Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: voicu_monca2001, la data 2008-10-23 21:43:30 Ei Sultane...fata se retrage ...E timpul sa imi bag mandrutza la culcare....te las cu cadanele ,dar vezi sa fi dragut cu ele dracusorule....
Somn usor baieti si fete....pupicei...

noapte buna ,monica !!
ma bucur mult ,ca ai venit printre noi..!!

Postat pe 23 Octombrie 2008 22:12
sultane, sa inteleg ca nu vrei sa ma cunosti sau sa ma musti?
Lulli
Postat pe 23 Octombrie 2008 22:15
De la: Luli2, la data 2008-10-23 21:43:39maine seara plec la cluj...si sper din tot sufletul sa am timp sa ma intalnesc cu lucia si dienuta...numai ca am programul foarte incarcat!
si inca ceva...sultane drag, in week-endu-ul 7-9 noiembrie voi fi in bucuresti, tot cu program foarte incarcat, dar imi fac timp macar de o ora sa te cunosc!

cuuuuuuuuuuuuuuum....??????????????????
ce spui tu printesa....
acum chiar am sa te musc real..
Sultanu', se va intalni cu printesa Truli

Postat pe 23 Octombrie 2008 22:15
eu sincer abia astept!!! vreau sa cunosc si pe iris, georgia...il voi cunoaste si pe supermiki...
Lulli
Postat pe 23 Octombrie 2008 22:18
lasa mai sultane in pace .... fata aia ca ma doare pana si pe mine sa recunosc cum ca prostia n-are leac.
ma doare pana si pe mine prostia de care da ea dovada.
sincer cum poti sa spui ca cunosti un om si sti cine e si te dai de gol (m(u)ia belea) ca ai pozele alteia la profil...si sa mai faci si pe victima????
serios acum....
cam cat gramaj de materie cenusie tre' sa iti lipseasca sa nu scoti un om din toti pepenii cand spui numai tampaenii despre viata lui (ei) personala????
cam cat crezi tu ca as rezista eu?????
asa dupa tine ....
ca ma sti acu si ma sti ca la cea mai mica intepatura ... injur de mama focului!!!!
de ce o lady nu arte dreptul sa se comporte ca la mahala cand i se vorbeste ca in mahala???
daca pitzi numai limbajul asta il intelege????

si nu numai....
cand e samanta de cearta referitoare la oana.... uuuuuui cate nu topaie de fericire....
poate ca e doar impresia mea proprie si personala, dar cu putina rabdare .... poti descoperii un om minunat. de fapt ce mao.... un om normal cu idei mai crete sau mai bune .la fel ca noi toate si noi toti.

eee si gata ca ma aprind ca un "cribit"..

dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Octombrie 2008 22:21
ema, si eu o simpatizez pe oana, dar ca a dat dovada de oarecare aroganta in ultimul post...si mi-ar placea sa o cunosc! deja mi-am promis ca nu mai intru pe acel topic sa postez, ma scarbeste!
Lulli
Postat pe 23 Octombrie 2008 22:23
de aceea iti recomand sa ii spui ca mergi la cluj. cine stie poate vei avea ocazia .sa ii vezi ochii verzi.
eu am avut impresia ca sunt albastri verziu dar cand colo sunt verzi verzi....

serios merita sa o cunosti macar ca om, independent de kudika..... sa vezi ca dincolo de cuvinte e doar o femeie ca si tine si ca si mine .

si e putin timida....

dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Octombrie 2008 22:25
pai oana e din cluj? stiam ca e din baia mare...
Lulli
Postat pe 23 Octombrie 2008 22:27
eu va las...ma prinde raceala iar...si-mi curge nasul...ma bag in patut, dar abia astept sa bem cafeluta impreuna dimineata! somnik usor tuturor!
si special pt sultan
Lulli
Postat pe 23 Octombrie 2008 22:32
ooooooi mai luli..fi atenta....
eu tare mi-am dorit sa o vad in realitate, cum...atunci and a fost labucuresti nu am reusit sa ne vedem atunci....cand am fost la cluj ..a venit ea din baia mare la cluj si am papat toate 4 impreuna si ne-am dat putintel la barfa.
uite acu ca tot mai am ceva timp pun pozele cu noi la cluj.... dar numa pt prieteni...asa sa moapra pitzipoancele de ciuda....

imediat.....
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Octombrie 2008 22:33
De la: Luli2, la data 2008-10-23 22:18:00eu sincer abia astept!!! vreau sa cunosc si pe iris, georgia...il voi cunoaste si pe supermiki...

zici ca vii in vizita ?
iris_4_ever
Postat pe 23 Octombrie 2008 22:33
da iris, voi fi un week-end in bucuresti si desi foarte plin, vreau sa-mi fac timp sa va cunosc...ce spui?
Lulli
Postat pe 23 Octombrie 2008 22:34
Pai as putea spune altceva in afara de faptul ca de abia astept sa te cunosc si sa te vad cum te descurci cu berea ?

iris_4_ever
Postat pe 23 Octombrie 2008 22:45
buna seara sultane ma primesti si pe mine in haremul tau ??????????
adry22
Postat pe 23 Octombrie 2008 23:06
De la: Luli2, la data 2008-10-23 22:34:30da iris, voi fi un week-end in bucuresti si desi foarte plin, vreau sa-mi fac timp sa va cunosc...ce spui?

asta seara imi vine sa va jupoi ....
auzi la ele sa se intalneasca...si eu?? pe mine unde ma lasati mai unde???
ha ???
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Octombrie 2008 23:09
De la: adry22, la data 2008-10-23 23:06:32buna seara sultane ma primesti si pe mine in haremul tau ??????????

buna seara..!!
dar la Sultan ,nu se vine cu flori si nici nu se intra asa de usor..
putem in schimb ,sa bem o cafeluta impreuna..

ema ..,Truli se va intalni cu mine si abia asteapta sa fie muscata real..
iti vine sa crezi..?????
citeste mai sus..

dansatoare....??????????
gandeam si eu..
oricum arati super

Postat pe 23 Octombrie 2008 23:15
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-23 23:09:47
De la: Luli2, la data 2008-10-23 22:34:30da iris, voi fi un week-end in bucuresti si desi foarte plin, vreau sa-mi fac timp sa va cunosc...ce spui?

asta seara imi vine sa va jupoi ....
auzi la ele sa se intalneasca...si eu?? pe mine unde ma lasati mai unde???
ha ???

Unde vrei sa te lasam ?
iris_4_ever
Postat pe 23 Octombrie 2008 23:27
pa centura...une' dreacu'??/
glumesc dar .... mi-ar place sa o cunosc pe luli si eu desi nu cred ca o sa pot pt ca... am inceput scoala si am cursuri sambata si duminica ...si in plus... mia si lucrez in saptamana aia....

dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Octombrie 2008 23:29
Pe centura e frig mah , nu te lasam acolo ca nu vrem sa scapam de tine

Eu ma duc la culcare ca-s deja satula de ...tot
have fun
iris_4_ever
Postat pe 23 Octombrie 2008 23:38
Dragii mei, ma retrag si eu la nani... somn rau
Pupici, somn usor, pernute moi si vise dulci.
sheeva
Postat pe 23 Octombrie 2008 23:40
hello-)

Postat pe 23 Octombrie 2008 23:53
scz de intarziere ,dar a trebuit sa ti-l prepar...
glitter-graphics.com

Postat pe 23 Octombrie 2008 23:54
ooooooooooo!!!!!!! wowwww!

Postat pe 23 Octombrie 2008 23:56

Postat pe 23 Octombrie 2008 23:57
ma bucur ca-ti place si sper sa te calmeze, dupa cate rautati ai vazut pe forumul asta..

Postat pe 23 Octombrie 2008 23:58
mersi mult! E un ceai verde, de fructe, "Bahama night"....e bun)))

Postat pe 24 Octombrie 2008 00:00
si pentru ca am simtit ca pupicul tau ,este sincer..!!

iti ofer si eu unul ,la fel de adevarat

Postat pe 24 Octombrie 2008 00:01
mrss sheeva,mrss iris,va tuc de noapte buna mindrulita trandafir lasama sa iti rup un fir,rupe ttri si rupe patru,pina nui rupe altuuuuu,si am sa rup mindruta mea,trandafir din creanga ta,daca te prind o sa te bat cu scindura de la pat,daca te prind nam sa te crut sa te saturi de dragut,tu esti mindra mea,eu nus prostul satului,cita boala are mindra,tot la briu poarta ,oglinda si pieptanu,asteai strica sufletul eta,laura,luli,amira,ema,iris,stef,vas,mafia,dienuza,am uitat pe cineva scuza e noapte,cucuveaua are grija de somnul vostru si va cinta sa dormiti bine si va tuca de nu va vedeti asa si asa stef tu stii unde si cum
mari58
Postat pe 24 Octombrie 2008 00:02
direct pe buric, cucule..!!
te iubeste Sultanu' la fel de mult,el si familia lui

Postat pe 24 Octombrie 2008 00:04
gata ma bag si eu la somnic...
vise placute ....

si sper ca maine sa ne auzim.
dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Octombrie 2008 00:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nou pe kudika 6 De la: emaemia 9 Decembrie 2010 20:33
just married 1 De la: kika25 27 Septembrie 2009 23:21
...... 6 De la: gabitza_scumpik 4 Decembrie 2009 19:51
Profitati acum!!! promotia este pana pe 08.10.2010 6 De la: coldwind 3 Octombrie 2010 14:33
Eu am crescut in apartament cu WC, dar intotdeauna m-am intrebat cum se proceda la tara... 15 De la: Baiat_virgin 14 Mai 2012 21:21