Mai multe
stau pe sezloongul tau , sub umbrela si ma crucesc de ce vad pe aici.. nu am dreptul sa ma supar..,pentru ca nu am fost bagat in seama doar putin deranjat de ceea ce-mi vad ochii.. pupici iris..
|
||
|
stef80 Postat pe 11 August 2010 23:15 |
||
|---|---|---|
De la: Altfel_, la data 2010-08-11 22:51:09dupa cum vedeti ,ciurul meu inca nu a ruginit...,iar lista de prieteni e destul de scurta... ce te-a deranjat? treaba cu tigarile de pe centura? nu am inventat-o eu ci o prietena care asa zice:ca tigarile subtiri slabe sunt pentru curve pentru a parea mai interesante si pentru a se putea ascunde in spatele fumului si pentru ca eventuale grimase provocate de aspectul barbatului sa fie puse pe seama fumului din ochi
|
||
|
pickard Postat pe 12 August 2010 10:10 |
||
De la: Altfel_, la data 2010-08-11 22:51:09dupa cum vedeti ,ciurul meu inca nu a ruginit...,iar lista de prieteni e destul de scurta... ce te-a deranjat? treaba cu tigarile de pe centura? nu am inventat-o eu ci o prietena care asa zice:ca tigarile subtiri slabe sunt pentru curve pentru a parea mai interesante si pentru a se putea ascunde in spatele fumului si pentru ca eventuale grimase provocate de aspectul barbatului sa fie puse pe seama fumului din ochi
|
||
|
|
||
|
pickard Postat pe 12 August 2010 10:12 |
||
buna dimi hai la o cafea sau o bere cine bea ca eu nuuuuuuuu dar va zic voua noroc
|
||
|
mari58 Postat pe 12 August 2010 10:42 |
||
De la: mari58, la data 2010-08-12 10:42:29buna dimi hai la o cafea sau o bere cine bea ca eu nuuuuuuuu credeam ca numai de pe telefon mi se posteaza de mai multe ori noroc
|
||
|
pickard Postat pe 12 August 2010 13:56 |
||
buna ziua va las pupici
|
||
|
yumy Postat pe 12 August 2010 13:58 |
||
De la: yumy, la data 2010-08-12 13:58:01buna ziua va las pupici ok! 7 pupici si 3 beri ti le inapoiem cand te mai intorci
|
||
|
pickard Postat pe 12 August 2010 14:47 |
||
De la: nymoy, la data 2010-08-12 14:47:35De la: yumy, la data 2010-08-12 13:58:01buna ziua va las pupici ms
|
||
|
yumy Postat pe 12 August 2010 15:02 |
||
De la: Altfel_, la data 2010-08-11 23:15:34stau pe sezloongul tau , sub umbrela si ma crucesc de ce vad pe aici.. Te crucesti cumva de cat de dragutica si amabila sunt desi te asteptai sa iasa scantei ? Mi-am zis mai demult ca in cafenea nu ma mai cert cu nimeni asa ca mi-am potolit scanteile si am preferat sa ma fac ca nu pricep aluzia deloc subtila a noului nostru prieten de cafeanea Pupici sultane si multumesc ,stii tu pentru ce
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 12 August 2010 19:24 |
||
Seara buna cafenea Nymoy ,esti amabil sa explici de ce ai considerat necesar sugestia tigarilor subtiri ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 12 August 2010 19:33 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2010-08-12 19:33:15Seara buna cafenea |
||
|
stef80 Postat pe 12 August 2010 23:20 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2010-08-12 19:33:15Seara buna cafenea intrebare intrebatoare pentru acelasi Nymoy.. daca tot te-am scos din lista mea aseara pe timpul asta,de ce-mi ceri sa-ti dau accept azi..?? ce crezi ca m-a facut sa ma razgandesc..?? pentru putin iris..,e vorba doar de un defect comportamental al meu.. noapte buna cafenea..!! |
||
|
stef80 Postat pe 12 August 2010 23:30 |
||
De la: Altfel_, la data 2010-08-12 23:30:21De la: iris_4_ever, la data 2010-08-12 19:33:15Seara buna cafenea cred ca trebuie sa dau doua raspunsuri lamuritoare: - pentru iris-eu nu mai fumez de 5 ani de cand m-am lasat dar am o prietena care inca fumeaza si la rugamintea de anu mai fuma pentru ca ii face rau mi-a raspun in gluma ca oricum fumeaza tigari subtiri , usoare de curve.nu a fost nici o aluzie la tine sau altceva. nici macar nu sunt convins ca tigarile dauneaza sanatatii iar mie imi place mult gustul limbii prietenei mele dupe ce fumeaza 2-pentru altfel -acum aflu ca ma stersesei din lista ta de prieteni si habar n-am de ce...eu acasa am nett decat pe un jaf de telefon care de vreo 3 zile nu mai se deschide pe forum si am vazut vag o referire la mine dar nu am fost atent.si am apasat pe adauga priete...asta a fost tot. acum poate esti bun(A) sa-mi spui ce am facut sau la ce standarde nu m-am ridicat pentru a fi unul dintre prieteni
|
||
|
pickard Postat pe 13 August 2010 08:09 |
||
buna dimi va invit la o cafea vreti sau nu vreti pina mai am aveti grija de voi caldura mare
|
||
|
mari58 Postat pe 13 August 2010 10:53 |
||
De la: mari58, la data 2010-08-13 10:53:31buna dimi va invit la o cafea vreti sau nu vreti pina mai am ai si fara cofeina? ca am mai baut 2 pana acum si-mi bubuie capul
|
||
|
pickard Postat pe 13 August 2010 10:56 |
||
am da pai cum ,hai ia o gura imi tii companie sa nu fiu singura
|
||
|
mari58 Postat pe 13 August 2010 12:48 |
||
De la: mari58, la data 2010-08-13 12:48:54am da pai cum ,hai ia o gura mi-era de ajuns si un cioculet dar daca imi dai o gur... bine ! tu ai vrut!
|
||
|
pickard Postat pe 13 August 2010 13:07 |
||
De la: nymoy, la data 2010-08-13 08:09:12 Problema este ca noi nu suntem la curent cu parerea prietenei tale vis a vis de tigarile subtiri iar modul in care te-ai exprimat a lasat de inteles ca m-ai facut cu**a pentru ca fumez . Eu am preferat sa te las sa explici gandidu-ma ca probabil consideri ca tigarile subtiri sunt mai putin daunatoare decat cele normale ( apropo , prietena ta se inseala , sunt la fel de daunatoare ) Altfel s-a suparat pe tine pentru ca m-ai jignit si avand in vedere ca ma iubeste a considerat ca trebuie sa ia atitudine ocazie cu care ii multumesc inca odata |
||
|
iris_4_ever Postat pe 13 August 2010 21:51 |
||
Buna seara prieteni |
||
|
iris_4_ever Postat pe 13 August 2010 22:45 |
||
De la: Altfel_, la data 2010-08-13 23:30:48 Stiu sultane daca nu stiam nu ziceam nimic da asa am cu ce ma lauda
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 14 August 2010 00:54 |
||
| Buna ziua. Sper sa nu apara si mesajul asta de n ori. Nu am venit aici sa starnesc pasiuni sau scandal. Am venit doar pentru ca se poate scrie sî de pe telfon.pe yuppy mi-e imposibil. Atmosfera pare mai cuminte dar cred ca e o iluzie. Tot o curvasareala e. Dar din cauza ca va cunoasteti intre voî,probabil o ardeti pe privat.asa e si pe yuppy acum. Oricum e bine atata timp cat invatam ceva. Sî pt dl altfel: daca supararea ta e din acel motîv e bine.daca nu ar fi asa de stufos acest forum as veni cu tot bagajul aîci . | ||
|
pickard Postat pe 14 August 2010 16:55 |
||
| Acum ca stiti cine sunt va închipuiti ca as putea face ravagii pe aici dar nu vreau..pentru moment...nu inainte sa vina lucia..daca ma lasa sa ma manifest as putea manca cu fulgi cu tot opariti aroganti .dar mai astept putin sa vedem.luni o sa-mi pun numele de picard si aici si poate voi deschide si un topic.dar o sa scriu oricum peste tot fara favoritisme .cine ma cunoaste stie ca pot relansa sau distruge un topic. | ||
|
pickard Postat pe 14 August 2010 17:24 |
||
De la: nymoy, la data 2010-08-14 17:24:17Acum ca stiti cine sunt va închipuiti ca as putea face ravagii pe aici dar nu vreau..pentru moment...nu inainte sa vina lucia..daca ma lasa sa ma manifest as putea manca cu fulgi cu tot opariti aroganti .dar mai astept putin sa vedem.luni o sa-mi pun numele de picard si aici si poate voi deschide si un topic.dar o sa scriu oricum peste tot fara favoritisme .cine ma cunoaste stie ca pot relansa sau distruge un topic. Incepi sa o dai in barci si nu e frumos ce faci Altfel nu te-a amenintat cu nimic , ti-a adus doar la cunostiinta faptul ca stie de activitatea ta de pe celalalt site sau ce pana mea o fi yuppy ala si cu asta basta .Nu te-a mai vrut in lista lui de prieteni iar explicatia ti-am dat-o eu mai sus , daca nu esti in stare sa pricepi motivele lui ura si la gara. Nu ai nevoie de permisiunea luciei sa mananci cu fulgi pe cineva daca ti-e foame , esti invitatul meu desi , trebuie sa recunosc :in afara de Captain Picard pe care-l stie toata lumea nu sunt la curent cu activitatea ta de pe alte site-uri . Sa-mi fie cu iertare daca am avut onoarea sa ma conversez cu o vedeta pana acum si nu am avut prezenta de spirit sa ma inclin in fata ta Observi ? eu m-am scuzat de nepolitetea mea ( parca vad ca iei de buna scuza mea ), tu esti in stare sa recunosti ca ai gresit si sa-ti ceri scuze ?Stiu , nu esti .Daca erai o faceai demult
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 14 August 2010 18:51 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2010-08-14 18:51:51De la: nymoy, la data 2010-08-14 17:24:17Acum ca stiti cine sunt va închipuiti ca as putea face ravagii pe aici dar nu vreau..pentru moment...nu inainte sa vina lucia..daca ma lasa sa ma manifest as putea manca cu fulgi cu tot opariti aroganti .dar mai astept putin sa vedem.luni o sa-mi pun numele de picard si aici si poate voi deschide si un topic.dar o sa scriu oricum peste tot fara favoritisme .cine ma cunoaste stie ca pot relansa sau distruge un topic. ...Bravo Iris !!!!!....tot respectul ptr tine ,ai raspuns ca o adevarata ...Doamna ! Nu se merita sa -ti pui mintea cu asemenea oameni de teapa acestui domn ,cu un caracter care lasa de dorit ...replica ta a fost faina si de o mare eleganta ...imi cer scz ca am intervenit ,dar nu m-am putut abtine sa nu scriu ,chiar daca eu nu fac parte din aceasta cafenea .Va doresc o seara minunata ,iar ptr ca miine SFINTA MARIA ...doresc tuturor celor cu acest nume ...LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE !!!! ...Maica Sfinta sa va aibe in paza sa oriunde va ve-ti afla ...pe toti cei de aici .
|
||
|
Postat pe 14 August 2010 20:49 |
||
De la: nymoy, la data 2010-08-14 16:55:41Buna ziua. Sper sa nu apara si mesajul asta de n ori. Nu am venit aici sa starnesc pasiuni sau scandal. Am venit doar pentru ca se poate scrie sî de pe telfon.pe yuppy mi-e imposibil. Atmosfera pare mai cuminte dar cred ca e o iluzie. Tot o curvasareala e. Dar din cauza ca va cunoasteti intre voî,probabil o ardeti pe privat.asa e si pe yuppy acum. Oricum e bine atata timp cat invatam ceva. Sî pt dl altfel: daca supararea ta e din acel motîv e bine.daca nu ar fi asa de stufos acest forum as veni cu tot bagajul aîci . mai Nelule..,sezi bland prietene "cu curvasereala "... pe yuppy chiar nu mi-a trecut nici macar prin gand sa trec vreodata..,iar tot ce stiu ,stiu de la tine .. s-apoi ..,de noi ne ardem in privat,poate ne spui cu te arzi tu..??
|
||
|
stef80 Postat pe 14 August 2010 22:25 |
||
De la: camelyta_camy, la data 2010-08-14 20:49:20De la: iris_4_ever, la data 2010-08-14 18:51:51De la: nymoy, la data 2010-08-14 17:24:17Acum ca stiti cine sunt va închipuiti ca as putea face ravagii pe aici dar nu vreau..pentru moment...nu inainte sa vina lucia..daca ma lasa sa ma manifest as putea manca cu fulgi cu tot opariti aroganti .dar mai astept putin sa vedem.luni o sa-mi pun numele de picard si aici si poate voi deschide si un topic.dar o sa scriu oricum peste tot fara favoritisme .cine ma cunoaste stie ca pot relansa sau distruge un topic. nu este prima data cand iti apreciez postarile..!! pana apare iris,imi permit sa-ti multumesc pentru interventie in numele ei si te invit sa servesti cafeluta cu noi zilnic.. sunt convis ca toata cafeneaua se va bucura de prezenta ta .. pana atunci : bine ai venit in cafeneaua luciei...
|
||
|
stef80 Postat pe 14 August 2010 22:35 |
||
De la: Altfel_, la data 2010-08-14 22:35:26De la: camelyta_camy, la data 2010-08-14 20:49:20De la: iris_4_ever, la data 2010-08-14 18:51:51De la: nymoy, la data 2010-08-14 17:24:17Acum ca stiti cine sunt va închipuiti ca as putea face ravagii pe aici dar nu vreau..pentru moment...nu inainte sa vina lucia..daca ma lasa sa ma manifest as putea manca cu fulgi cu tot opariti aroganti .dar mai astept putin sa vedem.luni o sa-mi pun numele de picard si aici si poate voi deschide si un topic.dar o sa scriu oricum peste tot fara favoritisme .cine ma cunoaste stie ca pot relansa sau distruge un topic. Iti multumesc ptr aprecieri si ptr frumoasa primire pe care mi-ai facut-o in aceasta cafenea ,se simte de la o posta ...adica de aici din Clujul meu fain ca esti un om cu un carcter deosebit si cu mult bun simt ...oameni ca tine sa tot fie !!!...dar din pacate unii dintre noi nu ne-am nascut cu aceste calitati ,dar si pe aceea trebuie sa-i luam ca atare si sa-i intelegem ...deoarece asa sunt ei din nascare si nu avem ce le face ,decit sa-i eliminam frumos si elegant fara sa ne coboram la nivelul lor ptr ca ar insemna sa fim si noi la fel ca ei .Sti cum este vorba aia ...cine-i mai destepet cedeaza si lasa pe fiecare sa se scalde in ...apele lui .iar eu consider ca indiferenta este cea mai buna arma de a potoli asemenea ...oameni |
||
|
Postat pe 14 August 2010 22:57 |
||
De la: camelyta_camy, la data 2010-08-14 22:57:41De la: Altfel_, la data 2010-08-14 22:35:26De la: camelyta_camy, la data 2010-08-14 20:49:20De la: iris_4_ever, la data 2010-08-14 18:51:51De la: nymoy, la data 2010-08-14 17:24:17Acum ca stiti cine sunt va închipuiti ca as putea face ravagii pe aici dar nu vreau..pentru moment...nu inainte sa vina lucia..daca ma lasa sa ma manifest as putea manca cu fulgi cu tot opariti aroganti .dar mai astept putin sa vedem.luni o sa-mi pun numele de picard si aici si poate voi deschide si un topic.dar o sa scriu oricum peste tot fara favoritisme .cine ma cunoaste stie ca pot relansa sau distruge un topic. deja e prea mult pentru mine... sunt un om simplu ..,crescut la tara uneori ...,prea sentimental,alteori putin cam al dreaq..,dupa cum cred ca ma stii din cafeneaua musulmana.. multzumesc f mult pentru aprecier si sper sa-i primesti cu placere..,te asigur ca sunt sinceri !!
|
||
|
stef80 Postat pe 14 August 2010 23:09 |
||
De la: Altfel_, la data 2010-08-14 23:09:51De la: camelyta_camy, la data 2010-08-14 22:57:41De la: Altfel_, la data 2010-08-14 22:35:26De la: camelyta_camy, la data 2010-08-14 20:49:20De la: iris_4_ever, la data 2010-08-14 18:51:51De la: nymoy, la data 2010-08-14 17:24:17Acum ca stiti cine sunt va închipuiti ca as putea face ravagii pe aici dar nu vreau..pentru moment...nu inainte sa vina lucia..daca ma lasa sa ma manifest as putea manca cu fulgi cu tot opariti aroganti .dar mai astept putin sa vedem.luni o sa-mi pun numele de picard si aici si poate voi deschide si un topic.dar o sa scriu oricum peste tot fara favoritisme .cine ma cunoaste stie ca pot relansa sau distruge un topic. Nu cred ca asta conteaza unde ne-am nascut ...la tzara sau la oras ...conteaza sa fim oameni si sa avem acel respect fata de semenii nostrii ...iti multumesc ptr floricele si sa sti ca totdeauna am crezut in oameni indiferent daca au fost sinceri sau nu ...dar eu am vazut numai partea buna ,cred ca este un defect de al meu din nastere dar ...asta sunt si nu cred ca ma mai pot schimba .Iti doresc o seara frumoasa si linistita !!!
|
||
|
Postat pe 14 August 2010 23:45 |
||
sa intzeleg ca ti-au placut doar floricelele si pupiceii nu ?? nu-i bai ..are cin' sa-i culeaga.. prietena draga... noapte cat mai dulce ,prieteni !!
|
||
|
stef80 Postat pe 15 August 2010 00:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cafeneaua fetelor singure | 35 | De la: Donna_nobile 1 Noiembrie 2015 20:59 |
| Free Caffe 2(un regalo ai miei amici) | 74567 | De la: bestiutza_relouded 4 Februarie 2013 17:35 |
| despre mine | 30 | De la: pamela_1 20 Martie 2009 12:52 |
|
|
||
| radiomedeea | 1 | De la: radiomedeea 27 Octombrie 2009 13:57 |
| Eu am crescut in apartament cu WC, dar intotdeauna m-am intrebat cum se proceda la tara... | 15 | De la: Baiat_virgin 14 Mai 2012 21:21 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.