Mai multe
|
stai em......ca inca nu ai vaut nimic.........stai sa ma vezi in toane normale..si apoi mai vorbim.......ti-am zis cum eram in iua aia... numai sa stai mai mult de o juma de ora luli...daca vii, promit ca te duc sa bei cafea la nisip da oare lucia pe unde e? luuuuciiiiiiiiiiiii...............
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 2 Octombrie 2008 19:09 |
||
|---|---|---|
|
ma car acasa fetele vb mai incolo ca am rapoarte de facut!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Octombrie 2008 19:11 |
||
dienuta, abia astept, sincer! ema, spor la treaba! ma duc si eu la sarbatorit ca azi e ziua lui frate-meu!
|
||
|
|
||
|
Postat pe 2 Octombrie 2008 19:13 |
||
buna seara gagici
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 2 Octombrie 2008 20:19 |
||
| buna seara... | ||
|
Postat pe 2 Octombrie 2008 20:30 |
||
sara buna! cine vrea un pahar de vin alb demidulce? da ziceti repede pana nu termin sticla cu totul...........ca apoi ii bai....... beyyyyyyy, sa nu ma lasati singura la greu.........deci......cine se baga?
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 2 Octombrie 2008 20:48 |
||
| da incoa...ca la cat is de ametita de viroza nici nu se simte un pahar de vin.. | ||
|
Postat pe 2 Octombrie 2008 21:08 |
||
ma bag si eu la un pahar!! eu? sa ma dau la o parte? nu!!!! nu te las la nevoie, dienuta!
|
||
|
Postat pe 2 Octombrie 2008 21:11 |
||
|
vreau si eu da il fierbi cu scortisoara??? maaama pe cine prostesc sa ma scoata la oras la un vin fiert??? asa am chef si n-am cu cine iesi!!! ca deh il facui pe romeo sa moara..... de ciuda!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Octombrie 2008 21:21 |
||
|
buna seara ,lume.. te asteapta Sultanu' maine seara.., cu vinul fiert si scortisoara
|
||
|
Postat pe 2 Octombrie 2008 23:09 |
||
|
aaaaa aprusi ha???? deci asa???? oki maine iti spun la cat ajung,ok???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Octombrie 2008 23:15 |
||
| Buna seara, ma primiti si pe mine? | ||
|
sheeva Postat pe 2 Octombrie 2008 23:27 |
||
sa inteleg din postarile tale ,ca pe romica_puta mica.., il manaca iar in fundulet..???? am citit pe cafeneaua de noapte..,ca tot bate in "sectantii si dusmanii" de pe forum.. oare eu Sultanul ,sa fiu unul dintre ei..??????? in cazul asta ,va trebui sa-mi fac timp sa-l scarpin cum se cuvine,sa-l scap de mancarimi.. pupici sheeva..
|
||
|
Postat pe 2 Octombrie 2008 23:29 |
||
| Eu am baut un pahar de vin rosu cu niste prieteni ...m-au lasat astia cu o juma de pahar la care ma tot uit si nimic ....nu intra deloc ,sa bei de unu singur nu are nici un haz :( | ||
|
iris_4_ever Postat pe 2 Octombrie 2008 23:32 |
||
| Multumesc de pupic si de floricica, aveam nevoie, ca nu stiu de ce, dar am asa o stare de lasa-ma sa te las.... | ||
|
sheeva Postat pe 2 Octombrie 2008 23:32 |
||
De la: stef80, la data 2008-10-02 23:29:48sa inteleg din postarile tale ,ca pe romica_puta mica.., il manaca iar in fundulet..???? sultane... dap din nefericire asa este.... unii chiar nu au loc de mine......ca de obicei nu ma pot astepta sa ma placca chiar toti nu-i asa..... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 2 Octombrie 2008 23:34 |
||
|
ema ..,eu unul sunt convins ca acest coate goale,chiar te iubeste.. icearca sa raspunzi sentimentelor lui si ai sa vezi schimbarea totala,a lui romica.. sheeva ..,buchetul tau de flori,a ajuns la Baia Mare.. l-am daruit oannei 81 dar va veni si ziua ,cand il vei primi real
|
||
|
Postat pe 2 Octombrie 2008 23:46 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-10-02 23:32:04Eu am baut un pahar de vin rosu cu niste prieteni ...m-au lasat astia cu o juma de pahar la care ma tot uit si nimic ....nu intra deloc ,sa bei de unu singur nu are nici un haz :( salut iris.. parca atunci cand sunt mai multi ,intra mai bine.. noapte buna,tuturor !! |
||
|
Postat pe 2 Octombrie 2008 23:51 |
||
|
fetelor, v-am trimis vinul......fiert, cu scortisoara, zahar si piper, special pentru raceli........ sultane, eu nu primesc nimic? adica chiar nimic?
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 2 Octombrie 2008 23:58 |
||
chiar asa....nici eu nu primesc nimic???? nimic, nimic??????
|
||
|
Postat pe 3 Octombrie 2008 00:18 |
||
|
dienuta, vinul e numai bun! a ajuns si deja nu mai este! noapte buna!!!
|
||
|
Postat pe 3 Octombrie 2008 00:19 |
||
beti dragilor daca puteti,eu nu pot dar,companie sa va tin si nu va las la greu ma beau si eu un ceai,ce are si daca ati baut acum la joc cu voi,haidatiii sasasaasassssssssssa,hop,hop,intro gradina,a prins doru radacina,auauuuu doda,doda,ia mai stai cu noi de vorba sa nai griji da nimic,nici ca vin vinturi si ploi,nici ca trec anii peste noi va tuc de nu va vedeti asa si asa franceeeeeeeeeeeeee????????????????????cucu bauuuuuuuuuuuuuuuu?????????????????? unde sunteti
|
||
|
mari58 Postat pe 3 Octombrie 2008 01:01 |
||
|
'neata! cafeluta e gata...............dar eu amj baut-o deja pe a mea, deci nu mai stau cu voi ca fug la munca va pupic dulce si sa aveti o zi super.......
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 3 Octombrie 2008 08:55 |
||
| o mzi frumoasa fetelor, exact ca voi! | ||
|
Postat pe 3 Octombrie 2008 09:44 |
||
'neata lumeeeee !!!!......va salut si plec repejor ,ca azi e zi de bucatareala !!!......ciorbita de perisoare si ardei umpluti !!!!.......sultaneeeeee,ada` morcovelu' ,bre`,ca-mi trebe` la ciorbita !!!!....... ......ca-mi dadusi decat ardeii.....sa-i umplu....cu ce oareeeee ?????...... va pupez pe toti....si un week-end de vis va doresc !!!..............
|
||
|
etta Postat pe 3 Octombrie 2008 10:55 |
||
|
si acum ,STRIGAREA ZILEI,ca deja imi fac iar griji !!!......... SOOOOORRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!......CUCUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU- BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU..........UNDE TE-AI ASCUNS IAR,FATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ??????????????....................IESI LA LUMINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!.................... si inca una ........SOOOOOOOOOOOOOOOORROOOOOOOOOOOOOOOO.........FRAAAAAAAAAAANNCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.............NU TE-AI FACUT BINE ??????........SAU ESTI SUPARICII ?????.............HAI ,CA S-AU LINISTIT APELE !!!!!.......ARATA-TI FATA !!!!....... |
||
|
etta Postat pe 3 Octombrie 2008 11:01 |
||
|
Neata lume... Ce frumoasa e si ziua de astazi.. asa de insorita si eu stau la birou... Da de ce???? Vreau si eu sa beau cu voi un ceiut, doar atat, cafeau irita pe gat... Pupici da mai de la distanta |
||
|
sheeva Postat pe 3 Octombrie 2008 11:17 |
||
|
neata lume io imi beau cafeluta si o tai la alergat ca tot e asa frumos afara
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 3 Octombrie 2008 11:35 |
||
si la mine e frumos afara!!!! si abia astept sa termin treaba la birou sa ies la o plimbare vine careva?
|
||
|
Postat pe 3 Octombrie 2008 11:53 |
||
|
pana atunci va trimit tuturor |
||
|
Postat pe 3 Octombrie 2008 12:08 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cafeneaua Premiilor Grammy | 4 | De la: iulia069834 13 Februarie 2010 11:42 |
| Chestionar pentru proiect de diploma | 26 | De la: miss_darine 6 Ianuarie 2011 13:36 |
| CAFEA CU PARFUM DE FEMEIE))) | 61 | De la: _dulcik_ 4 Septembrie 2009 09:25 |
|
|
||
| Puterea gandului | 179 | De la: mkdisk 30 Noiembrie 2009 14:42 |
| concurs super, puteti castiga si voi | 1 | De la: carmenis23 19 Iulie 2010 12:09 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.