Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: sheeva, la data 2008-10-24 12:18:44 Inca ma doare capul nu pot sa cred
M-am trezit cu durere de cap, m-am culcat cu durere de cap si inca nu imi trece
Ceva sfaturi?
Am mancat de dimineata, app si am baut deja doua cafele.

Presupun ca ai incercat un analgezic... incearca un ceai de tei cu miere, poate un paracetamol sinus si daca nici asa nu merge e cazul sa faci o programare la medicul de familie sa faci niste analize si sa cauti cauza... stiu foarte bine ce inseamna durerea de cap prezenta non-stop. la mine era de la fiere si sinuzita.. asa ca nu mai sta pe ganduri ca poate fi mult mai rau...
betterrr
Postat pe 24 Octombrie 2008 12:41
ziua buna dragii mei...

eeehhhhhhh..uite ca a venit si vineri..sfarsit de saptamana..la mare la soare...nu prea ca nu-i soare

dragii mei va doresc un week-end cat se poate de linistit....
mafia_nrr1
Postat pe 24 Octombrie 2008 13:00
De la: puffilicisexy, la data 2008-10-24 02:25:42prietena voasta puffilici,pe care o ridicati in slavi pozeaza sexi pe net si racoleaza barbati,din cate stiu tariful e de 100 de euro face cam 1500 euro pe zi de unde credeati ca are bani?

uite cum mai apare o frustrata.....si cre-i problema ta ca puffilici face bani sau are bani...???? nu poti dormi noaptea de ciuda...

mai duceti-va mai toate astea frustratele , invidioasele, haimanalele...laaaaa... cu voi.....

cinste ei ce face si doar ea stie cum castiga banii...ai stat la c.u.r.u.l. ei sa vezi....si de ciuda ca tu n-ai fcut nimic..ai venit aici....s postezi...poate ai mai citit ca nu ne intereseaza viata particulara a nimanui..asa ca poti sa te certi singura....mai panarma....

sa nu uit..puffilici....
mafia_nrr1
Postat pe 24 Octombrie 2008 13:12
De la: sheeva, la data 2008-10-24 12:18:44 Inca ma doare capul nu pot sa cred
M-am trezit cu durere de cap, m-am culcat cu durere de cap si inca nu imi trece
Ceva sfaturi?
Am mancat de dimineata, app si am baut deja doua cafele.

O sa-ti treaca mai mult ca sigur cu AULIN.Incearca si o sa vezi.
ramo77
Postat pe 24 Octombrie 2008 13:20
ooooo....ramo...draguta mea..tare mult ma bucur sa te revad printre noi....

ce face bebica...??? creste....pupici pt el...
mafia_nrr1
Postat pe 24 Octombrie 2008 13:22
salve fetelor,ce mai facetzi mai,deja nu mai aveam rabdare la bucatarie,sa termin odata saratelele si sa vin la voi...
ramo iubite,ma bucur sa te vad,o cafea ceva?
am vazut-o ieri pe monica prin cafenea,te salut draga mea si poate mai intri sa vb
matracucu
Postat pe 24 Octombrie 2008 13:23
mafiutzo ,am aici in camera copiilor un tweety f mare si de cate ori il vad ma gandesc la tine.......
matracucu
Postat pe 24 Octombrie 2008 13:24
De la: laurathegirl, la data 2008-10-24 13:24:31mafiutzo ,am aici in camera copiilor un tweety f mare si de cate ori il vad ma gandesc la tine.......

laura... s-ti triasca copii si sa le dea Dumnezeu numai sanatate si bucurie.....
mafia_nrr1
Postat pe 24 Octombrie 2008 13:27
luli printzesita,pe unde esti,iarasi ai ghesefruri si invarteli?
etta,iris
stef fratele meu drag,nu uitzi niciodata sa ma pomenesti in postarile tale ,stiu ca tzii la mine pt ca un frate nu il castigi asa cu una cu doua.....
matracucu
Postat pe 24 Octombrie 2008 13:28
multzumesc mafiutza scumpica
si tu sa ai parte de ce e mai frumos in lumea asta iar necazurile sa te ocoleasca
matracucu
Postat pe 24 Octombrie 2008 13:30
De la: Lucia1971, la data 2008-10-24 10:49:50Buna dimineata fetelor! Va pup pe toate, dar va rog sa nu va suparati ca am s-o pup mai tare pe Ema. Ca ea stie de ce...
Iti multumesc inca o data, ema draga pentru tot! Si apropo, vezi ca Dan asteapta prima zapada... Fii pe faza...
Ma duc acum sa-mi tund catzeaua, asa ca poate ne vedem cand ma intorc. va pup[acesc inca odata pana la comanda "HO"!!!

si eu astept cu nerabdare prima zapada. si pe voi odata cu ea...

dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Octombrie 2008 13:37
zapada.....

dandanel sa ai o zii pe placul tau draguta mea...
mafia_nrr1
Postat pe 24 Octombrie 2008 13:41
Mafia sunt bine multumesc. Bebele creste,intram in a 12-a saptamana.Imi este putin cam rau dar sper sa-mi treaca sau cel putin sper sa nu-mi fie asa toata sarcina.Dar si chiar daca imi este asa toata sarcina eu zic ca se merita efortul.Fetelr eu va citesc comentariile in fiecare zi si urmaresc toate subiectele,dar am am observat foarte multa rautate si foarte multe jigniri intre fete,si de aceea ma abtin de la postari.Asemenea injuraturi mai auzim pe stadioane la meciuri.Va pup fetelor si sa aveti o zi buna>
ramo77
Postat pe 24 Octombrie 2008 13:48
De la: ramo77, la data 2008-10-24 13:48:20Mafia sunt bine multumesc. Bebele creste,intram in a 12-a saptamana.Imi este putin cam rau dar sper sa-mi treaca sau cel putin sper sa nu-mi fie asa toata sarcina.Dar si chiar daca imi este asa toata sarcina eu zic ca se merita efortul.Fetelr eu va citesc comentariile in fiecare zi si urmaresc toate subiectele,dar am am observat foarte multa rautate si foarte multe jigniri intre fete,si de aceea ma abtin de la postari.Asemenea injuraturi mai auzim pe stadioane la meciuri.Va pup fetelor si sa aveti o zi buna>

sarcina usoara draga! abia astept sa pot simti un bebe mic in burtica... dar mai e asa de mult pana atunci!! nu trec anii mai repede.. cred ca traiesti cel mai minunat sentiment din lune! te felicit si multa sanatate ca o sa ai nevoie pentru bebe. sa ne tii la curent cu noutati din evolutia sarcinii tale... te pup!
betterrr
Postat pe 24 Octombrie 2008 14:03
Multumesc .O sa va tin la curent cu siguranta.Este un sentiment foarte frumos sa stii ca o sa fii mamica dar cred ca si mai frumos va fii abia atunci cand micutul va incepe sa miste.Abia astept pana atunci cu toate ca nu mai am asa mult.
ramo77
Postat pe 24 Octombrie 2008 14:05
De la: mafia_nrr1, la data 2008-10-24 13:41:50 zapada.....

dandanel sa ai o zii pe placul tau draguta mea...

multumesc foarte tare si tie iti doresc asemenea , la fel si voua tuturor fetele
si tie sultane si celorlalti care beau cafeluta cu noi....

dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Octombrie 2008 14:08
Neata cafeanea
Am stat juma de ora sa ma pun la curent cu ultimele noutati , in afara de faptul ca am descoperit ca pufileasca noastra-i buna in draci ( e un compliment asta ) altceva nimic nou

Pupici la toate fetele
iris_4_ever
Postat pe 24 Octombrie 2008 14:10
aloha..iris...

ehhhh..daca au ajuns sa o aduca si pe puffilici in discutii e clar ca este invidie...ca-i o finuta si draguta.....

iris draga mea..o zi frumoasa si linistita sa ai...

mafia_nrr1
Postat pe 24 Octombrie 2008 14:14
Multumesc mafioata mica ,nu ai idee cat de mult ma bucur ca ai revenit la nick-ul tau
iris_4_ever
Postat pe 24 Octombrie 2008 14:17
O zi minunata va doresc
Mafiuto bine ai revenit
Dau o cafeluta
andreea1976
Postat pe 24 Octombrie 2008 14:32
andreea...bine te-am regasit....sunt fericita sa te revad...

mersi de cafeluta...

mafia_nrr1
Postat pe 24 Octombrie 2008 14:35
uite-o mai si pe andreutza,da pe unde umblasi mai fata de nu te vazuram atata amar de vreme???????????
matracucu
Postat pe 24 Octombrie 2008 14:37
ettaaaaaaaaaaaaaaa............pe unde umbli gata supa?mor de foame,n-am reusit sa mananc nimic,doar baut una cafea,asa ca ar fi numai buna o supa fierbinte cu morcovi
donttouch
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:10

am terminat cu munca pe saptamana asta....
va pup pe toate si va urez din inima distractie placuta in week-end!
betterrr
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:25
)
De la: donttouch, la data 2008-10-24 15:10:43ettaaaaaaaaaaaaaaa............pe unde umbli gata supa?mor de foame,n-am reusit sa mananc nimic,doar baut una cafea,asa ca ar fi numai buna o supa fierbinte cu morcovi

gata,gataaaaaaaaaaaaaaaa.....poftiti la masaaaaaaa !!!.....ca mi-e mi s-a luat pofta dupa catele citii......ca de-aia am intarziat sa ajung cu ciorbita la voi !!!!.........azi e de puisor ,Donttouch (of,ce greu e pan-ti scriu numele !!....schimba-l !!!.... )......ca morcovu' l-am "ras" in ciorba........sultane,nu simtisi oarece dureri ???.....
etta
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:36
soroooooooooooo.....nu-ti mai zic ca mi-e dor de tine,ca mi s-au lungit urechile de cand te astept acasa !!!!!.....asa ca doar
etta
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:38
De la: ramo77, la data 2008-10-24 13:48:20Mafia sunt bine multumesc. Bebele creste,intram in a 12-a saptamana.Imi este putin cam rau dar sper sa-mi treaca sau cel putin sper sa nu-mi fie asa toata sarcina.Dar si chiar daca imi este asa toata sarcina eu zic ca se merita efortul.Fetelr eu va citesc comentariile in fiecare zi si urmaresc toate subiectele,dar am am observat foarte multa rautate si foarte multe jigniri intre fete,si de aceea ma abtin de la postari.Asemenea injuraturi mai auzim pe stadioane la meciuri.Va pup fetelor si sa aveti o zi buna>

Ramo.....sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara si fara complicatii !!!!!....... ....nu ca a mea....... ..........pupici......
etta
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:39
numa buna supa ta etta,mersi va pup trebuie sa plec iar in privinta numelui etta astept sugesti
donttouch
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:40
gagici.....acu pupiceii pentru toate.....sa nu ziceti ca neglijez pe vre-una !!!!........
etta
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:41
De la: donttouch, la data 2008-10-24 15:40:40numa buna supa ta etta,mersi va pup trebuie sa plec iar in privinta numelui etta astept sugesti

cu placere.......numele???.... .....Touch me,touch me!!!......ce melodie era asta pe vremuri !!!!...Samantha Fox,pentru cine nu stie.....buna gagica !!!.....
etta
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am scris asta da a aparut la topicul altcuiva! 12 De la: greierash_is_back 16 Noiembrie 2009 13:19
buna feetelor sunt noua pe aici si am si eu o intrbare 52 De la: cristinxxx 22 Iulie 2011 19:43
club de noapte,pt amatori de dans... 213 De la: DiavolytaTa 4 Aprilie 2009 18:57
Profitati acum!!! promotia este pana pe 08.10.2010 6 De la: coldwind 3 Octombrie 2010 14:33
O noua criza 4 De la: miss_darine 11 Ianuarie 2010 20:15