proasta dotare a spitaluli, de lipsa de medicamente etc etc etc....si personalul se descurca si asa....jos palaria in fata fetelor....dar chiar daca vor si stiu,nu pot oferi mai mult...vorba aia,nu au cu ce
_oktober_
Postat pe 10 August 2009 22:35
Mari
_oktober_
Postat pe 10 August 2009 22:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
stie cineva? 7 De la: kudika023770 7 Noiembrie 2009 19:14
Luptam sa fim fericiti sau.... ? 1 De la: innyy 5 Februarie 2011 10:10
Prestarea de servicii 2 De la: adinutza_adinutza 30 Septembrie 2009 10:39
Schimb de link-uri 1 De la: hannahmiriam 30 Noiembrie 2009 14:14
soacra, soacra poama acra 19 De la: BEL_AMY1 25 Ianuarie 2011 09:40