Mai multe
|
pai daca tot veni toamna, nu mai bine o tuiculita fiarta, un tulburel ceva onnyta? ca la racoarea care este afara, parca merge cafeaua nu ti-o dau eu ca nu stiu sa fac |
||
|
_fantoma_ Postat pe 1 Octombrie 2008 12:00 |
||
|---|---|---|
o merge mai vas, dar nu in timpul serviciului!
|
||
|
Postat pe 1 Octombrie 2008 12:19 |
||
De la: onnyta, la data 2008-10-01 12:19:29 pai de ce? se amesteca literele cu cifrele? |
||
|
|
||
|
_fantoma_ Postat pe 1 Octombrie 2008 12:23 |
||
buna dragilor.............. ce faceti? vas.ce ziceai de tuiculita aia? da-mi si mi ca apoi intru in laborator.........si apoi sa vezi ce-a fi.... va doresc o zi faina la toti |
||
|
dienuta_nou Postat pe 1 Octombrie 2008 12:26 |
||
| vasiiiii,baga mai si la mine o tuiculita de-aia buna si calda......ca-s racita cobza !!!!.....de-abia am venit la sultan !!!!.......ca stiu ca face bine la raceala tuica fiarta !!!!....... | ||
|
etta Postat pe 1 Octombrie 2008 12:35 |
||
pai are mai vas ca mi se incurca cifrele si dupa..o dau in bara!ahaaaaa! etta fusasi la distractie si acum te plangi ca esti racita, ai?
|
||
|
Postat pe 1 Octombrie 2008 12:39 |
||
nu,mai nasa,venii direct racita.......da' de,riscurile meseriei,cum se zice........te sacrifici pentru o cauza nobila ca asta,de a cunoaste noi prieteni !!!.....apropos,pe tine cand si unde te-oi cunoaste ?????.......
|
||
|
etta Postat pe 1 Octombrie 2008 12:43 |
||
nu stiu! etta, eu ma las greu!
|
||
|
Postat pe 1 Octombrie 2008 15:27 |
||
De la: onnyta, la data 2008-10-01 15:27:10 hmmmmm te lasi greu ?las ca vin eu in craiova peste 2-3 saptamani, sa vedem pe unde scoti camasa, ca nu o sa scapi de mine asa usor in rest, TUICA FIARTA PTR TOATA LUMEAAAAA, ca sa va treaca raceala mahhh, nu de altceva aaaaaa, si siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sper sa ajunga, nu mai amtimp ptr altele azi |
||
|
_fantoma_ Postat pe 1 Octombrie 2008 15:58 |
||
|
buna dimineata la amiaza.... sultanul pe unde trage chiulul? am mai vazut un topic deschis..... de madam linda...de fapt vero alte 2 eu am certa impresie ca don'soara cu pricina e barbat toata ziua |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 1 Octombrie 2008 15:59 |
||
Ziua ca ziua ema, da noaptea ce e?
|
||
|
sheeva Postat pe 1 Octombrie 2008 16:49 |
||
|
buna! mi-a fost dor de flecareala de pe forum... ramo, sincere felicitari si urari de bine! (eu mai tarziu ca na, lipsii cateva zile) sa inteleg ca au fost cadanele pe la sultan pe la cort? pupici va trimit la toti si va urez o seara cat mai frumoasa! ah! cafea mai este? ca-s istovita rau de tot dupa o zi la un servici demential... |
||
|
Postat pe 1 Octombrie 2008 16:57 |
||
|
eeee sheeva . ce sa zic.....cred ca noaptea e travestit..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 1 Octombrie 2008 17:54 |
||
Deci am ajuns acasa ,de ce ma dau cu capul de pereti ?Simplu , eu tare ii multumesc tanticii pentru toate cele gasite in punga aia cu cadouri dar asa ma enerveaza ca eu am stat toata ziua nespalata pe dinti (cunoasteti senzatia nu ? ) ca acum cand am deschis punga sa am surpriza sa gasesc periuta de dinti cu motoras fratilor ,masaj la masele nu-mi mai facusem ca in rest au avut altii grija de umerii mei Vorba aia , copilu' care nu plange nu suge la tzatza nu ? As spune io mai multe dar e tarziu Nu are rost sa mai spun ca m-am simtit ca la mine acasa si am avut placuta surpiza sa descopar aceasi senzatie de familie ,senzatie pe care am apreciat-o mereu |
||
|
iris_4_ever Postat pe 1 Octombrie 2008 23:54 |
||
buna dimineataaaaa!!trzirea, puturosilor!!!!!!!! haideti la cafeluta!
|
||
|
Postat pe 2 Octombrie 2008 09:23 |
||
|
buna dimineaaaaataaaa nasicaaaaa!!!! iris, atunci intelegi de ce eu personal abia astept sa ma reantorc de fiecare data acolo, nu numai pt locuri ci pt senzatia de familie.... pt ca ma simt ca in copilarie cand mergeam la bunici si stateam toata ziua pe afara in aer liber ,e si orasul casa mea dar de cele mai multe ori devine sufocant si urat. mi-as fii dorit atat de mult sa vin si eu cu voi. dar am rabdare pana sambata. sultaneeeee azi ma duc sa-mi iau bilet de la agentie o zi superba sa aveti. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Octombrie 2008 09:37 |
||
'neata! cine da o cafeluta cu mine? ema...in weekend am incercat cafeaua la nisip.............buuuuuna...........mai vreu......dar mi-e lene sa merg pana in mall ca sa beau una..........asa ca daca se poate, vreau una din aia......
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 2 Octombrie 2008 09:43 |
||
|
Buna de dimineata lume :) Imi tine cineva de frumos cat imi beau cafeluta si manac ceva? Pupici |
||
|
sheeva Postat pe 2 Octombrie 2008 09:48 |
||
|
face ema una pt tine , sincera sa fiu cafeaua la nisip am descpoerit-o acum vrei 10 ani cand am fost pt prima oara la Vama Veche cu cortul. fantastica ideea de a te trezi dimineata si proprietarul de "bodega" sa strige dimineata la ora 7 : cafeaaaauuaaaaa ....cafeaaaauuuuaaaaa!!! si sa vezi cum ieseam care mai de care in 4 labe din corturi si ne taram posterioarele pan' la terasa sa ne bem cafeaua... iti dai seama ce cafea facea omul ala de dupa o noapte de chefuieli ne trezeam numai pt cafeaua lui????? deci ai de la mine o cafea la nisip.!!!! pt voi toti de fapt azi dau eu cafeaua ...am facut un ibric maaaare maaaaare si tot nu aveam cu cine-l bea. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Octombrie 2008 09:51 |
||
neatza!ce mai faceti dragilor?eu am lipsit ceva timp k am fost bolnavioara..va pup dulce...si vreau si eu o cafeluta bunaaa si dulceee
|
||
|
criss_a Postat pe 2 Octombrie 2008 09:53 |
||
|
neata cris-a dau eu o cafeluta .... exact asa cum o doresti. fetele va pup ca fug la scoala azi. vb mai incolo. pupilici si bafta multa pt azi!!!! aaaa si treziti-l pe sultan odata!!!
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Octombrie 2008 09:56 |
||
|
'neata! vreau si eu cafea la nisisp!!! n-am baut niciodata! va pupacesc pe toti si va doresc o zi minunata fara nervi la servici! sultane, la ora asta inca dormi? |
||
|
Postat pe 2 Octombrie 2008 10:25 |
||
lumeee,lumeeee........sultanu' mi-a facut mutatie pentru Snagoooovvv !!!!!.......ca si acu' sunt p'acilea !!!!.....asa de infocata eram eu sa plec aseara tarziu,la orice ora(era aproape 00,00).......incat Doamne-Doamne ne dete o pana la masina !!!......si ce sa mai pleci la acea ora sau sa schimbi roata !!!!.....asa ca ma vazui nevoita iar"sa-i umplu patul de respect" ,sultanului !!!!.....vorba unora....... .........asa ca acum sunt iar in curtea lui,sub umbrela lui cea mare si primitoare si ii fac galerie Tanticii la facut must !!!!......ca sultanu' are alte trebi mai importante de rezolvat......de-aia ma ruga sa va pup pe toti din partea lui si sa va imbratisez din tot sufletul !!!......... si-acu' pupicii de la mine pentru voi......
|
||
|
etta Postat pe 2 Octombrie 2008 11:21 |
||
|
hello la toata lumea ema,ti-am mai ramas cafea? |
||
|
matracucu Postat pe 2 Octombrie 2008 11:22 |
||
|
neata si io ema, io stiu cum e cu atmosfera ca doar tot vorbesc despre ea etta,voi ati facut pana dar baiatu' ,,meu'' in loc sa faca stanga a facut la dreapta si ne-am plimbat pana la ploiesti ca tutele ...asa ca jocul meu de carti se terminase demult cand am ajuns eu acasa :( |
||
|
iris_4_ever Postat pe 2 Octombrie 2008 13:16 |
||
|
da laura mai am ceva cafea.... inca e fierbinte..... iris mama da chiar asa de mult a baut baietu' de a luat-o la dreapta in loc de stanga????? etta stai acolo pana sambata .... ca vin si io maine seara.... luli....din pacate te las pe tine sa descoperi singurica cum e cafeaua la nisip in genere in zona constanta ... se bea destul de des. sultaneeeee......!!!! sa inscri baiatul la faculta ca de nu ai de a face cu mine aaaa si tu pune mana si fa masterul ala.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Octombrie 2008 13:41 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-09-30 12:39:54ai vazut lucia ce fatza mi-am tras azi???? Ai noroc ca esti prietena mea ca altfel te-as uri de moarte!!!!! |
||
|
Lucia1971 Postat pe 2 Octombrie 2008 13:51 |
||
Buna ziua tuturor! Va pupacesc si va doresc o zi minunata!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 2 Octombrie 2008 13:57 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-02 13:41:55 daaaa, a baut vreo 3 l de apa plata
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 2 Octombrie 2008 13:57 |
||
si cu apa la bord tot a gresit drumul?????
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Octombrie 2008 14:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Buna! | 3 | De la: kud22 13 Octombrie 2009 01:27 |
| Intamplari penibile din viata noastra | 16 | De la: roxyjustus 10 Martie 2013 18:23 |
| DE MARTISOR !!! | 2 | De la: soraderazboi 1 Martie 2010 14:04 |
|
|
||
| plsssssssss :* | 1 | De la: alice_aelyen 22 Ianuarie 2010 15:48 |
| despre parfumuri si nu numai | 10 | De la: _dulcik_ 26 Martie 2009 14:55 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.