Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

prajiturele unde vreau si eu dau la schimb de la mn
yumy
Postat pe 15 August 2010 16:55
De la: yumy, la data 2010-08-15 16:55:41prajiturele unde vreau si eu dau la schimb de la mn

iti dau Yumy draga cite vrei tu ....este ptr toata lumea !!

Postat pe 15 August 2010 17:10
De la: yumy, la data 2010-08-15 16:55:41prajiturele unde vreau si eu dau la schimb de la mn

ai aparut si tu?
si...mai ziceai ca ma iubesti!!!...ai fugit de mine...
eu_ovidiu
Postat pe 15 August 2010 17:11
De la: eu_ovidiu, la data 2010-08-15 17:11:03

ai aparut si tu?

a fugit sa ma iubeasca si pe mine.
Lucia38
Postat pe 15 August 2010 17:13
imi cer scz ptr postarile repetate ,dar nu vroia sa -mi posteze si am tot dat clik ...si de aceea s-a intimplat sa apara mai multe postari ...

Postat pe 15 August 2010 17:18

ai aparut si tu?

eu te iubesc mereu, in tacere ia sa te cinstesc cum se cuvine de ziua mea
yumy
Postat pe 15 August 2010 17:34
De la: camelyta_camy, la data 2010-08-15 17:10:17

iti dau Yumy draga cite vrei tu ....este ptr toata lumea !!

eu ma multumesc cu un
yumy
Postat pe 15 August 2010 17:35
De la: Lucia38, la data 2010-08-15 17:13:35

ai aparut si tu?

lucia ia de aici ca doar azi mai e ziua mea
yumy
Postat pe 15 August 2010 17:36
De la: Lucia38, la data 2010-08-15 16:43:26V-am citit din urma si...
Totusi, ma simt datoare cu o explicatie... Si mie, prietena mea cea mai buna, imi spune ca fumez tigari de c...ve numai pentru ca pachetul e roz sidefat, iar tigarile sunt subtiri si lungi. Cred ca Pickard n-a avut intentia sa jigneasca, dar a iesit total aiurea. Poate ar fi bine sa se lmureasca lucrurile si sa nu mai exite resentimente, mai ales ca in cafeneaua asta intra atat de putina lume si atat de rar. Haideti sa fumam toti pipa pacii, chiar daca asta inseamna sa fumam tigari de c..ve.
mersi pentru ajutor preaiubita si stimata patroana! Ma mancau tastele sa scriu matroana dar vad ca mai e de lucru la ingurgitarea glumelor mele. Te pup imediat dupa ce fumezi o subtirica roz.(tigara )
pickard
Postat pe 15 August 2010 17:47
De la: yumy, la data 2010-08-15 17:36:01

ai aparut si tu?

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
felicitarile, masa si dansul... cand?
LA MULTI ANI, Yumy draga!!!!!!
Lucia38
Postat pe 15 August 2010 17:52
De la: pickard, la data 2010-08-15 17:47:47
Totusi, ma simt datoare cu o explicatie... Si mie, prietena mea cea mai buna, imi spune ca fumez tigari de c...ve numai pentru ca pachetul e roz sidefat, iar tigarile sunt subtiri si lungi. Cred ca Pickard n-a avut intentia sa jigneasca, dar a iesit total aiurea. Poate ar fi bine sa se lmureasca lucrurile si sa nu mai exite resentimente, mai ales ca in cafeneaua asta intra atat de putina lume si atat de rar. Haideti sa fumam toti pipa pacii, chiar daca asta inseamna sa fumam tigari de c..ve.
mersi pentru ajutor preaiubita si stimata patroana! Ma mancau tastele sa scriu matroana dar vad ca mai e de lucru la ingurgitarea glumelor mele. Te pup imediat dupa ce fumezi o subtirica roz.(tigara )

nu inca...
dar sa stii ca pe kudika, "matroana" e o alta Doamna, asa cum exista si o Perversa iubita.
Lucia38
Postat pe 15 August 2010 17:53
La multi ani MARIE,sanatate si viata frumoasa..
Distrsctie placuta ...!!!
stef80
Postat pe 15 August 2010 17:54
De la: Lucia38, la data 2010-08-15 17:52:30
De la: yumy, la data 2010-08-15 17:36:01

ai aparut si tu?

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
felicitarile, masa si dansul... cand?
LA MULTI ANI, Yumy draga!!!!!!

dansul la miez de noapte
yumy
Postat pe 15 August 2010 17:55
De la: Altfel_, la data 2010-08-15 17:54:11La multi ani MARIE,sanatate si viata frumoasa..

multumesc in numele tuturor mariilor si marinilor;))
yumy
Postat pe 15 August 2010 17:56
hai sa te poop si yo...acu` cat am ocazia...ca odata e ziua ta!!!
LA MULTI ANISORI...CU BUCURII SI IMPLINIRI!!!
eu_ovidiu
Postat pe 15 August 2010 18:13
buna!
roz5blue6lila7
Postat pe 15 August 2010 18:15
De la: yumy, la data 2010-08-15 17:56:11
De la: Altfel_, la data 2010-08-15 17:54:11La multi ani MARIE,sanatate si viata frumoasa..

multumesc in numele tuturor mariilor si marinilor;))

La multi ani Yuny !!!!!!!!!!!!!....multa sanatae ,bucurii si impliniri !!!!!

Postat pe 15 August 2010 18:24
De la: pickard, la data 2010-08-15 08:59:49
De la: iris_4_ever, la data 2010-08-14 18:51:51
De la: nymoy, la data 2010-08-14 17:24:17Acum ca stiti cine sunt va închipuiti ca as putea face ravagii pe aici dar nu vreau..pentru moment...nu inainte sa vina lucia..daca ma lasa sa ma manifest as putea manca cu fulgi cu tot opariti aroganti .dar mai astept putin sa vedem.luni o sa-mi pun numele de picard si aici si poate voi deschide si un topic.dar o sa scriu oricum peste tot fara favoritisme .cine ma cunoaste stie ca pot relansa sau distruge un topic.

Incepi sa o dai in barci si nu e frumos ce faci
Altfel nu te-a amenintat cu nimic , ti-a adus doar la cunostiinta faptul ca stie de activitatea ta de pe celalalt site sau ce pana mea o fi yuppy ala si cu asta basta .Nu te-a mai vrut in lista lui de prieteni iar explicatia ti-am dat-o eu mai sus , daca nu esti in stare sa pricepi motivele lui ura si la gara.

Nu ai nevoie de permisiunea luciei sa mananci cu fulgi pe cineva daca ti-e foame , esti invitatul meu desi , trebuie sa recunosc :in afara de Captain Picard pe care-l stie toata lumea nu sunt la curent cu activitatea ta de pe alte site-uri .
Sa-mi fie cu iertare daca am avut onoarea sa ma conversez cu o vedeta pana acum si nu am avut prezenta de spirit sa ma inclin in fata ta

Observi ? eu m-am scuzat de nepolitetea mea ( parca vad ca iei de buna scuza mea ), tu esti in stare sa recunosti ca ai gresit si sa-ti ceri scuze ?
Stiu , nu esti .Daca erai o faceai demult

buna ziua! obsrev ca aici sunteti ca un stup de albine unu inteapa . unul musca.
inca nu mi-e prea clar pentru ce ar trebui sa-mi cer scuz cuiva pe aici.poate luciei pentru eventuala rascolire a acestui topic destul de plictisitor deALTFEL
oricum eu am facut o precizare in legatura cu tigarile alea subtiri si daca nu aveati creierul destul de diluat nu va mai oripilati atat.
inteleg ca aici ati format o oarecare bisericuta mormona, de la unul pana la altul dar atata timp cat este un forum public imi rezerv dreptul sa scriu ce vreau, unde vreau chiar daca papa de la roma se pune cu c... in drum
afirmatiile usoare cum ca eu nu as avea caracter nu cred ca le pot lua in seama pentru ca , chiar daca ma cunoasteti cumva, tot nu- stiti ce caracter am eu....

Ziua buna ,
In caz ca nu stiai albinele inteapa doar daca sunt provocate
Initial mi-am zis ca nu e cazul sa stau sa-ti explic cu ce ai gresit considerand ca esti prea batran sa iti dau eu ,,sfaturi '' de buna purtare in public dar nu-mi plac povestile care se termina in coada de peste asa ca fii atent aici , poate bagi la cap si data viitoare procesezi ceea ce citesti inainte sa te apuci sa postezi un mesaj

Ti-am tratat aluzia la tigarile subtiri asa cum zice si patraoana , am consiedrat ca e vorba de o greseala de exprimare asa ca ti-am dat ocazia sa ne explici la ce te refereai.

Spre deosebire de mine , Altfel, a luat hotararea de a te scoate din lista fara sa mai astepte explicatii .Forumul permite adaugarea sau stergerea asa zisilor prieteni din lista personala asa ca ales sa foloseasca optiunea respectiva.Are dreptul sa faca ce vrea muschiul lui cu lista lui de prieteni asa ca si-a urmat instictul .E ceva rau in asta ?

Tu ce ai facut ?
In loc sa zici ceva de genu ,,Da , fata, am gresit .Intentia mea nu era sa te fac c***a ci ma gandeam la sanatatea ta'' ai ales sa ne aduci la cunostiinta cu cat de potent esti tu in distrugerea sau relansarea unui topic dupa care vii si zici ca tot noi suntem de vina ca intepam

Daca ai senzatia ca ne-am aliat impotriva ta fara sa avem motive te inseli , motivele ti le-am explicat mai sus , poate de data asta vezi lucrurile asa cum le vedem si noi.
Nu am aproape 7 mii de mesaje aici de pomana , mi-am facut portia de intepat si facut misto pe alte topice.
Cafeneaua e singurul loc in care nu caut motive de cearta pentru ca o consider ca fiind ,,casa'' mea si stii vb aia , nu te kk aproape de casa ca pute

iris_4_ever
Postat pe 15 August 2010 18:56
De la: camelyta_camy, la data 2010-08-15 17:18:04imi cer scz ptr postarile repetate ,dar nu vroia sa -mi posteze si am tot dat clik ...si de aceea s-a intimplat sa apara mai multe postari ...

Bine , te scuzam de data asta dar sa nu se mai intample daca nu vrei sa primesti amenda .
Amenda consta in o saptamana de zile de facut cafeluta la prima ora
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2010 18:59
De la: eu_ovidiu, la data 2010-08-15 16:44:47
De la: Lucia38, la data 2010-08-15 16:38:51hello people!!!!!!! LA MULTI ANI, MARII, MARIANE, MARINI si MARIANI!!!!!!! LA MULTI ANI, scumpa mea fiica!!!!!

patroano!!!!...poci sa te...poop si yo?...acu`...ca nu ne vede nimeni!!
si...inca odata...LA MULTI ANI!!!...TUTUROR CE POARTA NUME DE...MARII SI MARIN!!

Cum adica nu va vede nimeni ? noi ce suntem aici ?
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2010 18:59

Eu am cautat tigari subitiri aici dar in afara de unele naspa din care tre sa tragi la greu fara sa iasa niciun fum altceva nu am gasit
Nu as refuza un Vogue mov
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2010 19:01
De la: iris_4_ever, la data 2010-08-15 18:59:06
De la: camelyta_camy, la data 2010-08-15 17:18:04imi cer scz ptr postarile repetate ,dar nu vroia sa -mi posteze si am tot dat clik ...si de aceea s-a intimplat sa apara mai multe postari ...

Bine , te scuzam de data asta dar sa nu se mai intample daca nu vrei sa primesti amenda .

...esti o draguta !!!!...asa am sa fac ...daca trebe ...no ,am gresit acu ce sa fac ???...iaca suport aceasta placere de a va face cafeaua in fiecare domineata ....

Postat pe 15 August 2010 19:47
De la: iris_4_ever, la data 2010-08-15 19:01:30

Eu am cautat tigari subitiri aici dar in afara de unele naspa din care tre sa tragi la greu fara sa iasa niciun fum altceva nu am gasit
Nu as refuza un Vogue mov

sa sti ca nici eu nu as refuza ...ce ti si cu tigarile astea ...unde dai si ...unde crapa

Postat pe 15 August 2010 19:53
De la: camelyta_camy, la data 2010-08-15 19:47:14
De la: iris_4_ever, la data 2010-08-15 18:59:06

...esti o draguta !!!!...asa am sa fac ...daca trebe ...no ,am gresit acu ce sa fac ???...iaca suport aceasta placere de a va face cafeaua in fiecare domineata ....

La prima abatere inchidem ochii ca stiai de existenta amendei asa ca pana data viitoare , tot eu voi face cafeluta

Pana vin Mariutele noastre sa ne pupe virtual eu dau de baut

[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl4.glitter-graphics.net/pub/1906/1906374o7uhnr1shs.gif[/img][/url]

[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl3.glitter-graphics.net/pub/668/668853vji4tsmi87.jpg[/img][/url]

[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl2.glitter-graphics.net/pub/1338/1338792i4nj16mebz.gif[/img][/url]
iris_4_ever
Postat pe 15 August 2010 19:54
De la: iris_4_ever, la data 2010-08-15 18:56:46
De la: nymoy, la data 2010-08-14 17:24:17Acum ca stiti cine sunt va închipuiti ca as putea face ravagii pe aici dar nu vreau..pentru moment...nu inainte sa vina lucia..daca ma lasa sa ma manifest as putea manca cu fulgi cu tot opariti aroganti .dar mai astept putin sa vedem.luni o sa-mi pun numele de picard si aici si poate voi deschide si un topic.dar o sa scriu oricum peste tot fara favoritisme .cine ma cunoaste stie ca pot relansa sau distruge un topic.

Altfel nu te-a amenintat cu nimic , ti-a adus doar la cunostiinta faptul ca stie de activitatea ta de pe celalalt site sau ce pana mea o fi yuppy ala si cu asta basta .Nu te-a mai vrut in lista lui de prieteni iar explicatia ti-am dat-o eu mai sus , daca nu esti in stare sa pricepi motivele lui ura si la gara.

Nu ai nevoie de permisiunea luciei sa mananci cu fulgi pe cineva daca ti-e foame , esti invitatul meu desi , trebuie sa recunosc :in afara de Captain Picard pe care-l stie toata lumea nu sunt la curent cu activitatea ta de pe alte site-uri .
Sa-mi fie cu iertare daca am avut onoarea sa ma conversez cu o vedeta pana acum si nu am avut prezenta de spirit sa ma inclin in fata ta

Observi ? eu m-am scuzat de nepolitetea mea ( parca vad ca iei de buna scuza mea ), tu esti in stare sa recunosti ca ai gresit si sa-ti ceri scuze ?

buna ziua! obsrev ca aici sunteti ca un stup de albine unu inteapa . unul musca.
inca nu mi-e prea clar pentru ce ar trebui sa-mi cer scuz cuiva pe aici.poate luciei pentru eventuala rascolire a acestui topic destul de plictisitor deALTFEL
oricum eu am facut o precizare in legatura cu tigarile alea subtiri si daca nu aveati creierul destul de diluat nu va mai oripilati atat.
inteleg ca aici ati format o oarecare bisericuta mormona, de la unul pana la altul dar atata timp cat este un forum public imi rezerv dreptul sa scriu ce vreau, unde vreau chiar daca papa de la roma se pune cu c... in drum
afirmatiile usoare cum ca eu nu as avea caracter nu cred ca le pot lua in seama pentru ca , chiar daca ma cunoasteti cumva, tot nu- stiti ce caracter am eu....

Ziua buna ,
In caz ca nu stiai albinele inteapa doar daca sunt provocate
Initial mi-am zis ca nu e cazul sa stau sa-ti explic cu ce ai gresit considerand ca esti prea batran sa iti dau eu ,,sfaturi '' de buna purtare in public dar nu-mi plac povestile care se termina in coada de peste asa ca fii atent aici , poate bagi la cap si data viitoare procesezi ceea ce citesti inainte sa te apuci sa postezi un mesaj

Ti-am tratat aluzia la tigarile subtiri asa cum zice si patraoana , am consiedrat ca e vorba de o greseala de exprimare asa ca ti-am dat ocazia sa ne explici la ce te refereai.

Spre deosebire de mine , Altfel, a luat hotararea de a te scoate din lista fara sa mai astepte explicatii .Forumul permite adaugarea sau stergerea asa zisilor prieteni din lista personala asa ca ales sa foloseasca optiunea respectiva.Are dreptul sa faca ce vrea muschiul lui cu lista lui de prieteni asa ca si-a urmat instictul .E ceva rau in asta ?

Tu ce ai facut ?
In loc sa zici ceva de genu ,,Da , fata, am gresit .Intentia mea nu era sa te fac c***a ci ma gandeam la sanatatea ta'' ai ales sa ne aduci la cunostiinta cu cat de potent esti tu in distrugerea sau relansarea unui topic dupa care vii si zici ca tot noi suntem de vina ca intepam

Daca ai senzatia ca ne-am aliat impotriva ta fara sa avem motive te inseli , motivele ti le-am explicat mai sus , poate de data asta vezi lucrurile asa cum le vedem si noi.
Nu am aproape 7 mii de mesaje aici de pomana , mi-am facut portia de intepat si facut misto pe alte topice.
Cafeneaua e singurul loc in care nu caut motive de cearta pentru ca o consider ca fiind ,,casa'' mea si stii vb aia , nu te kk aproape de casa ca pute

ooooooooooo...ioiiiiiiiiiii ....ioiiiiiiiiiiiii ...si inca ce pute !!!!!

Postat pe 15 August 2010 20:00
De la: camelyta_camy, la data 2010-08-15 20:00:26

inca nu mi-e prea clar pentru ce ar trebui sa-mi cer scuz cuiva pe aici. Sau poate asazisului sultan?
pickard
Postat pe 15 August 2010 20:31

inca nu mi-e prea clar pentru ce ar trebui sa-mi cer scuz cuiva pe aici. Sau poate asazisului sultan?
pickard
Postat pe 15 August 2010 20:32
De la: pickard, la data 2010-08-15 09:09:22
De la: Altfel_, la data 2010-08-14 22:25:17
De la: nymoy, la data 2010-08-14 16:55:41Buna ziua. Sper sa nu apara si mesajul asta de n ori. Nu am venit aici sa starnesc pasiuni sau scandal. Am venit doar pentru ca se poate scrie sî de pe telfon.pe yuppy mi-e imposibil. Atmosfera pare mai cuminte dar cred ca e o iluzie. Tot o curvasareala e. Dar din cauza ca va cunoasteti intre voî,probabil o ardeti pe privat.asa e si pe yuppy acum. Oricum e bine atata timp cat invatam ceva. Sî pt dl altfel: daca supararea ta e din acel motîv e bine.daca nu ar fi asa de stufos acest forum as veni cu tot bagajul aîci .

mai Nelule..,sezi bland prietene "cu curvasereala "...
pe yuppy chiar nu mi-a trecut nici macar prin gand sa trec vreodata..,iar tot ce stiu ,stiu de la tine ..
s-apoi ..,de noi ne ardem in privat,poate ne spui cu te arzi tu..??

mda! vad ca e generalizata ideea asta pe kudica s-au adunat cei mai integri , imaculati, puri, usile de biserica iar pe alte forumuri intre care si yuppy de unde am descalecat eu aici sunt numai barbati si femei frustrate care cauta alinarea in bratele altor barbati si femei casatoriti.
ok! asa o fi
mai vedem noi cum sta treaba
bineinteles ca si eu daca as fi ipocrit as zice ca e invers dar sa lasam lucrurile asa cum sunt. ca o nota apreciere , va felicit ca va luati apararea unul altuaia
poate ca si eu daca as beneficia de asa ceva , nu as mai fi asa de inrait

inca.., ma minunez de postarile tale nelule
e greu sa-mi revin si cand ma gandesc ca ai spus atatea ,in doar cateva aparitii..
norocul tau este ca esti protejatul patroanei si trebuie sa ma multumesc cu faptul ca cel putin lista mea este asa cum mi-o doream..
stef80
Postat pe 15 August 2010 20:47
Explicatii:
1. Pickard NU este protejatul meu, doar incercam sa fiu impaciuitoare.
2. Pickard, revolutiile poarta-le pe yuppy, aici incearca sa fii mai bland si mai prietenos.
3. Salutari din Budapesta din nou, va transmite tribul: Andreea, Cristina si restul gastii, mai ales eu!!!!!
Lucia38
Postat pe 15 August 2010 20:54
De la: pickard, la data 2010-08-15 20:32:31

stef80
Postat pe 15 August 2010 20:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ulei de peste - pentru a avea un copil inteligent 3 De la: Katte02 27 Decembrie 2009 17:53
singuratatea in doi...... 16 De la: kudika427237 29 August 2011 15:16
cafenea pe orice subiect 7 De la: mikela_my 10 Februarie 2009 13:11
Buna 2 De la: yrtdssdd 8 Iulie 2009 01:12
Ce parere aveti despre...? 2 De la: this_is_JC 10 Iulie 2009 15:51