Setari Cookie-uri

Cafenea de Noapte

casa din dragoste si plina de iubire...!!
dragilor ,va pup de noapte buna si inca odata La multi ani lui meli !!

Postat pe 27 Septembrie 2008 01:59
somnic usor amandurora

Postat pe 27 Septembrie 2008 02:00
miki, stef somn usor, noapte buna..
fluturas_
Postat pe 27 Septembrie 2008 02:00
nevasta te gandisi si tu sa apari la nunta ta???
asa e frumos???
hai sa iti fac rezuma:
azi am decis sa facem nunta (eu cu tine,,,da tu nu ai aparut)
uite rezumatul facut sabrinei+comentarii suplimentare

deci sa iti fac rezumat:
blonda ma ia de nevasta da sa o iubesc pe ea cel mai mult nu cere altceva

puffilica mi-e logodnica vrea colier, rochie valentino (parca) si nunta la palat (am amanat nunta pt moment ca nu fac fata)
oana e logotnica nu cere decat dragoste, un negru pe post de personal assistant (ca daca zic altfel e discriminare si exploatare ), vrea nunta separat,,,sa fie numai a ei (aici nu e problema ca pe blonbda io iau oficial in nopatea asta,,,si puffi mai are de asteptat ca am eu bani de rochie si de palat,,,da nu imi mai ramane de colier) si tot datorita oanei toate fetele vor merge in africa in luna de miere
meli ma iubeste asa cum sunt conditia e ca dupa luna de miere sa ne mutam cu toantele,,,pardon,,,toatele intr-o anumita tara (stiu eu) si i-am promis ca se rezolva,,,nunta cu ea?? in curand,,,doar ca am ceva de lamurit privitor la trecutul ei intai

toate vom trai in acelasi palat dar aveti apartamente de lux individuale si vi le putegti decora dupa bunul plac,,,,

fluturica si cu bruneta vor sa fie amante,,,vor avea propriile garsoniere,,,,ca sa nu iasa discutii

a si heaven si fluturica vor fi domnisoare de onoare la nuntile noastre,,,,

acu baiul e ca oana se mai gandeste daca se mai marita cu mien sau nu,,,pt ca dupa ce a zis ca ea are nevoie de amanti eu i-ma propus sa pastranm treaba in curtea si gradina noastra si sa faceto voi schimb de sori cand va apuca cheful de schimbat atmosfera,,,a zis ca nu poate sa te l;ase cu barbatsu,,,asa ca situatia e incerta

miky si gabi vor fi nasi,,,miky vrea sa incerce finele inainte ,,, eu i-am zis ca nu se poate,,,acu voi decideti,,,

altceva nu stiu sa iti zic decat ca te iubesc mult si vezi intrarea mea in cafenea de la pagina 74(ultima postare de pe pag) ca sa vezi cine cat conteaza cu adevarat,,,,,si pls aduti aminte primele reguli are haremului,,,, te iubi mult blondino
aricica_pogonica
Postat pe 27 Septembrie 2008 02:01
daca ma fac blonda imi declari si mie asa iubire???
sau mai am de recuperat?
fluturas_
Postat pe 27 Septembrie 2008 02:07
Eu sunt blonda am ceva avantaje sau mai intai trebuie sa spun ce doresc..
bestiuitza
Postat pe 27 Septembrie 2008 02:09
aricico,ma bucur ca ti-ai revenit la normal si nu m-ai parasit pt alta
scuze ca nu am aparut la nunta o refacem maine ca e sambata

Postat pe 27 Septembrie 2008 02:11
pt stef: sefule sper ca nu te superi caimi facui harem,,,da se certau ieri fetele pe mine,,si am zis ca daca le iau pe toate am rezolvat problema,,,,oricum suntem pe segmentre de piata diferite asa ca nu ma bag eu in cadanele tale promit si stii cum e concurenta scoate ce e mai bun din oakmeni nu???
si legat de blonda,,,ea e prima in vaita mea,,,ieri declara ca ma iubeste neconditionat si pt asta are respectul si dragostea mea,,,,,
e prima cu care vreau sa ma marit,,,,si fara de care nu am inceput bairamul azi,,,,da poate vine sa o iau maine de nevasta,,,,daca ma mai iubeste.....

pt fluturica,,,ramai mama bruneta ca amantele tre sa fie brunete

pt blonda: sa stii ca au incercat astia sa ma faca geloasa mi-au zis ca umbli fleaura ca ma inseli,,,,eu nu i-am crezut,,,bagfa strambe forumistii,,,cred ca sunt invidiosi,,,,apa trece pietrele raman,,,si eu te iubesc
aricica_pogonica
Postat pe 27 Septembrie 2008 02:12
am observat ca baga strambe si pe mine ma abureau mai devreme dar eu eram convinsa ca nu ma inseli
dar vreau sa stiu ceva,tu ma iei de nevasta doar ca nu am vrut nunta la palat sau ca ma iubesti sper ca nu din interes ma iei

Postat pe 27 Septembrie 2008 02:15
gata,ies. prea mult va iubiti voi aici

.. somn usor.
fluturas_
Postat pe 27 Septembrie 2008 02:15
nopate buna fluturas
bestiuitza
Postat pe 27 Septembrie 2008 02:16
fluturas,lasa ca ne iubim si cu tine daca nu pleci

Postat pe 27 Septembrie 2008 02:16
sau ce crezi ca eu nu am voie sa-mi fac de cap??pai la cate prostii a facut aricica iti dai seama ca o sa ma revansez si eu

Postat pe 27 Septembrie 2008 02:17
De la: bestiuitza, la data 2008-09-27 02:09:15Eu sunt blonda am ceva avantaje sau mai intai trebuie sa spun ce doresc..

bestiuto in harem e primit oricine isi doreste,,,acu e treaba de functie pe fete le cunosc de mult (1-2 luni ) am incredere in ele si le iubi mult,,,,de aia le iau de neveste,,,,si apoi amante ,,,,unele vor sa fie doar domnisoare de onoare,,,si nu e o problema,,,acu tu zi ce pretentii ai si pt ce "job" aplici si eu iti zic daca te califici sau nu culoare parului nu e un criteriu,,,,sincer asa s-a nimerit,,,,coincidenta nimic mai mult,,,daca maine frumaosa mea blonda se face bruneta sa stii ca nu bag divort.

blondo te iubesc pt ca te iubesc nu pt palate coliere sau nunti pe care nu trebuie sa le cumpar,.
love u just becouse,,,,,

fluturicosomn usor
aricica_pogonica
Postat pe 27 Septembrie 2008 02:17
De la: Larisa82, la data 2008-09-27 02:16:42fluturas,lasa ca ne iubim si cu tine daca nu pleci

nu ca voi ma mintiti.

prostul ala care cica de un an si ceva tot pe mine ma vrea,nu ma mai iubeste.

voi aici numa cu " , , , , "..

.. ma duc sa visez. mai bine.
fluturas_
Postat pe 27 Septembrie 2008 02:18
pai eu vreau sa fiu febletea ta ,pretentioasa?
bestiuitza
Postat pe 27 Septembrie 2008 02:19
De la: aricica_pogonica, la data 2008-09-27 02:17:29
De la: bestiuitza, la data 2008-09-27 02:09:15Eu sunt blonda am ceva avantaje sau mai intai trebuie sa spun ce doresc..

bestiuto in harem e primit oricine isi doreste,,,acu e treaba de functie pe fete le cunosc de mult (1-2 luni ) am incredere in ele si le iubi mult,,,,de aia le iau de neveste,,,,si apoi amante ,,,,unele vor sa fie doar domnisoare de onoare,,,si nu e o problema,,,acu tu zi ce pretentii ai si pt ce "job" aplici si eu iti zic daca te califici sau nu

eu nu vreau amante blonde in grup. sa fie clar!!!
fluturas_
Postat pe 27 Septembrie 2008 02:19
dar eu nu vrea sa fiu amanta
bestiuitza
Postat pe 27 Septembrie 2008 02:21
somn usor fluturas

Postat pe 27 Septembrie 2008 02:23
hopa stop ,,,,fluturico nu mai falfai din aripi ca faci curent,,,,
stai asa ca nu face nimeni love in grup ci organizat,,,,in concluzie blonde brunete roscate tre sa va iubiti nu sa va invidiatai,,,,,ok???

bestiuto pai usa haremului iti ie deschisa,,,,sentimentele vin in timp,,,,aici toti suntem egali,,,singurul lucru care ne diferentiaza e ca,,,fiind pe invers,,,eu platesc facturile

prieteniile si antipatiile tin de fiecare in parte,,,,esti binevenita si bineprimita in cafenea,,,,si mai departe vedem ce se intampla
aricica_pogonica
Postat pe 27 Septembrie 2008 02:25
Ms deci oficial sunt febletea ta?
bestiuitza
Postat pe 27 Septembrie 2008 02:26
bestiuitza
Postat pe 27 Septembrie 2008 02:27
nu am zis eu asta,,,,am zis ca oficial esti parte din harem,,,,am zis ca simpatiile se fac in timp,,,,dar cine stie ce rezerva ziua de maine??
pt moment iti urez bun venit in harem,,,, si spaer sa te simti bine printre noi,
aricica_pogonica
Postat pe 27 Septembrie 2008 02:28
sunt nou printre voi dar ma simt minunat ,chiar ma distrez
bestiuitza
Postat pe 27 Septembrie 2008 02:30
ce love in grup mai ?? ti se trage de la tepi nebuneala??

eu am spus ca nu vreau un grup de brunete amestecat cu blonde si roscate.

imi placea ideia asta de amante brunete. acum daca eu prin dreptul meu de amanta cer prea mult,sa-mi spui sa caut sa fiu amanta altcuiva.
fluturas_
Postat pe 27 Septembrie 2008 02:30
eu ma retrag la somnic
bestiuitza
Postat pe 27 Septembrie 2008 02:35
somn usor

Postat pe 27 Septembrie 2008 02:36
bestiuto ma bucur ca te simti ok cu noi,,,,sper sa fie din ce in ce mai bine,,,acum ca suntem o mare familie

fluturico mi se pare mie,,,sua nu imi esti amanta nici de 48 de ore si incepi sa iei aripi??? vezi ca ziceai ca estiu fata buna,,,,ca iti ajunge o garsoniera,,,doar sa aiba pat,,,,acu ce faci te simti amenintata de blonda?? tu nu auzi ca ea nu vrea sa fie amanta mea ci febletea meA???

of,,,,,femeile astea?>?? se fara nici un motiv,,,,

stai linistita ca sunt destula pt fiecare din voie (ti-as da mai multi da tin la retina ta)
aricica_pogonica
Postat pe 27 Septembrie 2008 02:37
ironica.

............

pai eu ti-am spus ca nu vreau material da` eu vreau sa fiu amanta number one

hai..somn usor.

somn usor si bestiutei.

ies ca ma ustura RETINA!!!
fluturas_
Postat pe 27 Septembrie 2008 02:42
De la: fluturas_, la data 2008-09-27 01:24:38
De la: meli_27, la data 2008-09-27 01:21:22
De la: fluturas_, la data 2008-09-27 01:18:20va bagat bautura sub masa de nu mai spuneti nimic??

sau ma ignorati complet!!! ??
Atunci ies...ma bag la orice inafara de somn.
cum sa te ignor?????? never ever!!!!!!!!!credeam ca nu mai ai chef de povesti!!!!!!!!!!!!!

pe tine nu te iert,m-ai imbatat si acum ma lasi aici,a nimanui
vezi fluturasule m-am intors!!!!!!!!!!!!!!!!!!!asa ca hai sa bem in continuare!!!!!!!!!!

Postat pe 27 Septembrie 2008 02:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
RT Models Studio 1 De la: RTmodels_Constanta_1 23 Iulie 2012 01:40
joc jucaus 882 De la: greierash_is_back 17 Octombrie 2009 19:19
LA MULTI ANI MITURAAAAA!!!!!! 45 De la: Calandrinon 23 Ianuarie 2010 15:05
Distractia e'n toi si la noi 41 De la: eutoteu 31 Martie 2012 13:06
Cursuri de radio si televiziune acreditate 2 De la: GYPSI 4 Aprilie 2010 22:10